Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Tolec: descrierea detaliată a celor 12 biosfere ale Consiliului Andromeda

Tolec: descrierea detaliată a celor 12 biosfere ale Consiliului Andromeda

Publicat de: ionut_mihai.aim redactor AIM
Publicat la: 05.06.2012
Citit de: 3486 ori
Conţine: 2408 cuvinte
10.00
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
120
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
209
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
1125
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
569
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
381
Originea democratiei: o poveste cu tilc
282
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
793
Vladimir Putin - agentul trezirii?
1326
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
909
Se intampla ceva extraordinar in lume
331
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
780
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
538
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
477
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
1746
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
571
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
406
Stalin a inviat din morti
930
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
1790
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
618
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
467
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:


ATENŢIE: Acest articol este un original AIM şi se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", detaliată la final.
ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


NOU! Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=541

Pe 1 iunie 2012 Tolec a vorbit cu Tim Bravo întrun nou interviu radiofonic în cadrul ciclului "2012 - Anul extraordinar". Pe parcursul a 90 de minute tema centrală a fost descrierea Consiului Andromeda şi a biosferelor sale în mare detaliu, precum şi a oamenilor de acolo. Pregatiţi-vă pentru informaţii uluitoare!

Tim Bravo îşi începe interviul specificând că Tolec este numele "de lucru" folosit de această persoană fizică în comunicarile cu membrii Consiliului Andromeda, comunicări care se realizează prin telepatie (a nu se confunda cu "chanelling" care este o metodă folosită de mediumi), dar şi prin interacţiuni în starea de vis conştient, aici fiind incluse anumite viziuni, care însă apar de foarte multe ori şi în starea de veghe, prin scriere automată, şi prin călătorii interdimensionale ale esenţei sale superioare la bordul biosferelor Consiliului Andromeda.

Tolec îşi începe dezvăluirile: urmează o mulţime de informaţii foarte detaliate...

Consiliul Andromeda este un fel de ONU intergalactic. Membrii acestui consiliu reprezintă planete şi sisteme stelare (ca civilizaţii) care se află atât în galaxia Calea Lactee, cât şi în galaxia Andromeda.În sistemul solar al planetei Pământ există "parcate" 12 biosfere ale Consiliului Andromeda, iar una dintre ele este numita "principală" pentru că acolo se desfaşoară toate întrunirile de lucru ale subcomisiilor şi comitetelor Consiliului. Aceste întruniri au loc pe parcursul a 4 zile de lucru din fiecare săptămână.

Cei 12 membri ai Consiliului Andromeda sunt reprezentanţi ai planetelor Pitolla, Nikotae, Legola, Kaena, Percula, Pershea, Ventra, Toleka, Ritol, Xeta din sistemul Tau Ceti (care este sediul Federaţiei Galactice - nu confundaţi cu Federaţia Galactică a Luminii), Degaroth, şi Etorth.

Această biosferă, cea principală, este şi sediul comandamentului care coordonează întreaga activitate a celorlalte 11 biosfere aflate în sistemul solar în apropierea Pământului, pentru că aici se află toţi demnitarii şi reprezentanţii diferitelor sisteme stelare şi planete - fiind foarte bine protejată şi apărată de un scut protector foarte puternic. Această biosferă este de mărimea planetei Pluto (care este ceva mai mică decât Luna).

Pentru a avea o idee comparativă despre ce este vorba, vă invităm să vedeţi un film de prezentare a planetelor sistemului solar şi a unor stele din galaxia Calea Lactee.Mai există şi alte biosfere în afara sistemului solar care aşteaptă acolo, dacă va fi nevoie de ele, dar deocamdată aici sunt cele 12.

Un lucru important: 6 dintre cele 12 sunt nave-spital. Celelalte 5 au alte funcţii, după cum urmează descrierea lui Tolec.

A doua biosferă numita Centoria, are rolul de apărare, dispune de scuturi suplimentare de protecţie, de armament specific, şi de luptători voluntari care au venit aici din alte lumi: planetele Pitolla, Legola, Kaena, Xeta (sistemul Tau Ceti, căminul Federaţiei Galactice), Degaroth, Etorth. De asemenea, aici se află acum staţionaţi luptători din Legiunea de Argint care au participat recent la o acţiune comună cu forţele Consiliului Andromeda.

Aici se mai află şi luptători de pe planeta Dakote, din sistemul Tegella aflat în Pleiade. Şeful medicilor, ambasadorul Tanka, şi comandantul principalei biosfere, sunt toţi originari de pe această planeta aflată în Pleiade.

Sarsta, o altă biosferă, are mărimea planetei Venus, şi este locul în care inginerii şi tehnicienii lucrează, este biosfera ştiinţifică a Consiliului Andromeda. Ei se ocupă de crearea materiei şi energiei, precum şi a producţiei de nave stelare de mici şi medii dimensiuni. Toate aceste tehnologii specifice dimensiunii a 4-a vor fi puse la dispoziţia oamenilor de pe Pământ după ianuarie 2014 pentru că atunci Pământul va fi ascensionat deja în cea de-a 4-a dimensiune, iar toate tehnologiile actuale specifice dimensiunii fizice nu vor mai fi utilizabile după ianiarie 2014.

Această biosferă a fost înregistrată în apropierea soarelui de către sateliţii americani în lunile martie 2012 şi mai 2012. Mai multe detalii despre cele 2 evenimente găsiţi în articolele O navă a Consiliului Andromeda a fost filmată şi OZN-uri observate în luna mai 2012...

Toţi oamenii care lucrează în aceste biosfere, se afla în interiorul acestora. Aceste biosfere sunt ca nişte planete goale în interior, iar toate activităţile se desfăşoară în interior, nu pe suprafaţa exterioară.

Viara, o altă biosferă, este de mărimea planetei Marte. Aceasta este un centru de comunicare intergalactic şi interstelar, răspunzător pentru Calea Lactee. Este vorba de comunicările pe care diferite fiinţe de pe alte planete le au cu Consiliul Andromeda, mai ales în procesul de aderare la familia civilizaţiilor galactice ca membri în Consiliul Andromeda.

Echipele de aici sunt formate de specialişti în comunicare, iar acţiunile lor sunt menite să descopere şi să verifice foarte clar specificul de comunicare pentru fiecare civilizaţie planetară:

a) exclusiv vocală, audio
b) vocală, audio, dar şi întro oarecare măsură telepatică
c) vocală, audio şi telepatică în grad înalt

Mai există încă alte două biosfere, asemănătoare, Nemanstae şi Pleiadra, fiecare de mărimea planetei Jupiter. Sunt uriaşe. Ele permit viaţa acolo atât a fiinţelor fizice, cât şi a celor din dimensiunile superioare (4 şi 5) care au rolul de a-i asista pe cei care vor dori să plece de pe Pământ (care va deveni o lume în dimensiune a 4-a) ca să-şi continue viaţa fizică pe o altă planetă.

Această nouă planetă, noul cămin pentru pământenii care vor alege de bunăvoie să nu ascensioneze în dimensiunea a 4-a, şi să îşi continue viaţa în lumea fizica, se afla în zona corespunzătoare orei 10 dacă privim Calea Lactee ca un cadran de ceas, iar Pământul se află undeva în zona orei 7.

Începând cu ianuarie 2014, Pământul se va afla în dimensiune a 4-a. Dar nu toţi oamenii de pe Pământ vor alege să ascensioneze în dimensiunea a 4-a. Există unii (între 45 % si 55 % din totalul oamenilor de pe Pământ) care vor dori să îşi continue o viaţă fizică, iar aceştia vor călători spre noua planetă (care este aproape la fel de frumoasă ca Pământul) la bordul acestor două imense biosfere.

Fiecare dintre cele doua biosfere pot transporta câteva miliarde de oameni, împreună cu animale, păsări, peşti, etc. spre această nouă lume, virgină, care încă nu are un nume. Are un climat mediteraneean, fără anotimpuri, cu munţi, râuri, izvoare, oceane. Există deja acolo unele animale, similare cu delfinii, dar nu exista oameni. Planeta beneficiază de doi sori, aşa încât acolo nu este niciodată noapte. Planeta are 4 continente, şi insule.

Vor exista invitaţii publice, deschise, aici pe Pământ, în vara anului 2013 pentru îmbarcarea pentru această călătorie.

Dar oamenii de pe Pământ nu vor fi singurii care se vor afla la bordul biosferelor de călătorie. Aceste două uriaşe biosfere vor găzdui pe parcursul călătoriei şi alţi oameni fizici care vor călători împreună cu pământenii pentru că vor exista îmbarcări similare pe planetele Ohra, Betera, si Wankae. Acesti oameni sunt destul de asemănători cu noi, dar au culori ale ochilor şi părului nemaivăzute pe Pământ. Cei din Betera se nasc cu anumite semne specifice care sunt unice pentru fiecare, şi care sunt localizate pe faţă şi pe corp.

Fiecare dintre aceste rase diferite au sisteme de credinţă diferite, culturi diferite. Călătoria va dura 10 - 12 ani, care sunt necesari pentru ca fiecare rasă să se obişnuiască una cu cealaltă, să poată trece dincolo de diferenţele inerente dintre ele.

Va fi interesant, căci vor exista acolo cele 5 rase de pe Pamant, plus cele 3 rase extraterestre.

Tolec subliniază că această trecere a sistemului solar împreună cu Pământul în a 4-a dimensiune, uneori numită ascensiune, va fi un proces complet natural, şi va include tot ce există pe Pământ. Deci şi oamenii. Oamenii nu trebuie să fie îngrijoraţi în legătură cu acest proces. Nimeni nu trebuie să creadă ca va fi necesar să facă eforturi uriaşe. Nu este cazul. Cei care acceptă aceasta idee, trebuie să ştie că va fi un proces normal, natural, lipsit de neplăceri majore. Toţi oamenii care se vor afla pe Pământ după ianuarie 2014 se vor transforma în fiinţe 4-dimensionale. Cei care nu acceptă ideea şi vor dori să îşi continue viaţa în trupul biologic, vor avea posibilitatea să se îmbarce pe una dintre aceste două uriaşe biosfere de transport care îi va duce spre noua planetă care deja îi aşteaptă.

Trecerea în a 4-a dimensiune este similară fluturelui care se naşte dintro larvă. Este complet natural. Aceasta este o analogie la care merită să vă gândiţi.

Tot ceea ce trebuie să faceţi este să fiţi aici, pe această planetă, în ianuarie 2014.

Tolec continuă descrierea interiorului acestor biosfere... Este ca un hotel de 5 stele, plin cu cascade, iarbă, arbuşti, copaci, etc.

El dă exemplu prima biosferă care poate să asigure viaţa a 12 milioane de oameni. În prezent are 12 comandanţi specializaţi, 50.000 de membri ai echipajului, plus 30.000 civili care sunt familiile echipajului. Venirile şi plecările de pe această biosferă sunt între 500 şi 5.000 în fiecare zi, aici fiind incluşi demnitarii şi specialiştii, precum şi vizitatorii din galaxia Andromeda.

Este deci un loc destul de agitat, o mulţime de acţiuni se desfăşoară zilnic. Sunt 26 de etaje, cu ascensoare, şi un sistem de transport tubular. Cele 26 de etaje sunt: centrul de comandă al biosferei, cel de comunicaţii, centrul astronomic, apoi etajul comandamentului, apoi etajul echipajului, cel al restaurantelor, al grădinilor, al serelor agricole, cel pentru animale, cel holografic şi de recreere, etajul medical, etajul de antrenament de zbor şi educare, etajul de andocare a navelor cosmice, cel al controlului climatic şi vibraţional specific pentru diferitele fiinţe care se află în biosferă, cel al piloţilor, inginerilor, cel al sălilor de şedinţă ale Consiliului Andromeda, cel al apartamentelor conducerii Consiliului, apoi cel al locuinţelor familiilor echipajului biosferei, un etaj cu sere şi de recreere pentru aceste familii, un centru sportiv, locuri de joacă pentru copii, un etaj cu alimente pentru aceste familii, un centru astronomic pentru aceste familii, şcoală pentru copii şi un centru medical pentru familii.

Aceste biosfere sunt în permanenţă ascunse de un scut specific ("cloaking") care face imposibilă detectarea lor de pe Pământ, în mod vizual. Biosferele se află localizate în întregul sistem solar. Staţiile ştiinţifice de natură Jupiteriana care se află în jurul planetei Pământ se pot vedea ca un al doilea soare, şi deja există multe mărturii şi filmări ale acestora mai ales la răsăritul şi apusul soarelui.

Cele 6 biosfere spital sunt specializate.

Una este dedicată oamenilor din dimensiunea fizică şi se numeste Pontae, şi se află aici pentru a ajuta acele persoane de pe Pământ care au nevoie de ajutor medical competent şi specializat şi care nu vor vedea acolo alte fiinţe decât cele umane, fizice, cu care deja sunt familiare. Celelate 5 pot găzdui şi fiinţe din dimensiunea 4, 5 şi 6. Ele se numesc Testsol, Mantrael, Mika, Andora şi Wandeki. Pe această biosferă există tehnologii avansate care permit un tratament medical eficient şi fără urmări secundare negative.

Testsol este specializată în tratamente pentru însănătoşirea psihologică şi emoţională. Aici sunt psihologi, sociologi, care îi ajută pe cei traumatizaţi emoţional. Aici sunt 5.000 de vindecători care sunt ajutaţi de 10.000 de asistenţi. În total, personalul de pe această biosferă numara 55.000 de fiinţe.

Mantrael dispune de tot ceea ce este necesar pentru vindecarea sufletească a fiinţelor din dimensiunile superioare. Este vorba de energii specifice pentru armonizarea sufletului individual. Aici se află 5.000 de vindecători energetici care sunt ajutaţi de 2.000 de asistenţi. În total, există aici un personal de 15.000 de fiinţe.

Mika este destinată consilierii specializate a fiinţelor care s-au însănătoşit sufletesc şi emotional şi necesita acest fel de ajutor suplimentar. Să spunem că întro familie obişnuită, tatăl şi unul dintre copii au luat deja decizia de a rămâne pe Pamant unde vor beneficia de tranziţia în cea de-a 4-a dimensiune. Însă ceilalţi copii ai familiei, împreună cu mama lor, nu sunt deloc "în temă" cu acest subiect. Această biosferă oferă ajutor şi consiliere specializată pentru aceste situaţii, astfel că întreaga familie va putea fi corect şi deplin informata şi învăţată ceea ce este necesar să ştie cu privire la noile condiţii şi evenimente ce vor avea loc în viitorul apropiat.

Andora este unica: este locul unde se pot găsi răspunsuri în legătură cu întrebări de natură personală, individuală de nivel sufletesc, ale tuturor fiinţelor din dimensiunea fizică şi din dimensiunile superioare 4, 5 şi 6, atât din galaxia Calea Lactee, cât şi din Andromeda. Biosfera dispune de tehnologia şi specializarea necesară pentru a fi cunoscute şi apoi înţelese orice probleme de natură strict personală, individuală ale fiinţelor din aceste două galaxii. De exemplu, există aici 4 săli holografice unde se pot proiecta la cerere orice scene din trecutul oricărei fiinţe din aceste două galaxii, cu scopul de a elucida şi de a rezolva orice probleme individuale din întreaga istorie a vieţilor (încarnărilor) acelei fiinţe.

Wendeki este o biosferă dedicată pentru membrii familiilor celor care se află în tratament pe celelalte biosfere, şi unde pot să locuiască pentru un timp limitat. De asemenea, pacienţii care s-au vindecat, locuiesc pentru scurt timp aici înainte de a merge fiecare la treburile lor. Aici personalul numără 100.000 de fiinţe care deservesc această biosferă.

Aceste biosfere spital se deosebesc de celelalte prin structura etajelor de mijloc. Există un etaj cu locuinţele personalului medical, un etaj cu locuinţele pacienţilor, un etaj cu cabinete de consultare şi consiliere, etc. Restul este la fel ca pe celelalte biosfere.Toate biosferele sunt foarte "verzi": există parcuri, dealuri, izvoare, cascade, stânci... De exemplu, pe principala biosferă există 15 parcuri, cel mai mic avand 4 km, iar cel mai mare avand 50 km, practic sunt ca nişte rezervaţii naturale sau parcuri naţionale. Fiecare parc are un sistem propriu de irigaţii. Există 26 de etaje de vegetaţie mereu verde, iarbă, copaci, flori, arbuşti, etc. Cerul este peste tot albastru-deschis. Pe fiecare biosferă există un centru tehnic specializat pentru administrarea climei şi a climatului zilnic, inclusiv lumina şi alternanţa zi-noapte (care este simulată). Fiecare din cele 26 de etaje de pe fiecare biosferă are un cer propriu, care pare foarte natural.

La final, Tolec răspunde unui ascultător care l-a întrebat ce se petrece cu oamenii bătrâni atunci când vor face trecerea în dimensiunea a 4-a? Iată răspunsul lui Tolec:

Oamenii bătrâni care au o vârstă mai mare de 70 de ani, atunci când vor face trecerea în noua dimensiune, vor avea un aspect fizic ca la vârsta de 60 de ani, dar vor fi mult mai plini de viaţă, mai împăcaţi cu ei înşişi. Dacă însă bătrânul este pe moarte, şi totuşi reuşeşte să facă trecerea în noua dimensiune, atunci el va avea un aspect mult mai tineresc, ca la 35 de ani.

Tolec subliniază că în dimensiunea a 4-a fiecare este liber să aleagă personal ce fel de înfăţişare are. Aici poţi alege să ai ochi albaştri, sau căprui, poţi alege să fii mai înalt, sau mai scund, poţi alege să arăţi ca la 30 de ani, sau ca la 40 de ani.Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

NOU! Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=541

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.
Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Ionut Mihai este redactor AIM

Recomandări:

Peste 4.000 vizite
Pământul gol
Totdeauna mă uimeşte faptul că, deşi lucruri despre care am fost învăţaţi că sunt adevărate se dovedesc mai târziu ca fiind false, unii dintre noi rămân "blocaţi" pe ideea veche, greşită. Majoritatea dintre noi acceptăm ca adevărate lucrurile despre care suntem învăţaţi, doar pentru că toată lumea crede în ele.
nota 9.73 din 6868 vizite
Peste 2000 vizite
Băncile centrale nu dispun de aur fizic
O ştire recentă ne anunţă că Germania a demarat o investigaţie oficială pentru a verifica dacă aurul său se află încă depozitat la băncile centrale ale ţărilor partenere. Aurul fizic din lume este furat şi îndepartat din depozite.
nota 9.95 din 2588 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting