Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Un şeic mort de 37 de ani este văzut de mai mulţi oameni

Un şeic mort de 37 de ani este văzut de mai mulţi oameni

Publicat de: ionut_mihai.aim redactor AIM
Publicat la: 13.09.2012
Citit de: 1293 ori
Conţine: 669 cuvinte
9.66
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
118
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
197
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
1125
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
555
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
381
Originea democratiei: o poveste cu tilc
267
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
785
Vladimir Putin - agentul trezirii?
1317
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
903
Se intampla ceva extraordinar in lume
330
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
780
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
538
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
477
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
1726
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
571
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
399
Stalin a inviat din morti
927
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
1704
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
606
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
456
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:


ATENŢIE: Acest articol este un original AIM şi se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", detaliată la final.
ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


NOU! Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=676

Publicaţia "Signs of the times" raportează pe 9 septembrie 2012 despre un fenomen uluitor petrecut în Nigeria: un om care a murit în urmă cu 37 de ani a fost văzut de mai mulţi martori în timpul zilei.

SOTT

Străvechea localitate Abeokuta, din statul Ogun, Nigeria, a fost martorul unui eveniment uluitor atunci când un om care se credea că este mort de aproape 40 de ani a fost observat în zona Odeda.

Şeicul Ibrahim Nyaas a fost văzut lângă o nouă construcţie din această zonă, iar apariţiile sale spontane au continuat să atragă vizitatori atât din statul Ogun, cât şi din cele învecinate, începând chiar de la prima sa apariţie care a avut loc cu doar câteva zile în urmă.

Surse credibile au confirmat că în vinerea de săptămâna trecută, fantoma şeicului Ibrahim care a murit în urmă cu 37 de ani a început să apară fiind văzută în apropierea pereţilor casei lui Saubana Fadeyi.

Aşa cum era de aşteptat, aceste apariţii au transformat liniştitul sat întro "Mecca" a vizitelor în care numeroşi oameni au dat năvală în zonă, unii pentru a fi martorii ciudatelor apariţii, alţii pentru a căuta numele lui Allah.

Proprietarul casei care locuieşte deja acolo, deşi clădirea încă nu este finisată, a mărturisit unui reporter că la început a văzut o luminozitate foarte palidă la un perete din camera de zi a casei, iar figura care începea să prindă contur s-a dovedit a fi chiar o replică a portretului şeicului Nyaas care este gravat la intrarea în locuinţa sa.

"La început soţia mea a observat această apariţie şi s-a grăbit să-mi spună şi mie, şi când am văzut eu însumi am fost foarte înfricoşat, minunându-mă cum este posibil să se petreacă aşa ceva".

"Mă gândeam că fantoma va dispare până la urmă, dar în ziua următoare ea a început să devină şi mai luminoasă şi apărea pe mai toate zidurile casei, fapt ce m-a făcut să dau fuga la un pastor de la o biserică aflată în apropiere de casa mea, ca să-i cer ajutorul".

Doamna Maryam Fadeyi a confirmat cele spuse de soţul său: "Atunci când am văzut asta, i-am spus soţului meu să meargă să caute ajutor la cei care cunosc mai multe despre aşa ceva, aşa că l-am chemat la noi pe un Imam de la o moschee din apropiere, după ce pastorul de la biserica la care se dusese soţul meu i-a spus să caute ajutor la clericii musulmani pentru a rezolva misterul".

Fadeyi a adăugat că el a invitat imediat mai mulţi clerici musulmani care se aflau în zonă, să vină şi să vadă ciudatele apariţii din casa lui. El a spus că "incantaţii "Allahu Akbar (Dumnezeu e Mare)" au răsunat în casa în timp ce sute de persoane au venit să vadă cele petrecute".

O explicaţie plauzibilă a fenomenelor de acest gen este că Pământul, pe măsură ce ne apropiem de 21 decembrie 2012, primeşte energie subtilă specifică din centrul galaxiei, care acţionează ca un catalizator al ridicării frecvenţei de vibraţie a acestei lumi (natură şi oameni), astfel încât ceea ce înainte părea de neconceput, acum devine posibil: observarea fantomelor în plină zi, de către mai mulţi oameni. Aceasta este posibil deoarece "distanţa" energetică între această lume fizică (3D) şi lumea "cealaltă" devine gradat mai mică, astfel încât manifestările energetice din planurile subtile (non-fizice) pot fi observate cu uşurinţă de oameni.

Este posibil ca surplusul de energie specifică să ajute fiinţele care se află încă în dimensiunea subtilă a planului eteric (fantomele) să se manifeste mai vizibil: e ca şi cum un om înfometat primeşte de mâncare pe săturate - rezultatul este că el dispune de o mare energie vitală interioară, fapt ce-l ajută să realizeze acţiuni ce înainte nu erau posibile.

Deoarece Pământul va primi gradat din ce în ce mai multă energie subtilă specifică, se pare că de acum înainte ar trebui să ne obişnuim cu astfel de apariţii surpinzătoare, pentru că este posibil ca ele să devina un fapt cotidian, împlinind ceea ce creştinii descriu prin expresia "morţii se vor trezi la viaţă".

Ne aflăm în anul profetic 2012.Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

NOU! Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=676

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.
Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Ionut Mihai este redactor AIM

Recomandări:

Peste 2000 vizite
Cuptorul cu microunde
În cele ce urmează vom prezenta pe scurt câteva din testele făcute asupra acţiunii microundelor folosite în aparatele electrocasnice (cuptoare cu microunde). Dintre aceste experimente unele sunt destul de simple şi pot fi făcute de oricine.
nota 9.43 din 2927 vizite
Gândul vindecă
Medicina occidentală disocia, în Evul Mediu, mintea de trup, când exista o diferenţă de opinii între matematicianul şi filosoful francez Rene Descartes, care susţinea că lumea materială reprezintă baza a tot ce ne înconjoară, şi Biserica Catolică care insista asupra puterii morale ca fiind creaţia sufletului.
nota 9.91 din 1954 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting