Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Tolec: asteroidul 2012 QG42 care soseşte mâine, este evenimentul cosmic?

Tolec: asteroidul 2012 QG42 care soseşte mâine, este evenimentul cosmic?

Publicat de: ionut_mihai.aim redactor AIM
Publicat la: 13.09.2012
Citit de: 2252 ori
Conţine: 1382 cuvinte
9.89
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
118
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
197
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
1125
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
555
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
381
Originea democratiei: o poveste cu tilc
267
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
785
Vladimir Putin - agentul trezirii?
1317
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
903
Se intampla ceva extraordinar in lume
330
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
780
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
538
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
477
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
1726
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
571
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
399
Stalin a inviat din morti
927
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
1704
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
606
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
456
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:


ATENŢIE: Acest articol este un original AIM şi se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", detaliată la final.
ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


NOU! Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=675

Tolec vorbeşte despre asteroidul 2012 QG42 care ajunge mâine în preajma planetei... un eveniment cosmic?

de Alfred Labremont Webre (ExoPolitics)
traducere şi adaptare de Ionuţ Mihai (Active Information Media)

Vancouver, BC, Canada - Întrun interviu din anul 2004 cu Linda Moulton Howe, Dr. Carol Rosin arată cum unul dintre ultimii oameni de ştiinţă ai Germaniei Naziste, Wernher von Braun, a anticipat în detaiu Războiul Împotriva Terorismului, un fals război împotriva astroizilor, şi în final un alt fals război (înscenare) împotriva extratereştrilor. Dr. Carol Rosin a subliniat că Wernher von Braun a atenţionat generaţia noastră despre această listă a "inamicilor" care cuprinde "terorişti, asteroizi, şi extratereştri".

Pentru detalii, a se vedea "Interviul clarificator cu Carol Rosin despre Wernher von Braun, om de ştiinţă german care a anticipat că teroriştii, asteroizii şi extraterestrii vor ajunge pe lista americană a "inamicilor"" de Linda Moulton Howe la

http://www.nancyredstar.com/wmd/Anti_Satellite.htm

Von Braun a fost luat în serios abia când s-a declanşat înscenarea cu evenimentele de la 11 septembrie 2001, care a fost un precursor al Războiului Împotriva Terorismului. Astăzi este 11 septembrie 2012, şi puteţi citi despre această înscenare criminală şi stadiul anchetei oficiale la aniversarea a 11 ani de la eveniment în articolul "Tribunalul Vancouver va da un verdict în cazul evenimentelor de la 11 septembrie 2001 abia în anul 2013" (în care martorul Dennis Cimino arată că datele înregistrate ale zborului de la Pentagon au fost frauduloase - nota trad.).Războiul împotriva asteroizilor

Variaţii ale catastrofelor ce "ar trebui să vină" cum ar fi anii 2012, 2013, Planeta X şi Nibiru fac parte din clasa de "ameninţări" pe care Wernher von Braun a denumit-o "Războiul Împotriva Asteroizilor". Planeta X şi Nibiru sunt exemple de obiecte cosmice care sunt aduse în conştiinţă publică cu scopul de a creea frică, panică şi teroare emoţională în populatia umană, manipulare ce face parte din planul Noii Ordini Mondiale.

Cititorii pot afla mai multe despre acestea în articolul "Te afli pe drumul spre un viitor catastrofic, sau pe unul pozitiv?".

Tolec de la Consiliul Andromeda

Tolec este reprezentantul uman al Consiliului Andromeda despre care Tolec spune că este un consiliu de guvernanţă galactică pentru sistemele stelare din Galaxiile Calea Lactee şi Andromeda.

În data de 11 septembrie 2012, am primit următoarea scrisoare de la Tolec, cu rugămintea de a fi publicată la Exopolitics. În scrisoare, Tolec vorbeşte despre asteroidul 2012 QG42 care va ajunge în preajma planetei foarte curand şi se întreabă: "Este acesta un eveniment cosmic?"

Scrisoarea lui Tolec are scopul de a contracara frica, panica şi teroarea emoţională răspândite de manipulările şi dezinformarea "Războiului Împotriva Asteroizilor" prevăzut de von Braun încă din secolul trecut.

Iată mai jos scrisoarea lui Tolec despre asteroidul 2012 QG42:

"Alfred,

În legătură cu conversaţia noastră de la sfârşitul anului trecut despre cometa Holmes 17P, m-am gândit că vei găsi aceste informaţii utile.

Îţi aminteşti de acel asteroid numit "Raza de Argint" (Silver Ray) despre care am aflat de la Consiliul Andromeda şi despre care am scris încă din iulie 2012? Poţi găsi detalii despre asta în pagina de Întrebari şi Răspunsuri de la site-ul Consiliului Andromeda:

www.andromedacouncil.com/FAQ-FrequentQuestions.html

la secţiunea intitulată ASTEROIDUL.

Ei bine, SpaceWeather a publicat chiar ieri acest articol:

"DOI ASTEROIZI NE VIZITEAZA: O pereche de doi asteroizi ne va vizita planeta de foarte aproape în data de 14 septembrie 2012. Asteroidul 2012 QG42 este o bucată de stâncă de 300 metri diametru care ajunge în zona noastră venind dinspre planeta Marte. Va trece pe lângă Pământ la o distanţă de 2,8 milioane de km (echivalent cu de 7,4 ori distanţa de la Pământ la Lună). Al doilea asteroid, 2012 QC8 este însă mai mare, având 1,1 km diametru, şi vine în această zonă dinspre planeta Jupiter, trecând pe lângă Pământ la o distanţă de 8,7 milioane de km (adică echivalent cu de 22,7 ori distanţa de la Pământ la Lună). Astronomii care supraveghează cele doua stânci zburătoare afirmă că ele strălucesc ca două stele de magnitudine 14 - 15, ceea ce le face foarte uşor observabile chiar şi cu telescoape de amatori." - www.spaceweather.com

În plus, se oferă şi o animaţie color a acestor asteroizi furnizată de Jet Propulsion Laboratory (JPL), asteroizi care se aşteaptă să ne viziteze în acest sfârşit de săptămână, în 14 - 15 septembrie 2012:Alfred, mai ales pentru cititorii care deja mă întreabă dacă vreunul dintre aceşti doi asteroizi ar putea fi "Raza de Argint" sau "Ouskaar Nata" - acel asteroid care va declanşa evenimentul cosmic anunţat şi aşteptat, şi care va trece suficient de aproape de Pământ pentru a declanşa cutremure în zona de coastă a statului Oregon (SUA), iată ce le spun (acestea sunt similitudinile pe care cred ca le vei găsi uimitoare):

"Vă rog să înţelegeţi, ca raspuns la întrebările voastre, că vă las să concluzionaţi singuri... referitor la întrebarea dacă aceşti doi asteroizi descoperiţi foarte recent (mai exact, în data de 26 august 2012), anume 2012 QG42 şi 2012 QC8, şi care se apropie venind dinspre Marte şi Jupiter, oare chiar abia acum au reuşit să îi detecteze?

Pentru a fi şi mai clar, vă rog să luaţi în considerare faimosul film "Deep Impact" apărut în anul 1998 cu aceste interesante similitudini:

a) Morgan Freeman joacă rolul preşedintelui american african (de culoare)

b) Corpul cosmic - în situatia din film - o cometă destul de mare fiind cât insula Manhattan din New York, se află pe o traiectorie direct spre Pământ

c) în film, corpul ceresc este descoperit cu ajutorul unui telescop astronomic situat pe vârful unui munte din sudul Arizonei

Acum, situaţia actuală, reală, pe care o putem observa consultând informaţiile furnizate de NASA la adresa http://ssd.jpl.nasa.gov/sbdb.cgi?sstr=2012%20QG42&orb=1:

a) Barack Obama, un afro-american, este preşedintele SUA [asta nu scrie pe site-ul NASA - nota trad.]

b) asteroidul este destul de mare, "de mărimea a trei stadioane de fotbal" după cum se exprimă specialiştii NASA. Foarte mare. Să nu uităm însă că NASA are "obiceiul" să ascundă sau să modifice date concrete, în anumite cazuri, după cum s-a văzut deja până acum

c) acest asteroid a fost descoperit de cercetători de la 3 observatoare astronomice, dintre care două se afla în sudul Arizonei:

- unul este pe vârful muntelui Mount Lemmon, în munţii Catalina
- celălalt face parte dintrun proiect din Munţii Catalina, aflat mai sus de oraşul Catalina din statul Arizona, şi este operat de Universitatea Arizona; el se numeşte "Catalina Sky Survey" - fiind folosit în cadrul unui program de căutare pentru descoperirea şi studierea asteroizilor şi cometelor din apropierea Pământului.

Vă rog să reţineţi că cele doua telescoape se află localizate pe vârful unor munţi din lanţul Catalina, pe versanţi diferiţi, în sudul Arizonei.

Priviţi aceste ciudate asemănări. Care sunt şansele reale pentru ca descrierea şi detaliile acestor două corpuri cereşti să fie atât de asemănătoare?

Iar în filmul "Deep Impact" este o scenă în care se arată cometa care se îndreaptă spre Pământ şi care are o mare... coadă argintie!

Acestea sunt doar câteva detalii la care merită să vă gândiţi.

Vă las pe voi să trageţi concluziile.Acum, dacă doriţi detalii, vă rog să citiţi din nou tot ceea ce am scris despre asteroidul "Raza de Argint", despre diametrul său uriaş, şi despre faptul că eu ştiam de prezenţa sa şi de faptul că se îndreaptă spre Pământ deja de câteva luni bune. Iar acum se află în preajma planetei Marte îndreptându-se spre noi.

Va lovi Pământul? NU.

Ca să subliniez răspunsul, mă voi cita pe mine însumi:

"Nu va lovi Pamantul... Este probabil că vor fi anumite perturbări electromagnetice pe planetă, şi vor fi cutremure, vibraţii şi deplasări de magmă sub crusta planetei. Ca să citez pe Comandantul principalei biosfere a Consiliului Andromeda: va scutura puţin cuşca în care vă aflaţi".

Alfred, în încheiere, orice s-ar petrece, găsesc că este fascinant să descoperim că există unul sau chiar doi asteroizi care se deplasează spre zona planetei noastre sosind în apropiere, amândoi în acelaşi timp. Şi în circumstanţe foarte asemănătoare celor descrise în filmul "Deep Impact". Coincidenţă?

Cât despre adevăratele cauze şi efecte ce vor apare pe planeta noastră, vom vedea. Dar este posibil ca aici, pe Pământ, situaţia să devină destul de zbuciumată odată cu sosirea acestor doi vizitatori. Mă aştept să sesizăm anumite mişcări ale plăcilor tectonice care să declanşeze serioase vibraţii ale planetei, cel puţin din ce am aflat de la contactele mele din Consiliul Andromeda. Vom vedea.

Acestea sunt gândurile mele în legătură cu asteroizii care se apropie. După cum am spus, sper că le vei găsi interesante.

Tolec"

Traducere şi adaptare de Ionuţ Mihai (Active Information Media) după ExoPolitics

Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

NOU! Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=675

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.
Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Ionut Mihai este redactor AIM

Recomandări:

Arme de vis
Cursa Pentagonului pentru arme non-letale este disperată. Dar este oare înţeleaptă?
nota 9.33 din 1566 vizite
Peste 2000 vizite
Cuptorul cu microunde
În cele ce urmează vom prezenta pe scurt câteva din testele făcute asupra acţiunii microundelor folosite în aparatele electrocasnice (cuptoare cu microunde). Dintre aceste experimente unele sunt destul de simple şi pot fi făcute de oricine.
nota 9.43 din 2927 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting