Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Cobra: Luptătorii Albi - vine Cavaleria

Cobra: Luptătorii Albi - vine Cavaleria

Publicat de: ionut_mihai.aim redactor AIM
Publicat la: 07.07.2012
Citit de: 2170 ori
Conţine: 624 cuvinte
9.46
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
118
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
197
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
1125
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
555
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
381
Originea democratiei: o poveste cu tilc
267
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
785
Vladimir Putin - agentul trezirii?
1317
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
903
Se intampla ceva extraordinar in lume
330
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
780
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
538
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
477
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
1726
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
571
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
399
Stalin a inviat din morti
927
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
1704
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
606
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
456
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:


ATENŢIE: Acest articol este un original AIM şi se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", detaliată la final.
ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


NOU! Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=605


Pe 5 iulie 2012, Cobra a transmis public următorul mesaj pe care îl prezentăm integral mai jos:

Luptătorii Albi - vine Cavaleria

Există un grup de suflete care se reîncarnează mereu aici (pe Pământ) cu singurul scop de a lupta împotriva Cabalei şi de a elibera planeta. În Evul Mediu ei luptau împotriva Inchiziţiei. În secolele 17 şi 18 se luptau cu Iezuiţii. Acum, ei se luptă mai ales cu Rokefeller-ii şi Rothschilds-ii. Acest grup este cavaleria care vine.Îi puteţi găsi asăazi în interiorul grupului de militari pozitivi, în grupurile Templiere, în Facţiunea 2, printre membrii Societăţii Dragonului Alb, infiltraţi şi în diferite reţele ale Cabalei, şi în anumite grupări ce acţionează pentru libertatea şi drepturile oamenilor. Dacă tu simţi un imbold, o dorinţă de a oferi libertate şi eliberarea planetei, şi dacă chiar acţionezi constant în această privinţă, atunci s-ar putea ca şi tu să faci parte din acest grup de suflete!

Fiecare dintre noi este unic şi nu poate fi înlocuit. Există un plan divin superior care poziţionează fiecare luptător al Luminii într-o mandală (o schemă exactă, un desen precis realizat, după anumite legi) de care ştie doar Dumnezeu însuşi. Această mandală funcţionează la întreaga sa capacitate dacă fiecare dintre noi îşi face ceea ce are de făcut. Aşa că, acţionează!

Dacă nu ştii ce trebuie să faci, atunci întreabă-te pe tine însuţi, şi cere ghidare şi clarificări din planurile superioare, şi atunci vei găsi răspunsul. Perseverează.

Nu este deloc necesar să lupţi cu o armă. Poţi să lupţi pentru Lumină dacă ai o viziune clară, o minte strălucită, poţi lupta cu puterea cuvântului (scris sau vorbit), şi cu multe alte mijloace.

Atacarea şi criticarea mesagerilor ca Benjamin Fulford, Cobra, David Wilcock sau Drake nu este deloc o strategie înţeleaptă prin care ajuţi forţele Luminii. Mesagerii doar transmit informaţia. Ei nu sunt deloc responsabili pentru eventuale întârzieri ale termenelor, sau pentru amânări nedefinite.

După ce Cabala a fost deposedată de capacitatea de a folosi arme nucleare, ei au început să dezvolte arme biologice şi chimice. Facţiunea Rothschilds au ameninţat că vor folosi una dintre aceste arme numită "Virusul Flipper" pentru a decima întreaga populaţie a Pământului dacă arestările ar fi avut loc pe 4 iulie. În prezent toate aceste arme biochimice sunt în curs de anihilare.

Planul pentru eliberarea planetară este real, iar arestările în masă au un rol vital în acest plan. Vă rog să vă daţi seama că Dezvăluirea (realităţii extratereştrilor), Primul Contact (public oficial cu extratereştrii) şi Era de Aur nu se pot înfaptui înainte de îndepărtarea Cabalei.

Asta se poate petrece în câteva zile, săptămâni, sau chiar luni de acum încolo, dar cu siguranţă se va petrece. Militarii pozitivi nu vor realiza nicio acţiune care ar putea pune în pericol masele de oameni de pe planetă, şi de aceea acţiunile se vor desfăşura doar atunci când totul va fi pregătit aşa cum trebuie.

De-a lungul anilor, membrii de vârf ai Cabalei şi-au creat în jurul lor numeroase mecanisme defensive de protecţie. Aceste mecanisme includ şi folosirea armelor biochimice. Există anumite dispozitive ce supraveghează în mod constant toate funcţiile vitale ale membrilor de vârf ai Cabalei, şi dacă cumva se petrece ceva ciudat în această privinţă, atunci sistemele lor de apărare biochimică sunt alertate. Apoi decizia ca o anumită armă chimica să fie folosită este luata în mod automat de un computer.

Aceste mecanisme de apărare a membrilor Cabalei s-ar fi declanşat imediat în mod automat dacă s-ar fi iniţiat realizarea Operaţiunii Stardust 2 aşa cum am descris-o anterior. Acesta este motivul pentru care ei par să fie de neatins, şi par să scape mereu de repercursiuni în urma tuturor faptelor abominabile pe care le fac.

Este deci necesar ca, mai întâi, toate aceste mecanisme de apărare a lor să fie îndepărtate şi desfiinţate, după care pot începe acţiunile noastre pozitive.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

NOU! Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=605

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.
Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Ionut Mihai este redactor AIM

Recomandări:

Peste 2000 vizite
Cuptorul cu microunde
În cele ce urmează vom prezenta pe scurt câteva din testele făcute asupra acţiunii microundelor folosite în aparatele electrocasnice (cuptoare cu microunde). Dintre aceste experimente unele sunt destul de simple şi pot fi făcute de oricine.
nota 9.43 din 2927 vizite
2012 - intervenţia extraterestră pe Pământ (21a)
Scandalul LIBOR a erupt în toată presa financiară internaţională, în timp ce directorii executivi ai marilor bănci implicate sunt arestaţi şi caută să se justifice printr-o retorică penibilă...
nota 9.88 din 1732 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting