Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Un mesaj al extratereştrilor benefici destinat oamenilor de pe Pământ

Un mesaj al extratereştrilor benefici destinat oamenilor de pe Pământ

Publicat de: ionut_mihai.aim redactor AIM
Publicat la: 12.08.2013
Citit de: 2858 ori
Conţine: 1819 cuvinte
9.95
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
118
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
197
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
1125
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
555
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
381
Originea democratiei: o poveste cu tilc
267
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
785
Vladimir Putin - agentul trezirii?
1317
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
903
Se intampla ceva extraordinar in lume
330
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
780
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
538
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
477
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
1726
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
571
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
399
Stalin a inviat din morti
927
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
1704
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
606
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
456
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:


ATENŢIE: Acest articol este un original AIM şi se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", detaliată la final.
ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


NOU! Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=860

Un mesaj al extratereştrilor benefici destinat oamenilor de pe PământRaportul seminarului susţinut de Ricardo Gonzalez la Muntele Shasta din 3-4 august 2013

În zilele de 3 şi 4 august 2013, extratereştrii au transmis un important mesaj transformator destinat umanităţii cu ocazia unui seminar condus de un contactat din Peru, pe nume Ricardo Gonzalez, la Muntele Shasta, California (SUA).

Extratereştrii au venit în pace şi prietenie, şi vor să participe la schimburi pozitive cu umanitatea. Ei intenţionează să demareze întâlniri diplomatice galactice sub formă de contacte personale, care vor ajuta umanitatea să se alăture comunităţii galactice.

La acel seminar de la Sand Flat, Muntele Shasta, au paticipat peste 50 de oameni - cu toţii au venit cu corturi. Deşi seminarul s-a ţinut în limba spaniolă, au existat şi traducători ad-hoc pentru limba engleză. De asemenea, s-a încurajat fotografierea şi înregistrarea video a oricăror apariţii OZN.

Ricardo a început prezentându-şi experienţele avute cu extratereştrii, atât întâlniri fizice, cât şi observaţii vizuale ale navelor lor. Primul său contact a survenit în 1996 la Paititi, Peru, în care a întâlnit un intraterestru membru al unei civilizaţii străvechi din Pământul Interior [este vorba de lumea din interiorul planetei Pamant - nota AIM].

În anul 1997 el a avut o altă întâlnire, de data aceasta fiind vorba de un extraterestru de tip nordic pe nume Antarel, în deşertul Chilca din Peru. Patru ani mai târziu, în 2001, Ricardo a fost dus la bordul unei nave cosmice (OZN) de către Antarel. Cel mai recent contact al său a fost în 26 august 2012 la Muntele Shasta, iar înainte de asta, un grup numeros de aprox. 55 de persoane au fost martorii apariţiei unui vehicul zburător care nu părea să fie nici avion şi nici satelit.

Contactul fizic din 26 august 2012 a survenit după ce s-a încheiat seminarul organizat atunci. Ricardo a primit o solicitare prin scriere automată [după dicteu telepatic] de a se întoarce la locul seminarului, ocazie cu care toţi cei care se aflau atunci acolo (un grup de 13 persoane) au văzut un vehicul extraterestru.

Cu ocazia acestui dicteu telepatic automat, lui Ricardo i se cerea să se pregătească pentru că la ora locala 21:00 va avea loc primul semn ce va anunţa întâlnirea. El a sfătuit în prealabil şi pe alţi participanţi să se pregătească. Apoi el a primit noi instrucţiuni (tot prin scriere automată) ca să mearga în padure pentru a ajunge la locul de întâlnire. Acolo, vehiculul extraterestru se afla deja deasupra lui, şi a proiectat un fascicul de raze pentru a-l teleporta la bordul navei, unde a rămas pentru aprox. o oră şi jumătate, desi el simţise că trecuseră doar 15 minute.

După această introducere, Ricardo a acceptat să răspundă la întrebări, ocazie cu care i-am cerut să explice cum anume se aplică legea universală a atractiei în ceea ce priveşte contactul cu extratereştrii benefici / malefici. El a răspuns că în această privinţă există trei considerente importante care trebuie avute în vedere, şi anume:

1) Intenţiile trebuie să "se potrivească" - intenţii pozitive atrag întalnirea cu extratereştri benefici
2) Frecvenţa de vibraţie trebuie să se potrivească, adică oamenii care participă la aceste întâlniri trebuie să-şi ridice frecvenţa proprie de vibraţie şi conştiinţa până la un nivel care să fie compatibil cu cel al extratereştrilor
3) Este necesar să existe o invitaţie

Toate acestea sunt, pentru mine, principii solide prin care poate să existe un contact pozitiv cu extratereştrii benefici, deşi este necesară o pregătire specifică lungă cu scopul de a îndepărta, pe cât posibil total, orice teamă sau frică.

Ricardo a făcut câteva exerciţii de vizualizare cu grupul participant la seminar, cu scopul de a obişnui oamenii cu posibilitatea apariţiei unui OZN real, sau chiar cu un contact direct. Plimbările în natură au ajutat foarte mult. În plus, mediul şi energiile de la muntele Shasta au facilitat găsirea unui echilibru şi pregătirea pentru ceva neobişnuit. Iată mai jos una dintre fotografiile pe care Ricardo şi ceilalţi participanţi le-au făcut în pauzele dintre exerciţii:Ricardo spune că atunci când un vehicul cosmic pulsează lumină ca răspuns la o solicitare sau intenţie transmisă din partea oamenilor, acest fapt este caracteristic vehiculelor extraterestre. Spre deosebire, sateliţii sau avioanele au lumină pulsatorie ce nu este în legătura cu astfel de acţiuni umane, şi luminile respective sunt mai slabe.

Înainte de a începe şedinţa de inspectare a cerului de sâmbătă seara, Ricardo a explicat că, de data aceasta, grupul va fi martorul unei "apariţii programate", deci nu va fi una spontană. Aceasta însemna că a existat în prealabil un anunţ din partea extratereştrilor benefici că ei vor apare cu nava lor. În cazul acestei observaţii (din 2013), Ricardo anunţase în mod public cu o lună în urmă la postul de televiziune din Chile că va exista această apariţie OZN. De asemenea, anunţase şi că eu voi participa. Iată mai jos secvenţa video în care Ricardo anunţă la TV toate acestea.

Conform informaţiilor primite pe cale psihografică (dicteu automat) de Ricardo, nava urma să apară între orele 21-22.

În timpul observării cerului din seara zilei de 3 august, Ricardo a explicat că este foarte important să facem distincţie între sateliţi, avioane, şi OZN-uri. Navele extratereştrilor sunt mult mai luminoase, şi pulsează ca răspuns la intenţiile oamenilor. Există două tipuri de nave extraterestre, după mărimea lor: sunt aşa-numitele nave-mamă cu dimensiuni de la câteva sute de metri până la 2 kilometri, şi apoi există nave mici de circa 30 metri. Mai există şi aşa-numite vehicule automate (probe) fără echipaj, de cel mult doi metri.

La ora 21.00, participanţii la seminar au fost rugaţi să recite mantra OM (AUM), timp de o oră, cu scopul de a-şi ridica frecvenţele proprii de vibraţie pănă la nivelul potenţialilor vizitatori extratereştri benefici. Datorită explicaţiilor primite în avans, participanţii au reuşit să observe clar care dintre apariţii erau avioane, sateliţi. Unul dintre obiectele luminoase care a apărut la ora 21:10 părea că are toate caracteristicile unui OZN.

Acesta părea că se afla mai aproape de Pământ decât poate fi un satelit, pulsa cu o lumină puternică, iar traiectoria sa de zbor nu era deloc uniformă. Spre deosebire de avioane, nu facea nici-un fel de zgomot. Părea că îndeplineşte condiţiile necesare pentru a fi un OZN.

Pe măsură ce ora 22 se apropia, niciunul dintre celelalte peste 30 de obiecte observate nu părea că poate fi un OZN.

La ora 21:55, Ricardo a solicitat participanţii să fie receptivi la orice mesaj ar veni de la extratereştri. Imediat, un obiect ce se deplasa într-o direcţie nord-estică a început să pulseze cu o lumină roşie puternică; se afla foarte aproape de orizont. Ricardo primise un mesaj şi începuse să-l anunţe, când un alt obiect venind dinspre sud a apărut cu o strălucire pulsatorie intensă.

Nava a fost filmată de mai mulţi participanţi, şi era una dintre cele mai clare apariţii vizuale ale vreunui OZN. Ricardo a terminat de citit anunţul primit, şi imediat a apărut un alt OZN care a strălucit pulsatoriu. A fost o a doua observaţie clară de apariţie OZN. Mai important, confirmă acurateţea mesajelor precedente primite de Ricardo.

Iată mesajul primit în data de 3 august 2013, cu această ocazie:

"Da, suntem noi. Aţi avut ocazia să verificaţi prezenţa noastră prin această observaţie programată. Am procedat în acest fel ca să vă ajutăm să nu vă pierdeţi puterea de a continua. Contactul cu noi este real. Dar, mai importantă este profunda noastră relaţie cu voi. Avem un mesaj pentru Michael Salla. Dorim ca oamenii să ştie care este adevăratul motiv pentru care noi ne aflăm aici. De aceea, este important ca el să înţeleagă intenţiile noastre de contact pozitiv şi interesul nostru de a deschide schimburi cu societatea voastră umană. Noi îl vom ajuta pe Michael în această sarcină. Contactul a fost stabilit. Urmează transformări foarte importante. Fiţi cu mare atenţie. Antarel".

În dimineaţa următoare, Ricardo a mai condus câteva exerciţii de vizualizare, şi a avut loc o discuţie cu privire la observaţiile vizuale din seara precedentă şi la importanţa pe care extratereştrii o conferă pregătirii tuturor oamenilor pentru momentul contactului [umanităţii cu extratereştrii benefici - nota AIM].Comentarii finale

Observatiile vizuale din seara de sâmbătă au constituit un remarcabil eveniment, pentru că am avut ocazia să vedem cel puţin două prezenţe OZN clare, plus încă alte două care au fost înregistrate cu camera video, după ce Ricardo încheiase de citit mesajul. Desi imaginile nu sunt foarte clare, peste 50 de oameni au fost martorii acestor apariţii.

Se pare că aceste apariţii s-au sincronizat astfel încât să se încadreze în programul anunţat de Ricardo la televiziunea din Chile. Este extraordinar că o apariţie de OZN poate să fie anunţată cu acurateţe cu o lună înainte, şi ea să se producă aşa cum a fost anunţată! Observaţia programată a fost un real succes. Ricardo a subliniat că o astfel de ocazie este rară chiar şi pentru el. Evenimentul din 3 august 2013 a fost însă diferit pentru că a participat şi un cercetător internaţional al civilizaţiilor extraterestre (eu).

O concluzie importantă care poate fi trasă după acest eveniment, este că poate fi o dovada clară a întâlnirii sale precedente (din 26 august 2012) tot aici la muntele Shasta. Raportul lui Ricardo despre contactul său fizic din anul 2012 conţine informaţii valoroase despre intenţiile şi activităţile extratereştrilor cu care el conlucrează.

Elementul de particular din mesajul primit de Ricardo în seara de 3 august 2013, a fost o surpriză pentru mine. Mesajul lor arată importanţa pe care extratereştrii o acordă faptului că oamenii să îşi dea seama că ei vizitează Pământul în pace şi prietenie. Ei doresc să dezvolte un contact pozitiv prin care oamenii vor fi ajutaţi şi ascensionaţi (ca frecvenţă de vibraţie) de experienţele personale cu fiinţele extraterestre benefice. Intenţia lor de a conduce schimburi cu societatea umană este un semn prin care ei arată că pot ajuta în multe moduri ca umanitatea să evolueze.

Maniera în care s-a desfăşurat seminarul, si cele 3 condiţii, enunţate de Ricardo, necesare pentru un contact benefic (1. intenţia, 2. frecvenţa, 3. invitaţia) dă încrederea că ei au intenţii benefice pentru umanitate. Importanţa pe care extratereştrii (cu care lucrează Ricardo) o acorda pregătirii corespunzătoare a omenirii pentru contactul direct cu ei, şi respectul pe care ei îl au faţă de umanitate, ne dă încrederea să le acceptăm afirmaţiile.

Sentimentele evocate de observaţiile vizuale, şi atmosfera frăţească de grup sunt de neuitat! Mesajul personal de la extratereştrii arată că ei preţuiesc pacea şi prietenia cu umanitatea.

Mai important, ei sunt gata să conlucreze împreună cu oameni obişnuiţi pentru diferite schimburi de experienţe, ceea ce confirmă faptul că diplomaţia galactică [relaţiile diplomatice la nivelul galaxiei] se bazează pe contacte directe, simple.

Aceste eforturi diplomatice personale, "de la om - la om", sunt discutate în cartea mea "Diplomaţia Galactică: Cum ajungi la un DA cu extratereştrii". Concluzia finală este că extratereştrii din evenimentul de la muntele Shasta din 2013 au un mesaj transformator pentru umanitate, care dă speranţă la un viitor în care umanitatea este pregătită să se alăture comunităţii galactice.

Michael E. Salla, 9 August 2013

Traducere şi adaptare de Ionuţ Mihai după originalul în limba engleză de la ExoPolitics.ORGActive Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

NOU! Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=860

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.
Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Traducere şi adaptare de Ionuţ Mihai după originalul în limba engleză de la ExoPolitics.ORG

Recomandări:

Supraveghere totală
Cu toate că este un mijloc foarte comod de a comunica, el se poate transforma uluitor de repede într-o modalitate de supraveghere foarte eficientă care să permită celor ce interceptează convorbirile să deţină controlul prin informaţii.
nota 9.91 din 1521 vizite
Peste 2000 vizite
Cuptorul cu microunde
În cele ce urmează vom prezenta pe scurt câteva din testele făcute asupra acţiunii microundelor folosite în aparatele electrocasnice (cuptoare cu microunde). Dintre aceste experimente unele sunt destul de simple şi pot fi făcute de oricine.
nota 9.43 din 2927 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting