Tolec: descrierea detaliată a celor 12 biosfere ale Consiliului Andromeda

Pe 1 iunie 2012 Tolec a vorbit cu Tim Bravo întrun nou interviu radiofonic în cadrul ciclului "2012 - Anul extraordinar". Pe parcursul a 90 de minute tema centrală a fost descrierea Consiului Andromeda şi a biosferelor sale în mare detaliu, precum şi a oamenilor de acolo. Pregatiţi-vă pentru informaţii uluitoare!

Tim Bravo îşi începe interviul specificând că Tolec este numele "de lucru" folosit de această persoană fizică în comunicarile cu membrii Consiliului Andromeda, comunicări care se realizează prin telepatie (a nu se confunda cu "chanelling" care este o metodă folosită de mediumi), dar şi prin interacţiuni în starea de vis conştient, aici fiind incluse anumite viziuni, care însă apar de foarte multe ori şi în starea de veghe, prin scriere automată, şi prin călătorii interdimensionale ale esenţei sale superioare la bordul biosferelor Consiliului Andromeda.

Tolec îşi începe dezvăluirile: urmează o mulţime de informaţii foarte detaliate...

Consiliul Andromeda este un fel de ONU intergalactic. Membrii acestui consiliu reprezintă planete şi sisteme stelare (ca civilizaţii) care se află atât în galaxia Calea Lactee, cât şi în galaxia Andromeda.În sistemul solar al planetei Pământ există "parcate" 12 biosfere ale Consiliului Andromeda, iar una dintre ele este numita "principală" pentru că acolo se desfaşoară toate întrunirile de lucru ale subcomisiilor şi comitetelor Consiliului. Aceste întruniri au loc pe parcursul a 4 zile de lucru din fiecare săptămână.

Cei 12 membri ai Consiliului Andromeda sunt reprezentanţi ai planetelor Pitolla, Nikotae, Legola, Kaena, Percula, Pershea, Ventra, Toleka, Ritol, Xeta din sistemul Tau Ceti (care este sediul Federaţiei Galactice - nu confundaţi cu Federaţia Galactică a Luminii), Degaroth, şi Etorth.

Această biosferă, cea principală, este şi sediul comandamentului care coordonează întreaga activitate a celorlalte 11 biosfere aflate în sistemul solar în apropierea Pământului, pentru că aici se află toţi demnitarii şi reprezentanţii diferitelor sisteme stelare şi planete - fiind foarte bine protejată şi apărată de un scut protector foarte puternic. Această biosferă este de mărimea planetei Pluto (care este ceva mai mică decât Luna).

Pentru a avea o idee comparativă despre ce este vorba, vă invităm să vedeţi un film de prezentare a planetelor sistemului solar şi a unor stele din galaxia Calea Lactee.Mai există şi alte biosfere în afara sistemului solar care aşteaptă acolo, dacă va fi nevoie de ele, dar deocamdată aici sunt cele 12.

Un lucru important: 6 dintre cele 12 sunt nave-spital. Celelalte 5 au alte funcţii, după cum urmează descrierea lui Tolec.

A doua biosferă numita Centoria, are rolul de apărare, dispune de scuturi suplimentare de protecţie, de armament specific, şi de luptători voluntari care au venit aici din alte lumi: planetele Pitolla, Legola, Kaena, Xeta (sistemul Tau Ceti, căminul Federaţiei Galactice), Degaroth, Etorth. De asemenea, aici se află acum staţionaţi luptători din Legiunea de Argint care au participat recent la o acţiune comună cu forţele Consiliului Andromeda.

Aici se mai află şi luptători de pe planeta Dakote, din sistemul Tegella aflat în Pleiade. Şeful medicilor, ambasadorul Tanka, şi comandantul principalei biosfere, sunt toţi originari de pe această planeta aflată în Pleiade.

Sarsta, o altă biosferă, are mărimea planetei Venus, şi este locul în care inginerii şi tehnicienii lucrează, este biosfera ştiinţifică a Consiliului Andromeda. Ei se ocupă de crearea materiei şi energiei, precum şi a producţiei de nave stelare de mici şi medii dimensiuni. Toate aceste tehnologii specifice dimensiunii a 4-a vor fi puse la dispoziţia oamenilor de pe Pământ după ianuarie 2014 pentru că atunci Pământul va fi ascensionat deja în cea de-a 4-a dimensiune, iar toate tehnologiile actuale specifice dimensiunii fizice nu vor mai fi utilizabile după ianiarie 2014.

Această biosferă a fost înregistrată în apropierea soarelui de către sateliţii americani în lunile martie 2012 şi mai 2012. Mai multe detalii despre cele 2 evenimente găsiţi în articolele O navă a Consiliului Andromeda a fost filmată şi OZN-uri observate în luna mai 2012...

Toţi oamenii care lucrează în aceste biosfere, se afla în interiorul acestora. Aceste biosfere sunt ca nişte planete goale în interior, iar toate activităţile se desfăşoară în interior, nu pe suprafaţa exterioară.

Viara, o altă biosferă, este de mărimea planetei Marte. Aceasta este un centru de comunicare intergalactic şi interstelar, răspunzător pentru Calea Lactee. Este vorba de comunicările pe care diferite fiinţe de pe alte planete le au cu Consiliul Andromeda, mai ales în procesul de aderare la familia civilizaţiilor galactice ca membri în Consiliul Andromeda.

Echipele de aici sunt formate de specialişti în comunicare, iar acţiunile lor sunt menite să descopere şi să verifice foarte clar specificul de comunicare pentru fiecare civilizaţie planetară:

a) exclusiv vocală, audio
b) vocală, audio, dar şi întro oarecare măsură telepatică
c) vocală, audio şi telepatică în grad înalt

Mai există încă alte două biosfere, asemănătoare, Nemanstae şi Pleiadra, fiecare de mărimea planetei Jupiter. Sunt uriaşe. Ele permit viaţa acolo atât a fiinţelor fizice, cât şi a celor din dimensiunile superioare (4 şi 5) care au rolul de a-i asista pe cei care vor dori să plece de pe Pământ (care va deveni o lume în dimensiune a 4-a) ca să-şi continue viaţa fizică pe o altă planetă.

Această nouă planetă, noul cămin pentru pământenii care vor alege de bunăvoie să nu ascensioneze în dimensiunea a 4-a, şi să îşi continue viaţa în lumea fizica, se afla în zona corespunzătoare orei 10 dacă privim Calea Lactee ca un cadran de ceas, iar Pământul se află undeva în zona orei 7.

Începând cu ianuarie 2014, Pământul se va afla în dimensiune a 4-a. Dar nu toţi oamenii de pe Pământ vor alege să ascensioneze în dimensiunea a 4-a. Există unii (între 45 % si 55 % din totalul oamenilor de pe Pământ) care vor dori să îşi continue o viaţă fizică, iar aceştia vor călători spre noua planetă (care este aproape la fel de frumoasă ca Pământul) la bordul acestor două imense biosfere.

Fiecare dintre cele doua biosfere pot transporta câteva miliarde de oameni, împreună cu animale, păsări, peşti, etc. spre această nouă lume, virgină, care încă nu are un nume. Are un climat mediteraneean, fără anotimpuri, cu munţi, râuri, izvoare, oceane. Există deja acolo unele animale, similare cu delfinii, dar nu exista oameni. Planeta beneficiază de doi sori, aşa încât acolo nu este niciodată noapte. Planeta are 4 continente, şi insule.

Vor exista invitaţii publice, deschise, aici pe Pământ, în vara anului 2013 pentru îmbarcarea pentru această călătorie.

Dar oamenii de pe Pământ nu vor fi singurii care se vor afla la bordul biosferelor de călătorie. Aceste două uriaşe biosfere vor găzdui pe parcursul călătoriei şi alţi oameni fizici care vor călători împreună cu pământenii pentru că vor exista îmbarcări similare pe planetele Ohra, Betera, si Wankae. Acesti oameni sunt destul de asemănători cu noi, dar au culori ale ochilor şi părului nemaivăzute pe Pământ. Cei din Betera se nasc cu anumite semne specifice care sunt unice pentru fiecare, şi care sunt localizate pe faţă şi pe corp.

Fiecare dintre aceste rase diferite au sisteme de credinţă diferite, culturi diferite. Călătoria va dura 10 - 12 ani, care sunt necesari pentru ca fiecare rasă să se obişnuiască una cu cealaltă, să poată trece dincolo de diferenţele inerente dintre ele.

Va fi interesant, căci vor exista acolo cele 5 rase de pe Pamant, plus cele 3 rase extraterestre.

Tolec subliniază că această trecere a sistemului solar împreună cu Pământul în a 4-a dimensiune, uneori numită ascensiune, va fi un proces complet natural, şi va include tot ce există pe Pământ. Deci şi oamenii. Oamenii nu trebuie să fie îngrijoraţi în legătură cu acest proces. Nimeni nu trebuie să creadă ca va fi necesar să facă eforturi uriaşe. Nu este cazul. Cei care acceptă aceasta idee, trebuie să ştie că va fi un proces normal, natural, lipsit de neplăceri majore. Toţi oamenii care se vor afla pe Pământ după ianuarie 2014 se vor transforma în fiinţe 4-dimensionale. Cei care nu acceptă ideea şi vor dori să îşi continue viaţa în trupul biologic, vor avea posibilitatea să se îmbarce pe una dintre aceste două uriaşe biosfere de transport care îi va duce spre noua planetă care deja îi aşteaptă.

Trecerea în a 4-a dimensiune este similară fluturelui care se naşte dintro larvă. Este complet natural. Aceasta este o analogie la care merită să vă gândiţi.

Tot ceea ce trebuie să faceţi este să fiţi aici, pe această planetă, în ianuarie 2014.

Tolec continuă descrierea interiorului acestor biosfere... Este ca un hotel de 5 stele, plin cu cascade, iarbă, arbuşti, copaci, etc.

El dă exemplu prima biosferă care poate să asigure viaţa a 12 milioane de oameni. În prezent are 12 comandanţi specializaţi, 50.000 de membri ai echipajului, plus 30.000 civili care sunt familiile echipajului. Venirile şi plecările de pe această biosferă sunt între 500 şi 5.000 în fiecare zi, aici fiind incluşi demnitarii şi specialiştii, precum şi vizitatorii din galaxia Andromeda.

Este deci un loc destul de agitat, o mulţime de acţiuni se desfăşoară zilnic. Sunt 26 de etaje, cu ascensoare, şi un sistem de transport tubular. Cele 26 de etaje sunt: centrul de comandă al biosferei, cel de comunicaţii, centrul astronomic, apoi etajul comandamentului, apoi etajul echipajului, cel al restaurantelor, al grădinilor, al serelor agricole, cel pentru animale, cel holografic şi de recreere, etajul medical, etajul de antrenament de zbor şi educare, etajul de andocare a navelor cosmice, cel al controlului climatic şi vibraţional specific pentru diferitele fiinţe care se află în biosferă, cel al piloţilor, inginerilor, cel al sălilor de şedinţă ale Consiliului Andromeda, cel al apartamentelor conducerii Consiliului, apoi cel al locuinţelor familiilor echipajului biosferei, un etaj cu sere şi de recreere pentru aceste familii, un centru sportiv, locuri de joacă pentru copii, un etaj cu alimente pentru aceste familii, un centru astronomic pentru aceste familii, şcoală pentru copii şi un centru medical pentru familii.

Aceste biosfere sunt în permanenţă ascunse de un scut specific ("cloaking") care face imposibilă detectarea lor de pe Pământ, în mod vizual. Biosferele se află localizate în întregul sistem solar. Staţiile ştiinţifice de natură Jupiteriana care se află în jurul planetei Pământ se pot vedea ca un al doilea soare, şi deja există multe mărturii şi filmări ale acestora mai ales la răsăritul şi apusul soarelui.

Cele 6 biosfere spital sunt specializate.

Una este dedicată oamenilor din dimensiunea fizică şi se numeste Pontae, şi se află aici pentru a ajuta acele persoane de pe Pământ care au nevoie de ajutor medical competent şi specializat şi care nu vor vedea acolo alte fiinţe decât cele umane, fizice, cu care deja sunt familiare. Celelate 5 pot găzdui şi fiinţe din dimensiunea 4, 5 şi 6. Ele se numesc Testsol, Mantrael, Mika, Andora şi Wandeki. Pe această biosferă există tehnologii avansate care permit un tratament medical eficient şi fără urmări secundare negative.

Testsol este specializată în tratamente pentru însănătoşirea psihologică şi emoţională. Aici sunt psihologi, sociologi, care îi ajută pe cei traumatizaţi emoţional. Aici sunt 5.000 de vindecători care sunt ajutaţi de 10.000 de asistenţi. În total, personalul de pe această biosferă numara 55.000 de fiinţe.

Mantrael dispune de tot ceea ce este necesar pentru vindecarea sufletească a fiinţelor din dimensiunile superioare. Este vorba de energii specifice pentru armonizarea sufletului individual. Aici se află 5.000 de vindecători energetici care sunt ajutaţi de 2.000 de asistenţi. În total, există aici un personal de 15.000 de fiinţe.

Mika este destinată consilierii specializate a fiinţelor care s-au însănătoşit sufletesc şi emotional şi necesita acest fel de ajutor suplimentar. Să spunem că întro familie obişnuită, tatăl şi unul dintre copii au luat deja decizia de a rămâne pe Pamant unde vor beneficia de tranziţia în cea de-a 4-a dimensiune. Însă ceilalţi copii ai familiei, împreună cu mama lor, nu sunt deloc "în temă" cu acest subiect. Această biosferă oferă ajutor şi consiliere specializată pentru aceste situaţii, astfel că întreaga familie va putea fi corect şi deplin informata şi învăţată ceea ce este necesar să ştie cu privire la noile condiţii şi evenimente ce vor avea loc în viitorul apropiat.

Andora este unica: este locul unde se pot găsi răspunsuri în legătură cu întrebări de natură personală, individuală de nivel sufletesc, ale tuturor fiinţelor din dimensiunea fizică şi din dimensiunile superioare 4, 5 şi 6, atât din galaxia Calea Lactee, cât şi din Andromeda. Biosfera dispune de tehnologia şi specializarea necesară pentru a fi cunoscute şi apoi înţelese orice probleme de natură strict personală, individuală ale fiinţelor din aceste două galaxii. De exemplu, există aici 4 săli holografice unde se pot proiecta la cerere orice scene din trecutul oricărei fiinţe din aceste două galaxii, cu scopul de a elucida şi de a rezolva orice probleme individuale din întreaga istorie a vieţilor (încarnărilor) acelei fiinţe.

Wendeki este o biosferă dedicată pentru membrii familiilor celor care se află în tratament pe celelalte biosfere, şi unde pot să locuiască pentru un timp limitat. De asemenea, pacienţii care s-au vindecat, locuiesc pentru scurt timp aici înainte de a merge fiecare la treburile lor. Aici personalul numără 100.000 de fiinţe care deservesc această biosferă.

Aceste biosfere spital se deosebesc de celelalte prin structura etajelor de mijloc. Există un etaj cu locuinţele personalului medical, un etaj cu locuinţele pacienţilor, un etaj cu cabinete de consultare şi consiliere, etc. Restul este la fel ca pe celelalte biosfere.Toate biosferele sunt foarte "verzi": există parcuri, dealuri, izvoare, cascade, stânci... De exemplu, pe principala biosferă există 15 parcuri, cel mai mic avand 4 km, iar cel mai mare avand 50 km, practic sunt ca nişte rezervaţii naturale sau parcuri naţionale. Fiecare parc are un sistem propriu de irigaţii. Există 26 de etaje de vegetaţie mereu verde, iarbă, copaci, flori, arbuşti, etc. Cerul este peste tot albastru-deschis. Pe fiecare biosferă există un centru tehnic specializat pentru administrarea climei şi a climatului zilnic, inclusiv lumina şi alternanţa zi-noapte (care este simulată). Fiecare din cele 26 de etaje de pe fiecare biosferă are un cer propriu, care pare foarte natural.

La final, Tolec răspunde unui ascultător care l-a întrebat ce se petrece cu oamenii bătrâni atunci când vor face trecerea în dimensiunea a 4-a? Iată răspunsul lui Tolec:

Oamenii bătrâni care au o vârstă mai mare de 70 de ani, atunci când vor face trecerea în noua dimensiune, vor avea un aspect fizic ca la vârsta de 60 de ani, dar vor fi mult mai plini de viaţă, mai împăcaţi cu ei înşişi. Dacă însă bătrânul este pe moarte, şi totuşi reuşeşte să facă trecerea în noua dimensiune, atunci el va avea un aspect mult mai tineresc, ca la 35 de ani.

Tolec subliniază că în dimensiunea a 4-a fiecare este liber să aleagă personal ce fel de înfăţişare are. Aici poţi alege să ai ochi albaştri, sau căprui, poţi alege să fii mai înalt, sau mai scund, poţi alege să arăţi ca la 30 de ani, sau ca la 40 de ani.Despre autor

Ionut Mihai este redactor AIM
Free Web Hosting