Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Intervenţia lui Dumnezeu (1)

Intervenţia lui Dumnezeu (1)

Publicat de: ionut_mihai.aim redactor AIM
Publicat la: 11.04.2012
Citit de: 4464 ori
Conţine: 1410 cuvinte
9.78
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
118
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
197
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
1125
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
555
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
381
Originea democratiei: o poveste cu tilc
267
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
785
Vladimir Putin - agentul trezirii?
1317
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
903
Se intampla ceva extraordinar in lume
330
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
780
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
538
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
477
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
1726
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
571
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
399
Stalin a inviat din morti
927
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
1704
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
606
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
456
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:


ATENŢIE: Acest articol este un original AIM şi se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", detaliată la final.
ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


NOU! Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=514


Traducere şi adaptare de Ionuţ Mihai (AIM) după David Wilcock, 29 martie 2012

Multiple şi masive intervenţii extraterestre contracarează încercările disperate ale Cabalei criminale de a declanşa cel de-al 3-lea război mondial, conform celor declarate de mai mulţi martori independenţi (verificaţi prin mai multe surse de către David Wilcock). Acestea, şi multe alte informaţii uluitoare ne fac să credem că anul 2012 va fi într-adevăr ceea ce mulţi profeţi ne-au anunţat.

Fie că ne place, fie că nu ne place, în aceste zile suntem confruntaţi cu numeroase dovezi că lumea este controlată de forţe oculte, ascunse, puternice, din spatele scenei. În articolele precedente v-am pus la dispoziţie o cantitate uriaşă de informaţii pe care le-am adunat încă din 1992, în legătură cu acest subiect.

Arestări în masă

Mai multe surse independente, din interior, care au fost fiecare verificate de mai multe ori prin canale diferite, şi care ne-au demonstrat că sunt credibile şi de încredere, confirmă faptul că în aceste zile vor fi mii de arestări ale celor aflaţi în poziţii-cheie în acestă conspiraţie a Cabalei.

Va fi înfăptuită această acţiune ultra-secretă şi foarte bine coordonată, pentru binele umanităţii, chiar în aceste zile.

"Băieţii cei buni" din Pentagon cooperează acum pe deplin atât în plan politic, cât şi în plan logistic, cu o alianţă formată din 134 de ţări, pentru a aduce în faţa justiţiei personajele-cheie ale Cabalei criminale, pentru a elibera planeta de teroarea instaurată de aceştia.Toate aceste planuri au fost menţinute în cel mai mare secret. Chiar şi cei care vor fi afectaţi de aceste operaţiuni - şi care vor fi arestaţi - nici măcar nu au cea mai mică idee despre amploarea acestei operaţiuni care VA ADUCE ÎN FAŢA PUBLICULUI ADEVĂRUL.

Foarte recent am avut şansa să stau de vorbă cu unul dintre cei din interior, care a început să spună public adevărul despre ceea ce se petrece de fapt, în legătură cu aceste arestări în masă. Am verificat prin propriile mele surse de încredere tot ceea ce spune acest om, şi credibilitatea lui.

Există 22 de camioane pline cu documente importante care incrimineaza pe cei care vor fi arestaţi. Acest "munte" de dovezi au fost scanate şi copiate şi depozitate în mai multe locaţii, pentru orice eventualitate.

Spre exemplu, ni s-a spus că o singură cutie cu astfel de documente este suficientă pentru a incrimina fostul guvern italian, în frunte cu Silvio Berlusconi.

Publicul va fi protejat

Cei care vor înfăptui toate aceste acţiuni sincronizate ne asigură că publicul va fi protejat, iar în acest sens NU VA FI declarată legea marţiala, armata NU VA PRELUA controlul, civilii nevinovati NU VOR FI avea de suferit în niciun fel.

Foarte important de menţionat, orice efective militare sau para-militare care vor încerca să înfăptuiască acţiuni ilegale la comanda Cabalei criminale, vor fi depăşiţi numeric de forţele legitime, şi striviţi.

Eforturile se vor concentra pe eliminarea problemei, şi apoi imediat revenirea controlului în mâinile poporului întrun mod ordonat.

Vor trebui organizate noi alegeri, ţinând cont de faptul că mulţi, daca nu chiar toţi politicienii din SUA ar putea fi găsiţi vinovaţi, pentru conlucrare cu Cabala criminală, sau prin indiferenţa de a NU fi luat măsurile necesare.

Această alianţă are intenţia de a face publice tehnologiile de energie gratuită şi alte asemenea tehnologii care ne-au fost furate prin ascunderea lor. Economia bazata pe combustibilii fosili a permis continuarea controlului şi manipulării planetei de către Cabala ocultă.

Acum ştim că peste 90 % din militarii americani au cunoştinţă de aceste planuri, deşi nu în detaliu, iar peste 60 % sunt de acord cu ele. Foarte mulţi militari activi şi în retragere, şi din Poliţie vor ajuta la înfăptuirea acestor planuri de îndată ce îşi vor da seama de realitate.

Trebuie să spunem că acest război nevăzut nu este ca în filme, unde toată lumea din guvern, corporaţii, şi armată se află de partea răului.

Soldaţii noştri au depus un jurământ: să protejeze poporul de TOŢI duşmanii - străini şi locali.

Ei nu şi-au riscat vieţile pentru a menţine în poziţii de conducere o bandă de bancheri bolnavi mintal care doresc manipularea întregii omeniri şi a resurselor ei naturale.

Cu toţii trăim pe acestă planetă. Iar dacă superiorii noştri omoară sistematic planeta, atunci ei nu sunt de fapt deloc superiori!

Ei sunt asemenea unei infecţii periculoase care trebuie eliminată imediat până ce nu va fi prea târziu!

Oricine a văzut suficiente filme făcute la comanda "Illuminati", şi-a putut da seama că dacă lucrezi pentru ei, indiferent de cât de important sau de superior te crezi că eşti, ei te vor trăda şi te vor strivi până la urmă.

Poate părea greu de crezut

Înţeleg perfect faptul că e greu de crezut că o astfel de acţiune coordonată, de o asemenea amploare, ar fi posibilă.

Daca însă stai de vorbă cu militarii adevăraţi, şi dacă înţelegi rolul pe care ei au ales să-l joace faţă de popor, atunci marea întrebare este "Cum ar putea ei SĂ NU FACĂ una ca asta?"

Cum ar putea ei să asiste nepăsători şi să nu facă nimic văzând că întreaga planetă cu toată viaţa de pe ea este distrusă sistematic?

Dacă o mamă cu un copil ar fi torturaţi până la moarte în faţa ta, şi dacă tu ai avea mijloacele de a opri toate astea, crezi că ai sta nepăsător şi ai privi?

Dacă nu cumva eşti bolnav mintal, atunci cu siguranţă ai face ceva. Trebuie să ştiţi că imensa majoritate a militarilor noştri nu sunt deloc sociopaţi. Doar o foarte mică parte aflată mai ales în poziţii-cheie de conducere, sunt bolnavi mintal, aşa cum vom vedea mai departe.

Dacă planeta noastră ar fi fost singura planetă cu viaţă din Univers, atunci Cabala criminală nu ar fi putut să fie învinsă. Dacă nu ar fi existat aceste forţe ale binelui care abundă în Univers, să ştiţi că planul Cabalei era atât de perfect, încât cu siguranţă că ar fi fost imposibil să îl contracarăm de unii singuri.

Însa, datorită acestei Intervenţii Divine, reale, nu "doar în poveşti şi închipuiri", avem bucuria să constatăm că această mişcare de rezistenţă a noastră, de eliberare a planetei, se va înfăptui cu succes, şi cu cele mai mici stricăciuni posibile.

Zeci de profeţii provenind din diverse culturi antice, au aunţat dinainte despre vremurile pe care noi acum avem şansa să le trăim. Calendarul mayaş, astronomia egipteană, astronomia greacă, astronomia indiană, toate ne spun că perioada 2012 - 2014 este de o importanţă majoră, pentru că acum se încheie o eră a întunericului şi începe o nouă eră de aur a Păcii şi Prosperităţii pe Pământ.

Trebuie să ştiţi că cele mai vechi profeţii nu sunt deloc orientate apocaliptic, în ceea ce priveşte aceste vremuri. Deşi amintesc că vom avea parte de dificultăţi, după cum deja putem vedea chiar noi acum, rezultatul final va fi peste aşteptările noastre de pozitiv!

Pentagonul ştie

Toţi cei din Pentagon sunt conştienţi de faptul că această Intervenţie Divină este absolut evidentă, conform standardelor proprii, indiferent dacă se află de partea cea bună sau de cealaltă parte a baricadei.

Mulţi dintre ei nu ştiu cine face toate acestea, unii spun că sunt "îngeri", alţii că sunt "extratereştri".

Nimeni de pe Pământ nu dispune de tehnologia (oficială sau strict secretă) care să permită astfel de acţiuni care s-au înmulţit în ultimul timp, şi nu mai pot fi trecute cu vederea.

Este uimitor cum până şi cei "răi" îşi dau seama că asta nu poate fi decât o intervenţie angelică.

Foarte puţini au îndrăznit să încalce ordinele şi să vorbească deschis despre toate acestea, pentru că aceste informaţii sunt considerate STRICT SECRETE. Ei ştiu că vorbind despre asta îşi pun în pericol familiile şi propria viaţă.

De aceea am luat hotărârea personală să înlătur frica şi să clarific totul, acceptând riscurile la care mă expun, pentru a vă face să înţelegeţi despre ce este vorba.

Niciodată nu am fost singuri

Intervenţia Divină este cât se poate de reală. Aţi putea fi surprinşi să descoperiţi că această intervenţie divină este desfăşurată pe o scală foarte largă, de foarte mult timp! Forţele din spatele marilor religii ale lumii nu sunt simple mitologii.

Fiecare dintre ele are conducători specifici, cu reguli proprii şi o guvernanţă proprie. Şi au evitat să apară public în lume de mai mult de 1.000 de ani. Cu toate acestea, ele au ghidat evoluţia noastră.

Acest pas important ne-a permis să devenim "moderni" şi ne-a permis să uitam că de fapt ele există cu adevărat!

Iar acum, de foarte puţină vreme, regulile s-au schimbat. Le este permis să faca mult mai mult, să ne ajute mult mai mult decât au făcut-o până acum, pentru a evolua împreună cu întreaga planetă spre un nivel mai înalt de conştiinţă.

[continuare în partea a doua]
Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

NOU! Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=514

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.
Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Ionut Mihai este redactor AIM

Recomandări:

Peste 2000 vizite
Cuptorul cu microunde
În cele ce urmează vom prezenta pe scurt câteva din testele făcute asupra acţiunii microundelor folosite în aparatele electrocasnice (cuptoare cu microunde). Dintre aceste experimente unele sunt destul de simple şi pot fi făcute de oricine.
nota 9.43 din 2927 vizite
Zahărul distruge sănătatea - 146 de motive medicale
Nancy Appleton este un medic care si-a spus punctul de vedere despre zahar de foarte multe ori deja. Obisnuia sa se "infrupte" mereu cu o mica "gustare" dulce, pentru a face fata stresului si pentru a suplimenta nevoia de energie. Dar, a primit in schimb doar boala si alergii diverse. Iata de ce...
nota 9.91 din 1233 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting