Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » VIDEO: Spre 21 decembrie 2012 - un ajutor binevenit

VIDEO: Spre 21 decembrie 2012 - un ajutor binevenit

Publicat de: ionut_mihai.aim redactor AIM
Publicat la: 11.06.2012
Citit de: 2708 ori
Conţine: 980 cuvinte
9.94
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
118
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
197
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
1125
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
555
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
381
Originea democratiei: o poveste cu tilc
267
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
785
Vladimir Putin - agentul trezirii?
1317
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
903
Se intampla ceva extraordinar in lume
330
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
780
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
538
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
477
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
1726
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
571
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
399
Stalin a inviat din morti
927
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
1704
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
606
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
456
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:


ATENŢIE: Acest articol este un original AIM şi se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", detaliată la final.
ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


NOU! Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=554

21 decembrie 2012 - un sfârşit, sau un început?

Data de 21 decembrie 2012 a suscitat încă de la început multe controverse. De ce oare celebrul calendat mayaş se opreşte la această dată? Nimeni nu a dat un raspuns pertinent, în schimb s-au făcut multe speculaţii...

Deja cea mai cunoscută este cea conform căreia la această dată lumea se va sfârşi. S-au scris atât de multe despre asta, încât deja "zona" acestui subiect este saturată, şi aproape a devenit un fel de "teoremă".

Dar iată că ultimele descoperiri atestate arată că această interpretare a calendarului mayaş a fost GREŞITĂ.

Faptul că ultima dată înscrisă în calendar este 21 decembrie 2012, nu înseamnă decât că acel calendar este valabil până la această dată. Nimic mai mult.

Este o veste proastă pentru autorii care scriu cărţi apocaliptice. Nu va exista nici-o apocalipsă.

Acum, se primesc semnale serioase de la bătrânii înţelepţi care sunt urmaşii mayaşilor, că adevărul este altul."Către toţi fraţii şi surorile mele care ascultă acest mesaj... Aceste cuvinte nu sunt ale mele, ci ale strămoşilor noştri... În profeţia Maya se spune că în timpul celui de-al 12 baktun şi 13 ahau va fi revenirea strămoşilor şi a celor înţelepţi. Lăsaţi ca dimineaţa să sosească, lasaţi ca zorii să se ivească! Acesta este mesajul: îndepărtaţi frica! Luaţi acest mesaj şi răspândiţi-l în toată lumea!"

Suntem ajutaţi şi protejaţi

Extratereştrii benefici ne asigură că urmează pentru planeta Pământ o perioadă de transformări radicale, uluitoare, dar care se vor desfăşura în mod gradat, pas cu pas, şi nicidecum brusc sau catastrofic. Ei se află aici tocmai pentru a ajuta întreaga planetă, şi pe locuitorii ei, să se transforme corespunzător, pentru a-şi creşte frecvenţa de vibraţie şi a ajunge în dimensiunea a 4-a.

Deja extratereştrii ajută soarele să îşi crească frecvenţa de vibraţie, şi acţionează eficient astfel ca să nu apară vreun pericol major pentru Pământ. Sateliţii care urmăresc activitatea soarelui au înregistrat în cel puţin 2 ocazii o apariţie misterioasă: o sferă neagră care se află foarte aproape de soare.

La prima ocazie, această sferă părea că şi-a extins un fel de furtun energetic turbionar, până în soare. Conform declaraţiilor lui Tolec, reprezentantul uman al Consiliului Andromeda, aceea era una dintre biosferele (nave cosmice de mărimea unei planete) care are ca scop monitorizarea soarelui. Acţiunea acestei biosfere a fost atunci de a "pompa" în soare o anumită energie care va face ca steaua noastră să îşi crească frecvenţa de vibraţie, devenind în cele din urmă o stea albastră, vibrând în dimensiunea a 4-a.Cu a doua ocazie, sateliţii au înregistrat din nou prezenţa discretă a acestei biosfere lângă soare, exact în momentul în care era aruncată în spaţiul cosmic o imensă masă incandescentă din coroana soarelui (CME). Biosfera, care deja se afla acolo [dovadă a faptului că ei ştiau dinainte ce se va peterce], a făcut în aşa fel încât, fără să se mişte, a respins această masă incandescentă (CME) înapoi înspre soare.Aici e momentul să ne amintim de profeţiile de la Fatima ale Fecioarei Maria, care a arătat cu acea ocazie oamenilor aflati acolo, printr-o viziune, că soarele se poate năpusti asupra Pământului producând catastrofe, şi sfătuindu-i pe oameni să revină la virtuţile cele mai înalte: iubire, umilinţă şi bună-înţelegere.

Prin urmare, din acest punct de vedere, putem spune că aceşti extratereştri benefici ne-au scăpat şi de data aceasta de un posibil dezastru. Prezenţa lor aici în aceste momente de mare importanţă pentru planetă este evident integrată divin, şi se datorează faptului că milioane de oameni de pe glob au înţeles că frica nu mai este o opţiune de viitor, că lumea care ne este rezervată este una a păcii, a iubirii şi a bunei-înţelegeri. Ei şi-au exprimat aceste intenţii prin numeroase meditaţii şi rugi realizate la unison care s-au desfăşurat şi se desfăşoară la nivel planetar, având o anvergură unică.

Dar exista şi alte ocazii în care extratereştrii benefici, fraţii noştri din Univers care ne protejează, au acţionat pentru a preîntâmpina posibile dezastre. Alte două exemple filmate demonstrează cu prisosinţă aceasta. Este vorba de celebra spirală albastră care a apărut pe cerul Norvegiei în dimineaţa zilei de 9 decembrie 2009.

Cu acea ocazie, martorii au văzut cum o rachetă ce tocmai se lansase, urca pe cer, până când a fost "înghiţită" de o zonă neagră, nu înainte de a "desena" o frumoasă spirală albastră:De altfel, Rusia a recunoscut imediat că a fost o lansare a unei rachete, nereuşită, au subliniat ei. Dar, unii experţi au afirmat că aceasta ar fi fost, de fapt, neutralizarea prin tehnologie tipic 4D a acelei rachete, care a fost înfăptuită de către extratereştrii benefici ce supraveghează planeta.

Atât David Wilcock, cât şi alţi autori credibili, au spus că aceşti fraţi ai noştri din Univers nu vor permite izbucnirea unui nou război mondial, cu atât mai puţin a unuia nuclear. Din această perspectivă, apare evident că extratereştrii benefici ne-au scutit de o dramă nucleară globală!

Un alt episod documentat video, este mult mai recent. Pe 8 iunie 2012, înregistrările realizate de un amator din Siria au fost postate pe YouTube. Mărturia arată că după lansarea unei rachete de la sol, s-a văzut imediat un OZN pe cer care a făcut să apară o spirală, înainte de a dispare din zonă în mod misterios.Există voci care afirmă că şi de data aceasta fraţii noştri din Univers au reuşit să neutralizeze acea rachetă ce tocmai fusese lansată întro zonă măcinată de război şi neînţelegeri. Unii spun că a fost lansată din Israel, cu direcţie spre Iran: încă o ocazie prin care extratereştrii benefici demonstrează că se ţin de cuvânt. Un alt cercetător, cu legături în serviciile secrete, afirmă că au fost lansate, de fapt, 16 rachete cu această ocazie!

În încheiere merită să subliniem că acest ajutor eficient pe care îl primim este rezultatul cererii noastre comune (exprimată prin numeroasele meditatii la unison desfăşurate la scară planetară), de a ne transforma aşa cum se cuvine pentru a deveni fiinţe umane în dimensiunea a 4-a.Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

NOU! Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=554

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.
Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Ionut Mihai este redactor AIM

Recomandări:

Peste 2000 vizite
Cuptorul cu microunde
În cele ce urmează vom prezenta pe scurt câteva din testele făcute asupra acţiunii microundelor folosite în aparatele electrocasnice (cuptoare cu microunde). Dintre aceste experimente unele sunt destul de simple şi pot fi făcute de oricine.
nota 9.43 din 2927 vizite
Peste 4.000 vizite
Tuneluri sub Munţii Bucegi
Trasee secrete şi drumuri pe sub munţi, folosite încă de pe vremea dacilor? O simplă legendă sau...
nota 9.49 din 7699 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting