Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Proiectele Operaţiunilor Negre ( Black Ops.) (1)

Proiectele Operaţiunilor Negre ( Black Ops.) (1)

Publicat de: mario6925 colaborator AIM
Publicat la: 21.01.2013
Citit de: 4472 ori
Conţine: 1563 cuvinte
9.88
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
126
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
226
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
1133
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
579
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
389
Originea democratiei: o poveste cu tilc
297
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
802
Vladimir Putin - agentul trezirii?
1550
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
920
Se intampla ceva extraordinar in lume
343
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
788
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
540
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
488
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
1759
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
581
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
437
Stalin a inviat din morti
941
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
2043
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
654
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
495
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:
ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


NOU! Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=734


Proiectele Operatiunilor Negre (Black Ops.)

Secretele energiei libere, programul spatial secret, si adevarata natura a cosmosului ale guvernelor lumii si "maestrilor ascunsi" ai Noii Ordini Mondiale

Partea intai

Asa cum stim cu totii, mass-media (inclusiv canalele Discovery care manipuleaza teribil), aflata inca in mana elitei malefice globale, nu "transpira" niciun cuvant despre tehnologiile deja existente, detinute de aceasta, care ar putea scoate omenirea nu doar din criza, ci din epoca combustibililor fosili si furnizarea energiei in mod gratuit omenirii, facand astfel un salt enorm in evolutia civilizatiei.

In continuare va prezint o trecere in revista a proiectelor desecretizate (bineinteles fara voia lor) americane cu mare impact asupra omenirii.

Bill Cooper, gazda unui post de radio si autor al unei carti best seller "Iata un cal palid" a petrecut zeci de ani traversand "gaura de iepure" demitizand minciunile celor deghizati in liderii nostri. Pentru eforturile sale, el a fost asasinat in noiembrie 2001, la cinci luni dupa ce a publicat un raport ca un atac terorist major ar fi comis in SUA si a dat vina pe un relativ necunoscut cu numele de Osama bin Laden.

Cu toate acestea, in ultimele luni ale carierei sale, Cooper a publicat un altfel de raport, in care el declara ca multe dintre conferintele despre OZN-uri si ET (extraterestri), cu mult timp in urma sunt infiltrate de diverse agentii si injectate cu diferite niveluri de dezinformare.

Astfel subiectul despre OZN-uri si ET, a devenit probabil cel mai complicat pentru a fi demitizat si desecretizat.

Aceste afaceri au inceput sa iasa la lumina dupa luna octombrie/noiembrie 2012 si graviteaza in primul rand in jurul marturiei personale a unui "insider" pe nume Daniel, care pretinde ca a facut parte din Proiectul Montauk, care mai tarziu s-a transformat in Phoenix I, II si III. Montauk/Phoenix a fost una din multele operatiuni ultrasecrete cunoscute sub numele de Operatiuni Negre.

Aceste proiecte sunt pastrate cu grija ascunse de ochii publicului. Unul dintre obiectivele principale implicate in aceste proiecte a fost testarea si dezvoltarea multor tehnologii bazate pe lucrarile lui Nikola Tesla, Fuziunea la Rece/Pons si Fleischmann, Reactia Nucleara de Joasa Energie, sisteme de propulsie cu antimaterie si antihidrogen si altele. Dezvoltarea acestor tehnologii a condus la crearea unui program spatial secret, care merge bine, dincolo de domeniul de aplicare al informatiilor pe care NASA a ales sa le "elibereze" public, in ceea ce priveste adevarata natura a Cosmosului.

Multe din aceste proiecte sunt finantate din "bugetul negru" cu sume enorme si metale pretioase centralizate in timpul secolului 20 de catre cartelul bancar la nivel mondial, ca parte din deturnarea conturilor globale colaterale (vedeti dezvaluirile lui Benjamin Fullford despre fondurile enorme si a miilor de tone de aur asiatice deturnate de catre elita bancara occidentala de dupa al 2-lea R. M. /n.t.).

Una din cele mai uimitoare informatii publice privind existenta acestui program spatial secret vine de la marturia britanicului Gary McKinnon. Povestea lui este extraordinara: din februarie 2001 pana-n martie 2002 McKinnon, ca administrator independent de sisteme de calculator, a reusit sa obtina acces la documentatia extrem de clasificata (secretizata) a retelelor de calculatoare ale Pentagonului.

Guvernul SUA pretinde ca McKinnon a incalcat legislatia de operare in cadrul sistemului informatic al Ministerului Apararii, ceea ce a reprezentat o amenintare la adresa securitatii nationale. Guvernul l-a etichetat pe McKinnon ca "hacker" si "terorist cibernetic".

De-a lungul mai multor ani guvernul SUA a cerut extradarea lui McKinnon din Anglia. Cu toate acestea in planurile lor a aparut un obstacol, daca el era extradat avea dreptul legal sa apara in fata unui tribunal si exista riscul de a deconspira adevarata natura a informatiilor din fisierele calculatoarelor Pentagonului: existenta "Solar Warden" numele de cod dat unei anumite zone din programul spatial secret.

Numele de cod "Solar Warden" este termenul aplicat programului spatial secret al flotei aeronavelor interstelare; aeronave care merg mult dincolo de ceea ce NASA alege sa dezvaluie publicului. Intr-adevar, mica flota invechita a NASA cu navete propulsate cu rachete, datand din anii '40, sunt nimic mai mult decat o acoperire pentru o flota mult mai avansata tehnologic a navelor care opereaza dincolo de supravegherea prezidentiala si a Congresului SUA.

McKinnon a recunoscut in timpul interviurilor in direct ca acuzatiile guvernului impotriva sa sunt fabricate, si ca el nu a cauzat niciun rau sistemelor de operare digitala ale Pentagonului. Odata ce guvernul SUA a aflat despre adevarata natura a informatiilor peste care "a dat" McKinnon, a abandonat acuzatiile aduse impotriva lui, in ciuda faptului ca il considera un terorist cibernetic.

Un interviu cu Gary McKinnon in cadrul Proiectului Camelot aici:

http://www.youtube.com/watch?v=_fNsah-0vpYExistenta tehnologiilor antigravitatie si a Proiectului Solar Warden aici: http://www.examiner.com/article/nasa-decline-and-antigravity-space-fleet

Kerry Cassidy si Bill Ryan din cadrul Proiectului Camelot au realizat un film numit Shadow Ops. Acest film este foarte diferit de orice film facut pana acum despre OZN-uri si ET. La baza lui este Proiectul Dezvaluirea (Disclosure Project) a lui Dr. Steven Greer (autor al cartii "Adevarul ascuns - Informatii interzise", publicata si-n Romania), care ofera 4 ore de material video de la o gama larga de "insideri" militari, de la amirali de 5 stele pana la generali de brigada sau ofiteri superiori care dezvaluie adevarul tinut in cel mai mare secret aproape 100 de ani, referitor la fenomenul OZN si ET.

In 60 de minute, filmul face o investigatie fara tabu-uri a musamalizarii programului spatial secret, care se desfasoara in baze subterane ultrasecrete, atat in SUA cat si in alte tari. Filmul se concentreza pe marturiile unor "insideri" care au lucrat sau participat la dezvoltarea vechiului program spatial Marte, cu riscul propriei sigurante.

Filmul aici:

http://www.youtube.com/watch?v=jYlskaysAvAUn unghi final al acestor dezvaluiri o face "Daniel" insiderul de care vorbeam inainte: Valdamar Valerian este autorul unei serii de lucrari stiintifice de inalt nivel tehnic, numit Matrix. Aceasta serie de carti au servit ca sursa de inspiratie pentru trilogia cu acelasi nume, dar totul manipulat si distorsionat pentru un mare buget la Hollywood.

Ceea ce trebuie inteles din marturia acestor oameni curajosi care aleg sa spuna adevarul, cat si din filmele Shadow Ops si din cadrul Disclosure Project, este faptul ca exista in aceasta lume un nivel superior, o structura de putere paralela care detine puterea si influenteaza afacerile globale deasupra asa-numitilor "lideri"din birouri, democratic alesi, atat din SUA cat si din UE.

Aceasta structura de putere, si oamenii din ea, se considera a fi o "civilizatie separatista"deasupra si dincolo de masele de oameni care populeaza aceasta planeta. Unul din principalele motive pentru care acest program a fost atat de secretizat, se datoreaza faptului ca tehnologiile care au fost dezvoltate in cadrul acestor "operatiuni negre"reprezinta, in termeni clari, o paradigma complet noua de energie.

Daca aceste tehnologii ar fi fost eliberate in lume si finantate corespunzator, intr-o generatie sau chiar mai putin, am vedea sfarsitul complet al combustibililor fosili, petrol, carbune, gaze naturale si chiar energie nucleara, care ar fi inlocuite de electromagnetismul Tesla, fuziune la rece, antigravitatie si sisteme antihidrogen si multe altele.

Acest lucru ar elibera planeta.

Aceasta ar sterge granitele nationale si limitele si ar elimina nevoia de structuri de control de orice fel, inclusiv guverne. De asemenea am intra intr-o noua era de calatorie in Univers, prin care noi ca fiinte umane sa trecem de limitele planetare si ale sistemului nostru solar, sa facem schimb de tehnologii si experienta cu civilizatiile din Univers.

Cand se considera totusi ca ramificatiile acestor lucruri, pentru cei care detin puterea in prezent in aceasta lume (societati secrete, bancheri, companii de combustibili fosili, etc. ) devin periculoase pentru controlul lor asupra planetei, vor merge foarte departe in actiunile lor, pentru ca aceste tehnologii sa nu fie puse niciodata la dispozitia publicului, si divulgarea privind adevarata natura a cosmosului sa fie un secret bine pazit.

Proiecte derulate in trecut si in prezent, cat-de-cat dezvaluite:
Proiectul Solar Warden (programul flotei navelor spatiale interstelare ale guvernului "ascuns") ;
Proiectul "Pegasus" (experimente de calatorie in timp) ;
Experimentul "Philadelphia" (initial dezvoltat pentru obtinerea invizibilitatii optice si pe radar a navelor US Navy, pe principiul lui Tesla de creare a unui puternic camp electromagnetic care sa distorsioneze cuantumul spatio-temporal terestru) ;
Proiectul "Montauk/Phoenix I, II si III (cu ajutorul tehnologiei electronice, in Montauk, Long Island, SUA, se pune la punct calatoria in timp) ;
Proiectul "Looking Glass" (experimente de teleportare obiecte si fiinte umane in spatiu si timp, prin acesta s-au construit bazele secrete de pe Luna si Marte video aici: http: //www. youtube. com/watch?feature=player_embedded&v=nkIIBnIuXHM#!) ;
Proiectul "Blue Book" (analizarea tuturor datelor cu privire la aparitia OZN si contacte intre ET si oameni-defapt initiat pentru a induce in eroare opinia publica si clasa politica americana cu privire la aceste evenimente) ;
Proiectul "Grudge" (precursorul proiectului Blue Book) ;
Proiectul "Blue Beam" (proiectia pe cer a unor imagini holografice cu Iisus si fecioara Maria pentru manipularea credinciosilor vis-a-vis de profetia celei de-a 2-a veniri in slava a lui Iisus) ;

Probabil ca exista in prezent si alte programe secrete in derulare de care stiu foarte putini si nu s-au "rasuflat", dar speram ca odata cu intrarea planetei in 4D, toate acestea sa iasa la suprafata si sa fie implementate in viata civila, pentru beneficiul intregii omeniri si desprinderea de vechea paradigma specifica vietii 3D pentru totdeauna.

In partea a 2-a public unul din secretele bine pazite de americani 20 de ani si anume aeronava TR-3B de forma triunghiulara si cu o propulsie cum nu s-a folosit pana acum....

(continuare in partea a doua)

sursa: http://newtomorrow.us

Drum Drept spre Lumina
mario6925 - ianuarie 2013Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

NOU! Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=734

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.
Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

colaborator AIM

Recomandări:

Peste 2000 vizite
Manipulare la scară globală
Dezvăluiri din istoria secretă a manipulării: experimentele şi planurile criminale elaborate de Institutul Tavistock.
nota 9.35 din 3338 vizite
Peste 8.000 vizite
Teleportarea filmată a dr. Reed (VIDEO)
Dr. Jonathan Reed se teleportează cu ajutorul unei misterioase brăţări extraterestre în faţa camerelor de luat vederi în cadrul unei emisiuni înregistrate care a fost apoi difuzată şi vizionată de milioane de telespectatori.
nota 9.16 din 8440 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting