Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Măriţi salariile!

Măriţi salariile!

Publicat de: ionut_mihai.aim redactor AIM
Publicat la: 13.05.2009
Citit de: 288 ori
Conţine: 578 cuvinte
Fii primul care apreciază
acest articol cu o notă,
folosind zona galbenă de la final.
Noutăţi:
118
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
197
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
1125
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
555
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
381
Originea democratiei: o poveste cu tilc
267
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
785
Vladimir Putin - agentul trezirii?
1317
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
903
Se intampla ceva extraordinar in lume
330
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
780
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
538
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
477
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
1726
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
571
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
399
Stalin a inviat din morti
927
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
1704
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
606
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
456
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:


ATENŢIE: Acest articol este un original AIM şi se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", detaliată la final.
ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


NOU! Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=67

Ministrul muncii a cerut patronilor să mărească salariile, pentru că altfel ar putea să rămână fără oameni. Românii pleacă pe capete să muncească în occident, unde obţin un salariu de cel puţin 4 ori mai bun decât în România. Tot ei sunt cei care susţin creşterea economică de care se bucură acum ţara noastră. E bine că au plecat să muncească în Europa? Sau e rău?

Povestea chinezoaicelor care au fost aduse de la mii de kilometri depărtare pentru a munci la o firmă de confecţii din Bârlad este deja cunoascută şi mediatizată ca un mare succes. Micul orăşel moldovean a rămas fără muncitori în domeniul textil după ce majoritatea au plecat în Spania la cules de căpşuni. Chinezoaicele sunt plătite cu salariul mediu pe economie.

Oficialităţile cer creşterea salariilor pentru păstrarea românilor în ţară. Dar oare e de ajuns? Probabil că e nevoie şi de alte măsuri care să formeze, de fapt, o politică coerentă şi consecventă. Ne gândim mai ales la limitarea şi restrângerea emigraţiei economice străine în România, adică să nu mai permitem aducerea de forţă de muncă din străinătate. Probabil că o astfel de măsură va forţa împlinirea cerinţelor de creştere a salariilor noastre.

Oficialul guvernamental consideră că patronii români trebuie să majoreze salariile, dacă vor să mai aibă angajaţi. În România, salariul este un fel de ajutor de supravieţuire. Cu cei aproximativ 200 de euro pe care îi au lunar în buzunarele lor, românii de rând abia reuşesc să-şi plătească facturile şi să mai cumpere şi ceva de mâncare, cât să-şi "umple" stomacul (evident, cu "alimente" de calitatea a III-a).

Dar despre salariu se poate vorbi mai mult în marile oraşe, pentru că în mediul rural puţini oameni se pot lăuda că muncesc undeva, că au carte de muncă. Să nu uităm şi de aşa-numitele zone defavorizate, unde nu mai e nici urmă din fostele fabrici socialiste, iar comune sau oraşe întregi au fost, după 1990, "cucerite" de şomaj.

Aşa încât, unica soluţie pentru muritorii de foame din ţara asta a fost să plece. Oriunde. Au căutat în toată Europa să muncească, să facă orice. Aşa au apărut "căpşunarii", un fel de poreclă a celor plecaţi în lume, în căutarea unui destin mai bun.

Exodul forţei de muncă poate deveni o problemă dramatică, pentru că tinerii de azi vor şi ei să plece în alte ţări, să-şi facă o viaţă mai bună, după absolvirea şcolii. Sondajele de opinie pe această temă arată că "febra" unor asemenea decizii va fi din ce în ce mai mare.

Muncitorii sau specialiştii care au mai rămas să muncească în România nu mai pot fi trataţi "cu spatele" de angajatorii lor, aşa cum s-a întâmplat până acum. Salariile trebuie să crească, a concluzionat ministrul Muncii, Gheorghe Barbu. "Patronii români ar trebui să le ofere angajaţilor salarii mai mari şi condiţii mai bune de muncă. Numai în acest mod angajatorii vor împiedica migraţia forţei de muncă peste hotare", a declarat ministrul.

Gheorghe Barbu a spus că are în vedere o serie de măsuri legislative care să clarifice modul în care străinii pot să muncească în ţara noastră, mai ales după 1 ianuarie 2007, când noi vom fi parte integrantă din Uniunea Europeană. Este posibil ca de acum înainte, în fiecare an, Guvernul să stabilească numărul maxim al străinilor care pot să se angajeze în ţara noastră. Primii care se pot angaja la noi vor fi cetăţenii statelor din cadrul U.E.. Guvernul are în vedere să permită pătrunderea străinilor numai în ramurile economice care au deficit de salariaţi.Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

NOU! Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=67

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.
Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Ionut Mihai este redactor AIM

Recomandări:

Peste 2000 vizite
Vandalism pe cer
Pentru public, HAARP se prezintă ca un program de cercetare ce are ca scop modificarea ionosferei în vederea îmbunătăţirii comunicaţiilor. Unele documente ale armatei americane arată lucrurile mult mai clar: HAARP are scopul de a descoperi metode de "exploatare a ionosferei în folosul Departamentului de Apărare".
nota 9.61 din 2129 vizite
Peste 2000 vizite
Cuptorul cu microunde
În cele ce urmează vom prezenta pe scurt câteva din testele făcute asupra acţiunii microundelor folosite în aparatele electrocasnice (cuptoare cu microunde). Dintre aceste experimente unele sunt destul de simple şi pot fi făcute de oricine.
nota 9.43 din 2927 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting