Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » VIDEO: Planete şi stele - o călătorie în Univers

VIDEO: Planete şi stele - o călătorie în Univers

Publicat de: ionut_mihai.aim redactor AIM
Publicat la: 23.05.2012
Citit de: 1810 ori
Conţine: 556 cuvinte
9.88
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
118
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
197
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
1125
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
555
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
381
Originea democratiei: o poveste cu tilc
267
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
785
Vladimir Putin - agentul trezirii?
1317
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
903
Se intampla ceva extraordinar in lume
330
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
780
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
538
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
477
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
1726
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
571
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
399
Stalin a inviat din morti
927
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
1704
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
606
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
456
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:


ATENŢIE: Acest articol este un original AIM şi se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", detaliată la final.
ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


NOU! Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=534

Am învăţat la şcoală că Pământul nu este singura planetă din sistemul solar în care ne aflăm. Teoretic, le ştim şi pe celelalte, măcar după numele lor. Cred că merită să facem o plimbare virtuală şi să descoperim în mod comparativ cât de mari sau mici sunt ele.

Vă invit să veniţi în această călătorie cosmică neobişnuită, şi să descoperim împreună surprizele uluitoare care ne aşteaptă şi care ne-au fost pregătite de Dumnezeu încă de la începutul începuturilor.

În această călătorie vom aprecia cât de mari sunt corpurile cereşti... Plecăm de la un corp ceresc atât de obişnuit încât aproape că nu-i mai dăm atenţie, cu toate ca îl vedem zilnic: Luna...

Apoi trecem pe lângă Mercur, Marte, Venus (care este aproape la fel de mare ca Pământul), după care facem un salt până la Neptun, cea mai mică dintre planetele mari din sistemul nostru solar. Trecem pe lânga Saturn şi ajungem la Jupiter, cea mai mare planetă din sistemul solar.

Acum urmează Soarele, care ne copleşeşte prin prezenţa sa maiestuoasă... Şi, din moment ce am trecut deja la stele, să mergem la Sirius A, şi apoi la Pollux, la Arcturus (o stea gigantică roşie), Aldebaran, Rigel, pentru ca apoi să rămânem uimiţi de Steaua Pistol... Dar nu pentru mult timp, pentru că urmeaza Antares A, şi Mu Cephei (o stea roşie super-gigantică). În sfârşit, ajungem la cea mai mare stea, VY Canis Majoris (un hyper-gigant). Această stea are un diametru de 2,8 miliarde de km. Ca să vă puteţi imagina corect, voi face precizarea că un avion de pasageri care ar putea să zboare la suprafaţa acestei imense stele cu o viteza de 900 km/oră, ar avea nevoie de 1100 ani pentru a o înconjura complet o singură dată!Cu toate că este cea mai mare stea cunoscută, la o privire de ansamblu a Universului, ea nu este decât un mic punct din galaxia Calea Lactee...

Să mai adaug doar că în Univers există 100 de miliarde de galaxii!

Dacă v-a placut această călătorie, vă invit să mergem împreună într-o alta, similară, dar în care vom descoperi unele dintre stelele de care aminteşte Tolec atunci când vorbeşte despre informatiile oferite de Consiliul Andromeda... Mă refer la Procyon, Arcturus, Antares, Vega, Sirius A, Deneb, Betelgeuse (sisteme stelare ale căror civilizaţii fac parte din Consiliul Andromeda).

De data aceasta, plecăm de la Ceres, cel mai mare asteroid din sistemul solar, sau cea mai mică planetă (după alţi autori). Ea are un diametru de numai 950 km (similară cu distanţa Bucureşti - Praga).

După ce trecem pe lângă alte corpuri cereşti, ajungem la Marte (diametru 6746 km), şi apoi la steaua Sirius B (o stea foarte mică) aflată în constelaţia Sirius. Ea este aproape la fel de mare ca Pământul...

Revedem în trecere grupul planetelor mari din sistemul nostru solar, pentru ca apoi să ajungem la steaua Proxima Centauri, cea mai apropiată stea, apoi la Alpha Centauri B, care este similară cu Soarele nostru...

Lăsăm în urmă Alpha Centauri A şi Sirius A, pentru că am ajuns acum la Procyon, o stea cu un diametru de 2 ori mai mare decât Soarele nostru. Apoi urmează Vega, Pollux, Arcturus şi Aldebaran, după care ajungem la Canopus şi Rigel, două stele similare, dar uriaşe în comparaţie cu Soarele. Cu toate acestea, Deneb are un diametru dublu faţă de Rigel, iar Betelgeuse are aproape 1 miliard de km diametru!

Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

NOU! Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=534

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.
Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Ionut Mihai este redactor AIM

Recomandări:

Peste 2000 vizite
Cuptorul cu microunde
În cele ce urmează vom prezenta pe scurt câteva din testele făcute asupra acţiunii microundelor folosite în aparatele electrocasnice (cuptoare cu microunde). Dintre aceste experimente unele sunt destul de simple şi pot fi făcute de oricine.
nota 9.43 din 2927 vizite
2012 - intervenţia extraterestră pe Pământ (24a)
Chiar dacă viziunea superficială a multor oameni îi face să creadă că "nimic cu adevărat notabil nu s-a petrecut până acum, că arestările în masă nu au fost efectuate, că sistemul financiar nu a fost înlocuit şi că extratereştrii nu au aterizat încă pe Pământ", totuşi în spatele întregii situaţii mondiale există mişcări masive ale evenimentelor şi foarte multe elemente care acţionează indirect, dar corelat în vederea atingerii valorii critice, dincolo de care totul va începe să se manifeste în cascadă.
nota 9.86 din 1931 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting