Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Intervenţia lui Dumnezeu (2)

Intervenţia lui Dumnezeu (2)

Publicat de: ionut_mihai.aim redactor AIM
Publicat la: 11.04.2012
Citit de: 2486 ori
Conţine: 1489 cuvinte
9.75
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
118
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
197
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
1125
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
555
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
381
Originea democratiei: o poveste cu tilc
267
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
785
Vladimir Putin - agentul trezirii?
1317
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
903
Se intampla ceva extraordinar in lume
330
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
780
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
538
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
477
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
1726
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
571
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
399
Stalin a inviat din morti
927
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
1704
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
606
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
456
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:


ATENŢIE: Acest articol este un original AIM şi se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", detaliată la final.
ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


NOU! Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=513


[urmare din prima parte]

Pe scurt

Dacă încă ai îndoieli cu privire la toate acestea, nu ai cum să înţelegi întreg adevărul.

Unii încă cred că "cei răi" sunt pe cale să învingă, şi de aceea ei nu pot să vadă toate aceste semne evidente care arată că întreg eşafodajul de cărţi de joc începe să se prăbuşească, şi nimic nu-l mai poate opri.

Ajutorul care vine de sus nu mai poate fi trecut cu vederea.

Personal am avut multe experienţe cu entităţi angelice, şi cu extratereştri care mi-au oferit "în avans" informaţii despre ceea ce avea să se petreacă ulterior, toate acestea fiind confirmate de timp.

De câţiva ani am stabilit contacte cu cei care ne ajută de sus. Din acest motiv, personal nu văd o diferenţă între îngeri şi extratereştri.

Mass-media ne-a spălat creierele şi ne-a manipulat să credem că extratereştrii sunt creaturi îngrozitoare. Multe dintre filmele şi povestirile SF care abundă şi care au fost create la comanda Cabalei criminale, sunt mărturie în acest caz.

Dar odată ce oamenii de pe Pământ îşi vor da seama că imensa majoritate a extratereştrilor sunt OAMENI, şi în cele mai multe cazuri aproape IDENTICI cu noi, atunci această frică se va reduce considerabil.Extratereştrii sunt oameni ca şi noi

Noi suntem de fapt o specie umană interstelară.

De-a lungul anilor mi-am construit o reţea de persoane din interior de mare încredere, care au acces direct la diverse informaţii considerate strict secrete.

Complotul OZN condus de Cabala criminală este numai un exemplu de subiect strict secret. Calculatoarele actuale prezente aproape în fiecare casă de pe Pământ sunt un exemplu de descoperire inginerească făcută posibilă datorită extratereştrilor după ce chiar ei au "prăbuşit" intentionat câteva OZN-uri pe planeta noastră, cu scopul de a ne permite să "ne băgăm nasul" în tehnologia OZN.

Trebuie să ştiţi că tehnologiile care sunt încă strict secrete şi la care publicul nu are acces sunt atât de avansate încât cam tot ce se poate vedea în Star Trek, Stargate şi multe alte filme considerate SF, sunt adevărate, reale, şi funcţionale.

Foarte multe surse de încredere au confirmat toate acestea. Le puteţi vedea şi auzi la multe conferinţe specializate. Principala directie a dat-o Dr. Steven Greer atunci când a lansat proiectul "Dezvăluirea" [şi despre care AIM a scris deja - nota AIM].

Râsul sardonic şi prostesc, împreună cu sarcasmul ieftin, nu sunt decât rezultatul spălării pe creier şi a manipulării care are loc continuu începând din anii 1940, şi se bazează pe FRICĂ. Această frică a fost inoculată în mod special, deliberat, a fost programată în creierele şi minţile oamenilor prin intermediul propagandei făcute de filme violente special concepute la Hollywood la ordinele Cabalei criminale.

Chiar dacă majoritatea oamenilor de pe Pământ nu pot concepe că există o atât de imensă şi perfectă conspiraţie, trebuie să ştiţi că noi, oamenii de pe Pământ suntem de fapt o specie interstelară.

Consecinţe surprinzătoare

Opiniile noastre au fost manipulate şi canalizate de către o conspiraţie ascunsă, ocultă care acţionează de sute de ani (sau chiar mii de ani).

Forţele superioare celeste nu au voie să intervina aici, dincolo de un anumit nivel, înainte de un anumit moment în timp. Acel moment a venit acum, aşa cum a fost prezis de sute de ani.

Înainte de acest moment al revelării în masă a Intervenţiei Divine, forţele negative de pe Pământ vor fi păcălite să creadă că pot face cam ce vor pe această planetă, din moment ce multe din acţiunile lor de mică anvergură au succes, dar în acelaşi timp constată că alte acţiuni dorite de ei care sunt mult mai importante şi ar avea un efect devastator, sunt complet blocate!

Elita malefică a vrut ca evenimentele tragice din 11 septembrie să fie "lovitura finală" prin care orice rezistenţă să fie strivită, pentru a putea instaura Noua Ordine Mondială.

Dar istoria are un imens simţ al ironiei, din moment ce aceste evenimente nu au făcut altceva decât să declanşeze rapid o trezire în masă a conştiinţei globale, şi au asigurat înfrangerea Cabalei.

Acesta este motivul cel mai probabil pentru care aceste evenimente tragice au fost permise să aibă loc, de către aceleaşi forţe celeste care în prezent zădărnicesc alte acţiuni mult mai distructive puse la cale de Cabala criminală.

O schimbare profundă care deja a început

Intervenţia Divină nu putea să aibă loc decât dacă un număr suficient de oameni o cereau. Această cerere în masă a oamenilor de pe Pământ este acum exprimată clar, iar ca rezultat aceste forţe celeste au trecut la acţiune imediat.

Curând vom vedea arestări în masă ale personajelor-cheie ale acestei conspiraţii a Cabalei, atât din rândul oficialilor guvernamentali, din armată, din companiile financiare, din companiile care colaborează cu guvernul, din companiile farmaceutice, şi altele.

Mărturiile şi probele prezentate vor fi irefutabile şi nu vor lăsa loc îndoielii.

Benjamin Fulford, fostul şef al biroului Forbes pe zona Asia-Pacific, aduce săptămânal informaţii noi în legătură cu acest subiect, începând de acum 3 ani, şi de-a lungul timpului au apărut şi alte surse de încredere.

Pot să afirm din surse sigure că această alianţă de 134 de naţiuni face eforturi concrete pentru a înfăptui această schimbare profundă, uriaşa şi iminentă în plan geopolitic.

De aceea, acum putem să confirmăm faptul ca TOTUL SE PETRECE CONFORM PLANURILOR.

E posibil să ţi se para cam ciudate toate astea. Să ştii că şi mie mi s-ar părea la fel dacă nu aş dispune de numeroase dovezi care ar susţine contrariul.

Rădăcina răului

Aproape întregul rău de pe planetă se datorează unei "elite" foarte ascunse, foarte secrete, aflată în ţările G5, care au manipulat sistemul financiar, politicieni şi militari din spatele scenei.

Există numeroase semnale evidente care nu pot fi ignorate despre aceste arestări în masă care urmează în aceste zile să se petreacă. Trebuie să ştiţi că acum demisionează "pe capete" foarte mulţi Directori Generali şi Executivi din marile corporaţii.

"American Kabuki" a făcut un inventar şi a găsit 358 de demisii confirmate, şi verificate, toate la nivel înalt, numai din SUA. Numărul lor a crescut mereu în ultimele săptămâni.

Ca urmare a scandalului declanşat de ascultarea ilegală a telefoanelor în Marea Britanie de compania Fox (news International), fiul lui Rupert Murdich, James, a demisionat din postul de preşedinte Executiv al Fox News.

