Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Mandat de arestare a Elisabetei Windsor

Mandat de arestare a Elisabetei Windsor

Publicat de: ionut_mihai.aim redactor AIM
Publicat la: 08.03.2013
Citit de: 2191 ori
Conţine: 870 cuvinte
9.94
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
118
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
197
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
1125
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
555
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
381
Originea democratiei: o poveste cu tilc
267
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
785
Vladimir Putin - agentul trezirii?
1317
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
903
Se intampla ceva extraordinar in lume
330
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
780
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
538
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
477
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
1726
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
571
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
399
Stalin a inviat din morti
927
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
1704
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
606
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
456
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:


ATENŢIE: Acest articol este un original AIM şi se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", detaliată la final.
ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


NOU! Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=772

Instiintare Publica - ITCCS-300x94

O instiintare judecatoreasca catre toti agentii asa-numitei Coroane a Angliei si Elisabetei de Windsor, catre toti Canadienii

Emisa de Consiliul Guvernator al Tribunalului International pentru Crime ale Statului si BisericiiAceasta instiintare publica este destinata membrilor Parlamentului Canadei, corpului judiciar canadian, serviciului civil guvernamental, si membrilor activi din serviciul Politiei Canadiene si serviciul Fortelor Armate Canadiene, si tuturor cetatenilor Canadei:

1. Pe 25 februarie 2013, o Curte de Justitie constituita legal, a gasit-o pe Elisabeta Windsor, Regina Angliei si sef de stat al Canadei si bisericile ei, vinovate de crime impotriva umanitatii savarsite in Canada si de actiuni de conspiratie criminala cu scopul de a ascunde genocidul. Acelasi verdict a fost gasit si pentru prim-ministrul canadian Stephen Harper.

2. Acest verdict s-a bazat pe dovezi incontestabile, inclusiv depozitii ale unor martori oculari in legatura cu implicarea personala a Elisabetei Windsor in rapirea si disparitia ulterioara a zece copii de la Scoala Rezidentiala Indiana Kamloops pe 10 octombrie 1964, in timp ce se afla intr-o vizita de stat in Canada. Doamna Windsor nu a contrazis aceste acuzatii si nici nu a raspuns unei cereri publice emisa de Curte.

3. Verdictul Curtii se bazeaza pe Statutul Legal de la Nuremberg din anul 1950 care permite ca orice sef de stat sa fie judecat pentru crime impotriva umanitatii, ca si pe dreptul legii canadiene de a invinui Coroana pentru aceste fapte comise in Canada.

4. De aceea, Elisabeta Windsor este condamnata ca vinovata pentru toate aceste fapte. Si deoarece ea evita acum sa se supuna actului de justitie, ea este acum pasibila de arestare si incarcerare conform verdictului emis de Curte. De fapt, a fost deja emis un Ordin Cetatenesc de Arestare pe numele ei in data de 5 martie 2013, iar doamna Windsor s-a eschivat de la acest ordin.

5.
a) Fiecare dintre voi a jurat public supunere Elisabetei Windsor ca Regina a Angliei. Juramantul vostru constituie acum o dovada de act criminal in legile internationale, inclusiv sectiunea 25 din Statutul Roma al Curtii Internationale de Justitie, care obliga pe toti cetatenii sa se delimiteze de autoritatile implicate in, sau dovedite vinovate de acte criminale.

b) Fiecare dintre voi este, prin urmare, obligat sa refuze ajutarea sau supunerea catre Elisabeta Windsor in incercarea ei de a scapa arestului si indeplinirii actului judecatoresc, inclusiv prin continuarea supunerii voastre ordinelor sau autoritatii ei, din moment ce o astfel de fapta va constitui o impiedicare a exercitarii actului de justitie si va pune in postura de a fi arestati la randul vostru.

6. Din moment ce nici-un om dovedit vinovat si condamnat nu poate sa fie sef de stat in mod legal, si nici nu poate sa intruchipeze o autoritate legala, intreaga autoritate legala si politica existenta in Canada este dizolvata inca din 25 februarie 2013. Juramantul vostru de supunere catre Regina Elisabeta si Coroana Angliei este in consecinta anulat si abolit, impreuna cu autoritatea pe care o reprezentati fiecare.

7.
a) Canada a devenit astfel un stat fara o autoritate politica legitima. Si va ramane asa pana cand va fi stabilit un nou sef de stat in mod legal, impreuna cu o noua Constitutie stabilita democratic de catre poporul canadian.

b) Pana cand o asemenea autoritate constitutionala este stabilita, nici-o lege sau statut canadian existent nu mai poate fi in vigoare, si orice incercari facute de voi sau de altii in aceste directii constituie un act de asalt si frauda ilegale catre poporul canadian.

8. Pana la stabilirea unui guvern legitim al Canadei, toti cetatenii sai sunt fervent indemnati sa se comporte conform legilor de bun-simt pentru co-existenta pasnica si echitate in comunitatile din care fac parte, mentinand legea si ordinea. Toti cetatenii sunt obligati sa se auto-cenzureze si auto-guverneze fara sa apeleze la autoritatile sau legile existente, care sunt anulate, ilegitime si inoperante.

9. Cetatenii canadieni, ca barbati si femei care se auto-guverneaza, sunt sfatuiti sa stabileasca comitete locale de corespondenta care sa puna bazele unui Congres National ce va planifica o noua Constitutie. Acest plan legal, ratificat prin vot popular, va stabili si mentine o noua si democratica Republica a Canadei.

10. Aceasta Constitutie trebuie sa includa un nou cadru legal prin care organizatiile bisericesti care au fost de asemenea gasite vinovate de catre curte - cele din Vatican, catolica, anglicana si unita - vor putea sa desfasoare activitati legale in Canada, daca aceste activitati reprezinta vointa poporului. Conform cu verdictul Curtii, si cu legitimitatea conferita de lege, acest nou cadru va necesita o Constitutie civila pentru corpul clerical ce va nationaliza proprietatile si bogatiile corporatiilor bisericesti condamnate, si va stabili ca toti oficialii si angajatii bisericilor sunt angajati in serviciul public.

Informam intreaga lume de toate aceste fapte si de existenta acestui nou regim care opereaza acum in Canada. Aceasta instiintare se aplica si guvernului si poporului Angliei, catre care a fost transmisa o nota separata.

Copii ale verdictului Curtii si a mandatului de arestare cetatenesc pot fi gasite aici - Aceasta instiintare este emisa global prin consultare cu Comisia Legala a ITCCS (Bruxelles - Londra - New York)

7 martie 2013

Nota: Acest document poate fi folosit ca instrument legal de catre proprietarul semnatar pentru a isi demonstra statutul sau de om liber nascut pe teritoriul Canadei si care nu poate fi supus nici-unei autoritati in afara de cea a Republicii Canadei constituita in mod democratic.Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

NOU! Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=772

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.
Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Ionut Mihai este redactor AIM

Recomandări:

Peste 2000 vizite
Cuptorul cu microunde
În cele ce urmează vom prezenta pe scurt câteva din testele făcute asupra acţiunii microundelor folosite în aparatele electrocasnice (cuptoare cu microunde). Dintre aceste experimente unele sunt destul de simple şi pot fi făcute de oricine.
nota 9.43 din 2927 vizite
Peste 2000 vizite
Proiectele Operaţiunilor Negre ( Black Ops.) (1)
Asa cum stim cu totii, mass-media (inclusiv canalele Discovery care manipuleaza teribil), aflata inca in mana elitei malefice globale, nu "transpira" niciun cuvant despre tehnologiile deja existente, detinute de aceasta, care ar putea scoate omenirea nu doar din criza, ci din epoca combustibililor fosili si furnizarea energiei in mod gratuit omenirii, facand astfel un salt enorm in evolutia civilizatiei. In continuare va prezint o trecere in revista a proiectelor desecretizate (bineinteles fara voia lor) americane, cu mare impact asupra omenirii.
nota 9.88 din 3366 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting