Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Drake: Pregătiri preemptive - S-a dat "undă verde!"

Drake: Pregătiri preemptive - S-a dat "undă verde!"

Publicat de: ionut_mihai.aim redactor AIM
Publicat la: 29.06.2012
Citit de: 1380 ori
Conţine: 1036 cuvinte
9.90
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
118
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
197
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
1125
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
555
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
381
Originea democratiei: o poveste cu tilc
267
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
785
Vladimir Putin - agentul trezirii?
1317
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
903
Se intampla ceva extraordinar in lume
330
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
780
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
538
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
477
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
1726
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
571
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
399
Stalin a inviat din morti
927
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
1704
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
606
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
456
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:


ATENŢIE: Acest articol este un original AIM şi se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", detaliată la final.
ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


NOU! Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=594

Drake: Pregătiri preemptive - S-a dat undă verde!

Drake anunţă, întro emisiune care a fost transmisă aseară, că s-a dat undă verde pentru pachetul de acţiuni care este cunoscut sub numele de "Evenimentul". Drake a primit informaţii detaliate de la militari, inclusiv nume şi date, şi a fost rugat să transmită public următoarele:

1. "Cavaleria" îşi va face intrarea "în scenă"
2. La nevoie, militarii vor solicita ajutorul şi cooperarea civililor
3. Relaxaţi-vă şi priviţi "focurile de artificii"

Drake confirmă şi el faptul că atât conferinţa de la Rio cât şi întâlnirile ţărilor G20 au avut ca scop nedeclarat implementarea planului Agenda 21 pentru instaurarea unei Constituţii Globale, şi instaurarea Noii Ordini Mondiale plănuită de Cabală. Toate aceste eforturi au eşuat.

ONU va fi desfiinţată şi în schimb se vor pune bazele unei noi Organizaţii Planetare de Cooperare care să servească cu adevărat interesele oamenilor. Băncile Centrale vor fi desfiinţate, ca şi impozitul pe venit.

Extratereştrii benefici care ne ajută vor avea în curând permisiunea să apară în public pentru a ne dezvălui cine suntem, de unde am venit aici pe Pământ, şi de ce, pentru a ne spune adevărata istorie a noastră.

Mass-media oficială nu va avea încotro şi va trebui să relateze despre toate aceste acţiuni şi evenimente.

Drake sugerează că este bine, ca măsură de prevedere, să dispunem fiecare de bani lichizi (cash) astfel încât să ne ajungă pentru 2 săptămâni, pentru orice eventualitate.

În concluzie, ne aşteaptă un viitor fericit!

Întro completare ulterioară, Drake subliniază cele spuse anterior, şi adaugă câteva detalii importante pentru clarificarea situaţiei.

Există două aspecte diferite în ceea ce priveşte "unda verde".Primul aspect este format de acţiunile pe care militarii americani le vor duce la îndeplinire cu scopul de a restabili libertatea cetăţenilor americani. Asta va fi un lucru extraordinar în multe feluri: atât tactic, cât şi logistic.

S-ar putea să vedeţi trupe militare şi acţiuni publice. Ar putea să apară unele întârzieri în ceea ce priveşte traficul, din aceste motive. Planul este conceput de aşa natură încât să se realizeze eficient cât se poate de multe acţiuni, dar fără a apare vreo problemă de orice fel.

Al doilea aspect este afirmaţia că trebuie să fim vigilenţi cu toţii. Ţintele militarilor trebuie să fie atât eventualele drone care ar putea apare la faţa locului, cât şi orice trupe cu însemnele ONU. Acest aspect este de actualitate. Trebuie să vă asiguraţi că ţintele voastre sunt exact ceea ce sunt. În niciun caz nu vă angajaţi în confruntări cu militarii care poartă însemnele SUA.

La nevoie, militarii americani vor solicita ajutorul civililor. Pe teren vor fi prezente trupe militare ce vor fi conduse de un ofiţer (locotenent, căpitan, maior sau colonel). Modul lor de abordare a civililor va începe cu un salut, vă vor explica de ce se află ei acolo, şi vor solicita să vă vorbească.

În rest, relaxaţi-vă şi priviţi "focurile de artificii".

Sugerez să rămânem cu toţii foarte vigilenţi, pentru orice eventualitate.

Trebuie să ştiţi că, după informaţiile pe care le-am primit, suntem înaintea lor cu acţiunile şi planurile. În plus, se pare că militarii pozitivi au câştigat bătălia internă (cu agenţii lor care se infiltraseră acolo), şi se află acum la comandă.

Cele trei aspecte importante pe care deja le-am amintit încă de la inceput mi-au fost date pentru a le face publice.

Ultimul aspect este declanşarea "undei verzi".

Această "undă verde" are şi ea două componente.

Una este cea pe care am discutat-o mai sus şi care este de ordin tactic, iar cealaltă este de ordin financiar. Aceste două acţiuni au fost planificate astfel încât fiecare să realizeze eficient scopul pentru care au fost plănuite.

Fiecare dintre ele este destul de complexă, după cum vă puteţi da seama. Cele două au fost separate pentru că inamicii au accelerat planurile lor. Acest aspect a fost luat în considerare încă de la început în planurile noastre, dar a fost lăsat deoparte deoarece opţiunea noastră fusese ca cele două componente să aibă loc simultan. După cum se vede, situaţia s-a schimbat pentru că inamicii şi-au devansat planurile trecând la acţiuni care ar fi trebuit să aibe loc ceva mai târziu.

Mi s-a spus că ordinul de "undă verde" tactică va fi pus în funcţiune dacă va fi solicitat, ceea ce am şi făcut. Acum aşteptăm a doua componentă a "undei verzi", cea financiară. Mă aştept să înceapă foarte curând.

Cei care au o anumită experienţă în astfel de acţiuni trebuie să fie luaţi ca exemplu. Ei sunt capabili să rămână calmi şi să ia decizii corecte în condiţii de mare stres în situaţii deosebite. În această categorie intră oricine care are aceste calităţi. Personalul militar are capacitatea de a acţiona eficient în condiţii extreme, şi ştiu cum să ofere structurile necesare pentru ca operaţiunile să fie un succes. Vă rog să le daţi mare atenţie.

În faţa noastră avem posibilitatea minunată a libertăţii. Majoritatea americanilor nu au nici cea mai mică idee despre ce schimbări majore vor apare în toate nivelele societăţii, personal, social şi public. Cu toţii vom descoperi că fiecare dintre noi avem nevoie unii de ceilalţi pentru talentele, abilităţile profesionale şi personale ale fiecăruia. Va trebui să depunem eforturi susţinute pentru a trece de diferenţele de rasă, credinţe (chiar şi cele religioase) şi superioritate.

Nu am considerat niciodată că oamenii sunt mult diferiţi unul de celălalt. Desigur, există diferenţe de rasă, de aspect fizic, dar dincolo de asta, oameni sunt tot oameni. În plus, fiecare dintre noi avem un buchet de credinţe personale, indiferent de religie.

Superioritatea va fi definită prin prisma a ceea ce poate să facă o anumită persoană. Un anumit talent sau capacitate îi permite persoanei să execleze întrun anumit domeniu şi astfel câştigă respectul celorlalţi în acest domeniu.

Datorită modificărilor în operaraţiunile şi condiţiile reale de pe teren, este evident faptul că orice astfel de planuri trebuie să rămână fluide, să fim capabili să adoptăm schimbările necesare pentru a asigura continuarea acţiunilor eficiente. La fel cum un joc de fotbal poate fi schimbat pe teren în funcţie de condiţii, la fel tactica acestor acţiuni se va schimba pentru a ne menţine avantajul în faţa inamicilor.

Reţineţi că asta este ultima nostră şansă şi cu toţii avem nevoie să ne asigurăm ca vom avea succes deplin.

NOTA AIM: David Wilcock a vorbit cu Drake despre toate acestea, şi a publicat noi informaţii în "Unda verde": ar fi frumos!Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

NOU! Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=594

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.
Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Ionut Mihai este redactor AIM

Recomandări:

"Îngerul" digital
În mai 1997, brevetul înregistrat în S.U.A. la nr. 5629678 a fost acordat unui "Sistem de observare, de reperare şi de regăsire personală", constând dintr-un emiţător-receptor microscopic (numit şi "purice electronic miniaturizat"), suficient de mic pentru a putea fi implantat chiar şi oamenilor.
nota 9.60 din 1153 vizite
Peste 2000 vizite
Cuptorul cu microunde
În cele ce urmează vom prezenta pe scurt câteva din testele făcute asupra acţiunii microundelor folosite în aparatele electrocasnice (cuptoare cu microunde). Dintre aceste experimente unele sunt destul de simple şi pot fi făcute de oricine.
nota 9.43 din 2927 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting