Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » VIDEO: Arestări zilnice din rândul bancherilor

VIDEO: Arestări zilnice din rândul bancherilor

Publicat de: ionut_mihai.aim redactor AIM
Publicat la: 03.08.2012
Citit de: 2366 ori
Conţine: 663 cuvinte
9.77
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
118
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
197
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
1125
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
555
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
381
Originea democratiei: o poveste cu tilc
267
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
785
Vladimir Putin - agentul trezirii?
1317
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
903
Se intampla ceva extraordinar in lume
330
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
780
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
538
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
477
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
1726
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
571
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
399
Stalin a inviat din morti
927
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
1704
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
606
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
456
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:


ATENŢIE: Acest articol este un original AIM şi se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", detaliată la final.
ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


NOU! Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=653

Vă prezentăm un material preluat de la Kauilapele, în care el discută un comentariu primit de la un citior. Kauilapele publică materiale preluate de la diverşi oameni implicaţi în clarificarea situaţiei actuale, în legătură cu arestările în masă, cu extratereştrii benefici, etc.

Comentariul primit de el este:

"Toate chestiile astea despre arestări, venirea extratereştrilor, care să ne ajute, despre dezvăluirea prezenţei extratereştrilor, totul nu este decât o grămadă de gunoi. Voi (cei care publicaţi aşa ceva) doar vă jucaţi cu minţile oamenilor. Mai întâi anunţaţi că ei vin, apoi că ei nu mai vin, mai întâi că vor exista arestări în masă, apoi că nu vor fi arestări în masă. Mai întâi aşa, apoi altfel, şi apoi altfel. Este un gunoi total, iar oamenii au înnebunit dacă vă ascultă. Cu toţii sunteţi o adunătură de păcălici. Dacă oamenii vor avea parte de vreun ajutor că să ne eliberăm de corupţie şi de tiranie, acest ajutor va fi numai acela pe care ei înşişi îl vor putea da. Asta e. Doar acest ajutor este de aşteptat că va apare. Dacă oamenii cred în toată povestea asta cu extratereştri, atunci ei trăiesc o fantezie. Singurele certitudini sunt moartea şi impozitele."

Ei bine, iată ce a răspuns Kauilapele la un asemenea comentariu:

"Mulţumesc pentru mesajul tău, sunt sigur că mulţi au simţit ca tine, sau destul de asemănător.

Tu spui că toată tema despre arestări nu este decât o grămadă de gunoi. Aici te contrazic... Arestările sunt reale, se petrec aproape zilnic, trebuie să vezi următorul extras din ştirile televiziunilor:Mai spui că toată tema despre extratereştri care vin să ne ajute este tot o grămadă de gunoi. Ei bine, şi aici te contrazic... Trebuie doar să citeşti articolele foarte bine documentate ale lui David Wilcock care demonstrează clar că există extratereştri benefici care vor şi chiar ne ajută de mai mult timp, sau chiar citeşte-i cartea "Investigaţiile Câmpului-Sursă".

Adaugi că "doar vă jucaţi cu minţile oamenilor". Aici sunt de acord cu tine: noi lucrăm cu oamenii pentru ca toţi oamenii de pe Pământ trebuie să ne deschidem inimile şi mintea către toate posibilităţile extraordinare care EXISTĂ în Univers. [Aceste posibilităţi există cu adevărat, şi depinde de noi ca să le conştientizăm şi să le fructificăm. - adăugare AIM]

Spui că "e un gunoi, şi oamenii au înnebunit dacă vă ascultă". Nu sunt deloc de acord. Deşi internetul şi mass-media oficială e plină de GUNOI, aceste acţiuni sunt dovedite şi reale. Pe de altă parte, sunt de acord când spui că "oamenii nebuni ne ascultă" dacă te referi la cei care sunt convinşi că nu există cale de ieşire din situaţia dezastruoasă în care se află omenirea, şi nici nu vor ca să iasă din această fundătură: atunci sunt întradevăr nebuni.

Mai spui că suntem toţi o adunătură de păcălici. Aici sunt total de acord cu tine... pentru că credem cu încăpăţânare că această realitate fizică 3D este singura realitate, şi că nu mai există altceva şi altcineva în întregul Univers. Asta e o păcăleală la care am căzut cu toţii de "fazani".

"Singurul ajutor este cel al fiecăruia dintre noi". Sunt absolut de acord cu tine. Fiecare dintre noi avem rolul lui în această transformare planetară, fie că ne place, fie că nu. Fiecare putem, şi trebuie să acţionam ca să corectăm situaţia. Dar în acelaşi timp trebuie să corectăm şi "situaţia" din fiecare dintre noi, din interiorul nostru, care este la fel de importantă.

Şi totuşi nu este singurul ajutor pe care-l putem avea. Pentru a te convinge de asta, citeşte cartea lui David Wilcock "Investigaţiile Câmpului-Sursă", şi articolul "Intervenţia Divină - Extratereştrii prăbuşesc Vechea Ordine Mondială".

Mai spui că este doar o fantezie să crezi în extratereştri. Aici greşeşti... şi trebuie să-ţi recomand din nou să citeşti cartea lui David Wilcock.

La final esti sigur că "moartea şi impozitele" sunt singurele certitudini. Aici sunt complet în dezcord cu tine pentru că Tolec (reprezentantul Consiliului Andromeda) subliniază că pe măsură ce vom translata în densitatea 4D şi 5D, va dispare moartea aşa cum (încă) o ştim astăzi".Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

NOU! Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=653

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.
Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Ionut Mihai este redactor AIM

Recomandări:

Peste 2000 vizite
Cuptorul cu microunde
În cele ce urmează vom prezenta pe scurt câteva din testele făcute asupra acţiunii microundelor folosite în aparatele electrocasnice (cuptoare cu microunde). Dintre aceste experimente unele sunt destul de simple şi pot fi făcute de oricine.
nota 9.43 din 2927 vizite
Peste 2000 vizite
Atinge fericirea prin 28 de metode (1)
Fericirea poate şi trebuie să fie starea noastră normală, zi de zi. Şi totuşi, imensa majoritate a oamenilor caută încă fericirea... Haideţi să vedem câteva modalităţi utile de a ne face viaţa mai fericită.
nota 9.71 din 3147 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting