Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Wilcock: atacuri cu arme biologice

Wilcock: atacuri cu arme biologice

Publicat de: ionut_mihai.aim redactor AIM
Publicat la: 03.07.2012
Citit de: 1024 ori
Conţine: 1320 cuvinte
9.97
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
118
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
197
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
1125
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
555
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
381
Originea democratiei: o poveste cu tilc
267
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
785
Vladimir Putin - agentul trezirii?
1317
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
903
Se intampla ceva extraordinar in lume
330
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
780
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
538
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
477
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
1726
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
571
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
399
Stalin a inviat din morti
927
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
1704
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
606
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
456
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:


ATENŢIE: Acest articol este un original AIM şi se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", detaliată la final.
ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


NOU! Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=597

David Wilcock revine astăzi cu noi informaţii de ultimă oră:

Ieri [1 iulie 2012 - nota AIM], după ce am scris cele de mai sus [referitoare la "unda verde" anunţată de Drake - nota AIM], am aflat că săptămâna trecută, una dintre sursele noastre din interior care are o poziţie foarte înaltă, a fost atacată cu o armă biologică sofisticată.

Unul dintre motivele acestei acţiuni ar putea fi încercarea de a întrerupe una dintre cele mai importante surse care ne informa.

Am fost şocat. Dintotdeauna am ştiut că această persoană şi-a asumat mereu un mare risc vorbind cu mine, şi că ar fi putut "dispare" oricând din această cauză, aşa că eram oarecum pregătit pentru o astfel de posibilitate.

Probabil că s-a dorit ca el să moară luni, 25 iunie 2012, şi aşa s-ar fi petrecut dacă atacul ar fi reuşit.

S-a descoperit că arma biologică trebuia administrată victimei printro injecţie directă în fluxul sanguin. Injecţia conţinea trei componente care începeau să acţioneze sinergic (şi nu separat) pentru a cauza moartea rapidă în numai câteva zile.

Arma biologică fusese proiectată astfel încât să nu poata fi detectată la o analiză obişnuită a sângelui. Chiar şi aşa, s-a lucrat foarte atent ca să poată fi descoperită.

Toate cele 3 compenente sunt inofensive dacă sunt administrate separat, astfel încât nu dau niciun fel de reacţie. Însă administrate simultan, au un efect devastator asupra victimei.

Dezvoltarea unei astfel de arme biologice este complet interzisă de către comunitatea ştiinţifică internaţională. Dar asta nu poate schimba faptul că unii membri ai Cabalei dezvoltă metode de acest gen pentru cazuri speciale, ca acesta.

Datorită faptului că s-a reuşit identificarea componentelor, această armă nu va mai putea fi la fel de distructivă ca până acum.

Interesant este faptul că arma a fost fabricată astfel încât să profite de anumite slăbiciuni le stării de sănătate a victimei, astfel încât atacul să pară că este doar o înrăutăţire specifică a sănătăţii ce ar fi dus la o moarte naturală.

Încă de la primele simptome violente, pacientul a fost izolat întro locaţie sigură şi a început investigarea, astfel încât acum se afla întro stare stabilă.

Între timp, s-a descoperit şi locaţia exactă unde s-a petrecut atacul, iar zona întreagă a fost securizată şi se pare că deja două arestări sunt iminente!

Odată ce criminalii vor fi prinşi, există metode pentru a-i determina să reveleze cine a ordonat atacul.

Nimic din toate astea nu va apare la ştirile mass-mediei oficiale.

Acest atac reprezintă o măsură foarte periculoasă adoptată de Cabală, şi denotă faptul că sunt pur şi simplu disperaţi! Este evident că aşa ceva va duce în scurt timp la descoperirea celui care a ordonat acest atac, deoarece există metode şi tehnologii care permit aceasta, cu mare rapiditate.

Practic, acest atac poate fi privit ca o "sinucidere" a celui care l-a ordonat, pentru că persoana respectivă va fi în scurt timp descoperită şi adusă în faţa justiţiei.

Din acest punct de vedere merită să subliniez că cel care a ordonat atacul se simţea în mare pericol dacă a recurs la un asemenea gest![Completare în aceeaşi zi:]

La scurt timp după ce am publicat detaliile de mai sus, am primit un email alarmant de la Benjamin Fulford în care îmi scrie că sâmbăta trecută a avut o conferinţă la sfârşitul căreia vorbea cu cei din public.

Cineva i-a dat mana întrun gest de salut, dar cu această ocazie l-a înţepat cu un ac ascuns în încheietura mâinii!

Imediat Ben şi-a retras mâna, a supt rana, şi a scuipat tot ceea ce a reuşit să scoată din înţepătură.

Apoi a citit ceea ce scrisesem eu mai sus şi s-a alarmat. Acum încă nu au apărut niciun fel de simptome.

După ce i-am citit mesajul, mi-am dat seama că evenimentele se precipită rapid. Am cerut informaţii suplimentare de la sursele mele, şi am primit încuviinţarea sa le public.

Nu îmi doresc deloc să alarmez pe nimeni, dar în acest fel vreau să ajut pe toti cei care s-ar putea afla în situaţii similare, şi pentru care aceste informaţii sunt valoroase.

Această armă biologică are componente atât de natură animală, cât şi de natură vegetală. Este vorba de două feluri de bacterii (animale) şi o formă de fungi (vegetaţii).

Agenţii bacterieni au rolul de a slăbi foarte mult sistemul imunitar. Apoi agentul de tip vegetal (fungi) începe să slăbească ţesuturile musculare şi structura osoasă.

Persoana moare în urma unui atac de cord violent, după suferinţe atroce. Ţesutul muscular al inimii nu mai este destul de puternic pentru a susţine viaţa, şi cedează în 3-4 zile.

Apoi, de îndată ce corpul rămâne fără viaţă şi temperatura scade rapid, cele trei componente intră în hibernare, oprindu-se din orice activitate. Asta face ca să nu existe niciun fel de degradare a corpului, alta decât cele normale, ceea ce face ca cele trei componente să fie foarte greu de detectat.

Autopsia ar arăta doar o degradare a inimii şi a oaselor, iar lipsa substanţelor anormale în sânge ar face ca cele trei componente să poată rămâne nedetectate.

Revenind la cazul concret, doctorul care l-a tratat a avut inspiraţia să îi administreze un anti-bacterian şi anti-fungic puternic, deşi încă nu avea rezultatele analizelor de laborator a sângelui. Aceasta i-a salvat viaţa, pentru că dacă ar fi aşteptat rezultatele, ar fi fost prea târziu.

Medicamentul este sulfamethoxazole, în tablete de 160 mg. Este o combinaţie de două antibiotice diferite. I-a administrat două tablete zilnic.

S-a dovedit că tratamentul a fost suficient pentru a neutraliza arma biologică.

În caz că nu se dispune de acest medicament, este necesar să se înceapă imediat un tratament de detoxifiere a sângelui folosind tinctură de echinacea, extract de frunze de măslin, ulei de oregano, pudră de turmeric.

Pacientul trebuie să bea multă apă pură, alimentaţia să fie pur vegetală şi crudă. De asemenea, zeoliţii ar putea ajuta, chiar dacă nu este vorba de iradiere.

O baie fierbinte pentru detoxifiere, sau chiar două, zilnic. Adăugaţi 1 litru de oţet de vin natural în apa de baie, şi peroxid de hidrogen (apă oxigenată). Transpiraţia abundentă ajută la eliminarea toxinelor din sânge.

Administraţi-vă mega-doze de vitamine (A, B, C, D, E). Înainte de mese, consumaţi probiotice - cum ar fi iaurt ce conţine bacili lactici vii [iaurtul cu bacili lactici morţi are un termen de valabilitate foarte mare şi este inutil - nota AIM].

Faceţi multă mişcare pentru a menţine sistemul imunitar în funcţiune.

Pe de altă parte, David anunţă că unul dintre cardurile lui bancare a fost compromis, motiv pentru care banca i-a trimis un al doilea card. După numai două zile, acest card a fost compromis şi el. O investigaţie internă a băncii a descoperit că a fost vorba de un angajat al băncii care a profitat de siţuatie (şi pe care l-au dat afară).

În toată această perioadă, banca i-a suspendat contul, ca măsură de prevedere pentru a împiedica operaţiuni financiare frauduloase.

Ca şi cum asta nu ar fi fost de ajuns, a descoperit că mesajele email care conţineau invitaţii la emisiuni radio sau conferinţe publice adresate lui David, ajungeau toate în categoria "nesolicitate", fiind ascunse. Descoperind asta, David şi-a schimbat parola de la email alegând una foarte complicată şi pe care nu o foloseşte nicăieri în altă parte. Ca urmare, mesajele au început din nou să rămână la vedere, şi nu ascunse ca "nesolicitate".

Un alt aspect prezentat de David este acela al site-ului DivineCosmos în care el publică articolele şi informaţiile sale. Acest site el spune că era des atacat astfel încât să nu mai poată fi funcţional.

[Nota AIM: acesta este motivul pentru care DivineCosmos nu poate fi accesat din Romania, foarte multe atacuri venind prin intermediul calculatoarelor din Romania, iar administratorul site-ului DivineCosmos a luat ca măsură de siguranţă refuzarea accesului din Romania. Ne întrebăm şi noi (aşa cum ne-a semnalat un cititor) cine are interesul ca românii să NU AIBĂ ACCES la informaţiile pe care David Wilcock pe publică?]

Acum, site-ul lui David beneficiază de o găzduire mai performantă astfel încât face faţă mai bine unor astfel de incidente nedorite...

David încheie subliniind că toate acestea nu sunt deloc o simplă coincidenţă. Toate aceste acţiuni denotă disperarea Cabalei care simte că a pierdut.Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

NOU! Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=597

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.
Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Ionut Mihai este redactor AIM

Recomandări:

Oile şi globalizarea
Trei păstori cu trei câini mulg, tund şi taie când au chef 300 de oi. Pentru liniştea şi comoditatea păstorilor, oile trebuie să fie o turmă supusă şi să nu aibă idei despre liberul arbitru, suveranitate naţională, răspundere individuală. Dacă nu s-au născut oi, atunci trebuie educate ca să devină oi.
nota 9.64 din 1613 vizite
Peste 2000 vizite
Cuptorul cu microunde
În cele ce urmează vom prezenta pe scurt câteva din testele făcute asupra acţiunii microundelor folosite în aparatele electrocasnice (cuptoare cu microunde). Dintre aceste experimente unele sunt destul de simple şi pot fi făcute de oricine.
nota 9.43 din 2927 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting