Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Călătorie întro lume invizibilă (2)

Călătorie întro lume invizibilă (2)

Publicat de: ionut_mihai.aim redactor AIM
Publicat la: 28.04.2010
Citit de: 2164 ori
Conţine: 1075 cuvinte
9.15
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
118
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
197
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
1125
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
555
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
381
Originea democratiei: o poveste cu tilc
267
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
785
Vladimir Putin - agentul trezirii?
1317
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
903
Se intampla ceva extraordinar in lume
330
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
780
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
538
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
477
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
1726
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
571
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
399
Stalin a inviat din morti
927
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
1704
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
606
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
456
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:


ATENŢIE: Acest articol este un original AIM şi se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", detaliată la final.
ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


NOU! Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=376


Urmare din prima parte

În ce priveşte alimentaţia, "vor trebui evitate excesele de orice fel. Se va mânca moderat evitând consumul de băuturi alcoolice. Se va supraveghea funcţionarea organismului, notând în fiecare zi temperatura, bătăile inimii, etc. În final, se vor grada exerciţiile psihice, în conformitate cu această examinare."

Pregătirea psihologică este foarte importantă gândindu-ne la gravitatea actului pe care suntem pe cale să-l realizăm. "Încercaţi să vă imaginaţi trecerea brutală, schimbarea radicală pe care o veţi simţi în ziua în care vă veţi vedea despărţit în două părţi, în deplinătatea facultăţilor voastre conştiente. Ciocnirea dintre realitate şi iluzie, pe care lumea actuală ne-o produce, cauzează o reacţie extrem de violentă, asupra căreia trebuie să vă avertizez."

Desigur că oricine doreşte să realizeze cât mai repede, şi cu succes, o asemenea călătorie astrală. "Cel mai scurt drum constă în a alege un Ideal generos şi a face din el obiectivul, punctul central în jurul căruia vor radia gândurile, dorinţele, motivele de acţiune. Acest Ideal trebuie să fie scopul vostru. Dar pentru ce acest motiv central asupra căruia vă veţi focaliza trebuie să fie generos? Pentru că, de obicei, toată lumea urmăreşte un ideal opus: acela de a trăi cât mai comod cu putinţă fără a se sinchisi de alţii. Dacă vreţi să reuşiţi în explorarea fără pericol a celorlalte lumi, această lege a instinctului de conservare trebuie să fie vasala voastră. Acesta este primul "balaur" cu care trebuie să luptaţi."

De altfel, ştiind că trupul nostru fizic este în siguranţă în camera în care ne aflăm când începem experienţa ne permite să dobândim gradat o stare de curaj şi stăpânire care este de mare ajutor întro asemenea experienţă. Indiferent de ceea ce credem că vom experimenta dincolo, în lumea invizibilă, trupul fizic este în siguranţă.

Yram avertizează că o asemenea primă experienţă poate fi adesea împiedicată de numeroase cauze. "Noi hranim, din vitalitatea noastră o mulţime de entităţi grosiere (elementali), pe care le-am atras prin modul nostru de a gândi şi acţiona; trebuie deci să ne aşteptăm la o reacţie din partea lor atunci când se văd expuşi conştiinţei noastre, atunci când se simt descoperiţi. Unul din mijloacele lor preferate de a acţiona este să inspire celui care le hrăneste un dezgust profund, oboseală, o imensă inerţie."

Secretul unei reuşite sigure este simplu. "A şti să fii răbdător este o calitate ce trebuie pusă în practică. Dacă îţi dezvolţi în acelaşi timp calităţi superioare, spre care simţi mai multă atracţie, celelalte (cele inferioare - care hrănesc elementalii) vor dispare, nefiind alimentate. Un Principiu superior de iubire, ales ca Ideal, va încununa acţiunea cu uluitoare succese, cu un minimum de efort."

"Nu vă lansaţi în această aventură fără pregătire. Dacă neglijaţi antrenamentul psihic nu veţi obţine fenomene stabile, nu veţi şti să le controlaţi şi veţi risca să cădeţi într-un misticism bolnăvicios. Dacă neglijaţi antrenamentul psihologic, este încă şi mai rău. Veţi merge spre dezechilibru mental, prin robirea de către forţele inferioare, cărora le veţi fi, într-un mod fatal victime, într-o bună zi."

Descrierea lumilor non-fizice

Lumile astrale depăşesc în simplitatea lor tot ceea ce oamenii pot inventa mai minunat şi mai complex. Universul invizibil este fără formă. El se reduce la o atmosferă îmbibată de energie, sub o presiune variabilă.

Substanţa Universului nostru variază de la o stare de densitate extrema, pe care o putem califica "materie", până la esenţa activă căreia îi putem da numele de "forţă". Starea "materie" reprezintă energia fragmentată de către Timp şi Spaţiu până la un minim de activitate, pe când starea de "forţă" constituie un maximum de activitate instantanee. Evoluţia fiinţei umane apare astfel într-o lumină extrem de clara, în concordanţă cu tradiţiile antice. Ea constă în a stabili în sine acordurile necesare pentru a vibra la unison cu starea de forţă a substanţei şi a evada astfel din sistemul planetar în care o reţin toate celelalte forme de atracţie.

Coborând spre materie, care este limita inferioară a forţei, atmosfera cenuşie devine mai închisă, se întunecă progresiv, avem senzaţia unei substanţe care se îngroaşă; această senzaţie este aproape insuportabilă. Impresiile urmează aceeaşi gradaţie. Simţim că respirăm din ce în ce mai greu. Ne cuprinde o apăsare generală, conştiinţa devine neliniştită şi impresia devine curând penibilă. În stările întunecate se remarcă un fel de puncte fosforescente care se mişcă în toate direcţiile.

Când ne îndreptăm spre limita superioară, aceea a forţei, opacitatea scade. Pătrundem într-un fel de ceaţă cenuşie, comparabilă cu o vreme închisă. Pe măsură ce ne înălţăm, această ceaţă se limpezeşte şi, în curând, o înlocuieşte o claritate luminoasă. Un soare strălucitor, asemenea celui de amiază, luminează atmosfera. Observând cu atenţie se remarcă, în toate punctele, o aceeaşi intensitate luminoasă, ceea ce dovedeşte că această lumina este produsă de activitatea progresivă a atomilor constituenţi.

Senzaţiile corespunzătoare acestui stadiu sunt: o căldură gingaşă care invadează corpul nostru subtil, o mare mulţumire care îi cuprinde toate moleculele, însăşi conştiinta simte o fericire crescândă. Ea se lasă dusă spre o dulce linişte, într-un calm progresiv. O încredere mai vibrantă, mai duioasă o invadează. Continuând să ne concentrăm, acest calm creşte uimitor, devine religios. Pentru a nu tulbura reculegerea atmosferei, nu îndrăznim nici să gândim. Împrejurimile par mai uşoare. Umbra unui gând dezlănţuie o lume de fenomene. În sfârşit, dacă continuăm această stranie ascensiune, o supra-activitate magnetică impregnează atmosfera.

Disocierea dintre om şi corpul său fizic (dedublarea), certitudinea conştientă de a putea trăi într-o nouă dimensiune non-fizică este o realitate evidentă, spune Yram. "Această certitudine nu este o dogmă, nu este o chestiune de credinţă. Nu este rezultatul unei sugestii. Este o realitate accesibila tuturor. Este efectul matematic şi precis, născut dintr-un ansamblu de Cauze, ducând la acelaşi rezultat, când le repetăm în aceleaşi circumstanţe. A nega un fapt atât de concret înainte de a-l fi experimentat ar fi o dovadă sigură a limitării celui care ar face-o, oricare ar fi situaţia lui socială."

Caracteristici ale dedublării

Dedublarea astrală poate fi inastantanee sau gradată, poate fi precedată de senzaţii care o anunţă. Orice om poate observa convenabil aceste amănunte, dar experienţele trebuie făcute dimineaţa, la ora patru sau cinci, după un somn bun în timpul căruia impurităţile emoţionale şi mentale au fost eliminate prin procesul natural al somnului. Se evită astfel influenţa conştiinţei inferioare.

Propuneţi-vă un scop pe care doriţi să-l atingeţi în această călătorie astrală. "După ce v-aţi concentrat asupra detaliilor pe care vă propuneţi să le examinaţi, eliminaţi orice gând situându-vă în condiţii de receptivitate superioară maximă, pentru a percepe chiar şi cea mai slabă vibraţie venind din celelalte dimensiuni ale spaţiului."

Continuare în partea a treiaActive Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

NOU! Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=376

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.
Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Ionut Mihai este redactor AIM

Recomandări:

Peste 2000 vizite
Cuptorul cu microunde
În cele ce urmează vom prezenta pe scurt câteva din testele făcute asupra acţiunii microundelor folosite în aparatele electrocasnice (cuptoare cu microunde). Dintre aceste experimente unele sunt destul de simple şi pot fi făcute de oricine.
nota 9.43 din 2927 vizite
2013. Noi perspective (1a)
Ziua de 21 decembrie 2012 a fost aşteptată de mulţi oameni cu înfrigurare, cu speranţa, cu încredere şi cu optimism, însă de alţii ea a fost întâmpinată cu scepticism, cu aroganţă şi chiar cu batjocură. Aceste atitudini...
nota 10.00 din 1593 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting