Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Tolec: 21 decembrie 2012, iată ce se va petrece...

Tolec: 21 decembrie 2012, iată ce se va petrece...

Publicat de: ionut_mihai.aim redactor AIM
Publicat la: 15.11.2012
Citit de: 7755 ori
Conţine: 1638 cuvinte
9.90
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
118
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
197
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
1125
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
555
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
381
Originea democratiei: o poveste cu tilc
267
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
785
Vladimir Putin - agentul trezirii?
1317
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
903
Se intampla ceva extraordinar in lume
330
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
780
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
538
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
477
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
1726
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
571
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
399
Stalin a inviat din morti
927
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
1704
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
606
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
456
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:


ATENŢIE: Acest articol este un original AIM şi se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", detaliată la final.
ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


NOU! Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=716

Tolec: 21 decembrie 2012, iată ce se va petrece...

de Ionuţ Mihai (AIM)
15 noiembrie 2012

Tolec de la Consiliul Andromeda a fost invitatul unei emisiuni radiofonice de peste 2 ore în care a dezvăluit câteva detalii despre cum va fi Pământul după translaţia în dimensiunea 4D, şi alte detalii despre evenimentele din 21 decembrie 2012 (care vor avea loc peste doar câteva săptămâni).

Interesant de observat este că în emisiune era programată o discuţie cu Alex Collier (un alt reprezentant al andromedanilor) care însă a anunţat că nu mai participă... cu numai câteva zile înainte. Realizatorul emisiunii l-a contactat apoi pe Tolec care a acceptat invitaţia.

În această emisiune, care a durat aproape 2 ore şi jumătate, Tolec dezvăluie detalii uimitoare despre procesul de transformare al planetei Pământ care este UNIC, şi care începe în 21 decembrie 2012, continuând până în ianuarie 2014.

Până la acest interviu care a avut loc pe 11 noiembrie 2012, să vedem ce alte noutăţi avem de la Tolec...

În legătură cu evenimentul cosmic, aşteptat şi anunţat de Tolec, eveniment care urma să joace un rol esenţial în distrugerea ultimei baze reptiliene submarine de pe Pământ, aflăm pe 27 octombrie ca acest asteroid numit "Ouskaar Nata" sau Raza de Argint, care ar fi trebuit să declanşeze anumite mişcări tectonice specifice urmate de erupţia unui nou vulcan în largul coastelor pacifice ale statului american Oregon, ce ar fi umplut cu lavă întreaga bază submarină reptiliană deja golită, acest asteroid a fost ciocnit de o bucată de stâncă ce zbura prin spaţiul cosmic. Ca rezultat, traiectoria asteroidului a fost serios modificată, astfel încât el nu va mai trece printre Pământ şi Lună, ci va trece dincolo de lună, la o mare departare de Pământ.

De aceea, oamenii din Procyon vor urma un plan alternativ, din moment ce baza submarină nu va mai putea fi umplută în mod natural cu lava vulcanului. Totuşi, ei nu vor distruge această bază deoarece Pământul este deja într-o etapă în care activitatea tectonică este intensificată, şi orice acţiuni care ar duce la escaladarea acestor tensiuni ar pune în pericol mase mari de oameni care se află actualmente în acele zone. Consiliul Andromeda a decis să nu-şi asume acest risc major, adoptând o atitudine prudentă şi înţeleaptă.

Tolec subliniază că au existat un număr total de 15 baze submarine reptiliene pe Pământ, care aveau rolul de baze operaţionale folosite de gruparea Illuminati (Cabala) aflată sub conducerea directă a reptilienilor. Deci, în total au fost 15 baze.

Acum toate aceste baze reptiliene sunt distruse. golite, închise, ermetizate sau deja umplute aşa cum URMEAZĂ să fie şi această ultimă bază. Tolec subliniază că orice ar spune alţii, NU MAI EXISTĂ NICI-O BAZĂ REPTILIANĂ FUNCŢIONALĂ PE PĂMÂNT.

În legătură cu vizitele prieteneşti ale celor 3 reprezentanţi ai Consiliului Andromeda (ambasadorul Tanka, diplomatul Maka şi vice-preşedinta Tania) Tolec subliniază că acestea sunt un element extrem de important, şi la care el a lucrat foarte mult în aceste luni. Deja Tolec a pus bazele primelor vizite stabilind detaliile necesare cu oameni aflaţi în 27 de ţări din lume. Milioane de oameni aşteapă cu nerabdare aceste evenimente, dar, trebuie subliniat că infiltrarea reptilienilor în toate structurile de control şi de putere din societatea umană este atât de adâncă încât aceste vizite din partea Consiliului Andromeda vor începe numai DUPĂ CE ANUMITE EVENIMENTE NECESARE SE VOR FI DESFĂŞURAT, pentru ca aceşti 3 reprezentanţi să fie în deplină siguranţă, pe Pământ.

Un prim eveniment ce este anunţat de Tolec este acela al "aterizării" pe Pământ a unor "extratereştri"! Ei se vor prezenta oamenilor ca fiind binevoitori, plini de lumină, cu o aparenţă angelică, şi având puteri supra-naturale (comparativ cu oamenii). Ei se vor comporta la început ca nişte oameni din dimensiunile superioare, binevoitori. Dar ei nu sunt decât reptilieni care îşi vor lua această formă pentru a păcăli cât mai mulţi oameni. Ei sunt deja pe Pământ de foarte mult timp şi se află la conducerea Cabalei, iar această "aterizare" nu va fi decât un spectacol grandios având ca scop sa păcălească oamenii.

Aceşti reptilieni deghizaţi vor începe să facă multe promisiuni pe care nu au nici-o intenţie să le respecte! Singurul lor scop este să menţină prin orice mijloace actuala PARADIGMĂ prin care oamenii de pe Pământ au devenit sclavii lor. Ei au de gând să se menţină la putere pe această planetă cât de mult timp pot, păstrând structura de putere a Cabalei INTACTĂ. Pentru asta vor folosi orice mijloace, inclusiv orice promisiuni "minunate" pe care nici nu au de gând să le respecte vreodată! Vor căuta să convingă cât mai mulţi oameni că ei "vor binele" întregii umanităţi...

Dar nimic nu va fi mai fals decât asta! Totul va fi o uriaşă minciună, abil orchestrată, având ca scop menţinerea oamenilor ca sclavi, ca "resurse umane consumabile" aflate la dispoziţia lor! Exact la fel cum oamenii se folosesc de vite. Reptilienii s-au folosit exact în acelaşi fel de oamenii aflaţi pe alte planete, ba chiar au "reptilianizat" întregi galaxii în felul acesta.

Tolec ne avertizează că perioada imediat următoare va fi extrem de periculoasă pentru oameni, dar speră să dureze foarte puţin. Pentru că noi, oamenii, suntem (unii) destul de inteligenţi, ne "prindem" destul de repede: chiar dacă ne-am lăsat păcăliţi de câteva ori până acum.

Gata cu minciunile, gata cu păcălelile, gata cu sclavia financiară şi socială care lucrează numai în beneficiul reptilienilor şi al Cabalei! E destul!

Abia atunci când acest "episod" al falsei "aterizări" a "extratereştrilor" (reptilieni deghizaţi în îngeri luminoşi) se va fi încheiat (într-un fel sau altul, mai devreme sau mai târziu), abia atunci când Pământul va fi un loc lipsit de pericole, abia atunci ambasadorul Tanka, diplomatul Maka şi vice-preşedinta Tania de la Consiliul Andromeda, urmaţi apoi de oameni obişnuiţi de pe 4 planete din Consiliul Andromeda vor începe vizitele şi călătoriile lor pe tot cuprinsul planetei noastre pentru a vorbi în mod DIRECT, INFORMAL ŞI DESCHIS cu noi, despre adevărata noastră istorie, despre viitorul acestei planete, despre schimbărole şi transformările ei pe drumul spre o lume dimensional-superioară.

Tolec reaminteşte faptul ca aşa-numitul "război cu reptilienii" care s-ar fi declanşat în oceanul Pacific şi Antarctica (conform unor "surse") nu este decât o aceeaşi operaţiune "de scenă" de care vor să se folosească Illuminati şi Cabala pentru a induce oamenilor ideea falsă că "extraterştrii" ne atacă.

Este o înscenare clasică.

Să nu uităm că "maşina" de propagandă a Cabalei a "inoculat" de zeci de ani (prin intermediul filmelor, al "ştirilor", al anumitor informaţii "scăpate" pe internet - la comandă) conceptul de "extratereştri" având sensul de "străini" diferiţi de noi, oamenii...

Pentru toţi cei interesaţi de subiect:

1) NU există nici-un război real între oameni şi extratereştri
2) NU mai există actualmente nici-o bază reptiliană pe Pământ
3) toate aceste "ştiri" despre războiul cu extratereştri nu sunt decât operaţiuni de intoxicare cu informaţii false, având ca scop manipularea opiniei publice, spre un rezultat care se poate ghici imediat, şi care este deja evident:

Cabala ne va spune (prin intermediul mass-mediei oficiale) că războiul cu extratereştrii cei răi a fost câştigat de oameni cu ajutorul acestor "extratereştri" buni, luminoşi, cu aspect uman, de îngeri, care, iată, acum au aterizat oficial şi care vor să ne "ajute" în continuare, spre beneficiul nostru!

Exact aşa vor spune!

Totuşi, noi nu trebuie să ne lăsăm păcăliţi din nou. Ei pot să "zâmbească" şi să spună fraze "minunate" cât vor, dar oare ce vom simţi noi, fiecare dintre noi, atunci când îi vom privi?

Tolec ne sfătuieşte să ne folosim de TOTALITATEA fiinţei noastre (suflet, inimă, minte, intuiţie, etc.) pentru a descoperi adevărul în acele momente grele. Este extrem de important să NU "ne aruncăm cu capul înainte" pentru a nu cădea în capcana ce se va afla în faţa noastră.

Aceste evenimente, deşi par negative, sunt totuşi NECESARE pentru ca oamenii să înceapă să-şi folosească capacităţile ignorate până acum (sufletul, intuiţia), pentru că altfel umanitatea nu va putea să evolueze.

Atunci când vor apare aceşti falşi extratereştri care vor spune că ei acum au venit pe Pămant ca să ne salveze, acesta va fi un indiciu care ar trebui să declanşeze în orice om semnalul de "trezire": nu avem nevoie de nimeni să ne salveze pentru că deja am fost salvaţi (prin ajutorul esenţial al oamenilor din Procyon care au distrus toate bazele reptiliene de pe Pământ).

Aceşti falşi extratereştri vor spune că au venit ca să ne salveze, că ei fac parte din "familia luminii" pentru că arată exact ca noi. Nimic nu va fi mai departe de adevăr. Va fi totul o mare minciună. Pământul urmează să se transforme în mod NATURAL şi GRADAT împreună cu toţi oamenii, pentru a deveni o lume vie în dimensiunea 4D.

Acum este momentul să aflăm ceea ce a spus Tolec în emisiunea radiofonică din 11 noiembrie 2012.În data de 21 decembrie 2012 Pământul va trece în planul ecuatorial galactic (aşa-numita "aliniere galactică"), ocazie cu care va primi un impuls extrem de intens de particule, de energie specifică, ce va transforma radical miezul Pământului, aceasta determinând o transformare energetică totală a planetei. Dar, iată toate detaliile despre acest eveniment UNIC, şi despre ceea ce va urma în 2013 până în ianuarie 2014, în acest scurt material video furnizat de Tolec şi tradus de redactorii Active Information Media:Download


Tania Piekae, vice-preşedinta Consiliului Andromeda, transmite oamenilor de pe Pământ următoarele:

"Iubire, încredere, credinţă, speranţă, bunătate, compasiune, inimă. Voi sunteţi incredibile fiinţe de lumină, de putere şi de frumuseţe. Oameni de pe Pământ, voi dispuneţi deja de tot ceea ce aveţi nevoie ca să vă transformaţi lumea voastră: voi înşivă! Pur şi simplu urmaţi îndemnul inimii."

Maka Nahiweh, diplomat al Consiliului Andromeda, ne transmite următoarele:

"Oameni de pe Pământ, voi vă treziţi şi evoluaţi. La fel şi planeta voastră, ea se transformă. Curând voi veţi re-descoperi adevărata voastră moştenire cosmică, ca urmaşi ai multor rase umane din stele. Doar voi înşivă vă puteţi creea viitorul, deschideţi-vă inimile unii către ceilalţi. Ca fraţi şi surori ai voştri... noi vă iubim. Cu toţii suntem UNUL."Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

NOU! Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=716

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.
Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Ionut Mihai este redactor AIM

Recomandări:

Peste 2000 vizite
Cuptorul cu microunde
În cele ce urmează vom prezenta pe scurt câteva din testele făcute asupra acţiunii microundelor folosite în aparatele electrocasnice (cuptoare cu microunde). Dintre aceste experimente unele sunt destul de simple şi pot fi făcute de oricine.
nota 9.43 din 2927 vizite
Politicieni suedezi recunosc că dârele morţii sunt reale
Iata ca se recunoaste faptul ca chemtrails, sau darele chimice lasate in urma avioanelor, sunt reale. In Suedia, o femeie politician a avut curajul sa afirme public ca "darele mortii" sunt premeditat pulverizate in atmosfera. Nu este prima data cand tarile nordice ne dau lectii de curaj in lupta cu cabala intunecata (vezi revolutia din Islanda).
nota 10.00 din 1901 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting