Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Drake: 25 - 30 iunie, săptămâna decisivă

Drake: 25 - 30 iunie, săptămâna decisivă

Publicat de: ionut_mihai.aim redactor AIM
Publicat la: 25.06.2012
Citit de: 4758 ori
Conţine: 1043 cuvinte
10.00
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
126
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
226
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
1133
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
579
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
389
Originea democratiei: o poveste cu tilc
296
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
802
Vladimir Putin - agentul trezirii?
1548
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
920
Se intampla ceva extraordinar in lume
343
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
788
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
540
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
488
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
1759
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
581
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
437
Stalin a inviat din morti
941
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
2043
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
653
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
494
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:


ATENŢIE: Acest articol este un original AIM şi se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", detaliată la final.
ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


NOU! Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=588

Întrun interviu audio din data de 24 iunie 2012, Drake raportează informaţii de ultimă oră, urgente. "Nu am mai fost atât de supărat de pe vremea când mă aflam în Vietnam", spune Drake.

https://s3.amazonaws.com/files.the2012scenario.com/Drake+Vital+News.mp3

Săptămâna aceasta se va solicita un vot din partea ţărilor G20 pentru a globaliza toate ţările de pe planetă şi a instaura Noua Ordine Mondială, ca pretext pentru "continuarea dezvoltării durabile" a omenirii (aspect ce s-a aflat pe agenda de lucru a întâlnirilor de la Rio de Janeiro).

Drake îşi exprimă speranţa că militarii sunt deja pe poziţii şi vor acţiona pentru a preîntâmpina aceste decizii dezastruoase. Vom şti care este situaţia cel mai târziu miercuri 27 iunie.

De asemenea, Drake ne anunţă că o mulţime din masonii Cabalei care urmează să fie arestaţi se află deja în afara graniţelor SUA, în alte ţări, crezând că astfel vor scăpa. Dar ei se înşeală: vor fi arestaţi cu forţa oriunde s-ar găsi.Până miercuri dimineaţă, militarii vor dispune şi de ultima decizie legală semnată pentru a îşi începe acţiunile plănuite.

Militarii care vor duce la îndeplinire arestările vor purta uniforme americane ce vor avea ca semn distinctiv steagul Americii pe umărul drept.

Toţi militarii care vor participa în aceste operaţiuni cruciale sunt deja foarte nervoşi...

Drake sfătuieşte pe toţi civilii să rămână în case, să NU FACĂ NICIO ACŢIUNE pe cont propriu, decât în cazul în care vecinii lor pe care îi cunosc de mult timp sunt arestaţi în mod abuziv.

Drake afirmă că Forţele Armate ale SUA au primit dreptul de a-i aresta pe membrii Cabalei încă de duminică seara (24 iunie).

Drake ne informează că militarii s-au mobilizat în stare activă în multe zone de pe cuprinsul SUA. Să nu uităm că perioada verii este tradiţională pentru antrenamentele şi exerciţiile militare ale Gărzii Naţionale Americane.

O femeie din orasul St. Louis intervine în cadrul emisiunii şi spune că străzile sunt pline de trupe militare şi tancuri. Soldaţii i-au spus că se află acolo pentru exerciţii militare timp de o săptămână, dar rămâne de văzut care este adevăratul motiv.

Banca Rezervei Federale din St. Louis este una din cele 12 bănci ale caror conturi au fost suspendate încă din aprilie 2012, conform lui David Wilcock (divinecosmos.com - dar site-ul lui David nu poate fi accesat în mod direct din România).

Cu doar câteva ore în urmă, Drake a aflat că gruparea masonică a Cabalei criminale face eforturi disperate pentru a instaura Noua Ordine Mondială printro hotărâre a Naţiunilor Unite care urmează să fie adoptată săptămâna aceasta în regim de urgenţă.

Planul este ca elementele cheie care au fost hotărâte în secret la intalnirea de la Rio de Janeiro din Brazilia (G20) sub numele de "Agenda 21" vor sta la baza decretului ce se va publica săptămâna aceasta la Haga, în Olanda.

Drake aşteaptă de la forţele pozitive din Pentagon confirmarea faptului că toata lumea este pregătită pe poziţii pentru a contracara acest efort disperat al Cabalei. Evenimentele se precipită!

Deşi nimeni nu doreşte ca lucrurile să ia o întorsătură violentă, totuşi există această posibilitate, mai ales că Forţele Ascunse (mercenari) ale Cabalei vor să declanşeze haos şi nesiguranţă pentru a avea motiv apoi să decreteze situaţia de Urgenţă în SUA şi apoi imediat instaurarea unui Guvern Unic Mondial.

Oamenii conştienţi de ceea ce se petrece acum pe această planetă, stiu deja că familia noastră galactică este pregătită să intervină pentru a îndepărta în totalitate această Cabală malefică, criminală.

Există posibilitatea ca, pentru trezirea întregii umanităţi (inclusiv a celor care "dorm" în continuare afirmând că nimic nu se petrece), să se permita doar APARENT instaurarea Noii Ordini Mondiale, care apoi va fi imediat "extrasă" din societatea umană de pe Pământ, definitiv. Se pare că marea majoritate a oamenilor au nevoie de o "zgâlţâială" zdravănă pentru a se trezi... la realitate.

Am fost asiguraţi în nenumărate rânduri că Ordinea Divină va fi instaurată pe această planetă, chiar dacă până atunci ar putea să apară unele evenimente dramatice care vor "răscoli" umanitatea.

Ce putem face noi acum? Cel mai bun lucru este să împărtăşim cu apropiaţii noaştri toate aceste adevăruri care vor lipsi din ştirile mass-mediei oficiale. De asemenea, este extrem de important să menţinem constantă atitudinea noastră de optimism şi lumină, de iubire şi bucurie, gândindu-ne că toate aceste evenimente ce urmează în câteva zile sunt necesare pentru a alunga răul, şi a aduce binele divin pe Pământ.

Odată ce vom trece peste toate aceste timpuri de transformări, umanitatea va beneficia de o libertate şi armonie pe care noi nu le putem nici măcar imagina acum!

Vom fi din nou împreună cu fraţii şi surorile noastre din cosmos!

Iată o frază-cheie ce poate fi repetată de fiecare dintre voi pentru a vă ajuta foarte mult pe parcursul acestei perioade:

ORDINEA DUMNEZEIASCĂ ÎMBRĂŢIŞEAZĂ PĂMÂNTUL. MULŢUMESC, DOAMNE!

Vă rugăm să vă informaţi prietenii cu privire la toate acestea, pentru ca şi ei să cunoască adevărul, prevenind astfel evenimente dramatice ce ar putea să apară datorită neînţelegerii sau a panicii.

COMPLETARE 28 iunie 2012:

Drake: Pregătiri preemptive - S-a dat undă verde!

Drake anunţă, întro emisiune care a fost transmisă aseară, că s-a dat undă verde pentru pachetul de acţiuni care este cunoscut sub numele de "Evenimentul". Drake a primit informaţii detaliate de la militari, inclusiv nume şi date, şi a fost rugat să transmită public următoarele:

1. "Cavaleria" îşi va face intrarea "în scenă"
2. La nevoie, militarii vor solicita ajutorul şi cooperarea civililor
3. Relaxaţi-vă şi priviţi "focurile de artificii"

Drake confirmă şi el faptul că atât conferinţa de la Rio cât şi întâlnirile ţărilor G20 au avut ca scop nedeclarat implementarea planului Agenda 21 pentru instaurarea unei Constituţii Globale, şi instaurarea Noii Ordini Mondiale plănuită de Cabală. Toate aceste eforturi au eşuat.

ONU va fi desfiinţată şi în schimb se vor pune bazele unei noi Organizaţii Planetare de Cooperare care să servească cu adevărat interesele oamenilor. Băncile Centrale vor fi desfiinţate, ca şi impozitul pe venit.

Extratereştrii benefici care ne ajută vor avea în curând permisiunea să apară în public pentru a ne dezvălui cine suntem, de unde am venit aici pe Pământ, şi de ce, pentru a ne spune adevărata istorie a noastră.

Mass-media oficială nu va avea încotro şi va trebui să relateze despre toate aceste acţiuni şi evenimente.

Drake sugerează că este bine, ca măsură de prevedere, să dispunem fiecare de bani lichizi (cash) astfel încât să ne ajungă pentru 2 săptămâni, pentru orice eventualitate.

În concluzie, ne aşteaptă un viitor fericit!Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

NOU! Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=588

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.
Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Ionut Mihai este redactor AIM

Recomandări:

Bănci chemate la proces
John Ruiz Dempsey, specialist criminalist şi expert judiciar, a înaintat o acţiune de judecată în numele poporului canadian acuzând instituţiile financiare că ar fi implicate în crearea ilegală de bani.
nota 9.96 din 1322 vizite
Gripa aviară
Active Information Media vă prezintă un articol uluitor semnat de dr. Leonard Horowitz. Faimos expert internaţional în materie de sănătate publică, ştiinţe ale comportamentului, noi maladii şi terorism bacteriologic, el este licenţiat la Harvard, şi membru al echipei de cercetători ai acestei Universităţi.
nota 9.00 din 840 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting