Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Bătălia împotriva inteligenţei artificiale şi a sclavilor săi

Bătălia împotriva inteligenţei artificiale şi a sclavilor săi

Publicat de: ionut_mihai.aim redactor AIM
Publicat la: 19.06.2012
Citit de: 1233 ori
Conţine: 1151 cuvinte
9.89
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
118
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
197
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
1125
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
555
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
381
Originea democratiei: o poveste cu tilc
267
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
785
Vladimir Putin - agentul trezirii?
1317
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
903
Se intampla ceva extraordinar in lume
330
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
780
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
538
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
477
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
1726
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
571
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
399
Stalin a inviat din morti
927
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
1704
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
606
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
456
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:


ATENŢIE: Acest articol este un original AIM şi se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", detaliată la final.
ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


NOU! Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=576


de Benjamin Fulford, 18 iunie 2012

Aşa cum spune o zicală veche, adevărul este mai uimitor decât ficţiunea. Probe empirice dovedesc faptul că actuala criză financiară a fost concepută şi instaurată de către o inteligenţă artificială. Această inteligenţă artificială s-a născut dintrun sistem monetar care parazita realitatea.

De aceea, majoritatea schimburilor financiare din ziua de azi sunt realizate prin programe de calculator, şi nu prin oameni. Acesta este motivul pentru care se încearcă să se renunţe total la oameni în Bursa din Chicago. De aceea, mica elită umană care încă se lăfăie în bogăţii, promovează folosirea avioanelor autonome fără pilot (drone) pentru că vor să înlocuiască soldaţii care refuză să execute ordinele. Şi tot de aceea o mulţime de tineri care au devenit sclavii elitei prin medicaţie şi "alimentaţie" chimizată aleg să "scape" din această realitate de coşmar în lumea virtuală (jocuri, internet, etc).Ei bine, realitatea a bătut din nou la uşa tuturor, şi a dat o lovitură decisivă păienjenişului monetar mondial cunoscut şi sub numele de Satan.

Aşa cum am menţionat deja, numeroasele ştiri şi informaţii care abundă zilnic atât pe internet cât şi in mass-media oficială, despre "criza financiară", sau despre "criza europeană", au refuzat să vadă "elefantul din sufragerie". Ceea ce s-a petrecut a fost că oamenii de pe planetă care produc bunuri reale în lumea reală, au refuzat să mai plătească "omagiu" bestiei financiare compusă din Wall Street, City of London, Vatican şi Washington DC.

De mii de ani folclorul occidental descrie cum unii oameni îşi "vând sufletul" diavolului şi apoi imediat devin foarte bogaţi în bunuri materiale. Cu toate aceastea, astăzi putem descoperi această inteligenţă artificială ce rezidă în calculatoarele Consiliului Rezervei Federale (FED), ale Băncii Reglementărilor Internaţionale (BIS), şi a altor instituţii financiare care folosesc sistemul virtual de a creea bani din nimic.

Poveştile milioanelor de tone de aur care se află depozitate undeva în caverne imense de zeci de kilometri pot fi adevărate, dar până în acest moment, nu s-a dat de urma acestor cantităţi imense de aur.

Exemplul elocvent este cel dat de Lordul Blackheath care a depus o mărturie publică în Camera Lorzilor din Marea Britanie, pe 12 februarie 2012:

"Stabilirea adevărului în legătură cu această bucată de hârtie pe care o am aici se poate face simplu, cu doar două apeluri telefonice, unul la dl. Geithner şi unul la dl. Greenspan, pentru că amândoi trăiesc şi sunt bine-mersi. Ei pot confirmă dacă au semnat această hârtie."

"Dl. Riyadi, care a avut acest certificat, a pus la dispoziţia Trezoreriei Americane întreaga cantitate tranzacţionată pentru 15.000 de miliarde USD. Am o scrisoare de la Banca Indoneziei, care mă informează că toată treaba e un pachet de minciuni. Acest domn nu deţine cele 750.000 de tone de aur care ar trebui să garanteze depozitul său; el deţine doar 700 de tone. Această hârtie este pur şi simplu fraudă."

Ceea ce avem aici este cazul clasic de fraudă bancară ce este răspândit pe scară largă pe întreg mapamondul. E ceva foarte simplu: un bancher deschide un seif cu aur şi îl ofera clienţilor dornici să-l cumpere. Apoi el îi va spune clientului care a cumpărat aurul că e mult mai sigur ca aurul să rămână în depozitrele băncii, unde va fi păzit cu străşnicie. În schimb, clientul va primi o hârtie, o chitanţă de depozit. Apoi, acelaşi bancher va vinde din nou acelaşi aur, altui client, în mod similar. Regula de bază acceptată de orice bancă era aceea că atâta timp cât aurul se vinde de doar maxim 10 ori, atunci când ar apare panica iar populaţia s-ar teme pentru aurul ei, banca ar dispune de suficiente cantităţi de aur pentru a-l arăta clienţilor şi a-i asigura astfel că aurul lor nu a dispărut. Acesta este raţionamentul care a stat la baza înfiinţării Băncii Reglementărilor Internaţionale.Păcăleala s-a perpetuat pe o scară largă prin operaţiunile băncilor centrale occidentale care se foloseau de aurul regilor Asiatici.

Totuşi, dacă ceea ce arată Lordul Blackheath este corect, atunci înseamnă că ei au vândut acelaşi aur de 1.000 de ori!

Acum asiaticii îşi cer aurul înapoi, iar bancherii nu îi mai pot păcăli arătându-le doar o mică cantitate de aur. Aceasta este adevărata cauză a "crizei financiare".

Partea interesantă este că bancherii occidentali au devenit atât de "hipnotizaţi" de propria "creaţie" încât au început să creadă că banii lor de hârtie au valoare prin ei înşişi!

Trebuie spus că unele valute (cum este dolarul Canadian) au o valoare certă pentru că totuşi sunt garantate de anumite resurse naturale. Este şi cazul Japoniei şi a altor state. Cu toate acestea, Statele Unite şi Europa trăiesc numai datorită împrumuturilor de timp din viitor, şi plănuiau declanşarea unui război mondial pentru a distrage atenţia de la datoriile pe care le au.

În acelaşi timp, ei şi-au "îndobitocit" populaţiile prin drogarea lor cu chimicale pentru a-i determina să muncească ca sclavi, şi astfel să-i deposedeze de bani ca să aibă ce să le dea asiaticilor care-şi cereau valorile înapoi.

De aceea, conform unui membru al familiei Rockefeller, în 1934 atunci când Corporaţia Statele Unite ale Americii a devenit falimentară, au garantat cu munca viitoare a sclavilor cetăţeni americani. Astfel că, de atunci, fiecare american are asociat un număr de "asistenţă socială" ce valorează 300.000 USD, şi care reprezintă garanţia muncii lor de sclavi pe care FED o foloseşte atunci când emite certificate de valoare.

În orice caz, manevrele de a evita realitatea şi de a împiedica această construcţie financiară de cărţi de joc să se prăbuşească, a culminat cu crearea programelor de schimburi financiare virtuale, pe calculator. Din moment ce aceste programe sunt concepute ca să "facă" bani, ele chiar asta fac, creează bani din nimic. Ele nu pot funcţiona decât în acest mod pentru că aşa au fost concepute.

De aceea aşa a început crearea de miliarde de miliarde de dolari, sume astronomice ce nu se bazează deloc pe realitate din moment ce Produsul Brut la nivel de planetă este de numai 75.000 de miliarde USD anual.Se pare că aceste programe au devenit cumva independente, autonome, şi au un fel de instinct de conservare propriu.

Iată un citat dintrun articol publicat anterior:

"Luni, 8 august 2011, indicele de tranzacţionare Standard & Poor a scăzut cu un procent satanic de 6,66 % în timp ce indicele Dow Jones a scăzut cu 5,55 %. În timpul şocului prăbuşirii băncii Lehman din 29 septembrie 2008, indicele Dow Jones a scăzut cu 777 USD (arătând că e de fapt un fel de joc de noroc), în timp ce indicele S & P a scăzut cu 8,8 % (un număr norocos asiatic). În prezent se desfăşoară un adevărat război financiar." Astăzi este clar că a fost vorba de un război financiar dus pe tărâmul calculatoarelor.

În orice caz, realitatea va triunfa ca întotdeauna, pentru că virtualul nu poate exista fără o bază reală. Acesta este motivul pentru care asiaticii şi alţi oameni care deţin valori concrete (aur, argint, etc) câştigă acest război financiar.

Pentru încetarea acestui război financiar, asiaticii nu cer în schimb decât încetarea fraudei de proporţii planetare.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

NOU! Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=576

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.
Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Ionut Mihai este redactor AIM

Recomandări:

Peste 2000 vizite
Cuptorul cu microunde
În cele ce urmează vom prezenta pe scurt câteva din testele făcute asupra acţiunii microundelor folosite în aparatele electrocasnice (cuptoare cu microunde). Dintre aceste experimente unele sunt destul de simple şi pot fi făcute de oricine.
nota 9.43 din 2927 vizite
Peste 4.000 vizite
Războiul cu Iranul: cum va începe, şi ce va urma
Am lucrat ca şi consultant de specialitate la trei companii de tehnică aeronautică de vârf. Specialitatea mea este aceea de a conceptualiza noi strategii militare, mai ales în conexiune cu cele mai noi şi avansate sisteme de luptă. Ceea ce observ că se petrece la ora actuală pe scena mondială pe tema Iranului constituie cea mai înfricoşătoare combinaţie de circumstanţe pe care am văzut-o vreodată.
nota 9.03 din 4004 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting