Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » "Elita" continua conform planului: SUA si Rusia se aliaza nuclear "impotriva asteroizilor"

"Elita" continua conform planului: SUA si Rusia se aliaza nuclear "impotriva asteroizilor"

Publicat de: ionut_mihai.aim redactor AIM
Publicat la: 17.10.2013
Citit de: 1687 ori
Conţine: 637 cuvinte
9.26
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
118
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
197
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
1125
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
555
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
381
Originea democratiei: o poveste cu tilc
267
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
785
Vladimir Putin - agentul trezirii?
1317
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
903
Se intampla ceva extraordinar in lume
330
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
780
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
538
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
477
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
1726
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
571
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
399
Stalin a inviat din morti
927
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
1704
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
606
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
456
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:


ATENŢIE: Acest articol este un original AIM şi se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", detaliată la final.
ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


NOU! Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=871

"Elita" continua conform planului: SUA si Rusia se aliaza nuclear "impotriva asteroizilor"

"Elita" continua conform planului: SUA si Rusia se aliaza nuclear "impotriva asteroizilor". Evenimentul este vazut ca o imensa surpriza de catre mass-mdeia de propaganda supusa "Elitei", desi fusese dezvaluit de von Braun inca din secolul trecut.

SUA şi Rusia se aliază cu armele nucleare contra unei "ameninţări comune"

Mass-media de propagandă anunţă "Un acord istoric între SUA şi Rusia, pe care nimeni nu şi l-ar fi putut imagina în timpul Războiului Rece". Este vorba de o colaborare dintre oamenii de ştiinţă din domeniul armelor nucleare. Acesta prevede construirea şi folosirea unor bombe nucleare împotriva asteroizilor, ca un mijloc de apărare al Pământului.

Mai exact, secretarul american al Energiei, Ernest Moniz, a semnat un acord cu Rusia, fapt ce ar putea deschide perspectiva unei colaborări între cercetătorii ce lucrează în sfera armelor nucleare, conform NBC News.

Reamintim că dr. Carol Rosin a dezvăluit plănuirea acestor "manevre" încă din anul 2001 atunci când a vorbit în cadrul Proiectului Dezvăluirea (Disclosure Project) iniţiat de dr. Steven Greer.Dr. Carol Rosin arată cum unul dintre ultimii oameni de ştiinţă ai Germaniei Naziste, Wernher von Braun, a anticipat în detaiu Războiul Împotriva Terorismului, un fals război împotriva astroizilor, şi în final un alt fals război (înscenare) împotriva extratereştrilor.

Dr. Carol Rosin a subliniat că Wernher von Braun a atenţionat generaţia noastră despre această listă a "inamicilor" care cuprinde "terorişti, asteroizi, şi extratereştri".

Von Braun a fost luat în serios abia când s-a declanşat înscenarea cu evenimentele de la 11 septembrie 2001, care a fost un precursor al Războiului Împotriva Terorismului.

Von Braun îi spusese lui Carol Rosin: "Noi trebuie să împiedicăm înarmarea spaţială, pentru că ceea ce se spune publicului este o minciună de la un cap la altul. Înarmarea spaţială este promovată ca soluţie la numeroşi inamici inventaţi. Acum (în 1975) inamicul sunt ruşii; apoi va fi vorba de terorişti, apoi vor fi naţiunile din lumea a treia pe care le numim naţiuni-problemă (cum ar fi Afganistan, Irak, Iran, etc), apoi vor fi asteroizii... ASTEROIZII ! Se vor construi arme spaţiale împotriva asteroizilor... Dar ultimul AS, ultima carte, va fi ameninţarea extraterestră... Ţine minte Carol, ultima ameninţare vor fi extratereştrii, se vor construi arme spaţiale împotriva extratereştrilor! Dar toate astea sunt doar o imensă minciună! Totul!".

Carol Rosin a adăugat că, deşi von Braun nu a menţionat un calendar exact al acestor etape din planul Cabalei, el a subliniat că evenimentele se vor precipita extraordinar de mult. Aşadar, după războiul împotriva terorismului, urmează cel împotriva unor ţări din lumea a treia, apoi cel împotriva asteroizilor, şi în final cel împotriva extratereştrilor. Dar toate aceste ameninţări vor fi false, iar toate aceste războaie vor fi o minciună.

Von Braun a specificat că toate aceste etape de război se vor succeda atât de repede încât oamenii nu vor reuşi să îşi dea seama de adevăr decât după ce planul va fi deja pus în aplicare.

Iată că după 11 septembrie 2001 toată lumea a înţeles că acest război împotriva terorismului nu este decât o minciună, el fiind finanţat de către vectorii de acţiune ai Cabalei (CIA, NSA, etc). Apoi a urmat un război cu Irakul, acum se prefigurează ca aproape sigur un război cu Iranul...

Pe de altă parte, observăm că, deşi preşedintele american Barack Obama s-a obligat ca Statele Unite să creeze o lume fără arme nucleare, iată că se prefigurează o nouă "gaură neagră" prin care se va justifica cheltuirea bugetului SUA: sute de mii de dolari pe an vor fi alocaţi pentru a studia folosirea armelor nucleare împotriva asteroizilor.

Mass-media de propagandă anunţă un fapt "extraordinar": laboratoarele nucleare americane sunt gata să lucreze cu cele ruseşti pentru a rezolva problema. Cercetătorii din ambele ţări invocă pericolul pe care îl reprezintă asteroizii, pentru a justifica construirea unui exploziv nuclear cu randament foarte mare... o MEGA BOMBĂ!

Sursa: Public Integrity


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

NOU! Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=871

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.
Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Ionut Mihai este redactor AIM

Recomandări:

Peste 2000 vizite
Cuptorul cu microunde
În cele ce urmează vom prezenta pe scurt câteva din testele făcute asupra acţiunii microundelor folosite în aparatele electrocasnice (cuptoare cu microunde). Dintre aceste experimente unele sunt destul de simple şi pot fi făcute de oricine.
nota 9.43 din 2927 vizite
Peste 4.000 vizite
Profeţie: Vanga despre misiunea planetară a României
Profeţia a fost ?nregistrată pe bandă de magnetofon. Vanga i-a indicat nepoatei sale, Diana, să dezvăluie această profeţie la data de 24 ianuarie 2005 şi mesajul să ajungă ?n Rom?nia.
nota 9.43 din 6662 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting