Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Tolec: schimbări geofizice planetare generale

Tolec: schimbări geofizice planetare generale

Publicat de: ionut_mihai.aim redactor AIM
Publicat la: 20.09.2012
Citit de: 2237 ori
Conţine: 886 cuvinte
9.68
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
118
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
197
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
1125
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
555
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
381
Originea democratiei: o poveste cu tilc
267
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
785
Vladimir Putin - agentul trezirii?
1317
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
903
Se intampla ceva extraordinar in lume
330
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
780
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
538
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
477
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
1726
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
571
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
399
Stalin a inviat din morti
927
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
1704
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
606
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
456
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:


ATENŢIE: Acest articol este un original AIM şi se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", detaliată la final.
ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


NOU! Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=685

Transformări planetare: o perspectivă generală, şi "evenimentul cosmic" întrun context lărgit

de Tolec
17 septembrie 2012
traducere şi adaptare de Ionuţ Mihai (AIM)

Pentru cei dintre voi care sunteţi interesaţi, şi sunt sigur că mulţi dintre voi sunteţi, am învăţat că în perioada 17 septembrie 2012 - 22 septembrie 2012 şi zilele ce vor urma după aceasta, vor fi consemnate multe schimbări graduale, progresive, treptate, dar accentuate, evidente şi generale ale acestei planete, sub forma unui amestec dinamic de energii care se vor manifesta simultan, pe măsură ce avansăm spre 21 decembrie 2012, şi vom trece in 2013.

Toate acestea se petrec în mare parte datorită intrării planetei Pământ în regiunea planului ecuatorial galactic, zona în care exista şi se manifestă energii specifice foarte intense şi dinamice. Am vorbit deja despre aceste aspecte în secţiunile numite "O nouă trezire" şi "Timpul tranziţiei pentru planeta Pământ" (Tolec face referire la site-ul AndromedaCouncil.com).

Mai mult, ca exemplu vizual, un fel de instantaneu real al acestor schimbări planetare, vă rog să priviţi "cercul de foc al Pacificului" de pe site-ul USGS (Monitorul Geofizic al SUA). Imaginea de mai jos arată ca un "pom de Crăciun" atât de plin în evenimente, ca niciodată până acum:Va continua să fie la fel în perioada imediat următoare, nu numai pentru cele 7 zile specificate la început, pentru că această planetă se află acum întrun nou ciclu progresiv de schimbări majore evolutive. Subliniez faptul că acum ne aflăm la începutul unei perioade mari de timp în care schimbările dinamice pe această planetă vor continua să se manifeste până spre sfârşitul ultimului trimestru al anului viitor (2013).

Un mod de manifestare al acestor schimbări este încălzirea miezului Pământului. Gândiţi-vă la acest miez ca la un motor de automobil, sau ca la un ceainic plin cu apă pus la foc iute. Ei bine, aceste energii magnetice intense şi dinamice care există în această regiune a planului ecuatorial galactic, vor continua să afecteze fluxul magnetic exterior al Pământului care este observabil prin deplasarea polilor magnetici ai planetei, dar ele vor afecta şi miezul Pământului. Revenind la analogia cu motorul de automobil, intrarea Pământului în regiunea ecuatorială galactică este echivalentă cu instalarea unui dispozitiv "turbo" la acest motor, fapt ce determină insuflarea aerului la presiune mai mare pentru a face ca motorul să se rotească mai rapid şi mai puternic. Ca şi cu dispozitivele "turbo", asta are ca efect o creştere a căldurii, care în cazul motorului este eliminată prin căile obişnuite. Şi Pământul are astfel de căi de eliminare, dar...

Regiunea planului ecuatorial galactic are un acelaşi efect asupra miezului Pământului, acela de a dinamiza foarte mult energiile magnetice, încălzind suplimentar, şi crescând tensiunile. Aceasta va determina ca schimbările pe planetă să fie continue, pentru o mare perioadă de timp.

Cele mai evidente dovezi ale acestor schimbări sunt prezenţa mirosului de sulf semnalată în unele state din vestul SUA. Asta se petrece deoarece acolo există atât de multă lavă care se deplasează sub crusta continentală americană şi care continuă să fie dinamizată de noile energii, încât presiunea gazelor sulfuroase, şi nu numai, face ca acestea să fie eliminate parţial prin căile de acces ce duc la suprafaţa planetei.

Pe măsură ce aceste energii vor continua să alimenteze procese de acest gen, tensiunile acumulate sub crusta planetară se vor elibera odată cu apariţia de noi vulcani ce vor erupe şi care vor aduce la suprafaţă atît lavă cât şi gaze.Un alt exemplu de schimbări planetare este deplasarea plăcilor tectonice continentale. Gândiţi-vă că placa Pacificului este împinsă foarte puternic şi constant spre placa Juan de Fuca şi placa nord-americană, ca urmare a presiunii crescătoare ce se acumulează.

Cât despre "evenimentul cosmic" despre care v-am anunţat de mai mult timp, acesta încă este aşteptat să se manifeste. Este vorba de erupţia unui vulcan submarin care va exploda declanşând cutremure ce vor contribui la împingerea unei mari mase de lavă exact spre ultima bază reptiliană submarină ce va fi astfel distrusă definitiv. Toate acestea fac parte din procesul evolutiv al schimbărilor de pe Pământ, parte din metamorfoza acestei planete, Mama Pământ.

În sumar, vă sugerez ca, mai ales cei dintre voi care locuiti în zonele de coastă ce vor fi afectate de toate aceste manifestări descrise succint mai sus, să vă gândiţi bine la toate aceste informaţii şi la altele asemănătoare pe care le veţi găsi şi să vă folosiţi totalitatea simturilor şi perceptiilor voastre cu care Creatorul v-a înzestrat, inclusiv inima, mintea şi sufletul, şi mai ales intuiţia.

De asemenea, ascultaţi posturile de radio şi TV locale şi pe internet unde este posibil să se difuzeze avertizări importante în acest sens. Dacă simţiţi în vreun fel că urmează să pe producă schimbări majore periculoase în zona în care locuiţi, şi dacă simţiţi că a rămâne pe loc v-ar pune în pericol viaţa, atunci decideţi fiecare dintre voi ceea ce trebuie să faceţi, dacă trebuie să vă mutaţi împreună cu familiile voastre în locuri mai sigure.

Bineînţeles, fiecare dintre aceste decizii pe care le veţi lua depind de fiecare dintre voi. Liberul arbitru este de o importantă capitală în ceea ce priveşte viaţa fiecăruia. Aceasta este una dintre Legile Spirituale Universale.

Sper ca cele scrise aici vor ajuta să priviti în ansamblu la aceste schimbări pe care frumoasa noastră planetă le va experimenta în calea ei de evoluţie naturală şi de transformare pentru a deveni o lume încă şi mai frumoasă întro dimensiune superioară.

Sursa: AndromedaCouncil.comActive Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

NOU! Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=685

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.
Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Ionut Mihai este redactor AIM

Recomandări:

Peste 2000 vizite
Cuptorul cu microunde
În cele ce urmează vom prezenta pe scurt câteva din testele făcute asupra acţiunii microundelor folosite în aparatele electrocasnice (cuptoare cu microunde). Dintre aceste experimente unele sunt destul de simple şi pot fi făcute de oricine.
nota 9.43 din 2927 vizite
Extraterestrii vindeca copiii bolnavi dintr-un spital
Extratereştrii benefici apar în spitale, vin pentru scurt timp lângă o fiinţă bolnavă pe care o ating sau căreia îi injectează o soluţie, după care omul este vindecat.
nota 10.00 din 1070 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting