Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Finalizarea negocierilor: 15 - 20 iunie 2012

Finalizarea negocierilor: 15 - 20 iunie 2012

Publicat de: ionut_mihai.aim redactor AIM
Publicat la: 12.06.2012
Citit de: 3234 ori
Conţine: 326 cuvinte
9.91
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
118
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
197
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
1125
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
555
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
381
Originea democratiei: o poveste cu tilc
267
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
785
Vladimir Putin - agentul trezirii?
1317
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
903
Se intampla ceva extraordinar in lume
330
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
780
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
538
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
477
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
1726
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
571
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
399
Stalin a inviat din morti
927
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
1704
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
606
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
456
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:


ATENŢIE: Acest articol este un original AIM şi se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", detaliată la final.
ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


NOU! Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=556

Finalizarea negocierilor va fi în 15 - 20 iunie 2012

Analiza lui Benjamin Fulford publicată pentru săptămâna aceasta ne anunţă că au loc întruniri bilaterale pentru a pune capăt crizei financiare. Raportul sună similar cu informaţiile publicate de Drake în urmă cu câteva zile.

Notă importantă: deşi articolul original scris de Fulford anunţă în titlu că este vorba de perioada 15 - 20 IULIE, deoarece în text apar referiri la 15 - 20 IUNIE, este probabil o greşeala a autorului specificarea în titlu a lunii iulie ca perioadă de întruniri bilaterale.

Pe scurt, urmează o serie de întruniri atât secrete, cât şi publice, la nivel înalt, cu scopul de a pune capăt crizei financiare. Speranţa este că întâlnirea ţărilor din grupul G20 planificată pentru 18 iunie va conduce la o concluzie fermă.

Societatea Dragonului Alb a transmis un mesaj Comitetului celor 300 cu propunerea de a anunţa o campanie care să aibă ca scop eradicarea sărăciei, oprirea distrugerii mediului, eliminarea bolilor şi salvarea minunatei noastre planete.

Membrii Societăţii Dragonului Alb au primit oferte astronomice de mită din partea Bush-ilor, a Rothschild-ilor, a Rockefeller-ilor, etc. Dar toţi aceşti membrii ai Cabalei nu au de partea lor bunele intenţii ale oamenilor de pe planeta Pământ.

Este posibil ca blocajul sistemului financiar occidental să nu-şi aibă cauzele nici în familiile Rezervei Federale, nici în Comitetul celor 300, nici în loja Propaganda Due, şi nici în vreo altă organizaţie umană. În acest caz, trebuie să luăm în considerare povestea existenţei unei inteligenţe artificiale care a fost implementată în sistemul electronic financiar care se află astăzi în funcţiune pe această planetă, poveste spusă de grupul MJ12.

Aceasta înseamnă că va trebui să "scoatem din priză" temporar toate "maşinăriile" financiare, computere, linii de transmisie, etc, şi să revenim la metodele concrete de schimb financiar (bancnote, monezi, etc) până când sistemul electronic va putea fi re-pornit în siguranţă.

Aveţi banii depuşi la bancă?

Nota AIM: Suntem oarecum surprinşi de aceste detalii... Noi am anunţat încă de duminica 10 iunie (in articolul Italia: prima bancă ce spune "Adio"?) că motivul pentru care banca BNI din Italia şi-a închis conturile clienţilor pentru 30 de zile ar putea fi exact dorinţa conducerii băncii de a dispune de bancnote şi monezi concrete (nu finanţe în format electronic, virtual) pe care să le folosească după ce se va trece la noul sistem financiar în următoarele 30 de zile. Dar nu ne aşteptam ca tocmai Benjamin Fulford să vină cu o confirmare directă a presupunerii noastre, şi asta la doar 2 zile de la publicarea articolului nostru!

Cabala va trebui să compară în faţa unui Comitet al Adevărului şi Reconcilierii pentru a spune adevărul despre modul de operare a sistemului lor financiar corupt, şi despre crimele săvârşite de ei împotriva umanităţii, în schimbul iertării. Aceasta va însemna o re-scriere din temelii a istoriei omenirii, iar deschiderea bibliotecii Vaticanului ar fi un pas important cu care să se înceapă.

Societatea Dragonului Alb crede că, de acum încolo, oamenii vor trebui să aibă în vedere următoarea zicală: "fă celorlalţi (inclusiv celor non-umani) exact ceea ce ai vrea ca ceilalţi să-ţi facă ţie".

Ca fapt divers, unul dintre membrii Cabalei a rămas perplex şi s-a speriat foarte tare atunci când a auzit că oamenii vor fi liberi până la urmă. Cabaliştii erau convinşi că civilizaţia umană s-ar fi prăbuşit de la sine în viitorul apropiat.

Revenind la negocierile cu Comitetul celor 300, Fulford spune că dacă răspunsul lor este pozitiv dar totuşi blocajul financiar continuă, atunci răspunsul Societăţii Dragonului Alb va fi ţintirea lojilor francmasonice Propaganda Due şi a Băncii Reglementărilor Internationale (BIS).

În legătură cu mita astronomică oferită Societăţii Dragonului Alb de către familiile care deţin Rezerva Federală a SUA, Fulford subliniază că odată ce vor fi deposedaţi de maşinăria de tipărit bancnote verzi (dolarii), aceste familii de "super-bogaţi-miliardari" vor deveni cerşetori pe stradă! Din moment ce nu-i costă nimic să mai tipărească ceva hârtii verzi, şi să mai adauge câteva zerouri la sumele aflate în conturile din computerele FED, ei continuă să ofere sume din ce în ce mai astronomice care însă nu mai au nicio legătură cu lumea reală!

Fulford mărturiseşte că a văzut un certificat de obligaţiuni emis de Cabală care conţinea un număr cu 46 de zerouri... dar era la fel de nesemnificativ ca restul sumelor şi "banilor" oferiţi de Cabală. Acestor familii ale Cabalei le lipseşte suportul întregii omeniri!

În legătură cu oprirea temporară (poate pentru "numai" 30 de zile? - nota AIM) a sistemului electronic financiar occidental, Fulford mărturiseşte că acesta este cazul cel mai rău, colapsul sistemului financiar actual. Evident, va fi vorba de zile foarte grele pentru planetă şi oamenii de pe ea, dar va fi doar temporar.

În orice caz, oamenii şi-au dat seama de acest proces al creării banilor din nimic, doar prin tipărirea de hârtie verde, şi că acest "duh" odată aflat în libertate nu mai poate fi pus la loc în sticlă (referire la povestea "Aladin şi lampa fermecată" - nota AIM). Procesul creerii masei monetare şi a distribuirii acesteia va trebui să fie realizat în transparenţă totală de acum înainte.În legătură cu istoria adevărată, Fulford menţionează că membrii Cabalei vor trebui să compară în faţa unui Comitet al Adevărului şi Reconcilierii, precum în cazul din Africa de Sud; aceasta va însemna dezmembrarea matricei de control a planetei care a fost funcţională în ultimele sute de ani. Va însemna re-scrierea din temelii a istoriei omenirii.

Deja ştim că ceea ce se învaţă în şcolile occidentale la istorie, nu este decât o versiune profund cenzurată a adevărului. De exemplu, în realitate ştim că baronii hoţi au câştigat şi au pus bazele uei guvernări dictatoriale pe care o vedem astăzi în occident. Dar în şcoală suntem învăţaţi că aşa-numitele carteluri monopoliste occidentale au fost dezmembrate şi că societatea occidentală este condusă în mod "democratic"!

În versiunea Cabalei, istoria civilizaţiei umane de pe Pământ începe în Mesopotamia acum 7.000 de ani, iar toate celelalte civilizaţii de pe Pământ sunt "mai recente" decât cea occidentală.

Adevărul este că au existat civilizaţii mult mai avansate acum 14.000 de ani (conform dovezilor arheologice şi istorice). Poate că deschiderea publică a bibiotecii Vaticanului şi studierea dovezilor de acolo de către oamenii de ştiinţă din toată lumea, ar fi un bun început pentru restabilirea adevărului.

Dezmembrarea sistemului de spălare pe creier compus din mass-media şi educaţia şcolară va determina schimbări radicale. Un om de ştiinţă rus spune că spălarea pe creier este atât de avansată încât vor fi necesari 15 ani ca să apară o nouă generaţie "sănătoasă la minte".

Societatea Dragonului Alb crede că de acum încolo oamenii vor avea nevoie de o singură regulă: "să faci celorlaţi (inclusiv extratereştrilor) exact ceea ce ai vrea ca ei să-ţi facă ţie". În rest, oamenii ar trebui să fie liberi să facă ce vor, când vor, unde vor. Această abordare i-a lăsat pe Cabalişti fără cuvinte.

Cabaliştii nu-şi pot închipui civilizaţia umană formată decât din sclavi care să muncească pentru ei. Adevărul este că oamenii vor continua să muncească, ba chiar vor începe să o facă cu mare bucurie, pentru că altfel s-ar plictisi dacă nu ar mai face nimic.

Bineinţeles, bătălia încă nu a fost câştigată, iar acest viitor luminos încă nu a început.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

NOU! Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=556

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.
Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Ionut Mihai este redactor AIM

Recomandări:

Peste 2000 vizite
Cuptorul cu microunde
În cele ce urmează vom prezenta pe scurt câteva din testele făcute asupra acţiunii microundelor folosite în aparatele electrocasnice (cuptoare cu microunde). Dintre aceste experimente unele sunt destul de simple şi pot fi făcute de oricine.
nota 9.43 din 2927 vizite
Peste 12.000 vizite
Un politician din Norvegia avertizează: pregătiri secrete - dezastre planetare
Sunt un politician norvegian. Aş dori să spun că evenimente dificile vor avea loc ?ncep?nd cu anul 2008 şi până în anul 2012.
nota 9.21 din 13633 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting