Proiectele Operaţiunilor Negre ( Black Ops.) (1)


Proiectele Operatiunilor Negre (Black Ops.)

Secretele energiei libere, programul spatial secret, si adevarata natura a cosmosului ale guvernelor lumii si "maestrilor ascunsi" ai Noii Ordini Mondiale

Partea intai

Asa cum stim cu totii, mass-media (inclusiv canalele Discovery care manipuleaza teribil), aflata inca in mana elitei malefice globale, nu "transpira" niciun cuvant despre tehnologiile deja existente, detinute de aceasta, care ar putea scoate omenirea nu doar din criza, ci din epoca combustibililor fosili si furnizarea energiei in mod gratuit omenirii, facand astfel un salt enorm in evolutia civilizatiei.

In continuare va prezint o trecere in revista a proiectelor desecretizate (bineinteles fara voia lor) americane cu mare impact asupra omenirii.

Bill Cooper, gazda unui post de radio si autor al unei carti best seller "Iata un cal palid" a petrecut zeci de ani traversand "gaura de iepure" demitizand minciunile celor deghizati in liderii nostri. Pentru eforturile sale, el a fost asasinat in noiembrie 2001, la cinci luni dupa ce a publicat un raport ca un atac terorist major ar fi comis in SUA si a dat vina pe un relativ necunoscut cu numele de Osama bin Laden.

Cu toate acestea, in ultimele luni ale carierei sale, Cooper a publicat un altfel de raport, in care el declara ca multe dintre conferintele despre OZN-uri si ET (extraterestri), cu mult timp in urma sunt infiltrate de diverse agentii si injectate cu diferite niveluri de dezinformare.

Astfel subiectul despre OZN-uri si ET, a devenit probabil cel mai complicat pentru a fi demitizat si desecretizat.

Aceste afaceri au inceput sa iasa la lumina dupa luna octombrie/noiembrie 2012 si graviteaza in primul rand in jurul marturiei personale a unui "insider" pe nume Daniel, care pretinde ca a facut parte din Proiectul Montauk, care mai tarziu s-a transformat in Phoenix I, II si III. Montauk/Phoenix a fost una din multele operatiuni ultrasecrete cunoscute sub numele de Operatiuni Negre.

Aceste proiecte sunt pastrate cu grija ascunse de ochii publicului. Unul dintre obiectivele principale implicate in aceste proiecte a fost testarea si dezvoltarea multor tehnologii bazate pe lucrarile lui Nikola Tesla, Fuziunea la Rece/Pons si Fleischmann, Reactia Nucleara de Joasa Energie, sisteme de propulsie cu antimaterie si antihidrogen si altele. Dezvoltarea acestor tehnologii a condus la crearea unui program spatial secret, care merge bine, dincolo de domeniul de aplicare al informatiilor pe care NASA a ales sa le "elibereze" public, in ceea ce priveste adevarata natura a Cosmosului.

Multe din aceste proiecte sunt finantate din "bugetul negru" cu sume enorme si metale pretioase centralizate in timpul secolului 20 de catre cartelul bancar la nivel mondial, ca parte din deturnarea conturilor globale colaterale (vedeti dezvaluirile lui Benjamin Fullford despre fondurile enorme si a miilor de tone de aur asiatice deturnate de catre elita bancara occidentala de dupa al 2-lea R. M. /n.t.).

Una din cele mai uimitoare informatii publice privind existenta acestui program spatial secret vine de la marturia britanicului Gary McKinnon. Povestea lui este extraordinara: din februarie 2001 pana-n martie 2002 McKinnon, ca administrator independent de sisteme de calculator, a reusit sa obtina acces la documentatia extrem de clasificata (secretizata) a retelelor de calculatoare ale Pentagonului.

Guvernul SUA pretinde ca McKinnon a incalcat legislatia de operare in cadrul sistemului informatic al Ministerului Apararii, ceea ce a reprezentat o amenintare la adresa securitatii nationale. Guvernul l-a etichetat pe McKinnon ca "hacker" si "terorist cibernetic".

De-a lungul mai multor ani guvernul SUA a cerut extradarea lui McKinnon din Anglia. Cu toate acestea in planurile lor a aparut un obstacol, daca el era extradat avea dreptul legal sa apara in fata unui tribunal si exista riscul de a deconspira adevarata natura a informatiilor din fisierele calculatoarelor Pentagonului: existenta "Solar Warden" numele de cod dat unei anumite zone din programul spatial secret.

Numele de cod "Solar Warden" este termenul aplicat programului spatial secret al flotei aeronavelor interstelare; aeronave care merg mult dincolo de ceea ce NASA alege sa dezvaluie publicului. Intr-adevar, mica flota invechita a NASA cu navete propulsate cu rachete, datand din anii '40, sunt nimic mai mult decat o acoperire pentru o flota mult mai avansata tehnologic a navelor care opereaza dincolo de supravegherea prezidentiala si a Congresului SUA.

McKinnon a recunoscut in timpul interviurilor in direct ca acuzatiile guvernului impotriva sa sunt fabricate, si ca el nu a cauzat niciun rau sistemelor de operare digitala ale Pentagonului. Odata ce guvernul SUA a aflat despre adevarata natura a informatiilor peste care "a dat" McKinnon, a abandonat acuzatiile aduse impotriva lui, in ciuda faptului ca il considera un terorist cibernetic.

Un interviu cu Gary McKinnon in cadrul Proiectului Camelot aici:

http://www.youtube.com/watch?v=_fNsah-0vpYExistenta tehnologiilor antigravitatie si a Proiectului Solar Warden aici: http://www.examiner.com/article/nasa-decline-and-antigravity-space-fleet

Kerry Cassidy si Bill Ryan din cadrul Proiectului Camelot au realizat un film numit Shadow Ops. Acest film este foarte diferit de orice film facut pana acum despre OZN-uri si ET. La baza lui este Proiectul Dezvaluirea (Disclosure Project) a lui Dr. Steven Greer (autor al cartii "Adevarul ascuns - Informatii interzise", publicata si-n Romania), care ofera 4 ore de material video de la o gama larga de "insideri" militari, de la amirali de 5 stele pana la generali de brigada sau ofiteri superiori care dezvaluie adevarul tinut in cel mai mare secret aproape 100 de ani, referitor la fenomenul OZN si ET.

In 60 de minute, filmul face o investigatie fara tabu-uri a musamalizarii programului spatial secret, care se desfasoara in baze subterane ultrasecrete, atat in SUA cat si in alte tari. Filmul se concentreza pe marturiile unor "insideri" care au lucrat sau participat la dezvoltarea vechiului program spatial Marte, cu riscul propriei sigurante.

Filmul aici:

http://www.youtube.com/watch?v=jYlskaysAvAUn unghi final al acestor dezvaluiri o face "Daniel" insiderul de care vorbeam inainte: Valdamar Valerian este autorul unei serii de lucrari stiintifice de inalt nivel tehnic, numit Matrix. Aceasta serie de carti au servit ca sursa de inspiratie pentru trilogia cu acelasi nume, dar totul manipulat si distorsionat pentru un mare buget la Hollywood.

Ceea ce trebuie inteles din marturia acestor oameni curajosi care aleg sa spuna adevarul, cat si din filmele Shadow Ops si din cadrul Disclosure Project, este faptul ca exista in aceasta lume un nivel superior, o structura de putere paralela care detine puterea si influenteaza afacerile globale deasupra asa-numitilor "lideri"din birouri, democratic alesi, atat din SUA cat si din UE.

Aceasta structura de putere, si oamenii din ea, se considera a fi o "civilizatie separatista"deasupra si dincolo de masele de oameni care populeaza aceasta planeta. Unul din principalele motive pentru care acest program a fost atat de secretizat, se datoreaza faptului ca tehnologiile care au fost dezvoltate in cadrul acestor "operatiuni negre"reprezinta, in termeni clari, o paradigma complet noua de energie.

Daca aceste tehnologii ar fi fost eliberate in lume si finantate corespunzator, intr-o generatie sau chiar mai putin, am vedea sfarsitul complet al combustibililor fosili, petrol, carbune, gaze naturale si chiar energie nucleara, care ar fi inlocuite de electromagnetismul Tesla, fuziune la rece, antigravitatie si sisteme antihidrogen si multe altele.

Acest lucru ar elibera planeta.

Aceasta ar sterge granitele nationale si limitele si ar elimina nevoia de structuri de control de orice fel, inclusiv guverne. De asemenea am intra intr-o noua era de calatorie in Univers, prin care noi ca fiinte umane sa trecem de limitele planetare si ale sistemului nostru solar, sa facem schimb de tehnologii si experienta cu civilizatiile din Univers.

Cand se considera totusi ca ramificatiile acestor lucruri, pentru cei care detin puterea in prezent in aceasta lume (societati secrete, bancheri, companii de combustibili fosili, etc. ) devin periculoase pentru controlul lor asupra planetei, vor merge foarte departe in actiunile lor, pentru ca aceste tehnologii sa nu fie puse niciodata la dispozitia publicului, si divulgarea privind adevarata natura a cosmosului sa fie un secret bine pazit.

Proiecte derulate in trecut si in prezent, cat-de-cat dezvaluite:
Proiectul Solar Warden (programul flotei navelor spatiale interstelare ale guvernului "ascuns") ;
Proiectul "Pegasus" (experimente de calatorie in timp) ;
Experimentul "Philadelphia" (initial dezvoltat pentru obtinerea invizibilitatii optice si pe radar a navelor US Navy, pe principiul lui Tesla de creare a unui puternic camp electromagnetic care sa distorsioneze cuantumul spatio-temporal terestru) ;
Proiectul "Montauk/Phoenix I, II si III (cu ajutorul tehnologiei electronice, in Montauk, Long Island, SUA, se pune la punct calatoria in timp) ;
Proiectul "Looking Glass" (experimente de teleportare obiecte si fiinte umane in spatiu si timp, prin acesta s-au construit bazele secrete de pe Luna si Marte video aici: http: //www. youtube. com/watch?feature=player_embedded&v=nkIIBnIuXHM#!) ;
Proiectul "Blue Book" (analizarea tuturor datelor cu privire la aparitia OZN si contacte intre ET si oameni-defapt initiat pentru a induce in eroare opinia publica si clasa politica americana cu privire la aceste evenimente) ;
Proiectul "Grudge" (precursorul proiectului Blue Book) ;
Proiectul "Blue Beam" (proiectia pe cer a unor imagini holografice cu Iisus si fecioara Maria pentru manipularea credinciosilor vis-a-vis de profetia celei de-a 2-a veniri in slava a lui Iisus) ;

Probabil ca exista in prezent si alte programe secrete in derulare de care stiu foarte putini si nu s-au "rasuflat", dar speram ca odata cu intrarea planetei in 4D, toate acestea sa iasa la suprafata si sa fie implementate in viata civila, pentru beneficiul intregii omeniri si desprinderea de vechea paradigma specifica vietii 3D pentru totdeauna.

In partea a 2-a public unul din secretele bine pazite de americani 20 de ani si anume aeronava TR-3B de forma triunghiulara si cu o propulsie cum nu s-a folosit pana acum....

(continuare in partea a doua)

sursa: http://newtomorrow.us

Drum Drept spre Lumina
mario6925 - ianuarie 2013Despre autor

colaborator AIM
Free Web Hosting