Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » "Unda verde": ar fi frumos! (Wilcock)

"Unda verde": ar fi frumos! (Wilcock)

Publicat de: ionut_mihai.aim redactor AIM
Publicat la: 30.06.2012
Citit de: 2421 ori
Conţine: 2248 cuvinte
9.94
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
118
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
197
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
1125
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
555
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
381
Originea democratiei: o poveste cu tilc
267
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
785
Vladimir Putin - agentul trezirii?
1317
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
903
Se intampla ceva extraordinar in lume
330
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
780
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
538
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
477
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
1726
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
571
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
399
Stalin a inviat din morti
927
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
1704
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
606
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
456
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:


ATENŢIE: Acest articol este un original AIM şi se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", detaliată la final.
ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


NOU! Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=596

"Unda verde": ar fi frumos!

de David Wilcock, 29 iunie 2012

Drake a fost informat din 3 surse independente că arestările în masă sunt iminente. Am vorbit personal cu Drake la telefon pentru a vă aduce cele mai noi informaţii despre această poveste.

Au fost două luni de conferinţe pe care le-am ţinut în Marea Britanie, Franţa, Olanda, apoi Los Angeles, Noua Zeelandă, patru oraşe din Australia, şi un week-end plin în New York.

A fost o adevărată aventură să ţin atâtea conferinţe întrun timp atât de scurt. Asta m-a ajutat să integrez noi şi noi informaţii care veneau pe parcurs.

Atunci când mă aflam în Australia am primit rapoarte din surse credibile de la cele mai înalte nivele, despre prăbuşirea iminentă a dolarului american (USD) în numai câteva săptămâni (şi nu câteva luni), fiind precedată de prăbuşirea monedei Euro.

Până la tăierea definitivă a "oxigenului" pentru FED (Rezerva Federală Americană), această Cabală are încă puterea să facă mult rău oricui îi stă în cale.

Am fost informat că acţiunile de suspendare a conturilor Rezervei Federale şi a principalelor Bănci mari din Europa, pe care le-am publicat la DivineCosmos, sunt responsabile în mod direct pentru accelerarea transformărilor economice - ceea ce eu cred că este bine.

Aceste suspendări nu au o valoare prin ele însele, ele trebuie folosite de o anumită forţă pentru a-şi îndeplini obiectivele de transformare a economiei. Această forţă există, şi este formată din alianţa celor 143 de naţiuni care solicită revenirea la adevăraţii proprietari ai aurului furat de FED în anii 1920 şi 1930.

Aceste suspendări de conturi bancare au fost folosite în acţiuni judiciare care au avut ca scop eliminarea FED de pe scena economico-financiară mondială, şi menţinerea ei în "carantină", izolată.

Am publicat aceste informaţii reale aici folosindu-mi numele meu real, asumându-mi anumite riscuri de care sunt conştient.

Evenimentele ar putea să determine o înrăutăţire temporară a situaţiei financiare, înainte de a vedea o îmbunătăţire radicală. Este posibil ca să ajungem întrun punct în care totul va părea că este complet pierdut, pentru ca să putem observa mai apoi transformările pozitive aşteptate.

Dat fiind momentul excepţional în care ne aflăm, se pare că aceste evenimente se vor desfăşura foarte curând.

Toată lumea aştepta să public anumite completări sau informaţii noi mai devreme, însă în tot acest timp am preferat să citesc toate comentariile şi mesajele, indiferent că erau pozitive sau negative.

Trebuie să spun că sarcasmul, dispreţul, ameninţările violente şi ura incredibil de intensă exprimate în unele mesaje negative ce mi-au fost adresate, au avut un anumit efect asupra mea - în timp ce alţii poate ar fi avut o cădere psihică din această cauză.

Am decis să ignor toate aceste mesaje negative, pentru a-mi păstra o anumită armonie interioară de care am nevoie. Voi continua să îmi folosesc intuiţia, bunul simţ şi tot ceea ce pot face pentru a vă oferi informaţii care merită să ajungă la voi.

La scurt timp după ce m-am întors acasa, am primit multe mesaje care-mi spuneau că Drake are informaţii despre arestările în masă care ar avea loc înainte de ziua independenţei (SUA) din 4 iulie 2012.

L-am sunat imediat pe Drake, doream să aflu exact ce se petrece, direct de la el, şi nu urmărind anumite emisiuni radio transmise public, pentru că o asemenea ştire are toate calităţile unei poveşti importante.

El mi-a spus că a fost informat din trei surse independente şi foarte credibile că urmează să se declanşeze arestările în masă în numai câteva zile.

Aici trebuie să mai spun că atât Alex Jones, cât şi Rush Limbaugh au primit informaţii similare, dar au fost sfătuiţi să nu publice nimic până la declanşarea efectivă a arestărilor.

Eu, personal, nu am fost informat de ceva similar, aşadar nu pot să confirm că ar fi adevărat.

Subliniez, eu NU AM PRIMIT informaţii asemănătoare despre aceste arestări în masă, de la niciuna dintre sursele mele de încredere. Mai mult decât atat, solicitări ulterioare despre evoluţia în acest domeniu, nu au adus nimic nou.

Prin urmare, nu pot ascunde faptul că, la acest moment, informaţiile mele pe această temă NU SE POTRIVESC cu cele ale lui Drake.

Ştiu însă că urmează anumite "mutări" importante, despre care am fost informat până la un anumit detaliu. Vă reamintesc că pe DivineCosmos au fost publicate documente judiciare legale care au o anumită importanţă în transformările financiare ce urmează.

Cu toate acestea, din ceea ce am auzit, schimbările aşteptate în domeniu nu vor apare deloc întrun timp atât de scurt.

Cea mai recentă informare pe care am primit-o este că transformarea se va face gradat, pe etape, şi nu dintro dată (s-a renunţat la această opţiune).

Se pare că întradevăr ne aflam întro "fereastră" de timp destul de îngustă în care trebuie să apară evenimente majore, dar mă îndoiesc sincer că arestările vor preceda prăbuşirile economice. Această fereastră de timp în care va apare prăbuşirea economică şi financiară va trebui să fie înaintea arestărilor în masă, pentru a le facilita prin sprijinul popular care este absolut necesar.

Oamenii vor trebui să îşi dea seama că sunt anumite probleme (foarte mari şi importante) ale actualului model de afaceri de care beneficiază numai cei puţini şi care manipulează întreaga scenă mondială.

De aceea, nu m-am grăbit să anunţ şi eu public arestările în masă, pentru că nu pot confirma din surse independente şi credibile la care eu am acces. Aş fi fericit dacă se vor realiza aceste arestări, dar nu aş fi deloc surprins dacă nu s-ar realiza acum.

Să presupunem că nu se petrece nimic din toate acestea până la 4 iulie 2012. În acest caz Drake va trebui să publice scuzele de rigoare.

Dacă însă întradevăr se declanşează arestările în masă, atunci eu voi fi primul care va sărbători evenimentul, şi mă voi bucura sincer că m-am înşelat. Nu ezit să scriu toate astea încă de pe acum.

Să ne amintim că atât Drake cât şi eu nu avem niciun control, nu putem influenţa deloc astfel de evenimente: nici când se vor petrece, nici cum se vor petrece, şi nici ce anume se va petrece în mod exact.

Pe scurt, noi doar suntem informaţi despre ceva, şi publicăm ştirile dacă considerăm că este cazul. Dacă însă informaţia se dovedeşte că a fost falsă, sursele noastre rămân în continuare la adăpostul anonimităţii, în timp ce noi primim reacţiile publicului.

L-am întrebat pe Drake dacă nu ar fi posibil ca sursele lui să-l fi indus în eroare, să-l manipuleze, sau să-l dezinformeze. El nu a exclus această posibilitate. El a recunoscut că nu a dorit să facă cercetări mai amănunţite în acest domeniu, pentru că îşi dă seama că asta ar face ca situaţiile şi condiţiile să se aranjeze astfel încât chiar asta să se petreacă (şi nu ar dori să influenţeze deloc evenimentele).

Presupunând că nimic nu se petrece în următoarele 4 zile, să vedem care sunt motivele pentru care o astfel de dezinformare ar fi fost transmisă publicului.

Este foarte posibil ca lucrurile să nu fie deloc aşa cum par.Drake nu vrea să analizeze în detaliu această situaţie, însă eu o să o fac pentru că aici cred că este vorba de o anumită "înscenare" cu scopul de a determina o dezamăgire publică, iar eu nu vreau ca asta să se petreacă.

Drake a primit informaţia în dimineaţa acelei zile, însă nu a publicat-o decât seara, cu ocazia acelei emisiuni radio (care era programată). În aceste câteva ore în care el s-a gândit la subiect, entuzismul lui a luat proporţii foarte mari.

Dacă cineva ar avea ca scop manipularea lui psihologică, exact în acest fel ar trebui să procedeze pentru a obţine un efect maxim.

Să presupunem că sursele lui Drake sunt oameni corecţi şi că i-au demonstrat credibilitatea de foarte multe ori anterior.

O posibilitate este aceea că sursele lui Drake să fi fost ameninţate cu moartea dacă nu i-ar fi "livrat" lui Drake toate aceste informaţii false menite să-l manipuleze.

Ar fi fost necesar ameninţarea doar a celor trei surse de încredere ale lui Drake, pentru ca efectul să fie cel scontat.

Scopul ar fi distrugerea credibilităţii întregului concept de arestări în masă.

Întro singură mişcare de "maestru", întro perioadă de timp de numai câteva zile, astfel ar fi striviţi toţi cei care au popularizat posibilitatea arestărilor în masă, în ciuda uriaşelor lor eforturi pe care ei le-au dus de-a lungul timpului până acum.

Mai mult decât atât, această lovitură psihologică foarte bine pusă la punct demolează şi credibilitatea tuturor celorlalte surse care au confirmat informaţiile prin "chanelling" sau alte metode paranormale. Credeţi-mă ca sunt foarte multe astfel de surse!

Ce urmează după asta? Odată ce Drake este decredibilizat şi dezamăgit, această mutare extraordinară slăbeşte încrederea şi a celor care EFECTIV LUCREAZĂ zi de zi la acest plan! Gândiţi-vă că doar foarte puţini oameni ar mai vedea atunci această posibilitate a arestărilor în masă ca fiind reală!

Va urma o ploaie de articole batjocoritoare atât în mass-media oficială cât şi în blogurile acelora care sunt plătiţi să scrie astfel de opinii ascunzându-se în spatele unei măşti de "independenţă". Se vor distra public pe seama celor "lunatici" care cred în "teoriile conspiraţioniste"...

În spatele acetui tip de opinie sarcastică este însă ascuns un mesaj ce ţinteşte subconştientul cititorului:

"Bineînţeles, ha-ha-ha, stăpânii noştri sunt foarte puternici, nu pot fi niciodată învinşi, şi vor binele oamenilor, mai puţin celor câteva miliarde - aşa că haideţi mai bine să râdem de toţi aceşti idioţi care şi-au riscat vieţile ca să îi îndepărteze pe stăpâni".

În acelaşi timp, vor apare cei "raţionali" care ne vor explica că "aşa e omul făcut - să creadă mereu în frică şi întuneric şi conspiraţii".

Împreună cu Dr. Steven Greer am avut multe conversaţii despre aceste veritabile campanii de "spălare pe creier" (sute la număr) care au fost declanşate împotriva celor care caută adevărul.

Tehnica se numeşte Amăgire - Distragere - Gunoi.

Ei aruncă în spaţiul public anumite informaţii care par a fi adevărate, dar nu sunt. Asta este amăgirea care distrage atenţia oamenilor de la adevărata informaţie reală.

Apoi etapa "Gunoi" constă în atacarea şi discreditarea informaţiei "amăgitoare".

În general, acest tip de informaţie amăgitoare conţine anumite lipsuri evidente de care însă cercetătorul adevărului nu a avut timp şi nici resurse să se ocupe, fiind învăluit întrun entuziasm indus personal.

Apoi, mai târziu, atunci când ar putea apare chiar informaţia reală, omul obişnuit nu şi-ar da seama de vreo diferenţă, şi ar gândi că este vorba tot despre păcăleala de care ştie deja.

Întrun astfel de caz, dacă oamenii nu mai cred că arestările în masă pot fi posibile, ei nu vor mai sprijini aceste acţiuni atunci când ele chiar se vor petrece "pe bune". În acest fel inamicul ar avea un avantaj considerabil.

O a doua posibilitate este aceea ca etapa actuală să fi fost anticipată încă de la început. Iată cum...

Încă de la început Drake a spus că el va publica dinainte un anunţ prin care va atenţiona despre iminenţa arestărilor.

Printro astfel de înscenare, inamicii urmăresc să vadă cum vor decurge lucrurile atunci când se vor declanşa arestările, iar mişcarile-surpriză ale părţii adverse ar fi astfel deconspirate şi nu vor mai avea efectul scontat la momentul declanşării adevăratelor arestări.

Să ne amintim că Drake a spus că cei din Washington sunt acum speriaţi foarte serios şi că luminile din locuinţele lor au stat aprinse toată noaptea, imediat după ce anunţul arestărilor iminente a fost publicat.

Îl admir pe Drake pentru curajul lui, inteligenţa şi eforturile personale pe care le face pentru cauza libertăţii. Eu nu fac decât să-i asigur acum un sprijin în eventualitatea că toate acestea nu se vor petrece.

Dacă se vor petrece, vom sărbători cu toţii. Eu personal voi simţi că am scăpat de o mare povară!

Dacă însă nu se va petrece aşa ceva, noi toţi putem învăţa din această experienţă fără să cădem în capcana clasică "Amăgire - Distragere - Gunoi".

Personal am avut informaţii despre întreg acest plan al arestărilor în masă cu mult înainte ca Drake să afirme public despre asta. El a venit cu informaţii suplimentare.

Deocamdată atât pentru moment, promit că după 4 iulie voi reveni cu multe alte informaţii uluitoare.

Subliniez că miza în această bătălie este uriaşă. Din această cauză, eu mă aştept ca pe măsură ce ne apropiem de momentul real al arestărilor în masă, să fim martorii (şi nu victimele) ai multor operaţiuni de tip contraspionaj şi manipulare de o viclenie uluitoare...

Acum nu mai există nicio îndoială că atât Euro, cât şi dolarul american, sunt foarte mult slăbite. Odată ce se vor prăbuşi, evenimentele se vor succeda unul după altul, fără posibilitatea de a fi cumva oprite. Oamenii vor începe să reacţioneze.

Este exact ca în situatia în care avem 100 de oameni întro încăpere mare, şi doar unul singur are toate alimentele, restul de 99 nu au nimic şi sunt înfometaţi. Orice fel de vrăji sau păcăleli va face acel om ca să îi amăgeasca, nu va reuşi!

În această situaţie suntem noi acum.

Da, Cabala dispune de un aspect Luciferic Antichristic care îi sperie foarte mult pe oamenii obişnuiţi, şi asta este unul dintre motivele pentru care au reuşit să manipuleze până acum pe toata lumea. Dar acum, asta nu mai e suficient.

Credeţi-mă, odată ce toate aceste adevăruri vor apare în public, oamenii vor fi foarte supăraţi de aspectele negative ale situaţiei.

Aici voi puteţi avea un rol hotărâtor. Îi puteţi ajuta pe ceilalţi care încă nu ştiu nimic, să rămână calmi, să le explicaţi că putem dăpaşi cu succes toată această poveste incredibilă în care ne aflăm, că putem să ne vindecăm pe noi înşine şi planeta noastră.

Sunt foarte optimist şi încrezător în legătură cu viitorul nostru, şi simt că suntem foarte aproape de o etapă esenţială din acest plan evolutiv.

Vă mulţumesc tuturor pentru încurajările voastre care sunt de un real folos în aceste vremuri de schimbare. Voi reveni cu informaţii noi în câteva zile.Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

NOU! Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=596

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.
Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Ionut Mihai este redactor AIM

Recomandări:

Peste 2000 vizite
Centura fotonică
Acest fenomen a fost descoperit în 1962, deci cu mai mult de 40 ani în urmă. Cu toate acestea, informaţiile nu au fost făcute publice decât cu mult mai târziu, şi numai unui număr mic de oameni. Centura fotonică şi radiaţia aferentă au un impact mult mai mare decât ne-am putea imagina.
nota 9.30 din 2527 vizite
Peste 2000 vizite
Cuptorul cu microunde
În cele ce urmează vom prezenta pe scurt câteva din testele făcute asupra acţiunii microundelor folosite în aparatele electrocasnice (cuptoare cu microunde). Dintre aceste experimente unele sunt destul de simple şi pot fi făcute de oricine.
nota 9.43 din 2927 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting