Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Tolec: o atenţionare importantă

Tolec: o atenţionare importantă

Publicat de: ionut_mihai.aim redactor AIM
Publicat la: 06.09.2012
Citit de: 2124 ori
Conţine: 866 cuvinte
9.67
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
118
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
197
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
1125
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
555
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
381
Originea democratiei: o poveste cu tilc
267
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
785
Vladimir Putin - agentul trezirii?
1317
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
903
Se intampla ceva extraordinar in lume
330
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
780
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
538
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
477
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
1726
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
571
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
399
Stalin a inviat din morti
927
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
1704
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
606
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
456
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:


ATENŢIE: Acest articol este un original AIM şi se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", detaliată la final.
ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


NOU! Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=669


Pe 5 septembrie, Tolec de la Consiliul Andromeda vine cu un anunţ important pe care îl prezentăm integral în continuare:

"O ATENTIONARE DESPRE 'CONSERVITUSPRIME'

În legătură cu entitatea de pe YouTube numită 'Conservitusprime', sau 'Shara Rade', sau 'Shara Dell', vă comunic următoarele:

Cred că toţi cei care m-aţi ascultat de-a lungul timpului v-aţi dat seama că eu nu vorbesc "uşor", şi că eu nu abordez un subiect... decât atunci când este important; este cazul şi cu acest anunţ.

În urmă cu 2 săptămâni, pe 20 august 2012, acest om, cu pseudonimul 'Conservitusprime', a produs un material video numit 'Ipoteza întunecată', în care el a afirmat, printre altele, că cei din Consiliul Andromeda sunt de fapt 'cei răi' care încearcă să îi păcălească pe oamenii de pe Pământ pentru a ne cuceri. Şi-a argumentat poziţia cu o simplă întrebare 'Ce-ar fi dacă...' împreuna cu o strategie perfectă. Acesta este momentul în care el şi-a început în mod deschis atacul public la adresa numelui şi credibilităţii Consiliului Andromeda.

Întrun registru separat, pe 21 august 2012 eu am redactat raportul special cu titlul 'Adevărata realitate şi adevărul şocant' [a cărui traducere este publicată la Active Information Media - nota AIM]. Sursele mele din Consiliul Andromeda mi-au spus că acest raport scris de mine l-a deranjat foarte tare pe acest om care a publicat apoi un nou material video pe 25 august 2012 numit 'Mă despart oficial de Tolec şi Consiliul Andromeda'... la numai 4 zile după ce am publicat raportul special despre realitatea reptilienilor şi a hibrizilor reptilieni-umani din societatea noastră.

Până la aceste momente, 'Conservitusprime' a fost un aşa-nuimit 'adormit', practic un agent al Cabalei de nivel înalt aflat în stare de 'conservare'. Superiorii reptilieni din Cabală l-au influenţat până atunci numai la un nivel de comunicare subtil. Iată că însă, deja el iese din starea de 'adormire' şi începe să se 'trezească' [faţa de influenţele specifice reptiliene - nota AIM].

Şi mai rău, el lucrează ca profesor de ştiinţe întrun liceu dintrun cartier al oraşului Atlanta, Georgia (SUA)... influenţându-vă astfel copiii zi de zi.

Deja până acum mi-a demonstrat că nu mai pot avea încredere în el pentru că mi-a răstălmăcit cuvintele, şi prin faptul că a făcut publice informaţii sensibile pe care eu în mod greşit i le-am comunicat în urmă cu câteva luni, informaţii care acum pot pune în pericol viaţa unui prieten al meu, Alfred Labremont Webre, dar şi vieţile membrilor familiei mele.

Nu voi tolera asta, şi nu voi sta fără să fac nimic. Arătând public adevărata sa natură, eu cred că este cea mai bună cale de a preveni viitoarele sale atacuri publice care vor veni la adresa mea.

El este pe cale să lanseze un alt atac pentru a mă discredita, şi pentru a discredita eforturile Consiliului Andromeda. Repet, nu voi sta deoparte şi nu voi tolera aşa ceva, în timp ce el va face toate acestea. După cum vedeţi, situaţia este foarte serioasă.

Trebuie să ştiţi că până acum eu am primit numeroase ameninţări cu moartea odată ce m-am angrenat în toate aceste acţiuni ca Tolec, şi chiar în luna iulie 2012 am fost ameninţat foarte serios.

De aceea, dacă veţi alege să ascultaţi ceea ce spune acest om, vă rog să o faceţi cu MARE ATENŢIE. Ca şi în toate ocaziile şi situaţiile din viaţă, folosiţi-vă totalitatea din voi, inima, mintea şi sufletul... şi mai ales folosiţi filtrul iubirii pentru a discerne informaţiile care vă sunt de ajutor, de cele care nu vă folosesc la nimic.

Vă mulţumesc pentru că aţi avut răbdarea să citiţi aceste rânduri, şi pentru că vă pasă."

Pentru noi este evident faptul că Tolec a informat publicul în mod corect şi deschis atunci când evenimentele de o importanţă majoră o cereau. Este adevărat că, faţă de alţi cercetători care activează pe internet şi care scriu aproape zilnic, el a preferat să o facă doar atunci când era absolut necesar, refuzând să scrie despre lucruri neimportante doar pentru a îşi menţine numărul de cititori.

Până în prezent, în toate materialele publicate de Tolec, fie ele video sau texte, atitudinea lui a fost una fermă şi clară dar fără niciun fel de strategii de manipulare ascunse sub masca unor cuvinte sau expresii înşelătoare. Este genul de discurs clar, obiectiv şi simplu.

Spre deosebire de el, după cum aflăm din acest anunţ, aşa-numitul 'Conservitusprime' i-a câştigat mai întâi încrederea pentru a afla informaţii sensibile importante despre apropiaţii lui, pentru ca - iată - acum să se întoarcă împotriva lui lansând aceste atacuri manipulative - mai întâi ca o 'ipoteză de lucru' - enunţând minciuni şi manipulând uriaşul număr de oameni care îl apreciază pe Tolec pentru tot ceea ce face. Să mai amintim şi faptul că acelaşi 'Conservitusprime' îl atacă la fel şi pe David Wilcock.

Dar şi mai surprinzător este faptul că atacurile au devenit 'pe faţă' după ce Tolec a atenţionat public asupra situaţiei reale de pe Pământ - şi anume faptul că reptilienii şi hibrizii reptilieni-umani sunt cei care conduc Cabala. Acest fapt este extrem de semnificativ, aşa cum a arătat şi Tolec. Este de aşteptat ca evenimentele să se succeadă destul de repede în următoarele luni, şinând cont de faptul că membrii Cabalei sunt foarte hotărâţi să îşi menţina planurile manipulative şi de control, şi nu vor să cedeze deloc.Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

NOU! Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=669

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.
Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Ionut Mihai este redactor AIM

Recomandări:

Peste 2000 vizite
Academia de partid a guvernului mondial
Această publicaţie marcheaza 25 de ani de la începutul celui de-al Treilea Război mondial, numit "războiul tăcerii", în care se foloşeste o tactică biologică şi arme "tăcute". Această carte conţine o descriere introductivă a acestui război, a strategiei şi a armelor folosite.
nota 9.41 din 3308 vizite
Peste 2000 vizite
Cuptorul cu microunde
În cele ce urmează vom prezenta pe scurt câteva din testele făcute asupra acţiunii microundelor folosite în aparatele electrocasnice (cuptoare cu microunde). Dintre aceste experimente unele sunt destul de simple şi pot fi făcute de oricine.
nota 9.43 din 2927 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting