Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Călătorie întro lume invizibilă (3)

Călătorie întro lume invizibilă (3)

Publicat de: ionut_mihai.aim redactor AIM
Publicat la: 28.04.2010
Citit de: 1617 ori
Conţine: 924 cuvinte
9.28
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
118
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
197
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
1125
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
555
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
381
Originea democratiei: o poveste cu tilc
267
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
785
Vladimir Putin - agentul trezirii?
1317
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
903
Se intampla ceva extraordinar in lume
330
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
780
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
538
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
477
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
1726
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
571
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
399
Stalin a inviat din morti
927
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
1704
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
606
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
456
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:


ATENŢIE: Acest articol este un original AIM şi se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", detaliată la final.
ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


NOU! Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=375


Urmare din partea a doua

Starea în care trebuie să vă aflaţi este cea a unui echilibru esenţial. "Nu trebuie să adormiţi, nici să fiţi cu câteva minute înainte de a lua contact cu realitatea. Imediat ce o vibraţie, oricât de slabă ar fi, afectează unul din corpurile dumneavoastră, trebuie să o conştientizaţi imediat. Fără a face vreo mişcare, toată atenţia trebuie să vă fie focalizată asupra senzaţiilor, imaginilor, proceselor care se vor desfăşura. Trebuie să fiţi perfect lucid, să aveţi prezente în minte toate hotărârile pe care le-aţi luat dinainte şi să urmăriţi atent fazele fenomenului, pentru a-i putea reţine toate amănuntele. Este mai bine să reîncepeţi de cincizeci de ori, dacă este nevoie, pentru a reţine amănuntele, decât să examinaţi totul deodată. De altfel, nimic mai uşor, pentru că nu sunteţi adormit." Dedublarea se face în stare de perfectă conştienţă.

Iată cum îşi descrie Yram una din exeperienţe: "Odată, după ce am umblat câtva timp prin spaţiu, am revenit în preajma corpului meu fizic şi, fără a mă încorpora complet în el, mă găseam exact în punctul de echilibru în care sensibilitatea materială trece asupra formei subtile. Cu o simplă dorinţă făceam să se încline balanţa într-un sens sau în celălalt. De îndată ce favorizam degajarea în a patra dimensiune, mă simţeam mai uşor, fără nici o senzaţie a corpului fizic şi, fapt curios, aveam senzaţia foarte clară că mâinile mi se atingeau la spate, într-o poziţie familiară."

El continuă: "De îndată ce-mi îndreptam atenţia asupra corpului fizic, intensitatea detaşării scădea. Corpul îmi era greu ca de plumb, respiraţia foarte încetinită. Simţeam asprimea păturilor, pe braţele mele alungite aproape de corp, răcoarea, lumina care străbatea pleoapele, auzeam zgomotul străzii. Focalizându-mi din nou atenţia asupra dedublării, balanţa înclina imediat de partea cealaltă. Toate senzaţiile dispăreau instantaneu. Mă aflam în mediul pe care tocmai îl părăsisem şi percepeam calmul, gingăşia şi mulţumirea inefabilă a acestei stări."

Dedublarea nu este deloc o stare de somn ci o luciditate superioară celei a vieţii pamânteşti. Oricare ar fi dimensiunea în care ne găsim, trebuie să rămânem absolut conştienţi şi să putem deschide de îndata pleoapele, pentru a lua creionul şi a nota observaţiile, la fel ca în momentele cele mai lucide ale zilei.

O primă modalitate de dedublare este prin folosirea facultăţilor senzoriale. Trebuie să vă imaginaţi că treceţi printro fereastră, sau dincolo de o uşă sau printrun spaţiu de separare care uneori poate avea aparenţa unui tunel sau sas. Odată ce aţi trecut de acest "prag", sunteţi deja dedublaţi în lumea non-fizică.

Un al doilea tip de dedublare este cea instantanee, în care separarea de "haina" fizică este bruscă şi fulgerătoare. "Când este însoţită de senzaţii, avem impresia unei căderi în gol. Uneori, dispare chiar şi această senzaţie şi ne găsim dedublaţi instantaneu, în camera noastră sau într-o altă dimensiune", afirmă Yram.

Dedublarea prin vârtej este un al treilea tip de dedublare. Acesta este cel mai plăcut. "Ai senzaţia că eşti aspirat cu violenţă de un fel de trompă şi imediat iei contact cu substanţa celorlalte lumi. Această categorie de dedublari este într-adevăr cea mai plăcută în toate privinţele. Senzaţiile care însoţesc acest fel de dedublare sunt mai delicate, mai rafinate. Consumul de energie este mic, luciditatea conştiinţei este mai vie, facultăţile mentale sunt mai puternice, gândul este mai iute."

Pentru a realiza un control mai bun, este bine să vă faceţi un obicei din a vă dedubla, mai ales la început, în camera în care vă aflaţi, înainte de a intra într-o noua dimensiune, non-fizică.

Cordonul de legătură

La orice nivel de dedublare, corpul fizic este permanent şi indestructibil legat de dvs. printrun cordon luminos. Nimic nu poate distruge această legătură. De aceea de fiecare dată vă veţi putea întoarce în corpul fizic la finalul călătoriei, la voinţă.

Acest cordon de legătură se poate întinde, având o aparenţă elastică. Yram a constatat că puterea de atracţie spre corpul fizic, exercitată prin acest cordon, creşte pe măsură ce ne apropiem de trupul fizic. Cu cât suntem mai depărtaţi de corpul fizic, în călătoria noastră astrală, cu atât puterea de atracţie prin cordon scade.

Yram descrie modalităţile de deplasare în aceste călătorii. În cazul dedublării în camera, deplasarea se face ca şi în cazul lumii fizice, în mod obişnuit. Însă în cazul dedublării întro lume subtilă non-fizică, deplasarea se face cel mai uşor cu ajutorul gândului, deşi, la început, suntem tentaţi să folosim mâinile şi picioarele pentru a ne familiariza cu spaţiul în care ne aflăm. De aceea este important să avem capacitatea de a ne struni gândul şi de a-l îndrepta, la voinţă, spre o ţintă anume.

O experienţă relevantă este aceea în care Yram a făcut o vizită unui prieten aflat la mare depărtare. La întoarcerea în corpul fizic, el i-a scris acestuia o scrisoare în care descria cu lux de amănunte tot ceea ce văzuse el atunci în casa prietenului său, iar două luni mai târziu a primit confirmarea totală din partea acestuia.

O altă experienţă relevantă este aceea în care Yram se afla întrun loc (în astral) împreuna cu câţiva prieteni cu care discutau anumite subiecte. La un moment dat i-a scăpat o expresie "nefericită". Imediat s-a trezit proiectat cu putere în corpul său fizic, încheind astfel experienţa în mod brusc. Astfel el a învăţat că gândurile manifestate conştient au o mare importanţă în lumile subtile.

Yram ne sfătuieşte ca de fiecare dată când revenim în trupul fizic dintro călătorie astrală, să scriem imediat întrun caiet amănuntele experienţei, cât mai complet, altfel acestea se pierd repede din cauza puterii de încorsetare pe care corpul fizic o manifestă asupra amintirilor non-fizice.

Lucrarea lui Marcel Forhan (Yram) este disponibila la adresa:
http://www.scribd.com/doc/15507532/YRAM-Secretele-lumilor-astrale


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

NOU! Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=375

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.
Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Ionut Mihai este redactor AIM

Recomandări:

Peste 2000 vizite
Cuptorul cu microunde
În cele ce urmează vom prezenta pe scurt câteva din testele făcute asupra acţiunii microundelor folosite în aparatele electrocasnice (cuptoare cu microunde). Dintre aceste experimente unele sunt destul de simple şi pot fi făcute de oricine.
nota 9.43 din 2927 vizite
Peste 2000 vizite
VIDEO: Boston şi Waco au fost operaţiuni de tip "steag fals" + UPDATE
In ultima vreme presa si mass-media in general ne inunda cu informatiile asa-zisului atac terorist de la maratonul din Boston si cu accidentul de la fabrica de ingrasaminte din Waco, Texas. Vreau sa aduc putina lumina cu dovezi video si comentariu pe marginea acestor subiecte. UPDATE: o noua inregistrare VIDEO!
nota 9.93 din 2838 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting