Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Tolec: Evenimentul se va produce în câteva zile

Tolec: Evenimentul se va produce în câteva zile

Publicat de: ionut_mihai.aim redactor AIM
Publicat la: 18.05.2012
Citit de: 3301 ori
Conţine: 1134 cuvinte
9.43
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
118
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
197
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
1125
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
555
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
381
Originea democratiei: o poveste cu tilc
267
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
785
Vladimir Putin - agentul trezirii?
1317
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
903
Se intampla ceva extraordinar in lume
330
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
780
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
538
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
477
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
1726
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
571
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
399
Stalin a inviat din morti
927
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
1704
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
606
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
456
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:


ATENŢIE: Acest articol este un original AIM şi se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", detaliată la final.
ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


NOU! Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=531

În data de 17 mai 2012, Tolec, reprezentantul Consiliului Andromeda pe Pămant, a anunţat pe andomedacouncil.com că în câteva zile urmează să aibă loc evenimentul cosmic de care a amintit încă de la primele rapoarte cu privire la ultima bază submarină reptiliană de pe Terra, şi ulterior inclusiv în emisiunea "2012: Anul extraordinar" a moderatorului Tim Bravo.

Acest eveniment cosmic este unul complet natural, şi va avea loc la o mare distanţă de ţărmul costei statului american Oregon (aflat în nordul Californiei - nota AIM), în largul Oceanului Pacific.

Deşi acest eveniment a fost deja anunţat de Tolec, el este important pentru a demonstra încă o dată (dacă mai era nevoie) că informaţiile oferite de el sunt credibile.

Tolec anunţă că deja a furnizat date concrete în ce priveşte locaţia exactă a acestui eveniment, unor jurnalişti de încredere, care nu vor dezvălui public aceste informaţii înainte de vreme, dar care, în acest fel, vor putea să confirme, dacă doresc, autenticitatea informaţiilor oferite de Tolec în avans.

Mai mult, pentru a oferi publicului încă un raport credibil despre ceea ce urmează să se petreacă, Tolec anunţă că o altă sursă, independentă, a publicat deja un avertisment în legătură cu acest eveniment. Avertismentul vine sub forma unei comunicări paranormale de la Bren-Ton, o fiinţă extraterestră care se pare că este comandantul unei nave numită Athabantian.

Iată în cele ce urmează conţinutul acestei avertizări:

"Salutări, numele meu este Bren-Ton. Noi, cei de la bordul navei Athabantian dorim să vă dezvăluim următoarele.

Noi credem că în următoarele câteva zile va avea loc un eveniment geologic de mare importanţă pentru planeta voastră. Va fi centrat undeva lângă coasta de nord-vest a Statelor Unite. [...] Va avea efecte asupra coastei, dar şi mai departe, în interiorul continentului. Nu putem prezice toate detaliile despre efectele acestei mişcări tectonice submarine.

Există condiţiile ca să apară o ruptură majoră de-a lungul plăcii tectonice Juan de Fuga, acolo unde se întâlneşte cu placa Pacificului, la mare distanţă de coastă. Tensiunile tectonice cresc continuu în acea zonă, şi acestea pot cauza apariţia unui cutremur şi a unor valuri tsunami, dacă tensiunile sunt eliberate întrun mod violent. Există posibilitatea ca ele să fie eliberate însă întrun mod gradual, şi fără efecte distrugătoare. Pentru noi nu este foarte clar cum vor evolua lucrurile.

Este un fenomen natural care apare datorită faptului că Pământul îşi modifică forma. Nu este vorba de nicio încărcătură nucleară, aşa cum a fost cazul bombei detonate lânga coasta Japoniei, şi din cauză că are cauze naturale noi nu avem permisiunea să intervenim.

Mark, ştim că eşti neîncrezător în a publica această informaţie. Cu toate acestea, noi nu dorim să întârzii publicarea avertismentului, pentru că unii oameni ar putea să fie afectaţi de eveniment şi este important să fie avertizaţi.

Tuturor vă transmitem binecuvântări, noi cei de la bordul navei Athabantian".

Tolec spune că este plăcut surprins, ca om de pe această planetă, atunci când alte surse independente confirmă, fără a fi solicitate dinainte, informaţiile primite de la Consiliul Andromeda. Mai ales în acest caz special.

Tolec menţionează din nou că distrugerea completă a acestei ultime baze reptiliene de pe Pământ va fi marcată de o mare sferă de energie luminoasă, pe care unii o vor numi "orb". Va fi vizibilă de pe coastă, dar şi din largul oceanului. Şi poate fi considerată un marcator, un indicator, sau un semn care arată că această ultimă bază reptiliană este distrusă.El subliniază că odată ce se va petrece şi acest eveniment important, el va avea permisiunea să publice raportul întreg şi detaliat cu privire la distrugerea acestei baze submarine reptiliene.

La întrebarea "Ce se va petrece cu cei care nu vor dori să faca ascensiunea în noua dimensiune, cei care vor dori să rămână în această dimensiune fizică?", Tolec revine cu detalii.

El spune că toţi cei care se vor afla pe Pământ în ianuarie 2014 vor ascensiona cel puţin în cea de-a 4-a dimensiune. Alţii, datorită evoluţiei superioare pe care deja o vor fi experimentat până la acea dată, vor ascensiona în dimensiunea a 5-a. "Vă rog să reţineţi că ridicarea frecvenţei de vibraţie a acestui sistem solar, inclusiv planeta Pământ, face parte din destin, este o evoluţie planificată", spune el.

În ceea ce priveşte pe cei care vor dori să rămână în această desitate fizică, să-şi trăiască viaţa la fel ca până acum, ei vor avea posibilitatea să aleagă, sau nu, să se mute pe altă planetă foarte asemănătoare cu Terra de dinainte de perioada industrială. Această planetă se află tot în galaxia Calea Lactee. În ceea ce priveşte localizarea acesteia, dacă ne gândim la galaxie ca la un cadran de ceas clasic, în timp ce Terra se află undeva în zona unde ar fi ora 7, această nouă planetă este undeva în zona orei 10, pe celălalt braţ spiralat al galaxiei.

Oamenii care vor alege de bunăvoie să călătorească spre această planetă, vor fi anunţaţi din timp de plecare în anul 2013, cu 5 luni înainte de ianuarie 2014.

Va urma o perioadă de tranziţie şi acomodare, de transport, de 10 - 12 ani, aşa cum calculăm noi timpul acum. Această perioadă este necesară pentru acomodarea tuturor acestor oameni unii cu alţii, ei venind de pe multe continente şi din multe culturi diferite. Totodată, ei vor învăţa multe lucruri despre planeta unde vor ajunge, ce fel de viaţă este acolo...

În plus, în tot acest timp ei vor învăţa regulile de bază ale vieţii acolo: nu se va tolera niciun fel de lipsă de respect faţă de planetă, nu se vor admite deloc poluare, gunoaie, secătuirea resurselor naturale, etc... Aceste tipuri de activităţi nu vor fi tolerate şi nici măcar permise.

Pentru aceşti oameni care vor continua să îşi trăiască viaţa pe această nouă planetă, ei vor avea acces şi vor putea să folosească noi tehnologii foarte eficiente şi complet curate (nepoluante). În acest fel, ei vor putea să aibă o viaţă confortabilă şi fericită pe această nouă planetă.În legătură cu ascensiunea Pământului în dimensiunea superioară, ce se va petrece cu toate lucrurile care acum sunt fabricate din materiale ne-naturale, sintetice?

Deşi multe lucruri şi produse sunt astăzi fabricate din materiale care au la bază petrolul (o resursă naturală), fierul, şi cauciucul natural, aceste materiale nu mai sunt naturale, structura şi compoziţia lor chimică fiind alterate în procesul de fabricaţie.

[De exemplu materialele plastice (mai mult sau mai puţin solide sau elastice) sunt toate complet artificiale, deşi au la bază subproduse ale industriei petrolului - nota AIM]

Acesta este rezultatul erei "moderne" sau industriale. Toate aceste produse pe care le folosim zilnic, au în compoziţia lor materiale ne-naturale.

Toate aceste feluri de obiecte, produse, materiale, pur şi simplu se vor dezintegra, se vor disipa, atunci când planeta va ascensiona în dimensiunea vibratorie a 4-a. Vă rog să reţineţi că structura moleculară şi celulară a tuturor lucrurilor şi fiinţelor de pe planetă se va modifica devenind cristalină, de esenţă materiala mult mai fină, aşa-numita materie de natură spirituală.Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

NOU! Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=531

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.
Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Ionut Mihai este redactor AIM

Recomandări:

Peste 2000 vizite
Cuptorul cu microunde
În cele ce urmează vom prezenta pe scurt câteva din testele făcute asupra acţiunii microundelor folosite în aparatele electrocasnice (cuptoare cu microunde). Dintre aceste experimente unele sunt destul de simple şi pot fi făcute de oricine.
nota 9.43 din 2927 vizite
Peste 2000 vizite
VIDEO: Black Projects şi Energia Liberă
Vă prezentăm un uluitor documentar despre Proiectele Negre şi Energia Gratuită (Liberă), în care veţi afla adevărul despre situaţia actuală a umanităţii şi iminenta schimbare de paradigmă ce va veni curând. Documentarul are meritul de a face cunoscute problemele actuale şi numeroase fapte care sunt încă menţinute ascunse de public, referitoare la tehnologiile spaţiale care deja sunt disponibile pe Pământ.
nota 9.89 din 2488 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting