Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Perturbarea biocâmpului uman

Perturbarea biocâmpului uman

Publicat de: ionut_mihai.aim redactor AIM
Publicat la: 29.06.2012
Citit de: 1771 ori
Conţine: 1253 cuvinte
9.87
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
118
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
197
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
1125
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
555
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
381
Originea democratiei: o poveste cu tilc
267
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
785
Vladimir Putin - agentul trezirii?
1317
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
903
Se intampla ceva extraordinar in lume
330
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
780
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
538
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
477
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
1726
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
571
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
399
Stalin a inviat din morti
927
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
1704
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
606
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
456
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:


ATENŢIE: Acest articol este un original AIM şi se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", detaliată la final.
ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


NOU! Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=593


Perturbarea biocâmpului uman

de Eugen Bârgăoanu

Tehnologia modernă foloseşte unde electromagnetice în toate aplicaţiile sale. Majoritatea radiaţiilor generate de către aceste unde au efecte secundare nocive asupra organismului uman. Vom enumera cele mai importante surse de radiaţie care pot genera boli grave şi chiar terminale, în unele cazuri. Multe dintre efecte nu sunt evidente pe termen scurt. Ele apar după mai mulţi ani.

Să ne amintim care a fost impactul radioactivităţii la începutul secolului trecut. Zeci de ani au trecut şi cercetători importanţi, precum Marie Curie, (singurul savant care a primit de două ori premiul Nobel) au murit de cancere sau leucemii. S-a concluzionat apoi că radiaţiile gamma sunt extrem de nocive pentru organismul uman (şi nu numai). Astăzi, este unanim acceptat că aceste radiaţii ne expun la pericole foarte mari, mai ales din cauza faptului că au efecte cumulative pentru organismul nostru.

Cei care lucrează în sfera unor astfel de radiaţii sunt ecranaţi cu materiale foarte dense (plumb), iar în plus, se iau şi alte măsuri de precauţie extraordinare. Chiar şi aşa, medicii radiologi nu au voie să practice specialitatea lor până nu fac 1 sau 2 copii pentru ca aceştia să nu se nască cu malformaţii. Persoanele practicante în defectoscopie (radiaţii gamma) au un program limitat, sporuri deosebite şi ies la pensie mult mai devreme decât restul populaţiei.

Astăzi, este cunoscut faptul că radiaţia cosmică are influenţe nocive asupra sănătăţii noastre, şi că personalul care zboară pe avioane cu reacţie, la înălţimi foarte mari (peste 8000 m) nu se poate proteja împotriva efectelor. Ca urmare, numărul de ore pe care le pot petrece în aer este limitat. De exemplu, stewardesele, după o anumită perioadă de zbor, devin sterile. Aşa se explică salariile foarte mari şi multitudinea de facilităţi ale celor care lucrează pe avion.

Radiaţiile cosmice, radiaţiile gamma, radiatiile X, sunt radiaţii electromagnetice considerate periculoase pentru fiinţa umană. Credeti că lista se opreşte aici? Citiţi mai departe!

La ora actuală, pe planetă există radiaţii electromagnetice care acopera aproape toata gama de frecvenţe din spectrul electromagnetic, pornind de la frecvenţe foarte joase până la gama microundelor (GHz).

Haideţi să vedem care sunt cele mai importante dintre ele:

- Liniile de curent care distribuie energia electrică peste tot pe glob, în casele noastre, sau în zonele industriale; ele funcţionează pe frecvenţe de 50 ? 60 Hz;
- Radiaţiile din domeniul undelor radio utilizate în toate transmisiile radio-tv, acţionări industriale prin radio, comunicaţii, etc;
- Radiaţiile din domeniul microundelor utilizate în telefonia mobilă, în tehnologia telefoanelor cordless (DECT), wireless (interconectare între sisteme fără fire).În prezent, există studii acceptate la nivel mondial de către lumea ştiinţifică şi autorităţi, iar noi vom prezenta în continuare datele şi rezultatele lor deoarece ele dovedesc clar că există o strânsă legătură între apariţia unor boli foarte grave şi radiaţiile electromagnetice.

În 1984, la Geneva, O.M.S. (Organizaţia Mondială a Sănătăţii) a declarat oficial că expunerea la câmpuri electrice de foarte înaltă frecvenţă alterează comportamentul celular, fiziologia şi stările psihologice, şi a admis pentru prima dată că reţelele electrice au o influenţă nefastă asupra sănătăţii umane: "Studiile de care dispunem astăzi ne îndeamnă să evităm orice expunere inutilă la câmpuri electrice." Sau, după cum sintetiza un ziarist al săptămânalului "People" concluziile conferinţei OMS: "Sunteţi obosit? Vă pierdeţi memoria? Probabil linia de înaltă tensiune a cartierului dumneavoastră este sursa tuturor acestor neajunsuri."

În Pensacola, într-un laborator al marinei SUA, s-a testat modul în care se comportă memoria atunci când este expusă la o radiaţie magnetică de 1 Gauss (un câmp foarte slab). S-a constatat că la frecvenţe cuprinse în gama 45-60 Hz (frecvenţa liniilor electrice) memoria scade substanţial. În 1984, Dr. Wendell Winter, de la universitatea din Texas, a declarat ca tumorile canceroase se dezvoltă de 600 de ori mai repede atunci când subiectul este expus unui camp de 60 Hz, frecvenţa liniilor electrice americane. Puţini sunt cei care conştientizează legătura subtilă existentă între structura umană şi electricitate.

Expunerea la câmpuri electromagnetice puternice epuizează rezerva de norepinefrină, neurotransmiţător corelat cu procese mentale şi cu memoria, ceea ce favorizează apariţia depresiei.

Conform studiilor lui Robert Becker, victimele sinuciderilor, comparativ cu restul populaţiei, trăiesc cel mai adesea într-un mediu magnetic cu cel putin 22 % mai puternic. De asemenea, numărul de accidente este cu 40 % mai mare în astfel de zone.

Tot Becker este cel care a realizat un experiment notabil privind influenţa câmpului electromagnetic generat de reţelele electrice asupra proceselor de decizie desfăşurate de creierul uman: s-a cerut unui număr semnificativ de europeni şi americani să aleagă nota muzicală preferată. Surprinzător, în Europa, majoritatea a ales un Sol diez, asociat frecvenţei liniilor locale care este de 50 Hz. În America, majoritatea a ales un Si, notă apropiată de frecvenţa liniilor americane - 60 Hz.

Investigarea prin metode energetice (biorezonanţă) arată că o simplă uscare a părului cu foenul electric perturbă complet câmpul nostru energetic, astfel încât este necesară peste o săptămână ca structura eterică să se refacă. Acest lucru nu ar trebui să ne mire; încă din secolul XIX, Tesla avertiza asupra influenţelor nocive ale radiaţiei pe frecvenţa de 60 Hz.

Semnalele sale de alarma nu au avut însă ecou, industria deja luase avânt, iar metodele alternative pe care el le propunea pentru energia electrică nu ar fi adus profit celor care controlau sursele de energie. Ca şi în epoca modernă, interesele financiare au câstigat. Trebuie subliniat un aspect şi anume acela că influenţele nefaste ale poluării electromagnetice ne afectează pe toţi, săraci sau bogaţi; când apar boli în faze terminale, banii nu sunt un colac de salvare.

Putem lua ca exemplu preşedintele concernului Apple (Steve Jobs) unul dintre cei mai bogaţi oameni din lume, care la 55 de ani este bolnav de cancer la pancreas şi a făcut un transplant de ficat [între timp, el a murit - nota AIM]. Indiferent de câţi bani avem, radiaţiile electromagnetice nu ne ocolesc. Lucrând permanent într-un mediu tehnologizat, componenta electromagnetică a avut cu siguranţă o anumită contribuţie la deprecierea sănătăţii lui. Fiecare reacţionam unic, dar cu toţii suntem afectaţi.

Şi Wilhelm Reich, părintele orgonicităţii, a tras în anii '60 un semnal de alarmă privind pericolul poluării electromagnetice. Reich a constatat că pentru a obţine rezultate curative cu dispozitivele sale, acestea trebuiau amplasate la minim 10 mile distanţă de o centrală electrica şi la minim 50 mile distanţă de o centrală atomoelectrică.

Mulţi oameni de ştiinţă s-au întrebat dacă nu cumva este o vânătoare de vrăjitoare, adică dacă asocierea dintre diverse boli şi radiaţiile electromagnetice este reală. Un experiment realizat în Elveţia în anii '80 a evidenţiat incontestabil stresul generat de radiaţiile electromagnetice.

Au fost luate grupuri de subiecţi suferind de diverse afecţiuni gen oboseală cronică, stres, dereglări hormonale, dereglări ale ciclului menstrual, etc. şi au fost duşi într-o zonă montană izolată, cazaţi în cabane fără curent electric. De fapt, acesta a fost şi singurul tratament aplicat.

Subiecţii nu trebuiau să folosească în niciun fel curentul electric. După numai 3 săptămâni, absolut toţi subiecţii au înregistrat progrese remarcabile şi în cele mai multe cazuri afecţiunile au dispărut complet. Mai interesant este faptul că, după revenirea în "lumea civilizată", rezultatele s-au mentinut chiar şi 2 ani.

Ca urmare, a apărut o adevărată frenezie legată de protecţia împotriva electromagnetismului generat artificial. În Germania, s-au construit case ecologice prevăzute cu un întrerupător general pentru decuplarea curentului, astfel încât pe timpul nopţii curentul să poata fi deconectat în întreaga casă.

Studiile realizate în această direcţie au arătat că un simplu fir prin perete, aflat sub potenţial electric, chiar dacă nu are consumator (deci chiar dacă prin el nu trece un curent), se comportă ca o antenă şi radiază electric, perturbând biocâmpul uman.

Sursa: http://www.aimgroup.ro/site/perturbarea-biocampului-uman.htmlActive Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

NOU! Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=593

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.
Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Ionut Mihai este redactor AIM
Autorul articolului este Eugen Bargaoanu

Recomandări:

Peste 2000 vizite
Cuptorul cu microunde
În cele ce urmează vom prezenta pe scurt câteva din testele făcute asupra acţiunii microundelor folosite în aparatele electrocasnice (cuptoare cu microunde). Dintre aceste experimente unele sunt destul de simple şi pot fi făcute de oricine.
nota 9.43 din 2927 vizite
Extraterestrii vindeca copiii bolnavi dintr-un spital
Extratereştrii benefici apar în spitale, vin pentru scurt timp lângă o fiinţă bolnavă pe care o ating sau căreia îi injectează o soluţie, după care omul este vindecat.
nota 10.00 din 1070 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting