Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Trei direcţii - trei opţiuni

Trei direcţii - trei opţiuni

Publicat de: ionut_mihai.aim redactor AIM
Publicat la: 30.07.2013
Citit de: 2383 ori
Conţine: 2297 cuvinte
9.94
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
118
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
197
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
1125
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
555
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
381
Originea democratiei: o poveste cu tilc
267
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
785
Vladimir Putin - agentul trezirii?
1317
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
903
Se intampla ceva extraordinar in lume
330
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
780
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
538
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
477
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
1726
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
571
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
399
Stalin a inviat din morti
927
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
1704
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
606
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
456
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:


ATENŢIE: Acest articol este un original AIM şi se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", detaliată la final.
ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


NOU! Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=854


Trei direcţii - trei opţiuni

traducere şi adaptare de Ionuţ Mihai (AIM)

Mark Kimmel de la CosmicParadigm.com este în legătură cu una din navele cosmice ale Consiliului Andromeda care se află staţionate în sistemul nostru solar, şi care are numele de Athabantian. Una dintre fiinţele aflate la bordul acestei nave este Adrial, un extraterestru din dimensiunile superioare, o fiinţă celestă. Mark Kimmel a avut recent un dialog cu Adrial, care a transmis următoarele:

"Voi, şi aici mă refer la toţi oamenii de pe Pământ, atât cei care citiţi aceste cuvinte, cât si ceilalţi, voi traversaţi acum o perioadă de mari transformări. Deja nu se mai pune problema dacă Pământul şi oamenii săi vor face tranziţia - acest fapt este absolut sigur. Ceea ce rămâne de văzut este modul în care se va face, evenimentele care urmează să se petreacă.

La un anumit nivel de conştiinţă voi realizaţi că aceste vremuri nu sunt unele obişnuite, şi că peste tot în toate aspectele vieţii voastre există multe schimbări. Trebuie doar să daţi atenţie numeroselor cutremure de mare intensitate care au loc pe planeta voastră, creşterea activităţii vulcanilor, furtuni neobişnuit de mari, şi erupţiile energetice ale soarelui vostru, sau haosul economic şi politic care continuă să stăpânească multe ţări.

În faţa acestei situaţii, fiecare persoană are la dispoziţie trei opţiuni:

1) Să nu dea atenţie şi chiar să ignore toate aceste schimbări şi tot ceea ce va urma;
2) Să aştepte pasiv evenimentele ce vor urma;
3) Să devină activ şi să "preia conducerea" propriei sale fiinţe în mod conştient.

Să mă explic.

În primul caz se află acei oameni care sunt mulţumiţi cu viaţa pe care o au în prezent, fie că o acceptă aşa cum este ea, fie că sunt nefericiţi dar refuză să ia în considerare alte modalităţi de a-şi trăi viaţa. Aceşti oameni aleg deja să rămână în aşa-numita "zonă de confort" personală. Aşa s-au obişnuit ei să trăiască, aşa vor să rămână şi mai departe.

Unii dintre ei sunt cei bogati şi care dispun de putere, şi care cred că vor continua să îşi păstreze bogăţiile şi puterea chiar dacă aceste schimbări evidente se vor intensifica şi vor dura o perioadă mare de timp.

Alţii sunt cei care au suferit în fiinţa lor profunde deteriorări cauzate fie de abuzul de substanţe, fie de alte practici dizarmonioase sau de circumstanţe de viaţă care le-au marcat fiinţa, şi care nu doresc sau nu mai pot să se schimbe deloc. Alţii pur şi simplu nu văd nici-o altă cale de a-şi trăi vieţile - ei îşi spun că aşa a fost mereu şi asa va continua să fie.

Atât cei care opun rezistenţă la schimbări fiind siguri pe capacitatea lor de a "trece prin toate", cât şi cei care au ales să ignore, să nu dea atenţie acestor transformări majore, cu toţii au ales deja să rămână în 3D.În cea de-a doua categorie sunt cei care îşi conştientizează propriile metamorfoze, şi aleg să continue cu aceste transformări, indiferent ce va urma. Atitudinea lor este una de genul "Ştiu că există schimbări, ştiu că unele s-ar putea să nu-mi convină, dar am credinţa că se va avea grijă de mine". Sau o atitudine de genul "Ştiu că există transformări atât în mine cât şi în jurul meu, mă bucur că acestea se desfăşoară, şi îmi place să le descopăr zilnic avansând spre minunata viaţă care mă aşteaptă, ştiind că voi fi în siguranţă şi voi trece cu bine prin toate". Toţi aceştia au deja acces la dimensiunea 4D.

În cea de-a treia categorie se află cei care se afla la conducerea propiei lor vieţi şi vor să rămână pe "vârful valului" schimbărilor. Aceştia urmează ZILNIC un program de viaţă disciplinat, cu scopul de a se transforma pe sine în fiinţe cu vibraţie înaltă, pentru a-şi continua ascensiunea în dimensiunea 5D.

Ei îşi dau seama că toate schimbările şi transformările care urmează vor fi profunde, şi se pregătesc ACTIV pentru a beneficia cât mai mult de ele. Aceştia deja nu mai aşteaptă pasivi apariţia unor evenimente favorabile pe care să le fructifice, şi nici nu mai aşteapta venirea vreunei forţe exterioare care să-i "salveze". Ei au "trecut la conducerea" propriului proces de ascensionare. Ei deja ştiu şi simt foarte clar că a trăi în dimensiunea 5D cere eforturi pe măsură, dar şi că bucuria şi fericirea vor fi şi ele pe aceeaşi măsură a eforturilor. Aceştia deja trăiesc în ceea ce va urma.

Celor din prima categorie noi le vom spune că ei vor rămâne cel mai probabil în dimensiunea actuală (3D) până când vibraţiile Pământului vor urca la nivele pe care ei nu le vor mai putea tolera. La acest moment ei îşi vor abandona trupurile fizice.

Cel de-al doilea grup va rămâne la un anumit nivel din 4D, fiind apoi gradat "împins" înainte. Cu timpul, este posibil ca ei să ascensioneze în 5D dacă vor trăi suficient de mult şi dacă vor supravieţui evenimentelor transformării.

Cel de-al treilea grup deja trăieşte viaţa în 5D, cu toate schimbările intense din jurul lor. Ei se conştientizeaza pe ei înşişi ca creatori ai propriilor lor circumstanţe de viaţă, şi astfel îşi dau seama că a trai din iubire necesită controlul fiecărui gând, fiecărei emoţii, fiecărui cuvânt, şi fiecărei acţiuni în fiecare moment.

La toate acestea mai adaugăm că evenimentele din decembrie 2012 au accelerat toate aspectele transformării pentru că limitările specifice 3D au fost îndepărtate. Calea către dimensiunile superioare este ACUM deschisă pentru toţi cei care doresc şi aleg să ascensioneze. Mai mult, timpul a început să "se prăbuşească în sine însuşi" şi de aceea totul pare că se petrece mult mai intens şi mai rapid.

Odată acorat în vibraţiile specifice superioare, acestea vor face ca trupul uman organic bazat pe carbon să se transforme într-un trup de tip cristalin. În acelaşi timp vor avea loc transformări ale creierului şi ale celorlalte organe interne. Corpurile mental, emoţional şi spiritual vor fi integrate într-o noua unitate minunată. Subliniem că este necesară participarea ACTIVA a fiecaruia pentru ca asta să se petreacă.

Noi vedem că Pământul se va schimba GRADAT pe o perioada mare de timp până ce forma fizică specifică 5D va înlocui pe cea rigidă specifică 3D. Noi nu mai vedem transformări catastrofale aşa cum au fost anunţate până acum (şi care încă mai continuă să fie anunţate de unii), dar nici nu vedem schimbări dramatice de genul celor care au dus la căderea Atlantidei.

Evenimentele din decembrie 2012 au schimbat multe, mai ales au adus deschiderea porţilor către multi-dimensionalitate pentru toţi cei care se află în forma fizică. Această deschidere este ACUM disponibilă tuturor fiinţelor umane de pe Pământ. Transformarea Pământului a fost evenimentul major aşteptat de noi toţi".

Mark Kimmel întreabă: "Putem face un salt de la densitatea 3D la cea 5D?"

Adrial răspunde: "Nu, este necesar ca toată lumea să petreacă ceva timp în 4D. Corpurile umane actuale, atât cele fizice, cele mentale, cele emoţionale nu pot suporta un salt direct de la 3D la 5D. A trece brusc de la rigiditatea specifică 3D direct către dimensiunea 5D ar sfâşia corpul fizic, dar şi pe cel mental şi emoţional".

"Cum vezi că se va dezvolta tehnologia?" întreabă Mark Kimmel.

Adrial: "Vedem că vor exista salturi uriaşe în tehnologie odată cu instalarea ne-limitării specifice 5D. Tehnologiile bazate pe rigiditatea 3D nu-şi vor găsi aplicarea pe Noul Pământ. În schimb, tehnologiile care vor folosi fluiditatea specifică 5D şi cele care se vor baza pe unitatea cu Pământul vor înflori. Fraţii şi surorile voastre din cosmos sunt gata să vă asiste în această direcţie, după transformare".

"Deci, nimic din ceea ce este bazat pe soliditatea 3D nu va supravieţui?" întreabă Mark Kimmel.

"Aşa este", răspunde Adrial. "Nimic din ceea ce este specific 3D nu va rămâne pe Pământ odată ce planeta şi oamenii vor îmbrăţişa dimensiunea 5D".

"Cât timp va mai trece până atunci?", întreabă Mark Kimmel.

Adrial: "Măsurat în timpul vostru liniar de acum, noi vedem că asta va avea nevoie de 50 până la 100 de ani".

Mark Kimmel: "Ce poţi spune despre relaţiile pe care oamenii le au cu cei care se bazează pe fundamentele dimensiunii 3D?"

Adrial: "Nu vor continua să existe. Viitorul aparţine unor noi moduri de relaţionare cu ceilalţi, moduri bazate pe iubire, pace, mulţumire, putere personală, şi Unitate. Relaţiile care se bazează pe frică, violenţă, lipsuri, lăcomie sau statut social nu vor supravieţui transformării către dimensiunea 5D".

"Cred că încep să înţeleg", spune Mark Kimmel. "Este necesar să îmi modific punctul de vedere. La inceput am crezut că totul se va petrece instantaneu. Acum îmi spui că schimbările vor fi gradate. Cred că transformările dramatice ar fi fost mai uşoare".Adrial: "Să revenim la minunatele căi care vă stau la dispoziţie tuturor celor care alegeţi să îmbrăţişaţi această transformare. Vibraţiile înalte ale dimensiunii 5D se vor integra în trupul fiecarei persoane de pe Pământ care va alege să facă asta. Atunci când această transformare va fi completă, trupul vostru uman va dispune de noi funcţiuni şi de o nouă realitate. Viaţa voastră va fi una creatoare, în care telepatia, clarviziunea şi alte capacităţi înalte vor fi "la ordinea zilei", plus că veţi beneficia de interacţiunea cu toate fiinţele de vibraţie înaltă din cosmos.

Calea ce se află în faţa voastră este una extraordinară. Este o cale care nu a mai existat până acum: salvarea populaţiei unei întregi planete din intunericul 3D. Calea este acum deschisă în faţa fiecărei fiinţe umane pentru a ascende în dimensiunea 5D. Asta înseamnă că fiecare dintre voi de pe această planetă aveţi ocazia unică de a lăsa la o parte dualitatea, violenţa şi judecăţile specifice 3D. Da, această ocazie este acum disponibilă către toţi, şi acum este mult mai uşor să ascensionezi faţă de trecutul când rigiditatea şi limitările 3D guvernau planeta în plină forţă.

Va fi un proces în care tinerii vor depăşi rigidităţile părinţilor. Va fi un proces condus cu vitejie de lucrători în lumină şi de cei care arată calea. Va deveni o realitate şi Pământul va străluci DIN NOU în lumina Christică ca O STEA cu lumină proprie (nu doar reflectând lumina soarelui).

Pământul va deveni un paradis unde vor veni în vizită multe fiinţe din cosmos, atât cu formă fizică, cât şi non-fizică. Voi, oamenii ascensionaţi ai Pământului, veţi fi recunoscuţi peste tot în cosmos pentru tot ceea ce veţi fi realizat: transformarea trupurilor voastre din forma 3D în cea 5D. Şi veţi putea să călătoriţi extrem de uşor pe planete şi galaxii îndepartate.

Să mă explic. Astazi TOŢI de pe planeta voastră au simţit energia Christică. Foarte mulţi nici măcar nu sunt conştienţi de acest eveniment, totusi el s-a petrecut deja. Pentru cei care încă mai aşteaptă revenirea lui Iisus, le spun că deja s-a împlinit, şi încă într-un mod extraordinar: lumina Christică a fost sădită în inima fiecărui om de pe planetă. Şi a fost sădita chiar şi în "inima" planetei. Această lucrare minunată a fost realizata prin colaborarea celor din tărâmurile celeste cu lucrătorii în lumină de pe planeta voastră.

Sa nu vă aşteptaţi la o reînnoire totală instantanee a planetei voastre şi a oamenilor, pentru că imensa lor majoritate nici nu îşi dau seama de acest eveniment glorios. Cu toate acestea, lumina străluceşte în inimile tuturor. Fiecare persoană vede că în viaţa lui se schimbă anumite aspecte. Fiecare vede anumite schimbări exterioare. Dar cele mai mari schimbări se petrec chiar în inima fiecăruia dintre voi. Pentru a vă da seama de asta, priviţi-vă sincer şi atent în voi înşivă, şi vedeţi ce s-a schimbat.

Dacă însă vă mulţumiţi să priviţi evenimentele aşa cum sunt ele prezentate în mass-media, s-ar putea să nu observaţi mai nimic, sau prea puţine schimbări. Cu toate acestea, dacă veţi examina MULT MAI ATENT, veţi descoperi că survin schimbări esenţiale odată cu descoperirea adevărului: adevărul lăcomiei de putere a celor puţini în dauna trebuinţelor celor mulţi; adevărul faptului că cei puţini ar vrea să controleze fiecare aspect al vieţilor celor mulţi. Judecăţile strâmbe ale celor puţini despre trebuinţele umane ale celor mulţi.

Toţi oamenii sunt, de fapt, fraţii şi surorile voastre. Toţi. Fiecare dintre ei merită să fie tratat ca atare. Nici-unul nu este mai important decât celălalt. Nici-unul nu este privilegiat, deşi unii ar crede despre ei înşişi că sunt. Valoarea nu este dată de bogăţii sau putere. Valoarea este data de iubire, bucurie, fericire, şi pace interioară.

Acum, Mark, permite-ne să vorbim despre transformarea ta personală. Noi observăm că tu progresezi rapid pe calea transformării interioare. Este cel mai interesant să fim martorii schimbărilor din trupul tău şi cum se manifestă ele în modul în care tu te prezinţi în faţa celorlalţi. Într-adevăr, tu arăţi calea către o conştiinţă mai înaltă arătând către interiorul fiinţei, şi nu prin căutarea unor confirmări exterioare pentru ceea ce simţi. Asta îţi permite să fii încrezător în tine însuţi şi în calea ta unică.

Noi avem încredere că tu vezi acum scopul pentru care te-ai încarnat în această lume în aceste timpuri. Eşti o parte vitală, alături de mulţi alţii, în ghidarea Pământului din tenebrele întunericului în care s-a aflat de multi eoni. Dar asta nu te face să fii superior faţă de ceilalţi, doar că tu eşti unul dintre cei care arată calea.

Aşa cum spuneam, evenimentele ce s-au derulat încă din decembrie 2012 şi pănă acum, vor continua să se intensifice până la sfârşitul anului 2013 şi mult după aceea. Acesta este procesul de transformare a Pământului şi a umanităţii.

Nu te aştepta să vezi apariţii importante ale fraţilor şi surorilor voştri din cosmos până când cea mai mare parte a transformărilor nu se vor fi desfăşurat. Sosirea şi apariţia unor fiinţe fizice din afara planetei va duce la instalarea fricii generale, iar frica nu va contribui în nici-un fel la rezultate pozitive. Deocamdată, aceste fiinţe rămân acolo, în afara Pământului, realizând acele acţiuni prin care energiile lor pozitive ajută transformările de aici.

Sunt Adrial, fiinţă celestă din acest Univers, şi am vorbit în numele colectivului. A fost o plăcere să vorbim cu tine. Fii binecuvântat".

Sursa: Athabantian @ Cosmic ParadigmActive Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

NOU! Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=854

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.
Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Ionut Mihai este redactor AIM

Recomandări:

Peste 2000 vizite
Cuptorul cu microunde
În cele ce urmează vom prezenta pe scurt câteva din testele făcute asupra acţiunii microundelor folosite în aparatele electrocasnice (cuptoare cu microunde). Dintre aceste experimente unele sunt destul de simple şi pot fi făcute de oricine.
nota 9.43 din 2927 vizite
Peste 2000 vizite
VIDEO: Ocupaţi sistemul financiar global - Benjamin Fulford
Arestati cabala criminala care manipuleaza piata financiara globala! Noul sistem echitabil este 99 % realizat: primele tranzactii istorice din cadrul noului sistem financiar tocmai au avut loc!
nota 9.87 din 3830 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting