Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Suntem pregătiţi?

Suntem pregătiţi?

Publicat de: ionut_mihai.aim redactor AIM
Publicat la: 10.04.2013
Citit de: 2009 ori
Conţine: 886 cuvinte
9.81
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
118
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
197
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
1125
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
555
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
381
Originea democratiei: o poveste cu tilc
267
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
785
Vladimir Putin - agentul trezirii?
1317
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
903
Se intampla ceva extraordinar in lume
330
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
780
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
538
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
477
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
1726
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
571
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
399
Stalin a inviat din morti
927
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
1704
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
606
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
456
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:


ATENŢIE: Acest articol este un original AIM şi se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", detaliată la final.
ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


NOU! Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=805

Suntem pregătiţi?

De peste un an de zile citesc mesaje care afirmă că mult aşteptatele schimbări pe care le dorim vor veni curând, în curând... Au apărut câteva întârzieri regretabile, dar victoria luminii este iminentă şi inevitabilă. Suntem în pragul intrării într-o lume iubitoare plină de bucurie şi abundenţă. Din moment ce totul pare să fie bine pregătit pentru a îndepărta definitiv sistemul sclavagist modern care a fost impus de cei întunecaţi, mai avem doar foarte puţin, mai avem nevoie doar de "semnalul" divinităţii...

Dar când va veni acesta?

De ce pare interminabilă această AŞTEPTARE?

De ce nu sună deja semnalul divin?

Cei întunecaţi îşi continuă nestingheriţi şi neobosiţi planurile lor macabre, deşi există semnale că unii dintre ei sunt arestaţi iar alţii sunt judecaţi. Între timp, fiecare dintre noi este sfătuit să ne întoarcem în noi înşine, în propria noastră inimă, în loc să "vagabondăm" cu mintea în căutarea unei "soluţii" grabnice care să pună capăt AŞTEPTĂRII.

Unii dintre noi se gândesc la modul în care ar trebui pedepsiţi cei întunecaţi care şi-au bătut joc de umanitate până acum, şi încă o mai fac. Spre exemplu, unul dintre prietenii mei mi-a descris că el îi vede pe cei vinovaţi într-o celulă de închisoare care are zăbrele de aur masiv, patul este pur şi simplu o grămadă de bancnote fără valoare, hrana ce o primesc este obţinută din organisme modificate genetic, şi aşa mai departe.

Evident, la prima vedere, o astfel de imagine pare să fie corespunzătoare în situaţia dată, ţinând cont de toate relele pe care ei le-au potopit asupra umanităţii, nu-i aşa?

Ei bine, mi-am dat seama că, o astfel de imagine ce se doreşte a fi SOLUŢIA, nu este decât rezultatul manipulării şi a controlului mental ce încă menţine umanitatea în paradigma tip 3D. Este doar o expresie a supărării şi a frustrării. În realitate, o astfel de imagine nu are cum să fie o soluţie. Absolut deloc.

Din moment ce toţi ne dorim să "coboare" asupra noastră noua lume a abundenţei şi a iubirii, nu ar fi mai potrivit şi corect ca să imaginăm ceva care să fie rezultatul acestei iubiri?

Pentru mine, toate sentimentele negative gen supărare, răzbunare, etc, sunt adevărata închisoare mentală în care cei întunecaţi ne menţin ca într-o capcană. Controlul mental pe care ei încă îl menţin asupra umanităţii prin toate mijloacele pe care le au la dispoziţie (TV, filme, radio, modele de gândire, etc.) nu ne oferă deloc adevărata soluţie de ieşire. Asta este perversitatea capcanei: să ne facă să credem că am găsit ieşirea, dar în realitate să ne menţină în continuare în capcană. Am fost învăţaţi să gândim mereu dezbinat, să spunem "noi" şi "ei". Este modul de gândire al paradigmei 3D.

În realitate, toţi suntem UNUL, indiferent de faptul că o credem sau nu. Aşa că, de pe această poziţie înaltă trebuie să pornim în căutarea soluţiei. Doar aşa o vom găsi.

Fie că ne place sau nu, chiar şi cei întunecaţi sunt scântei din aceeaşi sursă primordială divină din care şi noi ne-am născut. Chiar crezi că un Dumnezeu atot-iubitor i-ar putea iubi mai puţin pe "ei" decât pe "noi"?

Marea întrebare este: ce avem de făcut? Să îi ignorăm? Să îi lăsăm să-şi "facă jocurile"?

Bineînţeles că NU.

Ceea ce trebuie să facem este să ÎNCETĂM JOCUL. Jocul în care ne-am lăsat atraşi fără să ne dăm seama, jocul în care am acceptat să "pozăm" în victime.

Trebuie să accedem la realitatea ultimă, absolută. Să ne dăm seama că suntem fiinţe puternice de lumină. Să ne dăm seama că EXISTĂM. Trebuie să devenim manifestarea a ceea ce suntem cu adevărat: iubire divină. Suntem, fiecare dintre noi, cea mai bună dovadă a infinitelor posibilităţi pe care Dumnezeu le are la dispoziţie: haideţi să fructificăm aşa cum se cuvine toate potenţialităţile cu care Dumnezeu ne-a înzestrat!

În afară de cei care sunt, poate, ireparabil "defectaţi" de întunecime, şi al căror număr este, după părerea mea, destul de mic, majoritatea acestor "păpuşi" care s-au lăsat folosite pentru a aduce drame în vieţile oamenilor, trebuie să beneficieze de ajutorul nostru pentru a se însănătoşi mental, pentru a-şi recăpăta conexiunea cu divinul.

Pentru că, din momentul în care ei îşi vor da seama de adevăratele suferinte şi dezastre ce le-au provocat, vor avea nevoie de ajutor.

Sunt convins că mulţi dintre ei deja încep să realizeze posibilele repercursiuni pe care ar putea să le îndure ca urmare a acţiunilor lor. Şi se tem de noi pentru că ei cred că noi ne vom răzbuna în acelaşi mod pervers în care ei şi-au bătut joc de noi. Deci ce ar trebui să facem?

Avem o soluţie mult mai bună, care este practic adevărata soluţie. Trebuie să le "deschidem" ochii, şi să vadă adevărul. Să îi ajutăm acum când au cea mai mare nevoie de ajutor, pentru că ei se află pe marginea prăpastiei pe care chiar ei au făcut-o...

Urmează o minunată lume a iubirii şi abundenţei; ar trebui să ne pregătim pentru asta, şi să ne transformăm prin evoluţie personală ca să fim capabili să rezonăm cu o astfel de lume nouă. Asta este cea mai importantă "muncă" pe care trebuie să o facem. Şi mai cred că exact atunci când un număr suficient dintre noi va acţiona în acest fel, exact în acel moment şi nici-o secundă mai târziu, Dumnezeu va suna din clopoţel să ne dea de ştire că acel moment a venit.

Deci, suntem pregătiţi?

Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

NOU! Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=805

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.
Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Ionut Mihai este redactor AIM

Recomandări:

Peste 2000 vizite
Cuptorul cu microunde
În cele ce urmează vom prezenta pe scurt câteva din testele făcute asupra acţiunii microundelor folosite în aparatele electrocasnice (cuptoare cu microunde). Dintre aceste experimente unele sunt destul de simple şi pot fi făcute de oricine.
nota 9.43 din 2927 vizite
Peste 4.000 vizite
Monitorizarea VIDEO a cipurilor RFID
Fie că este vorba de microcipul RFID din paşaport, carnet de conducere sau buletin, sau chiar de celebrul implant RFID uman (localizat sub piele, pe braţ), există sisteme de urmărire care se bazează pe aceste microcipuri. Vă prezentăm un foarte scurt documentar are arată monitorizarea în timp real a persoanelor care poartă asupra lor obiecte ce conţin cipuri RFID.
nota 9.70 din 4379 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting