Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Consiliul Andromeda: Adevărata realitate şi adevărul şocant

Consiliul Andromeda: Adevărata realitate şi adevărul şocant

Publicat de: ionut_mihai.aim redactor AIM
Publicat la: 25.08.2012
Citit de: 6148 ori
Conţine: 2862 cuvinte
9.75
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
118
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
197
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
1125
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
555
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
381
Originea democratiei: o poveste cu tilc
267
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
785
Vladimir Putin - agentul trezirii?
1317
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
903
Se intampla ceva extraordinar in lume
330
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
780
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
538
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
477
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
1726
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
571
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
399
Stalin a inviat din morti
927
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
1704
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
606
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
456
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:


ATENŢIE: Acest articol este un original AIM şi se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", detaliată la final.
ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


NOU! Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=664

Adevarata realitate si Adevarul socant

de Tolec, Consiliul Andromeda
21 august 2012
(traducere si adaptare de Ionut Mihai - Active Information Media)

Intotdeauna fac tot ce imi sta in putinta ca sa va aduc stiri, rapoarte, sau noutati informative despre Consiliul Andromeda, care sunt pline de viziune, exacte, concise si detaliate.

Acesta este primul raport de stiri care are pagina sa proprie (pe site-ul AndromedaCouncil.com - nota AIM). Sunt convins ca informatiile ce urmeaza mai jos sunt de o mare valoare pentru voi pentru ca au legatura directa cu procesul actual de indepartare si "curatenie" a ceea ce oamenii de pe Pamant au denumit in mod gresit in multe ocazii Cabala sau "cei rai". De ce am spus "au denumit in mod gresit" in legatura cu aceste fiinte care se afla la conducerea Cabalei? Pentru ca marea lor majoritate nu sunt fiinte umane. Adevarata realitate si socantul adevar este ca ... ei sunt, de fapt, reptilieni. Va rog sa cititi in continuare...

Curatenia finala a structurii Cabalei / Illuminati conduse de reptilieni

Conform celor mai recente informatii, primite chiar azi, si fiind valabil si in continuare pana ce procesul se va incheia cu succes, trebuie sa stiti ca exista echipe coordonate formate din oameni foarte sensibili, antrenati corespunzator si foarte eficienti, care nu sunt de pe aceasta planeta, si anume extraterestri din densitatea fizica 3D, si din densitatile interdimensionale 4D si 5D, din sistemele stelare benefice care compun Consiliul Andromeda, si anume Antares, Procyon, Tau Ceti, Vega, si altele, care lucreaza in mod tacut, fara "zgomot", in mod coordonat, pentru a elimina si a indeparta cat mai repede posibil pe toti reptilienii care au mai ramas pe aceasta planeta, in primul rand pe cei care arata in mod fals ca oamenii de pe Pamant, sau care sunt clone umane reptiliene si care opereaza, conduc si controleaza toate nivelele organizatiilor Iluuminati si Cabalei, inclusiv de la cele mai inalte nivele, si care au condus si inca mai conduc un numar foarte mare de aspecte din societatea de pe Pamant... asa cum descriu in detaliu ceva mai jos in sectiunea "Infiltrarea, infestarea, coruperea completa si controlul total al societatii noastre pamnatele globale".

Dar de ce oare acesti oameni extraterestri si interdimensionali benefici intervin acum si ajuta la indepartarea reptilienilor, care sunt o reala amenintare ostila si cumplita la adresa oamenilor de pe Pamant?

Exista multe motive. Sunt aceleasi motive pentru care oamenii din Procyon au intervenit pentru a distruge si prabusi bazele subterane si submarine ale reptilienilor din constelatiile Draco si Hidra.

In primul rand, reptilienii, in ciuda faptului ca ei cred ca ar fi adevarat, ei nu sunt deloc "stapanii de drept ai acestei planete si ai acestui univers". Noi nu trebuie sa fim sclavii lor, nu trebuie sa fim turmele lor. Noi nu suntem vite, desi ei ne trateaza ca pe niste vite. Noi suntem o specie umana inteligenta, ganditoare si constienta... ce avem inima, suflet si o esenta spirituala fiecare dintre noi. Noi sunte minunate fiinta de lumina. Asta suntem noi. Pamantul este planeta nostra.

Mai mult, motivul conform caruia ceea ce oamenii considera o lege universala, aceea a non-interventiei civilizatiilor avansate pe o planeta aflata in evolutie, asa-numita "Prima Directiva", nu este aici aplicabila in situatia actuala a Pamantului, deoarece cu foarte mult timp in urma, reptilienii au venit pe aceasta planeta "pozand" in zei, si fiind adorati ca zei, si au schimbat cursul istoriei acestei planete deviindu-ne de la evolutia naturala. Ei inca ne mai conduc si ne mai domina chiar si astazi.. Si cu toate astea, planeta nu este a lor.

Unul dintre cele mai cumplite (pentru noi) aspecte ale acestei experiente este ca acest control, aceasta dominare este atat de inradacinat si de ascuns si de eficient incat in 99 % din cazuri noi nici nu stim cine sunt acesti manipulatori care creeaza mereu si mereu noi circumstante si situatii si scenarii si legi negative pentru a ne limita si manipula vietile noastre, pentru a ne reduce sever libertatea noastra pana la zero. Asta este teribil de gresit. Si trebuie sa inceteze.

Ei bine, ei nu sunt deloc zei. Ei sunt doar o alta forma de viata care pur si simplu vibreaza pe o frecventa mai mare, desi este la capatul de jos al densitatii 4D. Aceasta nu este planeta lor. Si cu siguranta nu au cele mai bune intentii in ceea ce ne priveste.

Acesti reptilieni demonici, prin propria lor alegere, au actionat asa cum au dorit asupra oamenilor de pe Pamant, tratand rasa umana ca o rasa de sclavi, ca pe o simpla resursa naturala (oare expresia "resurse umane" vine de la ei? - nota AIM) de foarte mult timp. Cum se spune, este suficient! A sosit momentul ca ei sa paraseasca aceasta planeta pentru totdeauna.

Pentru ca noi, oamenii de pe Pamant, sa ne recapatam suveranitatea inerenta ca fiinte libere, sa ne dezvoltam propriile noastre sisteme de viata care sunt cu adevarat bune pentru noi (si nu sa folosim sisteme impuse care nu ne ajuta deloc), pentru a elimina de aici foamea, saracia, lipsurile, si pentru ca astfel sa pregatim si sa traim mai bine aceasta tranzitie, aceasta trecere si transformare a planetei care devine o lume intro dimensiune superioara.

Repet, a sosit momentul. Indepartarea acestor reptilieni de pe planeta se desfasoara chiar in aceste momente, cand va scriu acest articol. Si va continua pana cand ei si controlul si influenta lor negative va fi indepartata total de pe aceasta planeta.

Noi, cei de pe Pamant, adevarati cetateni suverani ai acestei planete, avem un drept de a exista pe aceasta lume ca oameni suverani si liberi. Nu sa fim folositi ca sclavi de catre o rasa de fiinte care sa ne consume ca resursa naturala. Pana aici. Este planeta noastra. Este momentul ca ei sa plece. Si vor fi "plecati".

In incheiere:

Am primit recent un mesaj de la un tanar din Ungaria, pe care doresc sa il impartasesc cu voi:

"... Vreau schimbare, vreau o lume libera, eliberata, vreau adevarul. As putea plati oricat... Orice. Cu toata iubirea mea si respectul meu pentru fiecare natiune, si pentru fiecare membru al familiei oamenilor din univers, va multumesc!"

Wodakote, pace, asa cum se spune pe planeta Dakote, membru special in Consiliul Andromeda. Wodakote catre toti oamenii de pe Pamant.

Este momentul sa traim liberi, suverani si in pace.

Tolec
Consiliul Andromeda

Comentarii lamuritoare

Pentru cei care sunt noi, sai novici in legatura cu acest subiect al reptilienilor, cine sunt acestia, cum au ajuns ei in cele mai inalte pozitii de putere de pe Pamant, este util sa cititi comentariile lamuritoare care urmeaza. In orice caz, este extrem de util sa cititi macar sectiunea "Ce este un reptilian?"

Despre partea reptiliana a Cabalei

Pentru cei care urmariti cu atentie subiectul eliminarii si prabusirii bazelor subterane si submarine de catre membri ai Consiliului Andromeda, rezultand in capturarea si eliminarea de pe Pamant a zeci de mii de reptilieni, soldati si muncitori de diferite tipuri din aceste baze secrete (inclusiv distrugerea ultimei baze reptiliene care a avut loc in martie 2012 unde au fost gasiti peste 2000 de ofiteri militari de rang inalt activi in Cabala si grupul Illuminati), acesti reptilieni au fost indepartati de catre oamenii din sistemul stelar Procyon membru in Consiliul Andromeda, si au fost trimisi pe principala biosfera (nava-mama uriasa de marimea unei planete) a Consiliului Andromeda pentru a aparea in fata unui tribunal pentru crime de razboi, fiind acuzati de crime impotriva umanitatii. Actiunile oamenilor de pe Procyon au avut ca rezultat "decapitarea sarpelui", eliminarea "directoratului", a sefilor si stapanilor structurilor de putere ale Cabalei si Illuminati. Exact, este vorba de structuri reptiliene de putere si control al populatiei Pamantului.

Pentru a afla detalii despre unele dintre bazele subterane si submarine distruse de catre Consiliul Andromeda, va rugam sa consultati rapoartele arhivate in sectiunea "Interviuri arhivate" de pe site-ul andromedacouncil.com (nota AIM: pentru cititorii AIM exista cateva articole publicate de redactia noastra in care se regasesc foarte multe detalii despre toate acestea - pentru a le gasi folositi sectiunea CAUTARE din AIM unde veti cauta doar cuvantul andromeda).

In raportul "Planurile reptiliene - catastrofa galactica a Caii Lactee, anul 2370" se detaliaza scopul final al acestor reptilieni malefici, care includ rasele din Orion si Sirius B, acela de a cuceri TOATE planetele umane din Calea Lactee (deci nu doar Pamantul), si de a le "reptilianiza" pe toate. Cititorii AIM au la dispozitie traducerea si adaptarea acestui raport al lui Tolec in articolul Motivul real al prezentei reptilienilor - catastrofa a fost evitata.

Infiltrarea, infestarea, coruperea si controlul complete a intregii societati umane

S-ar putea, sau poate ca nu, sa va surprinda sa aflati ca actualmente exista o completa infiltrare, infestare, corupere si control al institutiilor societatii umane, prin care se manipuleaza tot ceea ce exista la etajele inferioare, si anume guverne, armata, servicii secrete, industrie si comert (in special petrol si gaze), energie, electricitate, aur, finante (crearea continua a banilor din nimic si cresterea continua a datoriilor), apa, transport, aparare (firme care asigura tehnica specifica), stiri, divertisment, sistemul de sanatate, medicamente, agricultura... si lista poate continua.

Trebuie sa stiti ca anumiti conducatori aflati la cele mai inalte nivele de conducere si putere in aceste domenii enumerate mai sus, nu sunt deloc oameni, desi par. Ei sunt, de fapt, reptilieni.

Aceasta sectiune este doar un sumar. Pentru detalii concrete, David Icke a realizat cercetari excelente in care arata cine, cand, unde si cum...

Cum a inceput? Cum au ajuns reptilienii la putere?

Cel putin cu mii de ani in urma, acesti reptilieni au venit pe Pamant din sistemele stelare Draco, Hidra, Orion si Sirius B, si au fost adorati ca zei. Astfel, ei au luat in stapanire cele mai inalte nivele de putere ale societatii de pe Pamant, apoi au pus bazele si au infiintat si apoi au dezvoltat unele institutii pentru a controla si a folosi oamenii de pe Pamant ca sclavi.

Exista multe exemple vizuale si dovezi ale acestor reptilieni care au influentat multe culturi stravechi, una dinte ele fiind civilizatia Maya. Mai mult, reptilienii continua si astazi sa controleze si sa manipuleze fiecare aspect al vietii oamenilor de pe Pamant, spre suferinta acestora.

Reptilienii din Draco si Hidra care au fost pe Pamant traiau in mod predominant in baze subterane si submarine. Reptilienii din Orion si Sirius B au fost gresit vazuti de oameni ca fiind oameni, dar cu care au avut doar interactiuni sporadice si limitate. Cu toate acestea, controlul si manipularea exercitate de reptilieni afecteaza fiecare aspect al societatii umane actuale.

Ce este un reptilian?

Va rog sa intelegeti ca in starea lor naturala, acesti reptilieni sunt fiinte din densitatea 4D, aflandu-se la limita inferioara acestui palier vibrational. Ei au trupurile din materie fina (non-fizica), spre deosebire de noi, oamenii de astazi care avem trupurile din materie fizica (organica: oase, tendoane, muschi, piele, etc).

Ca orice alta fiinta din dimensiunile superioare (non-fizice), acesti reptilieni dispun de capacitati naturale cele permit sa formeze, sa creeze si sa manifeste un corp fizic in aceasta densitate fizica 3D. Asa ca va rog sa intelegeti ca puterea lor mentala. psihica este extraordinar de mare, aproape inimaginabil de mare pentru un om obisnuit, din zilele noastre.

Dar ceva se petrece cu acesti reptilieni, asa numita "schimbare de forma". Daca vreodata ai ocazia sa vezi o fiinta care pare umana schimbandu-si forma in fata ochilor tai, de la forma umana la forma reptiliana si inapoi la forma umana, atunci ceea ce vezi este explicat astfel...

Este vorba de faptul ca acea fiinta reptiliana din dimensiune 4D isi foloseste capacitatile naturale specifice dimensiunii 4D pentru a manifesta, pentru a-si creea un corp reptilian fizic (3D) peste care proiecteaza o holograma cu forma umana. Este deci o proiectie holografica. Evident, acest proces necesita multa energie pentru a fi mentinut un anumit timp. Prin urmare, in ceea ce priveste aceasta "schimbare de forma" a reptilianului, este vorba de o scadere a energiei de care el dispune, "subrezind" astfel calitatea proiectiei holografice pe care el o foloseste pentru a da impresia ca este om.

Dar, mai rau, atunci cand un reptilian din densitatea 4D (care are o vibratie la limita inferioara a acestei dimensiuni) isi reduce frecventa de vibratie pentru a manifesta in plan fizic un corp fizic, atunci forma lui specifica reptiliana veche de acum milioane de ani isi manifesta necesitatile specifice. De exemplu, ganditi-va la o specie de dinozaur feroce, carnivor. Simtul mirosului si al gustului pe care un asemenea exemplar le are sunt extrem de puternice. La fel si in cazul reptilienilor. Si, prin inducerea unei stari de frica in victima, lucru pe care reptilienii il fac in mod constant si de foarte mult timp oamenilor, o anumita enzima este puternic si brusc secretata in sange (victima). Acest sange "imbogatit" astfel cu aceasta enzima specifica mamiferelor, are un gust care este foarte "apreciat" de reptilieni, este ca un fel de drog pentru ei, si le permite sa se umple de un anumit fel de energie. De aici utilizarea ritualurilor satanice de care, probabil, ati auzit deja. Aceste ritualuri satanice sunt cel ami bun mod de a teroriza oamenii, pentru ca astfel corpul omului sa genereze rapid si in mari cantitati aceasta enzima atat de cautata si apreciata de reptilieni atunci cand ei manifesta un corp fizic.

Nici mai mult, nici mai putin, exact asa se petrece. Aproape incredibil. Dar, cu toate acestea, este real. Si, bineinteles, este oribil...

De asemenea, mai exista uneori si alte semne care le dau de gol pe aceste fiinte reptiliene, spre exemplu forma pupilei care este verticala in cazul reptilienilor.

Trebuie sa stiti ca reptilienii sunt renumiti in univers ca fiind foarte buni geneticieni. De-a lungul mileniilor, ei au creeat in mod genetic, la modul real, noi rase de fiinte, prin combinarea ADN-ului lor reptilian organic original, cu cel al raselor cucerite si subjugate de ei, inclusiv oameni de pe diverse planete.

Atunci cand reptilienii creeaza astfel de fiinte hibride, acesti hibrizi dispun de inteligenta dar nu au un suflet si nici o esenta spirituala. Majoritatea acestor hibrizi nu sunt creati prin procreere si nici nu sunt nascuti prin modul normal de nastere, ci ei sunt creati in laborator, intrun vas de sticla, apoi sunt "crescuti" intro solutie nutritiva, si devin hibrizi complet formati la momentul numit "nastere".

Apoi, din cand in cand, geneticienii reptilieni folosesc tehnologia specifica pentru a "incarca" noi informatii de la ei in creierul acestor hibrizi pentru a le permite acestor hibrizi sa fie mereu "productivi" in misiunea lor de a manipula eficient societatea umana de pe Pamant. Este vorba despre hibrizii reptilieni-umani care se afla "pironiti" in pozitiile de varf la conducerea Cabalei si a Illuminati. Acestia nu sunt deloc oameni, si nu au suflet si nici esenta spirituala.

Trebuie sa subliniez ca, atat acesti hibrizi (care au o forma umana 3D permanenta), cat si reptilienii 4D care au temporar o forma 3D umana, ei toti NU SUNT OAMENI. Ei nu sunt de pe aceasta planeta.

Aceste 4 rase reptiliene, din Draco, Hidra, Orion si Sirius B, sunt foarte inteligenti si au ales sa fie fara mila, egoisti, viciosi, aroganti, rai si pentru ei morala sau etica nici nu exista. Ei vor ucide instantaneu fara niciun "preaviz", daca asa considera de cuviinta. Absolut tot ceea ce fac ei si au facut de mii de ani pe Pamant, este numai si numai pentru propriul lor beneficiu, pentru scopurile lor egoiste. Nu au niciun alt scop.

Reptilienii - dominatia si controlul populatiei umane de pe Pamant

Scopul lor a fost si mereu va fi dominatia, controlul si scalvia populatiei umane de pe Pamant. Sa conduca si sa manipuleze omul astfel incat sa ii serveasca cat mai bine pe ei, reptilienii. Iar omul sa fie sclavul lor, ca resursa naturala.

Cum au reusit sa instituie acest control total? Prin schimbarea valorilor, prin centrarea intregilor activitati umane in jurul unor false valori cum ar fi economie, finante, castig, etc. Ganditi-va la facturile pe care le aveti de platit lunar. Acesta este un sistem perfect de sclavie. Nu este altceva decat o metoda de control.

Cum au instituit acest sistem? Prin infiltrare si prin abuz, prin corupere si santaj, la cele mai inalte nivele guvernamentale, militare. Ce "maneta" eficienta au folosit? Frica.

Frica raspandita de mass-media privind inceperea unui nou razboi.

Frica raspandita prin mass-media privind un posibil atac-inscenare terorist.

Frica raspandita prin producerea efectiva si reala a unor inscenari care au ca victime sute sau mii de oameni, sau chiar mai rau, adancind aceasta frica prin "aprobarea" unor legi in Parlamente, legi care restrang libertatile si drepturile suverane ale omului.

Frica prin bombardarea permanenta a oamenilor cu frecvente electromagnetice ce produc agitatie, stress, neliniste, violenta... asta pana cand oamenii din Procyon au intervenit in numele Consiliului Andromeda si au distrus bazele subterane si submarine ale reptilienilor unde activau astfel de emitatoare electronice si sonore care afectau zone intregi de pe glob.

Este deci momentul pentru a pune capat acestei influente malefice bazata pe frica a oamenilor de pe Pamant, de pe planeta noastra, Pamant.

Este momentul pentru ca noi sa fim inca o data liberi.

Nota AIM: In incheierea acestui articol, redam mesajul ambasadorului Maka Nahiweh ce reprezinta Consiliul Andromeda:

"Oameni de pe Pamant, acum va treziti si evoluati.
La fel si planeta voastra, ea se transforma.
Curand voi veti descoperi din nou mostenirea voastra cosmica
ca adevarati copii ancestrali ai multor rase umane din stele.
Doar voi va puteti creea propriul vostru viitor, deschideti-va inimile unii catre ceilalti.
Ca frati si surori ai vostri, din stele, sa stiti ca noi va iubim.
Cu totii suntem unul."Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

NOU! Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=664

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.
Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Ionut Mihai este redactor AIM
Tolec este reprezentantul Consiliului Andromeda

Recomandări:

Peste 2000 vizite
Cuptorul cu microunde
În cele ce urmează vom prezenta pe scurt câteva din testele făcute asupra acţiunii microundelor folosite în aparatele electrocasnice (cuptoare cu microunde). Dintre aceste experimente unele sunt destul de simple şi pot fi făcute de oricine.
nota 9.43 din 2927 vizite
Peste 2000 vizite
Existenţa vieţii pe Marte - un secret bine păzit (1)
La inceputul anilor 1970 guvernul american a pornit si finantat in cel mai deplin secret Proiectul Mars (Marte). In urma unor declaratii uluitoare ale celor care au participat la acest program, ies la "suprafata"niste adevaruri tulburatoare, fata de ceea ce se sustine oficial in media scrisa si vizuala, inclusiv a acelor canale TV cu subiecte stiintifice, care defapt sunt promotorii dezinformarii in masa a omenirii. In ceea ce urmeaza va fac cunoscut dezvaluirile unor participanti la acest program.
nota 9.89 din 2832 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting