Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Silver Legion - detalii de la Tanaath

Silver Legion - detalii de la Tanaath

Publicat de: ionut_mihai.aim redactor AIM
Publicat la: 13.06.2012
Citit de: 1886 ori
Conţine: 1908 cuvinte
9.89
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
118
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
197
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
1125
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
555
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
381
Originea democratiei: o poveste cu tilc
267
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
785
Vladimir Putin - agentul trezirii?
1317
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
903
Se intampla ceva extraordinar in lume
330
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
780
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
538
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
477
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
1726
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
571
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
399
Stalin a inviat din morti
927
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
1704
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
606
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
456
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:


ATENŢIE: Acest articol este un original AIM şi se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", detaliată la final.
ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


NOU! Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=562


Silver Legion - detalii de la Tanaath

Silver Legion (Legiunea de Argint) este o grupare de luptători celeşti care nu au corpuri materiale fizice, ei acţionând în dimensiunile superioare (4D şi 5D). Tanaath este reprezentanta acestei Legiuni pentru planeta noastră, ea însăşi facând parte din această organizaţie. Ea subliniază că Legiunea de Argint nu are niciun corespondent pe planeta Pământ, nu are nicio legătură cu vreo organizaţie existentă fizic pe Pământ, fie ea şi politică.

În cele ce urmează vă oferim câteva detalii în legătură cu activitatea Legiunii de Argint, aşa cum au fost furnizate de Tanaath.

În acţiunile de luptă, uneori sufletul este atât de rănit încât începe să-şi piardă coerenţa şi să arate ca un fel de şvaiţer (branză gen caşcaval cu găuri), sau ca o împletitură dezlânată. Asta poate apărea în percepţie umană ca fiind o gravă rănire - pierderea unor membre, sau a unor părţi ale corpului, răni foarte mari, etc.

Aceste fiinţe individuale nu-şi mai pot menţine existenţa în această lume datorită acestor pierderi majore. Ele se întorc la Sursă (Dumnezeu). În realitate, nimic nu moare niciodată în mod permanent şi definitiv. Aceşti "morţi" se odihnesc în Sursă (Dumnezeu) până când se refac complet toate rănile, iar apoi ei se nasc din nou printre oameni.

Un vindecător cu har care este dornic să le ofere ajutorul său sub formă de energie, poate să dea acestor suflete rănite cantitatea necesară de energie care să îi vindece, în acest fel ei rămân în această lume fără să se întoarcă pentru odihnă la Dumnezeu (Sursă).

Această vindecare trebuie să aibă loc întrun anumit moment, foarte precis. Şi este nevoie de o mare cantitate de energie, şi de aceea reptilienii nu fac aşa ceva, pentru că ei sunt foarte egoişti şi consideră că efortul este prea mare, şi nu îşi pot permite să cheltuiască atâta energie.

Noi însă, cei din Legiunea de Argint, dispunem de o energie colosală, pentru că am transcens egoismul şi suntem orientaţi spre a ajuta pe toţi cei care merită aceasta. Această orientare elevată a noastră face ca să avem acces la surse de energie imense.

Trebuie să vă spun că avem atâta energie încât am putea să re-aducem din morţi pe fiecare membru al Legiunii, de câteva ori la rând!

Un suflet alege dacă vrea să fie vindecat astfel. Dacă nu vrea, atunci el se poate odihni în Sursă. Dacă acceptă vindecarea, atunci el revine printre noi ca fiinţa pe care noi o cunoşteam înainte. Energia pe care o dăruim acţionează timp de câteva săptămâni cât durează vindecarea. Doar 0,01 % din cazuri refuză vindecarea şi vor să se odihnească în Sursă.

Draco reptilienii nu se vindecă. Pentru că, datorită egoismului lor, ei sunt mai mereu lipsiţi de energie. Acesta este motivul pentru care ei doresc să pună stăpânire pe această planetă - este pur şi simplu o resursă pe care vor să o exploateze. Ei nici măcar nu pot să conceapă că Universul este de fapt o abundenţă de energie!

Tanaath ţine să specifice că asaltul împotriva acelor nave reptiliene care se aflau lângă cubul imens din spaţiu, nu s-a făcut cu nave cosmice. Legiunea dispune de anumiţi membri care sunt foarte foarte mari şi pot să reziste în spaţiul cosmic fără niciun fel de protecţie suplimentară (cel puţin un timp limitat).

Aceşti membri şi-au făcut datoria cu succes în această confruntare cu reptilienii. Aliaţii din dimensiunea a 5-a au comentat evenimentul foarte plastic cu expresia "pisicile care au năvălit la petrecerea şoarecilor"!

În încheiere vă oferim unele amănunte despre Tanaath, aşa cum se găsesc ele pe pagina silverlegion.org

"Sunt un om care trăieşte aici pe Pământ. Aşa că da, uneori răcesc, şi am limitări inerente pe care fiecare dintre voi le resimţiţi în această lume. Cu 32 de ani în urmă m-am născut întro familie de care deja aparţineam prin câteva încarnări trecute.

Ca fiecare dintre voi care sunteţi în această dimensiune fizică, am trecut prin ceea ce se numeşte Vălul Uitării şi mi-am pierdut amintirile despre cine eram înainte de a învăţa să vorbesc omeneşte.

Mi-am recăpătat memoria cu ocazia unui eveniment la vârsta de 16 ani. Nu a revenit totul dintr-odată, dar atunci a revenit o mare parte a amintirilor. Următorii ani i-am petrecut în ceea ce poate fi numită o a doua adolescenţă pe măsură ce am căpătat acces la amintiri despre trecutul meu spiritual.

Recunosc că o mare parte a acelor ani am petrecut-o în acţiuni prosteşti - dar tinerii au această prerogativă de a fi adesea cam prostuţi... Asta face parte din modul de a învăţa să fim adulţi responsabili. Aceşti ani plini de acţiuni penibile din partea mea, m-au învăţat multe. Am învăţat ce sunt în realitate, şi - mai important - ce NU sunt.

Ca majoritatea dintre noi, a trebuit să-mi croiesc drum prin viaţă ca toţi ceilalţi. Asta a însemnat că am fost la şcoală şi că am avut o slujbă. Am dus o viaţă dublă: eram activă în tărâmul spiritual, dar aveam şi o viaţă obişnuită, ca toţi ceilalţi.

Asta m-a stresat destul de mult, pentru că pe tărâmul spiritual ajung mai ales noaptea când corpul fizic se odihneşte, şi uneori nu reuşesc să mă odihnesc suficient.

În plus, unii prieteni şi membri de familie mi-au făcut "zile fripte" pentru că cunoşteau activitatea mea spirituală dar nu o puteau înţelege pentru că nu se potrivea cu convingerile lor personale.

În această privinţă nu pot face mare lucru. Acestea sunt experienţele mele, şi nu sunt ceva ce aş fi învăţat de la o altă persoană sau din cărţi. Dar aceste experienţe nu le pot impune altor oameni, nu pot forţa pe nimeni să simtă ceea ce simt eu.

Sunt norocoasă, totuşi, pentru că mama mea, sora mea şi cei mai apropiaţi prieteni cu toţii ştiu cine sunt şi mă acceptă aşa cum sunt.

Sunt perfect conştientă de esenţa mea non-fizică, încă de la acea trezire de acum 16 ani. Nu-mi place să folosesc termenul "eu superior", pentru că nu văd că acest corp fizic ar fi ceva separat de esenţa spirituală, ci mai degrabă este o extensie a Sinelui.

Există anumite limitări care ne sunt impuse aici în lumea fizică, unele naturale, altele impuse pentru protecţia noastră (aşa mi s-a spus); aceste limitări fac ca să nu pot aduce întreaga cunoaştere din domeniul spiritual aici în planul fizic.

Metoda pe care o folosesc ca să am acces în tărâmul spiritual (în somn), îmi permite să fiu foarte eficientă acolo, dar adesea trebuie să depun eforturi mai mari ca să îmi amintesc în starea de veghe cum am acţionat acolo. La voinţă pot să am acces la anumite informaţii, dar trebuie să ştiu foarte clar ce mă interesează ca să le pot obţine.

Comunic telepatic foarte bine cu fratele meu Shazier, şi cu alţi câţiva membri ai Legiunii de Argint. Pot comunica cu majoritatea fiinţelor ne-încarnate, dar cu unii comunicarea este foarte clară. Este vorba de garda mea de corp (care a ales el însuşi să mă protejeze) şi cu comandanţii Legiunii de Argint.

În ce priveşte implicarea mea în Legiunea de Argint, sunt unul dintre membrii fondatori. Fac parte dintr-una dintre cele două grupări de luptători care au fuzionat formând Legiunea de Argint, împreună cu Ekutalish (şeful vindecătorilor). Moro şi Akara erau conducătorii celeilalte grupări. Rolul meu în organizaţie este să supraveghez administrarea în tărâmul nostru, uneori ofer învăţături celorlalţi, şi am îndatoriri diplomatice cu alte organizaţii şi specii (atât din dimensiunile superioare, cât şi cu oamenii de pe Pământ).

Unii consideră că ceea ce fac eu aici pe site-ul SilverLegion.org este "channeling", deşi eu nu consider asta. Majoritatea informaţiilor le primesc de la mine însămi, şi de la ceilalţi membri care mi le transmit. În unele cazuri, informaţiile vin din directa mea participare la evenimente, deşi nu particip cu corpul fizic. Pentru mine, conversaţia cu Shazier, Itachi (şeful comunicaţiilor) şi Ndano nu este prea diferită de o conversaţie faţă-în-faţă cu alţi oameni de pe Pământ.

Legiunea de Argint îşi are sediul pe un tărâm spiritual. Tărâmurile spirituale sunt cealaltă parte a Universului şi sunt paralele cu dimensiuneă fizică. De exemplu, planul Astral este tărâmul spiritual pentru realitatea fizică de pe Pământ.

De exemplu, noi cei din Legiunea de Argint ne putem manifesta în dimensiunea a 4-a, iar fiinţele din dimensiunea a 4-a se pot manifesta pe tărâmul nostru.

În acest fel noi interacţionăm atât cu Consiliul Andromeda, cât şi cu reptilienii cu care ne luptăm.

Majoritatea dintre noi nu ne putem manifesta în realitatea fizică a dimensiunii a 3-a de pe Pământ, deşi o putem face pe alte planete fizice (din anumite motive). Probabil că pe Pământ există impusă o limitare artificială - pentru protecţia noastră, dar nu ştiu cine a instituit-o.

Noi, cei din Legiunea de Argint, ne-am organizat cu scopul de a ajuta la eliberarea planetei Pământ şi a celorlalte planete ocupate de reptilieni. Atunci când vom realiza toate acestea, ne vom analiza organizaţia şi vom decide dacă mai este sau nu nevoie de noi. Aşa cum am privit noi în viitor, se pare că va mai fi nevoie de noi, nu atât pentru luptă, cât mai ales pentru scopuri umanitare şi de menţinere a păcii.

Credeţi sau nu, sunt nouă în domeniul "extratereştrilor". Asta datorită unei anumite lipse de înţelegere a mea asupra situaţiei de pe această planetă. Eu experimentez spiritualitatea în mod foarte direct. "Ştiam" cumva în mine însămi că unii extratereştri se manifestau şi în tărâmul spiritual (pentru că am avut de-a face cu ei - mă refer la reptilieni), dar nu am făcut conexiunea că de fapt acele tărâmuri sunt locul de unde vin extratereştrii. Am presupus în mod naiv că alte specii inteligente se află undeva localizate pe o altă planetă fizică, către care noi, oamenii, ar fi trebuit să călătorim graţie unor tehnologii avansate, ca sa îi întâlnim.

Personal am crezut că extratereştrii există şi că ne vizitează, dar aşteptam un fel de dezvăluire oficială înainte ca să îmi permit acceptarea publică a acestora. Partea mea superioară (non-fizică) ştia mult mai multe despre asta, dar conştiinţa mea umană nu făcea legătura între activităţile mele spirituale şi ceea ce se petrece acum, până anul trecut.

Apoi, când mi-am dat seama de realitate, am înţeles totul. Oricum nu prea aveam de ales pentru că Legiunea de Argint tocmai începuse să acţioneze în plan extra-dimensional.

Încă descoperim noi adevăruri în ceea ce priveşte călătoria spaţială, şi interacţiunea cu alte civilizaţii bazate pe spaţiu, şi care se află în alte dimensiuni.

Cea mai mare parte a interacţiunilor prieteneşti le avem cu Consiliul Andromeda şi cu lumile care sunt membre în Consiliu.

Cea mai mare parte a interacţiunilor ne-prieteneşti le avem cu Draco-reptilienii.

Cei numiţi "micii cenuşii" nu sunt deloc luptători şi sunt ca nişte sclavi, aşa că deocamdată îi lăsăm în pace, sau facem ce putem ca să-i eliberăm din sclavie.

Reptilienii din Hidra sunt şi ei aproape deloc luptători. Modul lor de a acţiona este politica şi manipularea, şi nu avem de gând să ajungem în faţa lor cu iatagane de 10 metri! (Noi, luptătorii, preferăm să avem interacţiuni mai directe).

Cunoaştem şi alte organizaţii cum ar fi Comandamentul Ashtar, dar nu suntem implicaţi în niciun fel de relaţii, nici nu suntem aliaţi cu ei.

Avem însă aliaţi pe alte tărâmuri care nu au legătură cu umanitatea, cum ar fi Deriath D'Haar (nu vă faceţi probleme dacă nu aţi auzit de ei, pentru că nici ei nu au auzit de voi).

La această dată, singurul nostru aliat oficial în treburile noastre de pe Pământ este Consiliul Andromeda, şi apreciem aceste relaţii la adevărata lor valoare. Ei deja ne-au demonstrat loialitatea şi ajutorul lor în ceea ce ne priveşte, iar noi sperăm să ne ridicăm la înalţimea aşteptărilor lor."Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

NOU! Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=562

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.
Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Ionut Mihai este redactor AIM

Recomandări:

Peste 2000 vizite
Cuptorul cu microunde
În cele ce urmează vom prezenta pe scurt câteva din testele făcute asupra acţiunii microundelor folosite în aparatele electrocasnice (cuptoare cu microunde). Dintre aceste experimente unele sunt destul de simple şi pot fi făcute de oricine.
nota 9.43 din 2927 vizite
În drum spre înrobirea totală: Controlul sănătății și al alimentației...
Se mentine populatia la un nivel ridicat de stres (supravietuire economica mai dificila, mediu urban urat, dezumanizat, artificial si prost organizat, violenta urbana permanenta, poluare). Apoi este incurajata consumarea de calmante pentru a indobitoci si intoxica persoanele cele mai stresate.
nota 10.00 din 406 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting