Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Italia: prima bancă ce spune "Adio"?

Italia: prima bancă ce spune "Adio"?

Publicat de: ionut_mihai.aim redactor AIM
Publicat la: 10.06.2012
Citit de: 2796 ori
Conţine: 1003 cuvinte
10.00
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
118
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
197
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
1125
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
555
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
381
Originea democratiei: o poveste cu tilc
267
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
785
Vladimir Putin - agentul trezirii?
1317
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
903
Se intampla ceva extraordinar in lume
330
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
780
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
538
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
477
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
1726
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
571
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
399
Stalin a inviat din morti
927
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
1704
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
606
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
456
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:


ATENŢIE: Acest articol este un original AIM şi se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", detaliată la final.
ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


NOU! Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=553

În Italia, banca BNI a blocat începând de luni 4 iunie 2012, toate conturile clienţilor săi, astfel încât sumele de bani existente în aceste conturi nu mai pot fi folosite de către proprietarii de drept, nici în mediul electronic (online), şi nici la bancomate (care au fost scoase din funcţiune).

Network Bank Investments (http://www.bancanetwork.it), al cărui slogan este "O bancă eficientă, mereu la îndemâna ta", a anunţat pe site-ul său cu doar 7 zile înainte, că urmează să blocheze conturile clientilor, având aprobare de la Banca Italiei să acţioneze astfel. Conturile vor rămâne blocate pentru 30 de zile, anunţă http://www.adiconsum.it

Suspendarea plăţilor pentru clienţii băncii, deşi a fost anunţată înainte, i-a luat prin surprindere pe mulţi clienţi.

Un poliţist din Milano, client al băncii, spune că nu a reuşit să-şi plătească lucrările service la maşina sa din această cauză. El declară că are doar 20 EURO în buzunar, şi situaţia nu este deloc îmbucurătoare pentru că salariul îl primeşte în contul deschis la BNI... aflăm de la http://www.lettera43.it

Acesta este un prim semn apărut în mass-media oficială că o bancă îşi încetează plăţile. Dar care poate fi motivul?

Se pare că trecerea la noul sistem financiar va avea loc în aceste 30 de zile care urmează, iar banca a luat măsura suspendării plăţilor pentru ca la momentul de punere în funcţiune al noului sistem financiar să dispună de suficiente fonduri concrete (bancnote, monezi) pentru a-şi continua activitatea financiară.

Noul sistem financiar, aşa cum este el anunţat de Benjamin Fulford şi Drake, se bazează pe bani garantaţi cu bogăţii concrete (aur, argint, platină, etc), spre deosebire de actualul sistem care nu garantează prin nimic banii pe care-i foloseşte, reuşind astfel "ingineria" de a creea bani din nimic.

Drake a afirmat zilele trecute că această Cabală criminală care manipuleaza lumea financiară după planuri bine stabilite, a acceptat totuşi să cedeze paşnic puterea, pentru punerea în funcţiune a noului sistem financiar. Oricum, Cabala nu mai dispune de niciun ban concret, are conturile blocate graţie unei acţiuni în justiţie realizată de doi reprezentanţi ai Societăţii Dragonului Alb (proprietarii faimoaselor depozite colaterale).

Deja a avut loc (în 7 - 9 iunie 2012) exprimarea publică a opţiunii americanilor în legătură cu paşii care urmează să fie realizaţi, şi modul în care Cabala criminală se va preda. Rezultatul votului indică acordul a 94 % din respondenţi!

Prin urmare, aceştia s-au pronunţat în favoarea următoarelor 3 aspecte:

1) adoptarea legii NESARA, prescurtare de la Legea Naţională (Americană) de Siguranţă şi Reformare Economică. Legea prevede: aducerea la zero a tuturor datoriilor acumulate în cărţi de credit, ipoteci, şi alte datorii bancare apărute ca urmare a activităţilor ilegale ale băncilor şi guvernului; aboleşte impozitul pe venit; desfiinţează Fiscul; se înfiinţeaza un singur impozit unic valabil numai pentru noile produse, în valoare de 14 % (de exemplu, alimentele, medicamentele, casele deja construite sunt exceptate de la acest impozit); creşte pensiile bătrânilor; stabileşte noi alegeri prezidenţiale si parlamentare americane în maxim 120 de zile de la adoptarea legii; se abolesc orice decrete şi situaţii speciale şi se revine la Constituţia originară a SUA; creează o nouă monedă americană emisă de Trezorerie şi garantată cu depozite de aur, argint, platină, punând astfel capăt falimentului financiar al SUA iniţiat de Franklin Roosevelt în 1933; iniţiază sistemul bancar al Trezoreriei Americane în acord cu Constituţia SUA; elimină Sistemul Rezervei Federale (pe parcursul perioadei de tranziţie, FED va putea să funcţioneze în paralel cu noul sistem al Trezoreriei, timp de un an, doar pentru a-şi retrage banii de pe piaţă); restaurează şi re-instituie secretul financiar; opreşte toate acţiunile agresive ale SUA în întreaga lume; pune în circulaţie finanţări uriaşe pentru scopuri umanitare; permite publicarea a peste 6.000 (şase mii) de patente ale unor tehnologii suprimate şi ascunse de public sub motivul siguranţei naţionale, aici fiind incluse dispozitive de creare a energiei libere (gratuite) de tip "free-energy", antigravitaţie, şi dispozitive de vindecare prin sunete.

2) obligativitatea ca să fie făcute publice toate tehnologiile ascunse şi ţinute secrete. Aceasta va creea multe noi locuri de muncă în domenii noi.

3) întoarcerea la constituţia americană din 1787, la Amendamentul 13, şi la legile Confederaţiei Americane. Aceasta va asigura cadrul legal al libertăţii americanilor.

Drake a solicitat ca celălalt chestionar care a fost pus la dispoziţia publicului, să fie în continuare funcţional până joi 14 iunie 2012, când va servi ca supliment. Chestionarul cuprinde:

Condiţia 1: În plus faţă de cedarea paşnică, completă şi irevocabilă a puterii, fiecare membru al Cabalei va fi verificat pentru crimele de care s-ar face vinovat împotriva oamenilor.

Condiţia 2: Toate structurile organizaţionale şi ierarhice ale Cabalei vor fi dizolvate şi se va interzice formarea, organizarea şi operarea altora noi. Această condiţie este valabilă în fiecare ţară a lumii.

Condiţia 3: Fiecare membru al Cabalei nu va putea să ocupe nicio funcţie de administrare, de conducere, sau de influenţă în noile structuri care vor asigura evoluţia, prosperitatea şi siguranţa oamenilor. Aceasta este valabil şi pentru copiii acestor membri ai Cabalei.

Condiţia 4: Pentru cei din SUA: adoptarea legii NESARA; reîntoarcerea la Constituţia din 1787, la Amendamentul 13, la Declaraţia de independenţă a SUA; abolirea corporaţiilor cunoscute sub numele de "Statele Unite ale Americii", "Guvernul SUA", "Casa Albă", "Biroul Executiv".

Condiţia 5: Obligativitatea de a face publice toate tehnologiile ascunse, iar depozitele colaterale vor fi folosite pentru a creea noi locuri de muncă bazate pe aceste tehnologii inovatoare; DEZVĂLUIREA IMEDIATĂ a existenţei fraţilor noştri din Univers, stabilirea şi dezvoltarea relaţiilor diplomatice cu celelalte civilizaţii extraterestre; DEZVĂLUIREA tuturor societăţilor secrete, a adevăratei istorii a planetei, şi expunerea publică a tuturor organizaţiilor secrete de conducere a planetei.

Condiţia 6: Cabaliştii trebuie să înceteze definitiv orice acţiuni malefice pe care le au în plan; exemple: HAARP, dârele morţii ("chemtrails"), distrugerea mediului, medicamente şi vaccinuri otrăvitoare, etc.

Încă mai aveţi posibilitatea să votaţi în fiecare dintre aceste condiţii. Dacă sunteţi de acord, selectaţi AGREE şi apoi apăsaţi butonul VOTE. Aceste operaţii trebuie realizate pentru fiecare din cele 6 condiţii ale chestionarului:

http://www.soldierhugs.com/cabal-surrender-poll-vote/


Un fapt interesant, la momentul editării acestui articol, România era pe locul 10 în ceea ce priveşte numărul de voturi! Pe primul loc se află SUA, urmată de Japonia şi Canada.Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

NOU! Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=553

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.
Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Ionut Mihai este redactor AIM

Recomandări:

Peste 2000 vizite
Cuptorul cu microunde
În cele ce urmează vom prezenta pe scurt câteva din testele făcute asupra acţiunii microundelor folosite în aparatele electrocasnice (cuptoare cu microunde). Dintre aceste experimente unele sunt destul de simple şi pot fi făcute de oricine.
nota 9.43 din 2927 vizite
Peste 2000 vizite
Atinge fericirea prin 28 de metode (1)
Fericirea poate şi trebuie să fie starea noastră normală, zi de zi. Şi totuşi, imensa majoritate a oamenilor caută încă fericirea... Haideţi să vedem câteva modalităţi utile de a ne face viaţa mai fericită.
nota 9.71 din 3147 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting