Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Boala plasticului

Boala plasticului

Publicat de: ionut_mihai.aim redactor AIM
Publicat la: 13.05.2009
Citit de: 628 ori
Conţine: 1245 cuvinte
10.00
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
118
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
197
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
1125
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
555
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
381
Originea democratiei: o poveste cu tilc
267
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
785
Vladimir Putin - agentul trezirii?
1317
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
903
Se intampla ceva extraordinar in lume
330
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
780
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
538
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
477
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
1726
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
571
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
399
Stalin a inviat din morti
927
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
1704
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
606
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
456
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:


ATENŢIE: Acest articol este un original AIM şi se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", detaliată la final.
ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


NOU! Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=63

Homosexualitatea este o boală

Active Information Media vă oferă demonstraţia ipotezei conform căreia homosexualitatea este o boală. Cercetările realizate până în prezent arată că substanţele chimice de tip estrogen (mai ales ftalaţii) duc la o scădere a masculinităţii şi, prin expunere îndelungată, chiar la modificări comportamentale.

Încă din 2001 revista New Scientist anunţa că anumite substanţe chimice au un efect nefast asupra plantelor. Este vorba de compuşii similari hormonului estrogen care sunt folosiţi în pesticide, ierbicide şi alte materiale poluante care afectează plantele.

Ierbicide, pesticide şi materiale plastice

Oamenii de ştiinţă au demonstrat că anumite substanţe chimice (DDT şi bisfenol - un produs chimic folosit la fabricarea materialelor plastice) perturbă transmiţătorii interni ai plantelor leguminoase folosiţi în comunicarea cu bacteriile simbiotice din rădăcinile acestora. Este vorba de soia, mazăre, cuişoare şi alfalfa care folosesc bacteriile respective pentru a transforma azotul din aer într-o formă care este folosită în crearea proteinelor.

Acesta era primul studiu care arăta că substanţele tip estrogen interferează în procesul informaţional dintre plantă şi bacterii, după cum a declarat Jennifer Fox, cercetător la Universitatea Tulane, Louisiana (SUA). Deja este cunoscut faptul că substanţele tip estrogen interferează cu hormonii animali, dar acest studiu a arătat că şi plantele sunt afectate.

Fox a demonstrat că aceste substanţe tip estrogen au redus activitatea de creştere a plantelor respective cu 90 la sută. Ceea ce înseamnă că folosirea acestor pesticide şi ierbicide în tratarea plantelor respective determină o încetinire a dezvoltării prin împiedicarea fixării azotului. Cu toate acestea, fermierii nu vor observa efectul pentru că fertilizatorii adăugaţi în tratarea recoltelor aduc un plus de azot, a mai adăugat Fox.

Fox a sugerat că fermierii vor putea alege astfel pesticide şi ierbicide care nu conţin substanţe tip estrogen pentru a nu afecta culturile, renunţând astfel la costisitorii fertilizatori şi obţinând recolte mai ieftine şi mai naturale.

Pericolul însă vine şi de la faptul că planta va începe să producă ea însăşi mai mult fito-estrogen, în încercarea disperată de a se "hrăni" cu azot. Fito-estrogenii mimează anumiti hormoni de la mamifere şi om, şi anume hormonii care determină fertilitatea.

Cosmetice: creme pentru plajă

Tot în anul 2001, s-a descoperit că aceleaşi substanţe chimice care sunt asemănătoare cu estrogenul sunt intens folosite în ecranele solare. O echipă de cercetători din Elveţia a pus în evidenţă că aceste substanţe declanşează dezvoltări anormale la şobolani. Efectele pot fi şi mai dramatice pentru că peştii pot fi transformaţi în adevărate hermafrodite.

Margaret Schlumpf de la Institutul de Farmacologie şi Toxicologie din Universitatea Zurich (Elveţia) a făcut teste folosind cele mai răspândite substanţe chimice folosite pe larg în cosmetice de tip "ecran solar" (creme de protecţie solară şi loţiuni pentru plajă). Toate cele cinci "ecrane" UVB (benzofenon-3, homosalat, 4-MBC, octil-metoxicinamat şi octil-dimetil-PABA) s-au comportat ca adevăraţi estrogeni în toate testele de laborator, determinând creşterea mai rapidă a celulelor canceroase. Trei dintre ele au determinat inhibarea dezvoltării la animale, iar unul singur (B-MDM) a fost inactiv.

Unul dintre ecranele cel mai des folosite în cosmetica (4-MBC) a avut efectul cel mai intens. În amestec cu ulei de măsline şi aplicat pe pielea cobailor, a determinat dublarea ratei de creştere a uterului cu mult înaintea pubertăţii. Schlumpf a declarat: "Asta a fost destul de alarmant pentru că noi am folosit ecranul în concentraţiile permise pentru cremele de protecţie solară".

Creşterea nivelului acestor chimicale în mediul ambiant este alarmantă. Mai mult, substanţele au fost găsite în laptele matern într-o concentraţie similară cu celelalte substanţe poluante din mediu. Schlumpf avertizează că folosirea pe o scară largă a acestor substanţe în gelurile de duş şi uleiurile pentru copii poate creşte dramatic expunerea la riscuri nebănuite.

Fertilitate scăzută

În vara anului 2002, o echipa de cercetători au anunţat la conferinţa Societăţii Europene pentru Embriologie şi Reproducere Umană din Viena că substanţele chimice care mimează acţiunea estrogenului afectează capacitatea fertilizatoare a spermei. Chris Baratt de la Universitatea Birmingham a declarat că atât sperma cât şi procesul de fertilizare sunt mult mai sensibile la estrogenii artificiali decât s-a crezut pâna atunci.

Chimicalele tip estrogen se găsesc în alimente şi în mediul înconjurător. Unele apar firesc în plante ca soia şi fasole, şi sunt eliminate din corp în câteva ore. Altele (cum ar fi chimicalele de sinteză folosite ca pesticide şi plasificatori în materialele plastice) rămân definitiv în ţesutul uman. Cercetările anterioare deja au arătat o legătură evidentă între estrogenii chimici şi problemele testiculare şi spermatice.

S-au făcut teste folosind nonilfenol (o substanţă din componenţa vopselelor, pesticidelor şi ierbicidelor). La concentraţii de mii de ori mai mici decât estrogenul natural, chimicalele au declanşat activarea intensă a celulelor spermatice, acestea devenind în foarte scurt timp moarte prin "secătuire" enzimatică.

Substanţe anti-masculine

Luna mai 2005 a adus noutăţi surprinzătoare: substanţele chimice similare estrogenului pot întrerupe dezvoltarea fătului uman de sex masculin. Este vorba de chimicale din materialele plastice de uz curent, şi anume ftalaţii, care se folosesc în cosmetice, jucării, biberoane pentru sugari şi în vopsele.

Toate studiile precedente care arătau că aceste chimicale reduc foarte mult acţiunea hormonului masculin (testosteron) asupra dezvoltării sănătoase a masculilor, au fost realizate pe animale. "Acest studiu evidenţiază necesitatea unui control mai strict asupra substanţelor periculoase", spune Gwynne Lyons, consultant de toxicologie la WWF, în Marea Britanie. "Altfel, animalele şi bebeluşii vor avea de suferit".

Descoperirile uluitoare vin dintr-un studiu realizat pe 85 de bebeluşi (baieţi) născuţi de mame expuse zilnic la ftalaţi în timpul perioadei de sarcină. Studiul a fost condus de Shanna Swan la Universitatea de Medicină şi Stomatologie Rochester, New York (SUA).

Bebeluşi feminizaţi chimic

Ca măsură a feminizării baieţilor, Shanna a măsurat "distanta anogenitală" (DAG) între anus şi baza penisului. De asemenea, a măsurat şi volumul penisului. Studiile anterioare au arătat că DAG este dublă la băieţi faţă de fete, în mare parte datorită faptului că la baieţi hormonul testosteron extinde lungimea perineului care separă anusul de testicule.

La animale, DAG este redusă de ftalaţi (care mimează acţiunea estrogenului - hormon feminin) prin impiedicarea acţiunii testosteronului. La doze mari, animalele dezvoltă anomalii severe ca testicule extra-scrotale şi poziţionarea greşită a deschiderii uretrei spre penis (un grup de efecte numit sindromul ftalaţilor).

Când echipa condusă de Swan a măsurat concetraţia celor nouă metaboliţi ftalaţi din urina femeilor însărcinate, au găsit că patru dintre ei erau în legatură directă cu scurtarea DAG a baieţilor născuti de femeile expuse unor înalte nivele de poluare.

Deşi toţi băieţii au avut organe genitale normale, 21 la sută dintre cei cu DAG mai redusă au avut o coborâre incompletă a testiculelor, prin comparaţie cu numai 8 la sută ale celorlalţi. Iar ca medie, cu cât mai mică este DAG, cu atât penisul este mai mic.

Scăderea masculinizării

Swan crede că la nivele mai mari de ftalaţi, băieţii pot suferi de TDS, o sumă de anormalităţi umane severe legate de testicule (cauzate de ftalaţi). Fred von Saal, profesor de biologie reproductivă la Universitatea Missouri Columbia, a declarat că acesta este numai unul dintre aspectele unei masculinizări modificate chimic şi spune că, la concentraţii mari ale ftalaţilor, se poate ajunge chiar la schimbări comportamentale (aşa cum au şi fost deja observate la animale), inclusiv o aversiune faţă de jocurile "în forţă" şi o reducere a agresivităţii, a adevărată "feminizare" a baieţilor.

Homosexualitatea: boală de plastic

Homosexualitatea este o boala cauzata de plasticCercetările publicate de Shanna Swan arată cum modificările comportamentale ale băieţilor (în sensul unei feminizări) sunt declanşate de unele substanţe chimice prezente pe scară largă. Dacă pâna acum au existat voci care afirmau că homosexualitatea este moştenita genetic, încercând să inducă ideea greşită că nu se poate face nimic pentru a o controla, iată că studiile de ultimă oră demontează practic această construcţie falsă. Homosexualitatea este o boală declanşata de prezenţa materialelor plastice în viaţa noastră.Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

NOU! Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=63

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.
Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Ionut Mihai este redactor AIM

Recomandări:

Peste 2000 vizite
Cuptorul cu microunde
În cele ce urmează vom prezenta pe scurt câteva din testele făcute asupra acţiunii microundelor folosite în aparatele electrocasnice (cuptoare cu microunde). Dintre aceste experimente unele sunt destul de simple şi pot fi făcute de oricine.
nota 9.43 din 2927 vizite
Peste 4.000 vizite
Întrebări la care merită să răspunzi
Iti propun un exercitiu: o lista cu intrebari la care merita sa raspunzi... sau macar sa cauti un raspuns. Garantez ca vei avea la ce sa te gandesti.
nota 9.51 din 4216 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting