Cobra: Operaţiunea "Stardust 2"


Din luna martie 2012 a apărut în mediul virtual online o nouă sursă de informaţii care se auto-denumeşte Cobra (prescurtare de la Compression Beakthrough) şi care coordonează logistic acţiunile de informare a membrilor Mişcării de Rezistenţă. Cobra nu face parte din structurile militare şi nici din cele guvernamentale, dar cooperează cu acestea fiind implicat in serviciul Operaţiunilor Speciale ca expert în domeniul informaţiilor secrete.

Cobra primeşte informaţii direct de la fiinţe extraterestre originare din Constelaţia Pleiadelor (deci nu prin "chanelling"); de asemenea, alte informaţii vin de la Mişcarea de Rezistenţă.

În data de 21 iunie 2012, Cobra a dat publicităţii noi informaţii importante cu privire la aşa-numita operaţiune StarDust 2 (praf de stele) care a fost realizată de către flota de nave cosmice a Pleiadeenilor care se află în imediata vecinătate a Pământului. Cobra detaliază spunând că este vorba de nanotehnologie avansată, special folosită pentru a "marca" pe toţi membrii Cabalei (inclusiv cei mai puţin importanţi) cu un anumit praf foarte fin de nanoparticule care este imposibil de detectat cu tehnologiile pământeşti şi care rămâne pe corpurile lor fizice definitiv.

De ce a fost necesară această operaţiune?

Pentru că termenul oferit Cabalei criminale a expirat, iar planul pentru arestările promise continuă aşa cum a fost stabilit. Dar membrii Cabalei nu doresc deloc să se predea, aşa încât forţele extratereştrilor benefici prezenţi aici au primit acordul de a acţiona mai departe conform planului dinainte stabilit. Federaţia Galactică are toate drepturile, şi obligatia, de a elimina părţile ostile şi ne-cooperante care nu respectă legile galactice şi care ocupă planeta în mod abuziv.

Federaţia Galactică are permisiunea de a extrage aceste părţi ostile chiar şi prin folosirea forţei, în mod direct şi cooperând cu forţele militare pământene, pentru a elibera ostatecii de pe această planetă.

Operaţiunea StarDust 2 este compusă din două etape:

1) prima etapă realizează blocarea imediată a sistemului nervos central al persoanei, astfel încât aceasta nu se mai poate mişca.

2) etapa a doua constă în uciderea persoanei, şi va fi activată la momentul oportun sincronizat cu Evenimentul, pentru a împiedica membrii Cabalei să facă orice acţiuni ostile, sau să facă rău.

Pentru cea mai mare parte a membrilor Cabalei, faza 1 este suficientă, însă faza 2 are menirea de a impiedica eficient şi definitiv eventuala declanşare de către Cabală a ostilităţilor prin planul numit "Apocalipsa 33" (declanşarea unui război mondial).Operaţiunea Stardust, în combinaţie cu acţiunile sincronizate ale forţelor militare pământene, va da un "şah mat" puterilor Cabalei. Această tehnologie nu va fi activată decât atunci când va avea loc Evenimentul. La acel moment, forţele pământene pozitive, militare şi civile, trebuie să îşi îndeplinească partea lor de acţiune care va fi absolut necesară. Operaţiunea StarDust va fi doar un ajutor dat acestor forţe pozitive, astfel încât ele să îşi ducă la îndeplinire mai uşor ceea ce trebuie să facă. Este vorba de arestările Cabalei.

Dacă membrii de vârf ai Cabalei au nevoie de o dovada că Stardust există şi este pregătită să aibă loc, ei pot primi - dacă doresc - o demonstraţie în acest sens.

Cobra însă le sugerează că este mai bine pentru ei să se predea înainte de Eveniment, sau chiar în timpul Evenimentului, subliniind că cei din rândul Cabalei care se vor preda şi vor coopera cu forţele pozitive, vor beneficia de mai multă înţelegere.

De asemenea, el subliniază că mulţi dintre membrii familiilor Cabalei nu sunt vinovaţi, şi ei au nevoie de însănătoşire, nu de condamnare. Pentru a demonstra această situaţie, Cobra oferă următoarea confesiune:

"Micul meu secret ruşinos: sunt o Rockefeller.

Da, este adevărat. Acest adevăr îl cunosc doar foarte puţine persoane, şi cu asta mă lupt în fiecare zi. Raportul lui Cobra care a fost publicat recent m-a făcut să vorbesc despre originile mele în mod deschis. De asemenea, vreau să vorbesc şi în numele acelora dintre noi care sunt împotriva planurilor Rockefeller / Rothschild.

Există oameni ca mine care nu au ştiut că facem parte din acestă familie. După ce toată viaţa am fost hărţuiţi şi convinşi să le acceptăm "iniţierile" în organizaţiile lor, fără însă a ni se spune întregul adevăr, eu am decis să merg pe drumul meu.

Mi-am facut un test ADN pentru a-mi descoperi arborele genealogic. Astfel am descoperit că bunica bunicii mele era o Rockefeller. Contrar cu ceea ce ar putea crede unii, eu nu am participat niciodată la vreun ritual şi nici nu am văzut niciun cent din averea familiei.

Sunt absolut convinsă că am fost victima unor atacuri psihice, ca să nu mai vorbesc de faptul că am fost victima unor tratamente medicamentoase psihiatrice pentru că nu vroiam să accept planurile lor negative şi de control.

În ultimul an am fost izolată, aproape fără vreun contact social extern, astfel că am avut ocazia să privesc în mine însămi, în sufletul meu. Am descoperit că iubirea şi iertarea sunt forţe puternice care m-au ajutat să ies din acest impas care mi-a fost impus de-a lungul vieţii.Astăzi, 18 iunie 2012, eu, Stasha Colin, declar că nu mai permit nimănui să se hrănească cu energiile mele, şi că sunt eliberată de toate intenţiile negative ale fiinţelor malefice. Eu SUNT.

Primesc energiile de la Creatorul infinit, prin toate canalele pe care le menţin deschise către EL, cu toată inima mea.

Ştiu că foarte mulţi oameni vor fi şocaţi să afle toate astea, dar eu vorbesc pentru mine, şi pentru toţi copiii Rockefeller care au trecut prin ce am trecut eu.

Dragii mei, lăsaţi la o parte ura, aduceţi iubirea în inimile voastre, şi vă veţi vindeca. Chiar dacă aţi suferit mult datorită planurilor pe care familiile voastre le aveau pentru voi, şi care v-au păcălit, v-au manipulat şi v-au controlat după bunul lor plac. Există oameni care vă inteleg. Eu vă înţeleg."

Această poveste este emoţionantă, iar Cobra încurajează şi pe alţii care se află în situaţii similare, să îşi exprime mărturisirile în această privinţă. Pentru că face parte din procesul de vindecare.

Cobra subliniază că nu ştie când va avea loc Evenimentul, şi că nicio altă fiinţă umană nu ştie, doar Dumnezeu ştie.

Cu toate acestea, se poate petrece oricând. Cu siguranţă se va petrece exact atunci când va fi necesar.


Despre autor

Ionut Mihai este redactor AIM
Free Web Hosting