Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » UPDATE VIDEO: şeful NATO este hibrid reptilian-uman

UPDATE VIDEO: şeful NATO este hibrid reptilian-uman

Publicat de: recons colaborator AIM
Publicat la: 23.05.2012
Citit de: 6973 ori
Conţine: 1059 cuvinte
9.63
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
120
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
210
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
1125
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
569
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
381
Originea democratiei: o poveste cu tilc
282
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
793
Vladimir Putin - agentul trezirii?
1326
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
909
Se intampla ceva extraordinar in lume
332
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
780
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
538
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
477
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
1746
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
571
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
406
Stalin a inviat din morti
931
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
1798
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
619
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
471
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:
ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


NOU! Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=533

La Chicago (SUA), a avut loc reuniunea NATO în perioada 20 mai 2012 - 21 mai 2012. Euronews a transmis LIVE numeroase reportaje şi interviuri.

În această secvenţă, un telespectator a înregistrat cu propria cameră video transmisia LIVE în care şeful NATO, Anders Fogh Rasmussen, a acordat un interviu corespondentului Euronews.

Această înregistrare video este o dovada clară a faptului că secretarul general al NATO este un hibrid reptilian-uman, după cum se poate vedea în secvenţele în care pupila ochilor lui devine verticală, iar pielea feţei îşi pierde conturul şi forma umană, luând aspectul reptilian...

De observat şi faptul că de fiecare dată când aceste semne apar, redacţia Euronews, care asigură transmisia LIVE, schimbă prim-planul (care deja devine evident) cu un plan mai îndepărtat, care ascunde aceste modificări uluitoare...

Iată mai jos cum arată irisul şi pupila unui ochi reptilian (în partea stângă), în comparaţie cu irisul şi pupila unui ochi uman (în partea dreaptă a imaginii):De menţionat că irisul poate avea diverse culori (căprui, albastru, verzui, negru, etc), în timp ce pupila din centru este mereu neagră (aceasta fiind, de fapt, deschiderea din iris prin care pătrunde lumina în ochi, proces pe care îl cunoaştem cu toţii ca fiind "vederea").

Pe tot parcursul acestei întâlniri importante, toţi preşedinţii, şefii de stat, prim-miniştrii, miniştrii de externe ai ţărilor participante, au avut mereu contacte cu acest Rasmussen. Cum este posibil ca toţi aceştia, ca să nu mai amintesc şi de jurnalişti, care au fost faţă-în-faţă cu Rasmussen, să ignore, să treacă cu vederea aceşti ochi specific reptilieni, non-umani, cu pupila verticală, şi aceste modificari reptiliene în forma feţei şi a pielii?

Răspunsul la această întrebare este doar unul singur, şi este evident: toată această "elită" ştie foarte bine despre ce este vorba, sau poate chiar ei toţi, cei care ne conduc, sunt ei înşişi hibrizi reptilieni-umani!

Hibrizii reptilieni-umani sunt fiinţe cu un ADN mixt (ADN reptilian, dar care are şi secvenţe de ADN uman), pentru a le permite să îşi poată păstra forma umană un timp mai îndelungat. Dar chiar şi aşa, după cum se vede, atunci când sunt supuşi unui stres (pentru ei este un stres să îşi menţină o formă umană impecabilă pentru atât de mult timp cât durează un interviu), ei de multe ori eşuează şi îşi pierd trasaturile umane "perfecte", mai ales atunci când vorbesc (aşa cum se constată şi în alte cazuri).Această înregistrare este una dintre cele mai bune, şi este o mărturie a faptului că Rasmussen este un hibrid reptilian-uman.

Vezi aici secvenţa originală transmisă de Euronews în care se observă schimbarea cadrului de la prim-plan la general atunci când devine evidentă modificarea pupilelor lui Rasmussen.

Completare importantă, 28 mai 2012:

Eu nu sunt specialist, şi nu am expertiză în domeniu VIDEO sau producţie TV... Aşa că atunci când mi-au fost adresate anumite comentarii care au apărut la acest articol, care păreau că vin de la oameni competenţi, am crezut că această înregistrare este una contrafăcută, falsă, modificată.

Redau unul dintre comentarii:

"Acest filmuleţ este prelucrat digital, lucrez in domeniu şi mi-am cam dat seama de acest lucru şi vă zic şi vouă după ce să vă uitaţi:

1 Pupilele se modifică, să zicem, dar în momentul în care omul dă din cap şi se apleacă, ele se vede clar ca redevin rotunde, iar când se ridică ele iar se alungesc... chestii dinalea se pot face în softuri precum Adobe After Effects au diferite programe de editare video, daca cine a modificat se străduia mai mult, lucra frame după frame (imagine) şi chiar şi în momentul când se apleacă omul putea să păstreze forma pupilei alungită

2 Este destul de clar, mai ales că ne dau aici o variantă mărită a imaginii că pixelii, şi culoarea lor în ochii individului, se modifică în sensul că negrul acela devine mai negru decat atunci când pupila e rotundă, ceea ce arată că cineva a modificat intensitatea negrului sau mai bine zis nu a ştiut să facă în aşa fel încât să rămână la fel intensitatea culorii în timp ce se modifică pupila digital"

Un alt comentariu specifică:

"Nu trebuie să fii specialist în efecte vizuale ca să îţi dai seama că e un fals. 99 % aş putea paria. Măcar dacă ar fi prelucrat video-ul profesionist, dar aşa îmi dau seama că ADEVĂRUL ...e departe de "adevăr". Părerea mea e că multe ştiri şi imagini video sunt contrafăcute.[...]"

Desigur că astfel de argumente tehnice sunt de natură să convingă orice ne-specialist. Eu am dat crezare acestor argumente, dar m-am întrebat totuşi dacă nu se poate găsi înregistrarea "oficială", aceea transmisă de Euronews la momentul respectiv.

Am început să caut, şi am găsit-o... Este pe site-ul Euronews, la adresa http://www.euronews.com/2012/05/19/security-in-afghanistan-is-priceless-nato-boss/

Nu ştiu cât timp va fi disponibilă public acolo, dar merită să mergeţi să vă uitaţi. Eu aşa am făcut, dar nu m-am oprit numai la asta, am capturat câteva instantanee din acest video-clip oficial, care mi s-au părut mai evidente, şi le-am mărit cu un program de editare imagini, ca să văd dacă chiar şi în aceste instantanee se poate observa acea pupilă verticală...

Ei bine, rezultatul este uimitor: pupila verticală este vizibilă chiar şi în această înregistrare oficială a Euronews! Prin urmare, ori este vorba de o "modificare" pe care cei de la Euronews au făcut-o în mod intenţionat, şi asta chiar în timp ce interviul se desfăşura la acel moment (pentru că este vorba de înregistrarea transmisiei LIVE, transmisie pe care a înregistrat-o de la TV şi acel utilizator folosindu-şi propria cameră digitală), ori este pur şi simplu vorba de realitatea adevărată: Rasmussen are pupile verticale!

Ca să fiu cât se poate de clar, dacă în prima parte a acestui articol aţi avut ocazia să vedeţi înregistrarea făcută de acel telespectator cu propria cameră digitală, acum vă ofer înregistrarea oficială pusă la dispoziţie de Euronews, împreună cu cele câteva instantanee capturate de mine şi mărite de 3 ori pentru a vedea mai clar detaliile ochilor.

Personal continui să cred cu tărie că aceasta este una din rarele înregistrări corecte şi reale care demonstrează că Rasmussen este un hibrid reptilian-uman.

În final, vă ofer aceste câteva instantanee pe care eu le-am capturat de la înregistrarea oficială, şi pe care le puteţi analiza fiecare. Concluzia vă aparţine.

Completare importantă, 18 iunie 2012:

Până la urmă am publicat un articol nou cu o înregistrare de o calitate excepţională în care apare o tânără fată cu ochi de reptilian, întro emisiune la o TV din Franţa. Articolul se găseşte la adresa http://aim.pro.tc/?a=articles&p=568.
Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

NOU! Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=533

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.
Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Recons este colaborator AIM

Recomandări:

Apa de ocean
Apa de ocean diluată conţine aproape aceeaşi concentraţie de minerale şi microelemente ca şi plasma sanguină, iar conţinutul ei de sodiu se potriveşte cu cel al sângelui. Ea a fost folosită cu succes în cadrul testelor realizate pe animale ca substitut pentru transfuziile de sânge, însă testele la oameni ăntârzie destul de mult.
nota 9.46 din 1812 vizite
Peste 8.000 vizite
VIDEO: Omenirea a fost salvată pe 15 februarie 2013
Explozia meteoritului de la Celiabinsk, Rusia, pe 15 februarie 2013, beneficiază de numeroase explicaţii, unele mai credibile decât altele. Mai jos au fost surprinse imagini în care se poate observa cum un OZN vine din spatele meteoritului, trece prin el (sau pe lângă el), îl depăşeşte, după care la un interval de câteva secunde survine explozia.
nota 9.43 din 10180 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting