Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Tolec: o expediţie extraterestră pe Pământ, cu 6000 ani în urmă

Tolec: o expediţie extraterestră pe Pământ, cu 6000 ani în urmă

Publicat de: ionut_mihai.aim redactor AIM
Publicat la: 26.03.2013
Citit de: 2226 ori
Conţine: 1658 cuvinte
9.91
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
118
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
197
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
1125
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
555
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
381
Originea democratiei: o poveste cu tilc
267
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
785
Vladimir Putin - agentul trezirii?
1317
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
903
Se intampla ceva extraordinar in lume
330
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
780
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
538
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
477
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
1726
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
571
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
399
Stalin a inviat din morti
927
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
1704
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
606
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
456
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:


ATENŢIE: Acest articol este un original AIM şi se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", detaliată la final.
ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


NOU! Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=783


Tolec de la Consiliul Andromeda a transmis informaţii uluitoare venite de la vicepreşedinta Consiliului Andromeda, Tania Piekae, în legătură cu faptul că civilizaţia din sistemul stelar Mirach din Constelaţia Andromeda (care se află în galaxia Calea Lactee, nu în galaxia Andromeda) au venit pe Terra în urmă cu 6000 de ani şi s-au stabilit în Scandinavia. Planeta lor de origine se numeşte Terial. În cele ce urmează sunt cuvintele Taniei, aşa cum au fost ele primite de Tolec.

Bună, Sunt Tania, vicepreşedinta Consiliului Andromeda. Vreau să vă aduc la cunoştinţă unele informaţii despre lumea de unde vin eu, din sistemul Mirach, planeta Terial, şi care se află în Constelaţia Andromeda aşa cum o puteţi vedea voi pe cerul vostru.

Lumea de unde vin eu constă în mai multe elemente de uscat înconjurate de un ocean vast. Aceste elemente sunt grupate laolaltă pe una din emisferele planetei. Cea mai mare parte a planetei este acoperită de apă. Avem 4 continente, iar cel mai mare se numeste Sae-wyeeze. Pe acest continent există un lanţ de munţi de nuanţă purpurie, numit Tie-key.Mai există 3 mari insule. Cea din mijloc unde se află palatul regal şi guvernul, se numeste Nan-see-cole. Celelalte două insule se numesc Moe-chee, şi Pah-Om-nee-tae. Pe fiecare din aceste insule există dealuri, păduri, lacuri, râuri, câmpii şi plaje. Pădurile sunt perfecte şi paradisiace, câmpiile au culoarea galbenă, plajele sunt albe şi au sclipiri cristaline datorită nisipului. Apa de la marginea plajelor este de culoare turcoaz-verde, iar mai în largul coastelor ea devine albastru intens cu nuanţe purpurii.

În timpul zilei, cerul planetei Terial este de culoare roz-gălbui, culoarea piersicii. Noaptea, cerul este negru. În jurul planetei există 6 luni (sateliri naturali). Planeta Terial are mărimea planetei Saturn (dar fără inele).

Avem pe planetă diferite animale care comunică cu noi în mod telepatic (prin imagini si sunete), şi care sunt toate vegetariene, hrănindu-se cu plante, iarbă şi diferite frunze.

Biosfera care a transportat în urmă cu 6000 de ani oameni de pe Terial spre Terra, acum se află în orbită în jurul planetei Terial (ca toate celelalte 6 luni), şi este folosită în mod curent pentru transporturi cosmice.

Acum voi vorbi despre motivele care au făcut ca să venim pe Terra în urmă cu 6000 de ani. Consiliul Andromeda şi Federaţia Galactică au solicitat atunci familia regală de pe Terial pentru voluntari care să ajute la explorarea planetei Pământ (Terra). Familia regală a fost de acord şi a trimis cele mai bune echipe de voluntari, care erau specialişti în domeniul cosmic şi ştiinţific, şi care s-au alăturat altor oameni [din alte civilizaţii extraterestre - nota AIM] în explorarea şi experimentarea vieţii de pe Pământ.

Voi vorbi acum despre acea perioada de acum 6000 de ani. Este perioada în care şi alte civilizaţii extraterestre au plecat din lumile lor ca să viziteze Pământul. Oamenii de pe Terial erau în numar de 250 - 300 şi au plecat cu biosfera ca să viziteze Pământul. La acel moment, Terial avea o populaţie de aprox. 2 miliarde oameni. Astăzi, suntem 4 miliarde. Astăzi, planeta Terial a făcut deja saltul dimensional şi se află în zona superioară a mijlocului dimensiunii 4D. În urmă cu 6000 de ani, Terial era o planetă în dimensiunea fizica (3D).

Odata ce oamenii de pe Terial au ajuns cu biosfera în apropierea Pământului, aprox. 80 de oameni (cei mai buni biologi, sociologi, vindecători, cercetători ai vieţii animalelor) s-au stabilit pe Pământ construindu-şi locuinţe. Ei erau cei mai buni dintre cei buni care s-au oferit să înceapă o nouă viaţă pe Pământ. Jumătate dintre ei erau în diferite grade de rudenie cu familia regală de pe Terial. Familia regală a considerat că din moment ce toţi aceşti oameni se cunoşteau foarte bine între ei, aceasta va ajuta foarte mult la aşezarea lor împreună în condiţii armonioase, pe Pământ.

Acum voi descrie caracteristicile oamenilor de pe Terial. Toţi terialienii sunt blonzi, o nuanţă foarte deschisă, cu ochi albaştri deschis sau verde deschis. Aceasta este caracteristica genetică generală pe planeta Terial. Indiferent de vârsta pe care o avem (3 ani, 17 ani, 35 ani, 55 de ani, etc.) culoarea părului rămâne mereu aceeaşi - blond.

Acum voi descrie primul aşezământ al nostru pe care l-am stabilit în zona pe care voi o numiţi azi Scandinavia. Astăzi zona se numeşte Strâmtoarea Skagerrak şi se afla sub apele mării, dar atunci era pămant uscat aflat la suprafaţă. Zona Scandinavă formată din Norvegia şi Suedia, era separată de zona Danemarcei doar de un râu mic.

Pe atunci, noi am construit o bază subterană pentru a începe explorarea Pământului, fără sa deranjăm sau să interferăm cu populaţia terestră din acele vremuri. Baza subterană era legată de anumite peşteri naturale din zonă, prin tunele special construite de noi. Astfel, noi puteam să ajungem relativ uşor la suprafaţa Terrei, în zonele împădurite, care erau extraordinar de frumoase.

După această primă etapă, unele familii au migrat spre nord, în zonele de astăzi ale Norvegiei şi Suediei, şi au început să interacţioneze cu indigenii din acele zone de atunci.

A doua bază s-a stabilit în zona Jotunheimen din Norvegia. De aici ei s-au dezvoltat foarte mult şi au expansionat în zonele învecinate începând să aibă cu adevărat o viaţă pământeasca, "ieşind" definitiv din bazele subterane. Astfel, ei au devenit pământeni, îmbrăţişând cu adevărat viaţa terestră. Se formasera deja cupluri de terialieni, unii fiind de origine regală, iar ceilalţi de formaţie ştiinţifică, experţi în diverse domenii.

În acele vremuri, clima în acele zone era mult mai severă şi mai dificilă decât este astăzi. Dar exista un scurt anotimp de primăvară ce aducea o mult aşteptată revenire la "normal" pentru noi, terialienii, care nu eram deloc obişnuiţi cu astfel de temperaturi foarte scăzute.

Jotunheimen era o zonă foarte sigură pentru noi, şi un centru comercial important.

Voi descrie acum ce fel de populaţie indigenă am întâlnit acolo, în acele vremuri. Toţi erau genul de "supravieţuitori", duri, învăţaţi cu condiţiile extrem de grele de viaţă, dar care puseseră bazele unui sistem de comerţ foarte util ce permitea schimbul de haine groase şi alte mărfuri esenţiale pentru viaţa în acele condiţii grele. Toţi erau priviţi ca membri ai marii familii a lor, aveau un respect adevărat pentru viaţă, şi se ajutau reciproc, existând suficient teren pentru toată lumea.

Am reusit să nu interferăm în nici-un fel expunându-ne tehnologia avansată de pe Terial acestor indigeni. Nu am dorit să schimbăm în nici-un fel cursul natural al istoriei voastre, permiţând indigenilor să se dezvolte singuri, în mod natural. Am ţinut ascunse toate tehnologiile noastre, care ar fi părut în mod sigur pură magie acestor indigeni la acea vreme. Dar, desigur, ca mulţi alţi exploratori galactici, unii dintre bărbaţii şi femeile noastre au format cupluri împreună cu indigenii, integrându-se în viaţa terestră. Pentru că noi am dorit să facem parte nemijlocită din viaţa terestră, să ne aducem contribuţia la creşterea calităţii vieţii terestre în mod armonios şi natural.

Astăzi puteţi vedea unii dintre descendenţii noştri, acei oameni cu părul blond deschis şi ochi albastri deschis sau verzi deschis, atât în Norvegia, Suedia cât şi în alte ţări vest-europene. Caracteristica esenţială este că părul îşi păstrează culoarea neschimbată, indiferent de vârstă.

Acum voi vorbi despre câteva poveşti mitologice ale Norvegiei. După cum ştiţi, există multe poveşti mitice şi mistice, spuse de-a lungul istoriei. Poveşti despre putere şi forţă, despre zei ai fulgerelor şi tunetelor, despre oameni foarte înalţi, uriaşi. În unele cazuri, este vorba despre oamenii noştri de pe Terial. Indigenii pământeni din acele vremuri ne priveau ca pe nişte uriaşi, pentru că noi suntem foarte înalţi, ne numeau "înalţi-cât-copacii".

Pentru că, la acele vremuri, înălţimea naturală a noastra, aceea de 195 - 205 cm (bărbaţi), respectiv 180 - 190 cm (femeile) era mult mai mare decât aceea a nativilor pământeni care aveau maxim 170 cm (bărbaţi) şi 165 cm (femeile). La acele vremuri terialienii erau înalţi şi bine făcuţi, dar nu graşi, erau blonzi, şi aveau un aspect plăcut.

Indigenii ne credeau magicieni pentru că au fost numeroase ocazii când ei au văzut cum folosim noi lumina, cum am creeat sisteme de irigaţie cu apă, şi anumite capcane complexe pentru mâncare. Inclusiv folosirea focului, a fulgerului şi a tunetului, prezente în mitologia norvegiană. Tehnologia noastră a creeat impresia de magie în minţile indigenilor de atunci (în urmă cu 6000 de ani).

Pentru indigenii de atunci noi făceam un lucru uimitor: pentru că noi, pe Terial, obişnuiam să ne scăldăm în apele oceanului, să înotăm de plăcere, atunci când ne-au văzut făcând acelaşi lucru în apele reci ale Scandinaviei, indigenii pământeni au fost foarte uimiţi. De asemenea, noi am construit diferite modele de ambarcaţiuni de navigaţie pe ocean. Aşa că indigenii pământeni au fost foarte interesaţi să vadă că noi nu ne temem absolut deloc de apă! Şi au fost atât de interesaţi încât ni s-au alăturat în expediţiile noastre pe mări şi oceane. Astfel, ei au devenit "de-ai noştri", şi noi am devenit "de-ai lor". În prezent, suntem un singur popor.

Probabil ca nu este o simplă coincidenţă că astăzi, popoarele Norvegian şi Suedez se bazează pe monarhie, aşa cum pe Terial avem o familie regală.

Acum voi vorbi despre localizarea celei de-a doua baze subterane terialiene pe Pământ, aflată în zona Jotunheimen din Norvegia.

Astăzi, în subteranele Jotunheimen există dovezi arheologice importante care aşteaptă să fie descoperite de către norvegieni. În această regiune, oamenii vor descoperi artefacte pe care ei nu le pot explica, dar care se vor găsi acolo. Este vorba de piese străvechi de metale care nu sunt de pe Pământ. Despre scrieri străvechi într-o limbă care nu este deloc cunoscută lingviştilor pământeni.

Toate acestea sunt ca piesele unui puzzle care îi va ajuta pe Scandinavi să se trezească pe măsură ce Pământul devine o lume în dimensiunea 4D.

Sunt Tania, vicepreşedinta Consiliului Andromeda, şi vă transmit toată iubirea mea vouă, celor care sunteţi urmaşii noştri de pe planeta Terial. Treziţi-vă din somn, membri ai familiei mele din Norvegia şi Suedia, şi cei care vă aflaţi în alte ţări depărtate de Scandinavia. Ne vom întâlni din nou, curând.Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

NOU! Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=783

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.
Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Ionut Mihai este redactor AIM

Recomandări:

Masonii sunt minţiţi
Modul în care francmasoneria se ocultează este, trebuie să recunoaştem, deosebit de eficient. Este structurată într-o ierarhie foarte strictă, în care cei din gradele inferioare nu ştiu nimic despre cei de deasupra lor. Gradelor inferioare nu li se arată adevăratele scopuri ale francmasoneriei, fiind orientaţi doar spre acţiuni care mai degrabă le testează loialitatea decât îi pune în situaţia de a împlini cu adevărat ceva din planurile malefice.
nota 9.24 din 1922 vizite
Peste 2000 vizite
Cuptorul cu microunde
În cele ce urmează vom prezenta pe scurt câteva din testele făcute asupra acţiunii microundelor folosite în aparatele electrocasnice (cuptoare cu microunde). Dintre aceste experimente unele sunt destul de simple şi pot fi făcute de oricine.
nota 9.43 din 2927 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting