Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Rio: Cabala a încercat impunerea Guvernului Modial

Rio: Cabala a încercat impunerea Guvernului Modial

Publicat de: ionut_mihai.aim redactor AIM
Publicat la: 26.06.2012
Citit de: 3139 ori
Conţine: 1349 cuvinte
9.99
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
118
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
197
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
1125
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
555
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
381
Originea democratiei: o poveste cu tilc
267
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
785
Vladimir Putin - agentul trezirii?
1317
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
903
Se intampla ceva extraordinar in lume
330
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
780
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
538
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
477
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
1726
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
571
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
399
Stalin a inviat din morti
927
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
1704
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
606
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
456
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:


ATENŢIE: Acest articol este un original AIM şi se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", detaliată la final.
ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


NOU! Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=591


Lordul Christopher Monckton, consultant-şef la Institutul de Politici Publice şi Ştiinţă, şi fost consultant ştiinţific în cabinetul Margaret Thatcher, dezvăluie întrun interviu adevărul despre discuţiile de la întrevederile de la Rio de Janeiro (Brazilia).

Monckton afirmă că scopul întrunirilor nu a fost nici pe departe salvarea planetei prin conservarea mediului înconjurător, şi nici eradicarea sărăciei, ci aducerea întregii lumi sub umbrela Guvernului Mondial. El spune că toate aceste "capete luminate" care s-au adunat la Rio, pur şi simplu au eşuat, chiar dacă în mod oficial au declarat că întâlnirile au fost un succes.

Această înregistrare video este confirmarea filmată a minunatelor ştiri care au apărut astăzi. Şi anume, instaurarea unui Guvern Unic Mondial printro hotărâre la Rio a eşuat!

Ieri, Drake a menţionat foarte supărat că planul numit Agenda 21 este luat în calcul, pentru instaurarea unui Guvern Unic. Apoi, astăzi Benjamin Fulford declară:

"Săptămâna trecută, mass-media controlată de Cabala occidentală a acreditat ideea că întâlnirile de la Rio de Janeiro au fost un eşec pentru că nu s-ar fi ajuns la niciun consens pentru eradicarea sărăciei şi nici pentru conservarea mediului. Cu toate acestea, s-a ajuns la un acord pentru folosirea unei sume de 513 miliarde USD pentru reducerea sărăciei şi pentru măsuri de curăţare a mediului. Acesta este de fapt un eşec al Cabalei care ar fi dorit să dispună la discreţie de această sumă de bani pentru a-şi umple din nou buzunarele (aşa cum au făcut-o până acum), deturnând-o de la scopurile altruiste spre folosul propriu. Această finanţare este oferită de către ţările emergente către ţările sărace pentru a eradica sărăcia. Aceasta este o dovadă clară a faptului că se intensifică boicotul tuturor ţărilor lumii împotriva conducătorilor criminali ai SUA şi Europei. Cabaliştii încearcă să împovăreze propriile popoare ca pe nişte sclavi, acesta este adevărul despre "criza financiară" din occident."

Iată că acum avem acestă înregistrare video în care Lordul Monckton explică ce s-a petrecut de fapt. Deşi are numai 10 minute, interviul este revelator din multe puncte de vedere.

Întreaga conferinţă a adunat numai 10.000 de participanţi, în ciuda faptului că ONU anunţase o listă uriaşă de 50.000 de persoane.

Monckton afirmă că întreaga conferinţă a purtat încă de la început asupra sa un semn de "moarte". Practic, era evident încă de la început, că acţiunile ce se doreau a fi luate la această conferinţă vor eşua!

Protejarea mediului nu mai este o moda, nu mai este "verde", nu mai este un domeniu prin care se acumulează capital politic sau de manevră şi manipulare publică.

Lordul Monckton acuză faptul că aşa-numitele partide "verzi" occidentale nu au făcut decât să exploateze tema protejării mediului pentru a face foarte mulţi bani pe spinarea bieţilor cetăţeni care au plătit taxe uriaşe ca şi compensaţie a folosirii unor tehnologii învechite, sau - din contră - au plătit sume exorbitante pe aşa-numitele tehnologii "prietenoase cu mediul", care însă nu sunt chiar aşa de prietenoase, în schimb sunt foarte scumpe!Iniţiatorii planului Agenda 21, care are la bază "necesităţi de mediu" pentru a forţa o Guvernare Mondială, au recunoscut că nu pot justifica măsurile pe care doresc să le impună, motivându-le în termeni de protejarea mediului! Acest fapt este absolut extraordinar!

Unul dintre fondatorii mişcării Greenpeace care crede sincer în scopurile pentru care a fondat organizaţia, a recunoscut în urmă cu câţiva ani că a trebuit să se retragă din activitatea organizaţiei pentru că aceasta fusese deturnată şi capturată de politicieni, şi care o foloseau încă de pe atunci pentru propriile scopuri josnice, şi pentru a distruge economia occidentală din interior.

Opinia Lordului Monckton este că întrunirile de la Rio au fost un real succes, pentru că au re-adus în prim-plan şi au dat din nou valoare adevarată conceptului de protejare a mediului, fără a fi îndoctrinat politic în niciun fel.

"Sforarii" occidentali sperau să poată impune cumva o concluzie la această conferinţă de la Rio, prin care ONU să fie împuternicită ca, sub masca protejării mediului, să dispună de politici şi reguli stricte care să fie respectate de toate ţările planetei, inclusiv să dispună de fonduri atrase prin taxarea ţărilor planetei. Sperau să instaureze un Guvern Mondial aducându-l pe "uşa din spate"!

Dacă sunteţi surprinşi de toată această temă a "Guvernării Unice", e bine să ne amintim că Jacques Chirac vorbeşte despre asta, că Jacques Attali (şeful Băncii Europene pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare) şi el vorbeşte despre asta, Al Gore vorbeşte şi el despre aceasta...

Încă din 2009 când a avut loc Conferinţa de Mediu de la Copenhaga, toţi aceştia au dorit să impună un plan pe care ei îl întocmiseră, prin care erau specificate instituţii, fonduri, mecanisme de funcţionare politică şi financiară, pentru a instaura un Guvern Unic Global, sub masca protejării mediului. Dar acest plan a eşuat atunci când a fost expus publicului, pentru că acest plan specifica faptul ca ONU să poata avea puterea de a taxa toate ţările membre, în funcţie de bunul plac, să poată interveni în mod direct asupra mediului din orice ţără, toate acestea sub "umbrela" protejării mediului. Practic, un Guvern Mondial deghizat cu mare dibăcie!

Apoi ei au vrut să facă acelasi lucru aici, la Rio. Şi-au dat seama că nu mai pot folosi schimbările climatice ca o scuză, aşa încât aproape nu s-a vorbit deloc de climă şi vreme la această conferinţă.

Lordul Monckton aminteşte că organizatorii au schimbat şi condiţiile de participare, astfel încât oamenii incomozi ca Monckton să nu mai poată vorbi public la aceste conferinţe, şi au motivat că aceste măsuri sunt luate pentru că ceea ce au de spus asemenea vorbitori nu este deloc interesant şi relevant...

La această conferinţă, primul paragraf al concluziilor începe cu recunoaşterea faptului că cea mai mare problemă a planetei nu este deloc clima, ci SĂRĂCIA. Lordul Monckton este de acord cu această concluzie. Sărăcia nu este deloc necesară, ea a apărut din socialism, şi nici măcar nu există vreun motiv de mediu pentru care oamenii ar trebui să fie săraci. Există suficiente resurse de teren, de apă, etc, pentru ca Pământul să poată hrăni întreaga populaţie chiar dacă ar creşte până la 10 miliarde! Toate acestea, fără să fie necesară distrugerea mediului, fără să fie necesare dispariţii de specii (animale sau plante). Putem să facem aşa încât cu toţii să fim prosperi.Prin recunoaşterea faptului că problema nr. 1 a planetei este sărăcia, întreaga scenă se re-configurează: mediul şi clima nu mai pot fi folosite ca paravan pentru măsuri dezastruoase pentru oameni. Este un nou început pentru că forţează unele măsuri de natură economică cu scopul de a pune capăt sărăciei pe planetă, şi a asigura prosperitatea tuturor oamenilor!

Un fapt foarte important pe care îl aminteşte Lordul Monckton, este acela că odată ce prosperitatea devine standard de viaţă pentru toţi oamenii, atunci populaţiile nu mai cresc aşa de mult ca în cazul sărăciei, ci se stabilizează, se ajunge la un echilibru.

Aşa încât, dacă se doreşte oprirea creşterii rapide a populaţiei lumii, atunci trebuie eradicată sărăcia, cât mai repede. Acest imperativ nu este numai de natură practică, economică, ci şi morală.

Noi, ca oameni, avem tot ce este necesar pentru a găsi căile cele mai bune în rezolvarea problemelor cu care ne confruntăm. Ar trebui să folosim cu responsabilitate toate aceste daruri pe care le avem pentru a trăi în armonie cu toate fiinţele de pe Pamant, fie ele animale sau plante.

Ei bine, majoritatea discuţiilor purtate aici la Rio au fost despre cum să poată impune reguli stricte pentru ţările lumii pentru instituirea unui Guvern Mondial. S-a discutat practic despre cum să se puna capăt libertăţii, în toată lumea, sub paravanul "protecţiei mediului".

Toţi aceştia au pierdut! Au pierdut cu BRIO!

Ca de obicei, declaraţiile oficiale de la încheierea lucrărilor acestei conferinţe au fost pozitive, că discuţiile au fost un succes, etc... Dar adevărul este că au eşuat în planurile lor de a instaura pe calea "mediului" un Guvern Mondial.

Lordul Monckton dezvăluie că zilele "protecţiei mediului" - ca paravan de taxare ruşinoasă a oamenilor spre beneficiul unor egoisti - sunt numărate, şi că această temă există încă doar datorită prostiei guvernelor naţionale care se lasă păcălite.

În curând va apare adevărata grijă pentru planetă, şi nu doar vorbe goale menite să distrugă economiile oamenilor şi să-i facă sclavi sub motivul necesităţii respectării mediului.

Jocul a început!Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

NOU! Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=591

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.
Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Ionut Mihai este redactor AIM

Recomandări:

Peste 2000 vizite
Cuptorul cu microunde
În cele ce urmează vom prezenta pe scurt câteva din testele făcute asupra acţiunii microundelor folosite în aparatele electrocasnice (cuptoare cu microunde). Dintre aceste experimente unele sunt destul de simple şi pot fi făcute de oricine.
nota 9.43 din 2927 vizite
Peste 2000 vizite
Cum ne pregătim pentru 4D ?
În cele ce urmează voi schiţa câteva repere care ar putea să vă fie utile dacă vreţi să vă pregătiţi pentru acomodarea cu dimensiunea a 4-a. Deşi imi dau seama că textele lungi sunt citite doar de cei care au răbdare, sunt convins că cei care îşi doresc cu adevărat să afle noutăţi pe această temă, vor parcurge atent, până la capăt, şi fără prejudecăţi, acest text care ar putea părea plictisitor celor în cautare doar de "senzaţii tari, exotice". Pentru că, prejudecăţile nu sunt decat lăcate pe uşi închise.
nota 9.62 din 2762 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting