Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Copilul meu e agitat. ADHD? (2)

Copilul meu e agitat. ADHD? (2)

Publicat de: ionut_mihai.aim redactor AIM
Publicat la: 13.05.2009
Citit de: 660 ori
Conţine: 691 cuvinte
9.80
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
118
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
197
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
1125
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
555
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
381
Originea democratiei: o poveste cu tilc
267
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
785
Vladimir Putin - agentul trezirii?
1317
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
903
Se intampla ceva extraordinar in lume
330
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
780
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
538
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
477
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
1726
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
571
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
399
Stalin a inviat din morti
927
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
1704
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
606
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
456
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:


ATENŢIE: Acest articol este un original AIM şi se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", detaliată la final.
ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


NOU! Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=41

[urmare din prima parte]

Un drog pentru copilul dvs.

Efectele secundare ale tratamentului cu Ritalin includ nervozitate, insomnie, dureri generalizate, anorexie (lipsa poftei de mâncare), greaţă, ameţeală, palpitaţii, dureri de cap, diskinezie, tensiune arterială crescută, pulsul accelerat, dureri în zona inimii, aritmie cardiacă, dureri abdominale, psihoză. Mai mult, se avertizează că medicamentul creează dependenţă şi că modul de acţiune la om nu este complet cunoscut. Cu toate acestea, mulţi părinţi îşi tratează copiii cu astfel de droguri.

Ritalin are efecte similare cu alte stimulante ca amfetamina şi cocaina. Ritalin este un adevărat drog oficializat, destinat copiilor. Farmaciile americane distribuie de 5 ori mai mult Ritalin decât restul lumii. Nicio altă naţiune nu prescrie astfel de medicamente pentru copiii săi, întro asemenea măsură. Faţă de 1990, consumul de Ritalin a crescut de 6 ori, în SUA.

Ritalin duce la cancer

Studii ştiinţifice au fost publicate în 1993 şi au demonstrat că Ritalin a provocat cancer la ficat, în tratamente cu dozaj similar cu cel prescris la copii. Cu toate astea, răspunsul autorităţii federale farmaceutice americane (FDA) a fost că "studiul nu reprezintă un semnal relevant pentru ca Ritalin să fie scos de pe lista de medicamente pediatrice".

Fructe proaspeteSoluţia?

Prevenirea şi tratamentul simptomelor ADHD sunt mai ales cele normale, naturale, la îndemâna oricui. Lorraine Day sfătuieşte părinţii să nu apeleze la tratamentul medicamentos, ci să acţioneze în felul următor:

1. Modificaţi obiceiurile alimentare ale copilului; încurajaţi-l să consume cu preponderenţă alimente naturale, în stare crudă. Asta înseamnă fructe, cereale integrale, legume şi verdeţuri, salate pline de vitamine, minerale şi enzime, toate în forme naturale şi direct şi uşor asimilabile de copil.

2. Eliminaţi toate produsele lactate şi pe cele animale (carne) deoarece acestea conţin hormoni chimici, pesticide, antibiotice ascunse, nedeclarate oficial, care dezechilibrează organismul sensibil al copilului.

3. Eliminaţi cafeina, zahărul alb, dulciurile, mâncarea prelucrată termic, glutamatul, aspartamul şi orice alţi înlocuitori nenaturali ai zahărului, coloranţii alimentari şi alte chimicale (celebrele E-uri) abundente în aproape orice aliment produs în fabrică.

4. Renuntaţi la mesele luate la restaurantele de tip "fast-food" (McDonald's, Spring Time, Pizza Hut, etc) - aici se folosesc cantităţi uriaşe de conservanţi, glutamat, iar alimentele oferite, deşi nu sunt aproape deloc nutritive, conţin multe chimicale pentru a păcăli consumatorul.

5. Încurajaţi copilul să mănânce delicioasele fructe şi legume în stare crudă, ne-prelucrate termic.

6. Consumaţi sucuri prospete de fructe şi legume făcute în casă, şi multă apă de izvor, pură. Eliminaţi băuturile chimice tip "soft" (Fanta, Mirinda, Sprite, Kinley, Adria, Orangina, etc) sau sucurile "naturale" gata-ambalate (Cappy, Santal, Fruttia, Pfanner, Granini, etc). Înlocuiţi laptele pasteurizat cu cel proaspăt, nefiert, luat dintr-o sursă de încredere, sau folosiţi lapte de soia sau de orez.

7. Pâinea albă este interzisă. Consumaţi numai pâine integrală, graham, sau cu seminţe întregi.

8. Renuntaţi la orezul alb, decorticat. Folosiţi mai ales orez brun şi alte cereale integrale.

9. Interziceţi untul de arahide pentru că acesta conţine aflatoxină, ce cauzează cancer. Preparaţi acasă acest unt folosind nuci Caju sau alune de pădure.

Fara televizor10. Odihniţi-vă copiii îndeajuns. Aceştia au nevoie de multă odihnă şi trebuie să se culce drevreme.

11. Exerciţiile în aer liber trebuie să fie la ordinea zilei, hrănind copiii cu aer proaspăt şi soare.

12. Aruncaţi televizorul! Sau, cel puţin, luaţi-vă măsurile necesare pentru ca băieţelul sau fetiţa dvs. să nu se uite la televizor.

Este cunoscut faptul că în timp ce se uită la TV, copiii intră foarte repede într-o stare hipnotică, lucru demonstrat ştiinţific prin faptul că undele lor cerebrale trec foarte repede de la o stare specifică de alertă (undele beta) la o stare hipnotică (alfa) în care creierul nu mai raţionează.

Violenţa şi decadenţa pe care copilul le vede la televizor trece de filtrul raţional care este în mod normal folosit de creier şi se implantează în subconştientul copilului, fără ca acesta să poată decide dacă ceea ce vede este bine sau rău. Violenţa şi decadenţa este acceptata de creier fără vreo judecată morală, integrându-se imediat în subconştientul copilului. Ceea ce intră în subconştientul copilului este la fel de important ca ceea ce îi dăm să mănânce.

13. Credeţi în Dumnezeu şi învăţaţi-vă copilul să aibă încredere şi el. Învăţaţi-l despre Iisus. Copiii au tendinţa să fie ca cei pe care îi admiră. Un exemplu bun nu poate duce decât la o viaţă fericită.Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

NOU! Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=41

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.
Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Ionut Mihai este redactor AIM

Recomandări:

Peste 2000 vizite
Cuptorul cu microunde
În cele ce urmează vom prezenta pe scurt câteva din testele făcute asupra acţiunii microundelor folosite în aparatele electrocasnice (cuptoare cu microunde). Dintre aceste experimente unele sunt destul de simple şi pot fi făcute de oricine.
nota 9.43 din 2927 vizite
Peste 2000 vizite
VIDEO: interviu - Proiectul Montauk şi tunelul secret din Bucegi
În luna august 2012, Peter Moon (publicistul seriei Montauk) a vizitat România, ocazie cu care a fost realizat un interviu care se dovedeşte a fi extrem de interesant; printre subiectele discutate se află Proiectul Montauk, manipularea, perceptia şi transformarea timpului, tunelul secret din Bucegi, părintele Arsenie Boca, şi extratereştrii. Un aspect important: intuiţiile lui Peter Moon despre 21 decembrie 2012 au trecut testul timpului!
nota 9.82 din 3336 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting