Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name

Arhiva recentă:


Cipuri si human enhancement - ofensiva tehnologiei pentru controlul populatiei
Agenda de lucru a celor care vor să instaureze controlul absolut la nivel planetar este în plină desfăşurare: au implementat în masă cipuri fără înştiinţarea persoanelor vizate.
nota 10.00 din 562 vizite
Grecia, santajata de Eurogrup - marturiile unui negociator
Iata cum prezinta un negociator grec, sub protectia anonimatului, discutiile cu Eurogrup: Am plecat la lupta crezand ca avem aceleasi arme ca si ei. Le-am subestimat puterea. Schauble i-a spus lui Varoufakis: Cati bani vrei ca sa iesi din euro?
nota 9.93 din 588 vizite
Atmosfera respirabila si baze secrete pe Marte - mai multe marturii si dovezi
Mai multe marturii si dovezi fotografice si stiintifice arata ca Marte nu e deloc o planeta moarta, ba chiar are o atmosfera respirabila (in unele conditii), iar resursele sale minerale sunt exploatate in colonii si baze secrete... O analiza comparativa realizata de dr. Michael Salla.
nota 9.50 din 890 vizite
Cine sunt conducatorii noii banci a grupului BRICS? Noua ordine mondiala se deghizeaza in "alternativa" umanitatii!
Noua banca a BRICS a dezvaluit cine o va conduce... Seful bancii este un cunoscut membru Davos, iar alti doi vice-presedinti sunt sefi prin Fondul Monetar International si Banca Mondiala! "Alternativa" BRICS este deja viciata prin alegerea in conducere a unor promotori ai Noii Ordini Mondiale.
nota 9.84 din 836 vizite
Congresul SUA pregateste un pachet de legi care sa permita continuarea sclaviei in coloniile de pe Marte
In timp ce au fost publicate dezvaluiri despre folosirea fortei de munca in conditii de sclavie la bazele miniere de pe planeta Marte, o initiativa legislativa sustinuta de ambele partide din SUA urmeaza sa ofere protectie totala corporatiilor miniere ce-si desfasoara activitati in afara planetei Pamant...
nota 9.96 din 619 vizite
Spulberarea dictaturii dintr-o colonie de pe Marte - Britanicii se pregatesc cu adevarat
Un grup de studiu britanic format din oameni de stiinta, ingineri si filozofi studiaza modul in care ar putea fi detronat un conducator tiran al unei colonii de pe Marte, fara distrugeri materiale si fara a se pune in pericol vietile locuitorilor coloniei - asemanare cu raportul reprezentantului Aliantei Sferelor, Corey Goode!
nota 9.95 din 672 vizite
Corey Goode: vizita cutremuratoare printre sclavii din coloniile de pe planeta Marte
Corey Goode a publicat detalii complete despre intrevederea sa, si a lui Gonzales, cu o delegatie a Conglomeratului Corporatiilor Interplanetare la una din bazele lor din coloniile secrete de pe planeta Marte. Relatarea sa demonstreaza cat de importanta este o investigatie personala la locul adecvat si releva informatii cutremuratoare.
nota 9.91 din 1241 vizite
Realitatea este vie si fluida: doua experimente
Realitatea este vie si fluida. Doua experimente celebre demonstreaza ca realitatea nu este ceea ce pare, ca este sensibila la evenimente din viitor, si ca elementele de baza ale realitatii se comporta ca niste fiinte care stiu atunci cand noi le observam.
nota 10.00 din 654 vizite
Dezvaluiri Corey Goode: Informatii noi despre pregatiri
Pregatirile pentru dezvaluirile totale continua conform planului si vor fi urmate de procese de judecata pentru crime de razboi ale celor implicati in comertul cu sclavi umani folositi pe planeta Marte (si nu numai). Exista martori, dar si documente ce au fost obtinute prin operatiuni de hacking a retelei informatice guvernamentale americane.
nota 10.00 din 893 vizite
VIDEO: Inteligenta artificiala - noua fascinatie a unei lumi manipulate
Inteligenta artificiala, subiect de dezbatere la conferinta anuala Bilderberg care anul acesta (2015) are loc la Telfs-Buchen, in Austria, este o tema din ce in ce mai prezenta in mass-media, si pare sa devina noua fascinatie a unei lumi manipulate. Incep sa devina publice diverse experimente si studii efectuate de cercetatori din domeniul roboticii.
nota 9.83 din 385 vizite
Alianta Sferelor: dezvaluirile continua
Corey Goode continua informarile cu privire la negocieri intre diversele factiuni ale Pamantenilor si reprezentanti ai extraterestrilor benefici. Detalii uluitoare despre sistemul de transport. Modul de actiune a Elitelor in cadrul negocierilor. Situatia piramidei de putere de pe Pamant.
nota 9.86 din 1041 vizite
Informare GALACTIS - iunie 2015
A venit timpul ca omenirea să înţeleagă în mod profund faptul că actuala paradigmă de gândire în ceea ce priveşte existenţa civilizaţiilor extraterestre trebuie depăşită. GALACTIS va prezenta o tehnica de contactare directa a fiintelor extraterestre benefice, in format VIDEO. Plus alte documentare anuntate pentru lunile urmatoare.
nota 9.84 din 833 vizite
Alianta Sferelor: dezvaluirea totala a Programelor Negre
Corey Goode i-a furnizat lui David Wilcock o serie de informatii despre Programele Spatiale Terestre Secrete si anunta iminenta dezvaluirilor despre Proiectele Negre conduse de Elita/Illuminati. Alianta Sferelor a impus o blocada energetica in jurul Terrei.
nota 10.00 din 1115 vizite
Împământarea: o mare descoperire medicală!
V-aţi întrebat vreodată de ce simţim o plăcere aparte atunci când ne plimbăm desculţi prin iarba udă de roua dimineţii sau pe malul mării? Răspunsul la această întrebare este unul care ne poate transforma atât felul în care facem aceste lucruri, dar mai ales frecvenţa cu care o facem.
nota 10.00 din 758 vizite
Anul 2015 - un Grexit anuntat?
Grecia nu va plati transa din iunie catre FMI, a anuntat un ministru grec, in timp ce un economist american sfatuieste Grecia sa paraseasca Eurozona. Mai ales ca Rusia a adresat o invitatie oficiala Greciei de a se alatura grupului BRICS! Sa fie toate acestea semne ale unui Grexit anuntat?
nota 9.94 din 606 vizite
Decizie istorica in SUA: Curtea Federala de Apel din New York a decis ca programul NSA de monitorizare a populatiei este ilegal
Pe 7 mai 2015, într-un proces intentat de mai multe organizaţii de apărare a drepturilor cetăţeneşti din Statele Unite ale Americii împotriva NSA (Agenţiei Naţionale de Securitate), Curtea Federală de Apel din New York a decis că programul de colectare masivă de date denunţat de Edward Snowden este ilegal.
nota 10.00 din 285 vizite
NASA recunoaste realitatea motorului "imposibil"
NASA a testat un propulsor "imposibil" care foloseste vidul cuantic pentru a obtine o forta apreciabila ce poate fi folosita pentru manevrarea satelitilor in spatiul cosmic. Teoria "incalca" principiul fizicii clasice de conservare a momentului. Dispozitivul pune in pericol monopolul tehnologiilor actuale costisitoare.
nota 10.00 din 623 vizite
Miscare periculoasa a Bancii mondiale a Chinei - ar putea bulversa mediul financiar international
Noua Banca mondiala a Chinei (AIIB) anunta o "miscare" surprinzatoare: simplificarea procedurii de acordare a imprumuturilor rapide. "Manevra" pare sa sa fie o mutare de "sah-mat" la adresa institutiilor finaciare occidentale (Banca Mondiala si FMI).
nota 9.82 din 573 vizite
Maturitatea într-o relaţie
Cuplurile imature cred că iubirea este doar îndrăgostire. Dar cum ştii dacă eşti într-o relaţie imatură? Cum ştii dacă vei fi împreună cu aceeaşi persoană peste... trei ani?
nota 10.00 din 479 vizite
VIDEO: Proiectul Venus - o solutie pentru viitor
Suntem acum in momentul cand trebuie sa luam o decizie daca vrem sa evoluam de la o societate bazata pe lipsuri, risipa si distrugerea mediului, la o societate durabila, bazata pe abundenta si pe grija fata de mediu. O natiune fara o viziune despre cum ar putea fi viitorul, este sortita repetarii greselilor din trecut.
nota 10.00 din 634 vizite
VIDEO: Companie austriaca expusa recompensand lemn romanesc taiat ilegal
Într-un comunicat oficial remis redacţiei AIM, Agenţia de Investigaţii de Mediu (EIA) arată că,îin urma unei anchete jurnalistice, au descoperit implicarea unei companii austriece în presiuni politice pentru modificarea Codului Silvic din România; aceeaşi companie procesează lemn românesc tăiat ilegal.
nota 10.00 din 346 vizite
Teorie incendiară: adevăratul scop urmărit de tandemul SRI-DNA
Cruciada declanșată de DNA în ultimele luni a suscitat discuții aprinse. Fostul senator Sorin Roșca Stănescu, aflat în pușcărie, susține că adevăratul scop al tandemului DNA-SRI este instaurarea fricii, dar fără a recupera marile prejudicii sau a preveni jafurile viitoare ale avuției naționale. Iată ce scrie acesta pe blogul* personal...
nota 9.74 din 807 vizite
Civilizaţia creditului, în agonie
Trăim zilele de final al civilizaţiei bazate pe credit şi pe banii creaţi din nimic. De fapt, acest final era previzibil încă din 1990, cînd un anume Francis Fukuyama a scris „Sfîrşitul civilizaţiei şi ultimul om”. Laureaţii cu Nobel – economişti şefi de bănci globale – l-au ironizat, desigur. Printre altele, aceşti deştepţi ai Pământului au adus ca argument victoria capitalismului asupra sistemului comunist.
nota 9.92 din 738 vizite
Ignorarea AIIB - greseala strategica uriasa a Guvernului Romaniei
Ignorarea AIIB este o greşeală strategică uriaşă a guvernului României; China îşi construieşte singură norocul în noua ordine economică globală; Romănia şi Statele Unite ignoră noua Bancă de Investiţii în care China are drept de veto.
nota 10.00 din 862 vizite
Kaspersky Lab a descoperit legaturi intre NSA si grupari de hackeri
Experti de la grupul de siguranta cibernetica Kaspersky Lab (companie ruseasca) au descoperit probe evidente care pun in legatura agentia americana NSA cu o grupare de hackeri ce activeaza in mediul online.
nota 10.00 din 448 vizite
BRICS avansează pe calea eliminării dolarului
Conflictul din Ucraina şi reaprinderea disputelor europene din jurul Greciei falimentare au trimis în plan secund o serie de măsuri ale autorităţilor din Rusia şi China, care se pot dovedi cruciale pentru viitoarea configuraţie financiară globală. BRICS avansează pe calea eliminării dolarului.
nota 10.00 din 519 vizite
Radar pentru supravegherea populatiei
Peste 50 de agenţii americane responsabile pentru păstrarea ordinii publice îşi echipează în secret ofiţerii cu radare special concepute pentru a putea detecta prezenţa cetăţenilor în interiorul imobilelor, scrie USA Today.
nota 10.00 din 348 vizite
BRICS ofera o alternativa la FMI si Banca Mondiala
Statele BRICS vor infiinta un mini-FMI propriu si au pus bazele unei Banci de Dezvoltare comuna. Noul mini-FMI va putea ajuta stalele solicitante numai daca acolo exista deja programul de stabilizare al FMI. BRICS pledeaza pentru dreptate in economia mondiala.
nota 9.95 din 1557 vizite
Recoltarea identitatii tale (1)
Introducerea cărţilor de identitate electronice (ID) a avansat într-un mod alarmant, ele devenind aproape universale în întreaga lume. Deja 2,2 miliarde de oameni, sau 33% din populaţia globală, au emise carduri de identitate tip "smart". Din aceste carduri, peste 900 de milioane au sisteme de biometrie facială şi amprente digitale.
nota 10.00 din 1276 vizite
Recoltarea identitatii tale (2)
Sistemul de compilare a tuturor înregistrărilor iniţiale ale populaţiei din bazele de date deja existente, este încă o dată a practică similară celor naziste. De ce ar trebui să fie semnificativ acest lucru? De ce ar fi o mare scofală ca guvernul să colecteze la un loc nişte date pe care oricum le are deja?
nota 10.00 din 783 vizite
Labirintul românesc
Un eseu inspirat despre frica ce ne menţine captivi în labirintul societăţii româneşti, şi iluzia unei vieţi "normale" în care sărăcia este definită ca bunăstare. Cultivarea mediocrităţii şi ocolirea meritocraţiei transforma acest labirint social în cuşca perfectă pentru românul de azi...
nota 10.00 din 1366 vizite
Findhorn - secretele Naturii: O varza de 20 de kg si broccoli greu de ridicat de la sol
Situată în Scoţia de Nord, pe o peninsulă expusă din toate părţile unui vânt aproape constant, şi având un sol prea nisipos, comunitatea Findhorn a reuşit totuşi să obţină rezultate remarcabile în cultivarea legumelor ascultând sfaturile primite de la spiritele Naturii, şi ne arată calea de urmat pentru o viaţă sănătoasă prin armonia cu Natura.
nota 9.67 din 1160 vizite

ANUNŢ IMPORTANT :

Operaţiuni militare comune SUA-China împotriva unei ameninţări extraterestre?

"Război OZN: Nave chinezeşti şi americane în largul coastelor San Francisco"

21 septembrie 2012

Întrebare: Tolec, care este adevărul cu această operaţiune militară comună desfăşurată în largul coastelor San Francisco (SUA) în care o navă americană de război a fost atacată, şi un război cu reptilienii s-ar fi declanşat?

Răspuns: NU, NU, NU. Conform contactelor mele din Consiliul Andromeda, toate astea nu sunt decât o operaţiune de tip "steag fals".Gândiţi-vă la toate acestea în contextul dezvăluirilor făcute de dr. Carol Rosin care a arătat că Illuminati / Cabala dispun de 5 "aşi" pe care îi vor folosi în disperarea de a-şi menţine controlul şi puterea: [citat din Wernher von Braun] "... ultimul AS este ameninţarea extraterestră... va trebui să construim arme spaţiale... împotriva extratereştrilor... dar totul va fi o minciună.", "ultimul AS va fi ameninţarea extraterestră." Astea sunt modalitati prin care Cabala şi Illuminati vor să continue menţinerea fricii.

De asemenea, gândiţi-vă la filmul "Battleship" care a fost lansat în public vara aceasta, şi în care nave ale marinei americane sunt atacate de o uriaşa navă submarina condusă de o echipă mixtă reptilieni/oameni şi care foloseşte arme energetice ultra-sofisticate. Gândiţi-vă la acest film în contextul mai larg al situaţiei. Este pur şi simplu o operaţiune clasică de tip "steag fals", o înscenare.

Mai întâi, iată o descriere pe scurt a situaţiei reptilienilor, care este utilă pentru acest context:

a) ultima bază reptiliană submarină a fost golită de către forţele din Procyon din Consiliul Andromeda în ultimul sfârşit de săptămână din luna martie 2012;
b) au fost luaţi prizonieri peste 2000 de fiinţe reptiliene şi hibrizi reptilieni-umani cu rang militar înalt;
c) dezafectarea acestei ultime baze reptiliene şi eliminarea celor mai înalţi militari reptilieni a lăsat un mare "gol" în structura de comandă şi putere de la vârful Cabalei şi Illuminati;
d) aşa cum am indicat în articolul din 21 august 2012 "Adevărata realitate şi adevărul şocant", mai există încă anumiţi reptilieni şi hibrizi reptilieni-umani şi clone care operează în structurile de la vârful Cabalei pe această planetă;
e) mai există de asemenea şi anumite grupări (facţiuni) militare ale Cabalei care sunt conduse chiar de oameni.

Iată însă ceea ce s-a petrecut, de fapt, în oceanul Pacific:

f) cu acest "gol" de putere la vârful Cabalei, au avut loc anumite lupte interne între diferite grupări (facţiuni) rivale care fiecare doreau să-şi adjudece rolul conducător de la vârful Cabalei;
g) aceste lupte militare din largul ocenului exact asta sunt - nici mai mult, nici mai puţin;
h) un efectiv de 3 (trei) hibrizi reptilieni-umani aflaţi la bordul unei nave de salvare de tip reptilian, care scăpaseră anterior de la una dintre bazele reptiliene ce fuseseră distruse, au deschis focul asupra unei nave de cercetare ultramodernă aparţinând SUA şi condusă de forţele speciale ale Cabalei (un OZN subacvatic construit ca urmare a schimbului de tehnologie oferit de extratereştrii cunoscuţi sub numele de "micii-cenuşii");
i) mica navă de salvare reptiliană (condusă de cei 3 hibrizi) avea capacităţi reduse de ofensivă şi de apărare, aşa încât a fost imediat redusă la "tăcere";
j) cei 3 hibrizi reptilieni-umani, fugari de la una din ultimele baze reptiliene submarine (care erau doar niste lucrători de rang militar inferior) au fost imediat luaţi prizonieri şi transportaţi la o facilitate militară subterană a Cabalei (la o adâncime de 2,5 km) localizată într-un complex subteran din munţii Stâncoşi din Colorado (SUA) care este operat de personal uman.

Sumar:

k) diferitele facţiuni reptiliene şi umane ale Cabalei / Illuminati se luptă pentru putere încă de la anihilarea ultimei baze submarine reptiliene de către oamenii din Procyon din partea Consiliului Andromeda (martie 2012);
l) navele de război chineze nu cooperează în nici-o operaţiune comună cu SUA împotriva unui aşa-zis război cu extratereştrii reptilieni;
m) povestea navei de război americane care a fost atacată, şi povestea forţelor de cooperare chino-americane, nu sunt decât elemente ale acestei înscenări (operaţiune "steag fals");
n) nu mai există nici măcar o singură bază reptiliană submarină aflată în stare operaţională. Nici-una.

Pentru alte informaţii importante pe care Tolec le-a comunicat, vă rugăm să citiţi articolul Tolec: 21 decembrie 2012, iată ce se va petrece...

Free Web Hosting