Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Cobra: Operaţiunea "Stardust 2"

Cobra: Operaţiunea "Stardust 2"

Publicat de: ionut_mihai.aim redactor AIM
Publicat la: 22.06.2012
Citit de: 1949 ori
Conţine: 1001 cuvinte
9.99
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
121
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
211
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
1127
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
570
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
383
Originea democratiei: o poveste cu tilc
282
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
794
Vladimir Putin - agentul trezirii?
1356
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
911
Se intampla ceva extraordinar in lume
334
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
783
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
540
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
479
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
1748
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
573
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
407
Stalin a inviat din morti
932
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
1813
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
623
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
476
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:


ATENŢIE: Acest articol este un original AIM şi se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", detaliată la final.
ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


NOU! Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=584


Din luna martie 2012 a apărut în mediul virtual online o nouă sursă de informaţii care se auto-denumeşte Cobra (prescurtare de la Compression Beakthrough) şi care coordonează logistic acţiunile de informare a membrilor Mişcării de Rezistenţă. Cobra nu face parte din structurile militare şi nici din cele guvernamentale, dar cooperează cu acestea fiind implicat in serviciul Operaţiunilor Speciale ca expert în domeniul informaţiilor secrete.

Cobra primeşte informaţii direct de la fiinţe extraterestre originare din Constelaţia Pleiadelor (deci nu prin "chanelling"); de asemenea, alte informaţii vin de la Mişcarea de Rezistenţă.

În data de 21 iunie 2012, Cobra a dat publicităţii noi informaţii importante cu privire la aşa-numita operaţiune StarDust 2 (praf de stele) care a fost realizată de către flota de nave cosmice a Pleiadeenilor care se află în imediata vecinătate a Pământului. Cobra detaliază spunând că este vorba de nanotehnologie avansată, special folosită pentru a "marca" pe toţi membrii Cabalei (inclusiv cei mai puţin importanţi) cu un anumit praf foarte fin de nanoparticule care este imposibil de detectat cu tehnologiile pământeşti şi care rămâne pe corpurile lor fizice definitiv.

De ce a fost necesară această operaţiune?

Pentru că termenul oferit Cabalei criminale a expirat, iar planul pentru arestările promise continuă aşa cum a fost stabilit. Dar membrii Cabalei nu doresc deloc să se predea, aşa încât forţele extratereştrilor benefici prezenţi aici au primit acordul de a acţiona mai departe conform planului dinainte stabilit. Federaţia Galactică are toate drepturile, şi obligatia, de a elimina părţile ostile şi ne-cooperante care nu respectă legile galactice şi care ocupă planeta în mod abuziv.

Federaţia Galactică are permisiunea de a extrage aceste părţi ostile chiar şi prin folosirea forţei, în mod direct şi cooperând cu forţele militare pământene, pentru a elibera ostatecii de pe această planetă.

Operaţiunea StarDust 2 este compusă din două etape:

1) prima etapă realizează blocarea imediată a sistemului nervos central al persoanei, astfel încât aceasta nu se mai poate mişca.

2) etapa a doua constă în uciderea persoanei, şi va fi activată la momentul oportun sincronizat cu Evenimentul, pentru a împiedica membrii Cabalei să facă orice acţiuni ostile, sau să facă rău.

Pentru cea mai mare parte a membrilor Cabalei, faza 1 este suficientă, însă faza 2 are menirea de a impiedica eficient şi definitiv eventuala declanşare de către Cabală a ostilităţilor prin planul numit "Apocalipsa 33" (declanşarea unui război mondial).Operaţiunea Stardust, în combinaţie cu acţiunile sincronizate ale forţelor militare pământene, va da un "şah mat" puterilor Cabalei. Această tehnologie nu va fi activată decât atunci când va avea loc Evenimentul. La acel moment, forţele pământene pozitive, militare şi civile, trebuie să îşi îndeplinească partea lor de acţiune care va fi absolut necesară. Operaţiunea StarDust va fi doar un ajutor dat acestor forţe pozitive, astfel încât ele să îşi ducă la îndeplinire mai uşor ceea ce trebuie să facă. Este vorba de arestările Cabalei.

Dacă membrii de vârf ai Cabalei au nevoie de o dovada că Stardust există şi este pregătită să aibă loc, ei pot primi - dacă doresc - o demonstraţie în acest sens.

Cobra însă le sugerează că este mai bine pentru ei să se predea înainte de Eveniment, sau chiar în timpul Evenimentului, subliniind că cei din rândul Cabalei care se vor preda şi vor coopera cu forţele pozitive, vor beneficia de mai multă înţelegere.

De asemenea, el subliniază că mulţi dintre membrii familiilor Cabalei nu sunt vinovaţi, şi ei au nevoie de însănătoşire, nu de condamnare. Pentru a demonstra această situaţie, Cobra oferă următoarea confesiune:

"Micul meu secret ruşinos: sunt o Rockefeller.

Da, este adevărat. Acest adevăr îl cunosc doar foarte puţine persoane, şi cu asta mă lupt în fiecare zi. Raportul lui Cobra care a fost publicat recent m-a făcut să vorbesc despre originile mele în mod deschis. De asemenea, vreau să vorbesc şi în numele acelora dintre noi care sunt împotriva planurilor Rockefeller / Rothschild.

Există oameni ca mine care nu au ştiut că facem parte din acestă familie. După ce toată viaţa am fost hărţuiţi şi convinşi să le acceptăm "iniţierile" în organizaţiile lor, fără însă a ni se spune întregul adevăr, eu am decis să merg pe drumul meu.

Mi-am facut un test ADN pentru a-mi descoperi arborele genealogic. Astfel am descoperit că bunica bunicii mele era o Rockefeller. Contrar cu ceea ce ar putea crede unii, eu nu am participat niciodată la vreun ritual şi nici nu am văzut niciun cent din averea familiei.

Sunt absolut convinsă că am fost victima unor atacuri psihice, ca să nu mai vorbesc de faptul că am fost victima unor tratamente medicamentoase psihiatrice pentru că nu vroiam să accept planurile lor negative şi de control.

În ultimul an am fost izolată, aproape fără vreun contact social extern, astfel că am avut ocazia să privesc în mine însămi, în sufletul meu. Am descoperit că iubirea şi iertarea sunt forţe puternice care m-au ajutat să ies din acest impas care mi-a fost impus de-a lungul vieţii.Astăzi, 18 iunie 2012, eu, Stasha Colin, declar că nu mai permit nimănui să se hrănească cu energiile mele, şi că sunt eliberată de toate intenţiile negative ale fiinţelor malefice. Eu SUNT.

Primesc energiile de la Creatorul infinit, prin toate canalele pe care le menţin deschise către EL, cu toată inima mea.

Ştiu că foarte mulţi oameni vor fi şocaţi să afle toate astea, dar eu vorbesc pentru mine, şi pentru toţi copiii Rockefeller care au trecut prin ce am trecut eu.

Dragii mei, lăsaţi la o parte ura, aduceţi iubirea în inimile voastre, şi vă veţi vindeca. Chiar dacă aţi suferit mult datorită planurilor pe care familiile voastre le aveau pentru voi, şi care v-au păcălit, v-au manipulat şi v-au controlat după bunul lor plac. Există oameni care vă inteleg. Eu vă înţeleg."

Această poveste este emoţionantă, iar Cobra încurajează şi pe alţii care se află în situaţii similare, să îşi exprime mărturisirile în această privinţă. Pentru că face parte din procesul de vindecare.

Cobra subliniază că nu ştie când va avea loc Evenimentul, şi că nicio altă fiinţă umană nu ştie, doar Dumnezeu ştie.

Cu toate acestea, se poate petrece oricând. Cu siguranţă se va petrece exact atunci când va fi necesar.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

NOU! Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=584

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.
Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Ionut Mihai este redactor AIM

Recomandări:

Masonii sunt minţiţi
Modul în care francmasoneria se ocultează este, trebuie să recunoaştem, deosebit de eficient. Este structurată într-o ierarhie foarte strictă, în care cei din gradele inferioare nu ştiu nimic despre cei de deasupra lor. Gradelor inferioare nu li se arată adevăratele scopuri ale francmasoneriei, fiind orientaţi doar spre acţiuni care mai degrabă le testează loialitatea decât îi pune în situaţia de a împlini cu adevărat ceva din planurile malefice.
nota 9.24 din 1926 vizite
Peste 2000 vizite
Verdict: vinovati! Papa Benedict si prim-ministrul Canadei - vinovati de crime impotriva umanitatii!
Vinovati! Papa Benedict si prim-ministrul Canadei - vinovati de crime impotriva umanitatii! Verdictul final a fost pronuntat in cazul de justitie penala impotriva Vaticanului si Canadei pentru genocid. Papa Benedict (demisionar) si prim-ministrul Canadei au fost gasiti vinovati de crime impotriva umanitatii si pedepsiti cu 25 de ani de inchisoare. Curtea de Justitie ordona ca ei sa se predea pana la 4 martie 2013, sau vor fi arestati.
nota 9.25 din 3006 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting