Drake: Pregătiri preemptive - S-a dat "undă verde!"

Drake: Pregătiri preemptive - S-a dat undă verde!

Drake anunţă, întro emisiune care a fost transmisă aseară, că s-a dat undă verde pentru pachetul de acţiuni care este cunoscut sub numele de "Evenimentul". Drake a primit informaţii detaliate de la militari, inclusiv nume şi date, şi a fost rugat să transmită public următoarele:

1. "Cavaleria" îşi va face intrarea "în scenă"
2. La nevoie, militarii vor solicita ajutorul şi cooperarea civililor
3. Relaxaţi-vă şi priviţi "focurile de artificii"

Drake confirmă şi el faptul că atât conferinţa de la Rio cât şi întâlnirile ţărilor G20 au avut ca scop nedeclarat implementarea planului Agenda 21 pentru instaurarea unei Constituţii Globale, şi instaurarea Noii Ordini Mondiale plănuită de Cabală. Toate aceste eforturi au eşuat.

ONU va fi desfiinţată şi în schimb se vor pune bazele unei noi Organizaţii Planetare de Cooperare care să servească cu adevărat interesele oamenilor. Băncile Centrale vor fi desfiinţate, ca şi impozitul pe venit.

Extratereştrii benefici care ne ajută vor avea în curând permisiunea să apară în public pentru a ne dezvălui cine suntem, de unde am venit aici pe Pământ, şi de ce, pentru a ne spune adevărata istorie a noastră.

Mass-media oficială nu va avea încotro şi va trebui să relateze despre toate aceste acţiuni şi evenimente.

Drake sugerează că este bine, ca măsură de prevedere, să dispunem fiecare de bani lichizi (cash) astfel încât să ne ajungă pentru 2 săptămâni, pentru orice eventualitate.

În concluzie, ne aşteaptă un viitor fericit!

Întro completare ulterioară, Drake subliniază cele spuse anterior, şi adaugă câteva detalii importante pentru clarificarea situaţiei.

Există două aspecte diferite în ceea ce priveşte "unda verde".Primul aspect este format de acţiunile pe care militarii americani le vor duce la îndeplinire cu scopul de a restabili libertatea cetăţenilor americani. Asta va fi un lucru extraordinar în multe feluri: atât tactic, cât şi logistic.

S-ar putea să vedeţi trupe militare şi acţiuni publice. Ar putea să apară unele întârzieri în ceea ce priveşte traficul, din aceste motive. Planul este conceput de aşa natură încât să se realizeze eficient cât se poate de multe acţiuni, dar fără a apare vreo problemă de orice fel.

Al doilea aspect este afirmaţia că trebuie să fim vigilenţi cu toţii. Ţintele militarilor trebuie să fie atât eventualele drone care ar putea apare la faţa locului, cât şi orice trupe cu însemnele ONU. Acest aspect este de actualitate. Trebuie să vă asiguraţi că ţintele voastre sunt exact ceea ce sunt. În niciun caz nu vă angajaţi în confruntări cu militarii care poartă însemnele SUA.

La nevoie, militarii americani vor solicita ajutorul civililor. Pe teren vor fi prezente trupe militare ce vor fi conduse de un ofiţer (locotenent, căpitan, maior sau colonel). Modul lor de abordare a civililor va începe cu un salut, vă vor explica de ce se află ei acolo, şi vor solicita să vă vorbească.

În rest, relaxaţi-vă şi priviţi "focurile de artificii".

Sugerez să rămânem cu toţii foarte vigilenţi, pentru orice eventualitate.

Trebuie să ştiţi că, după informaţiile pe care le-am primit, suntem înaintea lor cu acţiunile şi planurile. În plus, se pare că militarii pozitivi au câştigat bătălia internă (cu agenţii lor care se infiltraseră acolo), şi se află acum la comandă.

Cele trei aspecte importante pe care deja le-am amintit încă de la inceput mi-au fost date pentru a le face publice.

Ultimul aspect este declanşarea "undei verzi".

Această "undă verde" are şi ea două componente.

Una este cea pe care am discutat-o mai sus şi care este de ordin tactic, iar cealaltă este de ordin financiar. Aceste două acţiuni au fost planificate astfel încât fiecare să realizeze eficient scopul pentru care au fost plănuite.

Fiecare dintre ele este destul de complexă, după cum vă puteţi da seama. Cele două au fost separate pentru că inamicii au accelerat planurile lor. Acest aspect a fost luat în considerare încă de la început în planurile noastre, dar a fost lăsat deoparte deoarece opţiunea noastră fusese ca cele două componente să aibă loc simultan. După cum se vede, situaţia s-a schimbat pentru că inamicii şi-au devansat planurile trecând la acţiuni care ar fi trebuit să aibe loc ceva mai târziu.

Mi s-a spus că ordinul de "undă verde" tactică va fi pus în funcţiune dacă va fi solicitat, ceea ce am şi făcut. Acum aşteptăm a doua componentă a "undei verzi", cea financiară. Mă aştept să înceapă foarte curând.

Cei care au o anumită experienţă în astfel de acţiuni trebuie să fie luaţi ca exemplu. Ei sunt capabili să rămână calmi şi să ia decizii corecte în condiţii de mare stres în situaţii deosebite. În această categorie intră oricine care are aceste calităţi. Personalul militar are capacitatea de a acţiona eficient în condiţii extreme, şi ştiu cum să ofere structurile necesare pentru ca operaţiunile să fie un succes. Vă rog să le daţi mare atenţie.

În faţa noastră avem posibilitatea minunată a libertăţii. Majoritatea americanilor nu au nici cea mai mică idee despre ce schimbări majore vor apare în toate nivelele societăţii, personal, social şi public. Cu toţii vom descoperi că fiecare dintre noi avem nevoie unii de ceilalţi pentru talentele, abilităţile profesionale şi personale ale fiecăruia. Va trebui să depunem eforturi susţinute pentru a trece de diferenţele de rasă, credinţe (chiar şi cele religioase) şi superioritate.

Nu am considerat niciodată că oamenii sunt mult diferiţi unul de celălalt. Desigur, există diferenţe de rasă, de aspect fizic, dar dincolo de asta, oameni sunt tot oameni. În plus, fiecare dintre noi avem un buchet de credinţe personale, indiferent de religie.

Superioritatea va fi definită prin prisma a ceea ce poate să facă o anumită persoană. Un anumit talent sau capacitate îi permite persoanei să execleze întrun anumit domeniu şi astfel câştigă respectul celorlalţi în acest domeniu.

Datorită modificărilor în operaraţiunile şi condiţiile reale de pe teren, este evident faptul că orice astfel de planuri trebuie să rămână fluide, să fim capabili să adoptăm schimbările necesare pentru a asigura continuarea acţiunilor eficiente. La fel cum un joc de fotbal poate fi schimbat pe teren în funcţie de condiţii, la fel tactica acestor acţiuni se va schimba pentru a ne menţine avantajul în faţa inamicilor.

Reţineţi că asta este ultima nostră şansă şi cu toţii avem nevoie să ne asigurăm ca vom avea succes deplin.

NOTA AIM: David Wilcock a vorbit cu Drake despre toate acestea, şi a publicat noi informaţii în "Unda verde": ar fi frumos!Despre autor

Ionut Mihai este redactor AIM
Free Web Hosting