Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Cobra: "Unda verde" şi Operaţiunea Omega Phoenix

Cobra: "Unda verde" şi Operaţiunea Omega Phoenix

Publicat de: ionut_mihai.aim redactor AIM
Publicat la: 04.07.2012
Citit de: 1752 ori
Conţine: 920 cuvinte
9.77
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
118
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
197
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
1125
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
555
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
381
Originea democratiei: o poveste cu tilc
267
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
785
Vladimir Putin - agentul trezirii?
1317
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
903
Se intampla ceva extraordinar in lume
330
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
780
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
538
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
477
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
1726
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
571
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
399
Stalin a inviat din morti
927
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
1704
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
606
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
456
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:


ATENŢIE: Acest articol este un original AIM şi se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", detaliată la final.
ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


NOU! Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=598


Cobra informează public că adevărata "Undă verde" NU A FOST ÎNCĂ semnalizată. Atunci când se va petrece aceasta, acţiunile concertate şi simultane se vor desfăşura în 24 de ore, astfel încât ele vor fi observate de toată lumea şi nimeni nu va mai avea niciun dubiu.

"Există zvonuri că aceste acţiuni ar putea demara pe 4 iulie, dar acestea sunt doar zvonuri, fără nici o susţinere reală, pe care eu nu le pot confirma", declară Cobra.

El subliniază că chiar dacă în câteva zile nu se petrece nimic, trenuie să ştim că adevăratele arestări în masă vor avea loc la momentul potrivit. Cabala trebuie îndepărtată de la putere de pe această planetă, iar acest lucru se va petrece întrun interval de timp rezonabil.

Este interesant de menţionat că actualmente există anumite desfăşurări de evenimente în economia ascunsă. Mişcarea de Rezistenţă s-a jucat cu sistemele de calculatoare ale reţelei băncilor Rothschilds ca să pregătească "pornirea de la zero" a sistemului financiar, iar aceste acţiuni au fost relatate în mass-media (http://news.yahoo.com/cyber-attacks-hit-global-banks-80-mn-study-174313129.html).

Alianţa Răsăriteană şi Societatea Dragonului Alb sunt foarte active zilele acestea, punând presiune pe membrii Cabalei.

Toate acestea sunt de fapt pregătirile dinaintea "undei verzi" financiare, aşa cum s-a exprimat Drake.

Deja foarte mulţi membri ai Cabalei iau foarte în serios posibilitatea ca ei să se predea necondiţionat în ziua în care se va petrece Evenimentul.

Trebuie spus că Evenimentul este o operaţiune la scară mondială. În SUA se va înfăptui cu ajutorul militarilor pozitivi. În Canada şi Australia, alături de militarii locali, va acţiona şi Interpolul. În Europa, acţiunile se vor desfăşura sub coordonarea facţiunilor pozitive din NATO şi Interpol. În Asia aceste acţiuni vor fi coordonate de Societatea Dragonului Alb şi Interpol. În America de Sud există un grup ce activează în toată regiunea plus America Centrală, dar al carui nume nu poate fi dezvăluit. Situaţia din Africa este specială şi va necesita o abordare specifică.

În final, Mişcarea de Rezistenţă va oferi ajutor prin Operaţiunea Omega Phoenix:Mi-am contactat sursele şi iată ce mi-au spus:

Infiltrarea Cabalei în rândurile militarilor pozitivi a fost contracarată, iar elementele au fost îndepărtate. Acum totul este pregătit pentru acţiune. De asemenea, Mişcarea de Rezistenţă şi Pleiadeenii sunt deja pregătiţi pentru a-i ajuta.

Cu toate acestea, nu am primit nicio confirmare explicită pentru "unda verde", şi nici despre faptul că ar fi o perioadă de timp bună pentru aceste acţiuni.

Mişcarea de Rezistenţă va avea un rol specific în cadrul Evenimentului, rol care este cunoscut sub numele de Operaţiunea Omega Phoenix. Operaţiunea are două părţi.

Prima parte a Operaţiunii Omega Phoenix a fost declasificată şi nu mai este secretă, aşa încât pot să ofer detalii despre aceasta. La momentul Evenimentului, un anumit număr de membri operativi din Mişcarea de Rezistenţă vor ieşi la suprafaţa planetei din bazele lor care se află în subteran.

Ei vor fi îmbrăcaţi obişnuit, cu haine civile, şi vor supraveghea procesul de arestare în masă, acordând ajutor, atunci când va fi necesar, militarilor pozitivi şi autorităţilor civile.

Membrii Cabalei care vor fi arestaţi de operativii Rezistenţei vor fi apoi aduşi în locaţii secrete, iar mai târziu vor fi daţi pe mâna autorităţilor civile. Singura excepţie o reprezintă doar câţiva membri ai Cabalei care sunt acuzaţi de crime odioase împotriva oamenilor de pe această planetă, şi de aceea ei vor apare în faţa Curţii Galactice. Majoritatea dintre aceştia vor fi după aceea trimişi înapoi pe Pământ pentru ca oamenii să hotărască ce destin vor avea ei, dar o parte dintre ei vor fi trimişi în Soarele Central al galaxiei, imediat.

Oamnii din cadrul grupului militarilor pozitivi au fost anunţaţi despre Operaţiunea Omega Phoenix, şi sunt complet de acord cu aceste măsuri.

Furtunile, valurile de caniculă, funcţionarea defectuoasă a sateliţilor de comunicatii şi căderile de energie electrică din aceste zile sunt rezultatul direct a activităţii accentuate a Soarelui. Acest fenomen este însă mult mai putin intens decât furtuna solară care a lovit Pământul în anul 1859:http://news.nationalgeographic.com/news/2011/03/110302-solar-flares-sun-storms-earth-danger-carrington-event-science/

În articolul de mai sus de la National Geografic se poate găsi:

"Jumătatea vestică a SUA este vulnerabilă pentru că reţelele de energie electrică sunt interconectate, iar o cădere de energie s-ar putea propaga în lanţ, ca piesele de domino."

Soarele nostru răspunde imediat pulsurilor galactice emise de Soarele Central al galaxiei. Aceste pulsuri galactice reprezintă intensificarea activităţii energetice a Soarelui Central, care se petrece la fiecare 26.000 de ani:

http://www.etheric.com/GalacticCenter/Galactic.html

Acum ne aflăm întro perioadă de activitate intensă a Soarelui Central şi ne aşteptăm la evenimente similare cu cel petrecut în zilele trecute în SUA (este vorba de incendii devastatoare şi căderi de energie electrică pe arii extinse - nota AIM), pentru tot restul anului 2012, dar nu vor fi cataclisme sau evenimente dramatice (cum ar fi schimbarea polilor magnetici).

Soarele nostru este de fapt o Poartă Stelara multi-dimensională care transmite către planeta noastră energiile pe care le primeşte de la Soarele Central galactic. Extratereştrii benefici supraveghează şi modifică direcţionarea acestor energii specifice astfel încât planeta noastră şi noi să beneficiem cel mai mult de ele.

Aceste energii ajută la îndepărtarea Archon-ilor non-fizici care există aici, şi la însănătoşirea anomaliei cuantice a spaţiului cosmic ce înconjoară planeta. De asemenea, ei aduc la suprafaţă tot ceea ce a fost ascuns, şi foarte curând vor dezvălui în public toate acţiunile Cabalei întrun mod în care va fi evident pentru toata lumea tot ceea ce membrii Cabalei au făcut, iar cei întunecaţi nu vor avea unde să se mai ascundă.

În incheiere, subliniez că evenimentele dramatice de zilele trecute din SUA nu sunt deloc, aşa cum spun unii, generate de manipularea vremii prin celebrul HAARP sau vreo altă tehnologie de acest gen. Cabala nu mei este atât de puternică ca până acum.Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

NOU! Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=598

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.
Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Ionut Mihai este redactor AIM

Recomandări:

Peste 2000 vizite
Cuptorul cu microunde
În cele ce urmează vom prezenta pe scurt câteva din testele făcute asupra acţiunii microundelor folosite în aparatele electrocasnice (cuptoare cu microunde). Dintre aceste experimente unele sunt destul de simple şi pot fi făcute de oricine.
nota 9.43 din 2927 vizite
2012 - intervenţia extraterestră pe Pământ (16a)
Tensiunea subtilă formidabilă care există în acest moment la nivel mondial ne face impresia unei "fierberi" sub presiune a situaţiei generale; ea se datorează luptei care se duce între sistemul de corupţie şi teroare - ce a fost incredibil de bine pus la punct de către cabala criminală masonică în ultimii zeci de ani - şi facţiunea benefică ce înglobează militari, organizaţii secrete pozitive, "lucrători ai luminii" şi civilizaţii ET benefice.
nota 9.96 din 1655 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting