Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name

Alte noutăţi:


Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
Un discurs aparte: Putin a declarat, in mod clar, public si direct, ca Rusia va spune lucrurilor pe nume; asta inseamna ca jocul politic de imagine destinat publicului a fost spart, iar teatrul ieftin al politicienilor occidentului se va evapora in fata faptelor si adevarului.
nota 9.93 din 941 vizite
Peste 2.000 vizite
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
India dezvolta generatoare Free Energy bazate pe principii descrise in textele sacre Vedice. Un renumit inginer electrician, inspirat de rezultatele lui Nikola Tesla, a fost ajutat de guvernul Indian sa realizeze un prototip de generator trifazic ce are un randament de 300 %!
nota 10.00 din 2043 vizite
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
Noua Ordine Mondială funcţionează schimbând omul într-o unealtă devotată: neuro-sclavi, fiinţe robotizate incapabile să trăiască stări de empatie, de autenticitate, de bun-simţ şi de iubire reală. Ei nu îşi mai aparţin lor înşişi... Un avertisment zguduitor!
nota 10.00 din 653 vizite
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
Noua Ordine Mondială funcţionează schimbând omul într-o unealtă devotată: neuro-sclavi, fiinţe robotizate incapabile să trăiască stări de empatie, de autenticitate, de bun-simţ şi de iubire reală. Ei nu îşi mai aparţin lor înşişi... Un avertisment zguduitor!
nota 10.00 din 494 vizite
Responsabilitatea umanitatii, astazi
„Ştiinţa modernă ne demonstrează în momentul de faţă o cu totul altă realitate. Totul e lumină. Această realitate ne spune: dacă vreţi să fiţi fericiţi şi să trăiţi în universul ăsta, schimbaţi-vă modul de a gândi!” - Dumitru Constantin Dulcan
nota 10.00 din 542 vizite
Peste 2.000 vizite
VIDEO: inregistrarea COMPLETA a conferintei de la Roma a Fundatiei Keshe
Va prezentam inregistrarea video completa, si fotografii relevante, de la conferinta organizata la Roma de Fundatia Keshe, la care au participat ambasadori din mai multe tari. Era prezenta si Romania?
nota 9.73 din 3360 vizite
Peste 2.000 vizite
Rusia foloseste tehnologie extraterestra in razboiul din Siria?
Un redactor al Veterans Today dezvaluie ca Rusia a primit tehnologie extraterestra superioara care ii confera un avantaj net in fata celor mai noi arme "super-inteligente" cu care este dotata armata americana. Intr-o aparenta coincidenta, Corey Goode afirma cam acelasi lucru...
nota 9.83 din 2655 vizite
2015: Efecte dezastruoase ale politicii impuse de clica din varful francmasoneriei mondiale (III)
Confruntarea militară dintre Ucraina – NATO – SUA şi Rusia devine din ce în ce mai probabilă; războiul total al SUA împotriva BRICS a fost deja declanşat.
nota 10.00 din 390 vizite
2015: Efecte dezastruoase ale politicii impuse de clica din varful francmasoneriei mondiale (IV)
Efectul dezastruos ce există la nivelul planetei Pământ se reflectă deja şi din punct de vedere subtil-energetic: în anul 2014 numărul seismelor foarte puternice s-a dublat, iar numărul de meteoriţi înregistraţi în atmosfera noastră a crescut cu 700% de-a lungul perioadei cuprinse între 2005 şi 2013.
nota 10.00 din 393 vizite
Eveniment istoric: Conferinta Keshe de la Roma (prima parte)
Relatare "la cald" despre conferinta Fundatiei Keshe de la Roma (16 octombrie 2015, orele 20 - 23). Oferta lui Mehran Keshe catre guvernele tarilor, in schimbul pacii: coordonarea tranzitiei la noile tehnologii. 10 zile pana la publicarea schemelor si procedeelor de fabricare a generatoarelor si altor dispozitive revolutionare.
nota 10.00 din 1094 vizite
Eveniment istoric: conferinta Keshe de la Roma (partea a doua)
O demonstratie concreta a tehnologiei Magrav: incidentul cu drona americana. Mehran Keshe reveleaza adevarata realitatea a Universului, si construieste un reactor cu plasma. Tehnologiile au aplicabilitate in medicina pentru vindecarea tuturor bolilor.
nota 10.00 din 651 vizite
Octombrie 2015: Keshe incepe furnizarea generatoarelor Free Energy in toata lumea
In cateva zile, Fundatia Keshe va incepe furnizarea generatoarelor Free Energy pe intreaga planeta; luna octombrie 2015 va intra in istorie cu acest eveniment epocal...
nota 10.00 din 988 vizite
America, incotro?
Un fost consilier a trei presedinti americani (Richard Nixon, Gerald Ford si Ronald Reagan) face un comentariu interesant despre situatia din Statele Unite, aducand in discutie opozitia dintre Dreptul Natural ("Natural Law") si Dreptul Comun (legile facute de oameni)...
nota 10.00 din 252 vizite
2015: Efecte dezastruoase ale politicii impuse de clica din varful francmasoneriei mondiale (prima parte)
Gruparea terorista Statul Islamic a fost creata de CIA si Mossad, si este in continuare "hranita" cu armament folosind transporturi prin Turcia; mai multi ziaristi din Germania lucreaza pentru CIA...
nota 10.00 din 445 vizite
2015: Efecte dezastruoase ale politicii impuse de clica din varful francmasoneriei mondiale (partea a II-a)
Planuri pentru al Treilea Razboi Mondial? Cooperarea intre Rusia si China ingrijoreaza Occidentul care se afla intr-un declin programat fiind lipsit de cele mai elementare repere morale...
nota 10.00 din 414 vizite
Coalitia Romanilor: SRI asculta de 2 ori mai multe telefoane ca FBI
SRI a facut in 2014 de doua ori mai multe interceptari decat FBI, in conditiile in care populatia Romaniei este de 16 ori mai mica comparativ cu cea a Statelor Unite, arata presedintele Coalitiei Romanilor pentru Combaterea Coruptiei.
nota 9.00 din 305 vizite
VIDEO Experiment: A renuntat la zahar, alcool si indulcitori timp de o luna
Doi realizatori de film din Olanda au realizat un experiment al cărui scop era să observe ce se întâmplă cu corpul uman dacă renunţă complet la alcool, la îndulcitori artificiali şi la mâncare semi-preparată, timp de o lună. Iată filmul...
nota 10.00 din 758 vizite
Corey Goode: Portaluri si teleportare
Complexul militar-industrial a reusit sa recupereze mai multe scaune-fotolii speciale dintr-o epava a unui OZN prabusit, scaune ce sunt folosite pentru a imbunatati uluitor de mult capacitatea de constiinta a celui care este asezat in ele, pana la punctul in care el poate creea la vointa cu o mare usurinta si poate manifesta sa apara fizic un anumit obiect, "din nimic", arata Corey Goode.
nota 10.00 din 963 vizite
Suedia experimenteaza un program de lucru de 6 ore pe zi: productivitatea creste
In Suedia, atat in sectorul institutiilor publice cat si in cel privat, se experimenteaza un program de lucru de 6 ore pe zi, iar rezultatele sunt evidente: productivitatea creste.
nota 10.00 din 460 vizite
Corecteaza aciditatea trupului pentru o sanatate deplina
De ce este buna o dieta alcalina? Trupul care are o aciditate crescuta favorizeaza multe boli cauzate de bacterii, fungi, etc. Citeste in articol metode practice pentru restabilirea echilibrului vital.
nota 9.89 din 766 vizite
Corey Goode: Stargate SG-1 dezvaluie elemente reale
In episodul 12 al Cosmic Disclosure, Corey Goode descrie modul de functionare a portalurilor cosmice ce se gasesc pe tot cuprinsul planetei, si arata ca celebrul serial Stargate SG-1 ilustreaza destul de corect aceste realitati.
nota 9.89 din 1168 vizite
Peste 2.000 vizite
Armele high-tech americane au inceput sa fie blocate in mai multe zone ale lumii
Mai multe ţări ale lumii deţin deja o tehnologie ultra-performanta capabila sa incapaciteze armele americane de ultimă generaţie... asa după cum arată analiza unor cazuri concrete petrecute recent.
nota 9.94 din 3350 vizite
Un somn odihnitor contribuie la mentinerea sanatatii
Organismul uman isi coordoneaza functionarea dupa rasarit, iar trezirea de dimineata ne afecteaza viata mai mult decat stim. Sistemul imunitar este ajutat de o durata suficienta de somn, ce poate fi privit ca un antibiotic natural.
nota 9.67 din 469 vizite
Un Program Spatial Secret infiintat de ONU dispune de flota si baze pe o lună din Pleiade
ONU dispune de o baza pe un satelit natural cu vegetatie luxurianta si atmosfera respirabila ce orbiteaza in jurul unei planete gazoase gigantice aflata in sistemul stelar al Pleiadelor, precum si de o flota, ce sunt operate de un Program Spatial Secret - conform celor mai recente dezvaluiri ale lui Corey Goode.
nota 9.81 din 1009 vizite
Fiinte non-umane conduceau vehicule gigantice pe Pamant in urma cu milioane de ani - urmele sunt inca vizibile
Un reputat geolog rus arata ca in Anatolia exista urme pietrificate lasate de vehicule de teren pe solul moale de acum 12 milioane de ani, iar aceste vehicule nu puteau fi conduse de oameni! Comunitatea stiintifica oficiala din toata lumea ignora aceste dovezi evidente...
nota 9.67 din 577 vizite
Un rau imens este perpetuat in Romania chiar sub nasul nostru - veti deveni dvs. urmatoarea lui victima? I
De ceva vreme am devenit interesat de mărturiile oamenilor care se plâng că sunt iradiaţi de la distanţă prin pereţii casei sau apartamentului lor. Oameni care "nu au omorât o muscă", ba nici politică n-au făcut, dar totuşi, să analizăm un pic înainte de a le răspunde "dar cine eşti tu ca să ţi se facă aşa ceva?".
nota 9.93 din 1258 vizite
Un rau imens este perpetuat in Romania chiar sub nasul nostru - veti deveni dvs. urmatoarea lui victima? II
Armele cu microunde nu au aparut peste noapte... Exista o lunga istorie de cercetare si dezvoltare secreta, pe care aproape toate guvernele le-au efectuat de decenii, inclusiv Rusia si SUA. Dovezi concludente exista.
nota 9.71 din 878 vizite
"Descoperirea" oficiala a vietii extraterestre este iminenta
Intrebarea legitima a umanitatii "Oare suntem singuri in Univers?" ar putea sa primeasca un raspuns foarte curand. Observand cele mai recente desfasurari de evenimente ce sunt relatate in mass-media oficiala, se pare ca "cineva" are grija ca umanitatea sa fie "pregatita" pentru momentul adevarului.
nota 9.33 din 655 vizite
VIDEO: Ofensiva ENEL - spionaj in casele romanilor, si "bombe" cu ceas!
Companiile din România ale grupului energetic italian Enel au început să instaleze primele 30.000 de contoare electronice inteligente (smart meters). Aceste aparate permit Enel sa efectueze de la distanţă operatiuni precum conectarea sau deconectarea de la retea a consumatorilor, dar si urmarirea in "timp real" a activităţilor de consum individual... Operaţiunea va afecta familii din Bucuresti, Constanţa, Timişoara, Arad, Deva, etc. O anchetă Active Information Media.
nota 9.97 din 1835 vizite
VIDEO: Corey Goode - declaratii uluitoare intr-un documentar despre extraterestri si Programele Secrete Negre
In spatiul cosmic din imediata apropiere a Terrei se petrec evenimente care intrec imaginatia. Pentru prima data, intr-un interviu exclusiv filmat si transmis de GaiamTV, fostul participant in mai multe Programe Spatiale Secrete - Corey Goode - raspunde intrebarilor lui David Wilcock dezvaluind aspecte nebanuite despre implicarea umanitatii in actiuni din spatiul cosmic, furnizand si o schita artistica incompleta ce reprezinta pe Raw-Teir-Eir (unul din extraterestrii din grupul Blue Avians).
nota 9.93 din 1331 vizite
August 2015 - Atenţie la jaful băncilor !
Atenţie români, în curînd va începe procesul de "bail in" prin care băncile vă pot confisca toate economiile din depozitele bancare! Directiva UE va fi implementată de urgenţă în toate ţările membre...
nota 10.00 din 1221 vizite
Varoufakis: Germania nu-i va cruta pe greci de durere, are un interes sa ne distruga
Yanis Varoufakis, fost ministru de finante al Greciei, arata ca jocul murdar al Eurogrupului are ca scop instaurarea unei dictaturi financiare a Europei de nord, cu pretul acceptat al iesirii (fie si numai temporare) a Greciei din zona euro...
nota 10.00 din 602 vizite

Mai multe articole în arhiva recentăFree Web Hosting