În plus, alţi 47 de oameni care lucrau în trustul de presă Fox News au fost arestaţi, iar alţi 2 au fost atât de speriaţi de dezvăluirile despre practicile lor jurnalistice cu care au fost ameninţaţi încât au încercat să se sinucidă. Aviz celor care se simt cu musca pe căciulă!

Primul ministru britanic, David Cameron, a dat undă verde distrugerii lui Murdoch în speranţa că va obţine un bilet de iertare pentru sine însuşi, fiind ştiut faptul că el este direct şi personal implicat în scandaluri de corupţie (ca mai toţi marii politicieni europeni).

Economia subterană

Lordul James Blackheath a făcut câteva dezvăluiri uimitoare în Camera Lorzilor din Parlamentul Britanic în legătură cu o fraudă de 15.000 de miliarde USD. Mai exact, el discută despre trei sume fiecare a câte 5.000 miliarde USD, care corespund unei cantităţi de 750.000 tone de aur.

Adunând sumele, rezultă o cantitate mult mai mare de aur decât cea care este recunoscută în mod oficial că exista în economia "publică", şi care este de numai 120.000 tone de aur.

Lordul James aminteşte că el îşi susţine afirmaţiile bazându-se pe un document original trimis de Alan Greenspan către Timothy Geithner şi semnat de amândoi, document pe care el îl are în posesie.

Aceasta este o acuzaţie extrem de gravă, cu multiple consecinţe.

Aşadar, iată o primă dovadă irefutabila că aurul ascuns de Cabala financiară reprezintă o cantitate cu mult mai mare decât cel recunoscut public. Acest aur secret a fost ascuns de către Rezerva Federală a SUA în diferite locaţii din Asia de Sud-Est, sub paravanul BIS (Bank of International Settlements).

S-ar putea să fie un şoc atunci când oamenii află adevărul în legătură cu cât de mult aur există în realitate. Să nu uitam acum nici declaraţia lui Benjamin Bernanke de săptămâna trecută în care el a afirmat că "nu putem reveni la o economie bazată pe etalonul aur pentru că nu există atâta aur în lume", ceea ce apare acum ca fiind o evidentă manipulare grosolană. De fapt, exista aur cu mult mai mult decât se recunoaşte oficial, dar el este ascuns de economia reală.

Ţările care şi-au oferit aurul "pe tavă" au făcut-o pentru că li s-a spus că aurul va fi folost pentru instaurarea unei noi ere a păcii şi prosperităţii. Evident că asta nu s-a petrecut, iar de atunci au trecut zeci de ani.

În schimb, confiscarea vastei cantităţi de aur din întreaga lume (America, Europa, şi 85 % din Asia) a permis Rezervei Federale americane să tipărească bani în neştire, fără să ţină cont de aurul existent în mod real.

Această "tiparniţă" de bani a fost folosită de către ei pentru a ruina pe oricine le stătea in cale, pentru a confisca resursele naturale (cumpărate de fapt pe "nimic"), pentru cumpărarea mass-mediei, pentru înfometarea ţărilor sărace, pentru instalarea unor guverne-marionetă în mai toate ţările, şi pentru instaurarea unei dictaturi mondiale.

[David Wilcock ne promite că va reveni curând cu detalii concrete uluitoare]Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

NOU! Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=513

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.
Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Ionut Mihai este redactor AIM

Recomandări:

Peste 2000 vizite
Cuptorul cu microunde
În cele ce urmează vom prezenta pe scurt câteva din testele făcute asupra acţiunii microundelor folosite în aparatele electrocasnice (cuptoare cu microunde). Dintre aceste experimente unele sunt destul de simple şi pot fi făcute de oricine.
nota 9.43 din 2927 vizite
Interviu cu ALKESH la BBS Radio (ian. 2014) (1)
Maarten Horst l-a avut ca invitat pe Alkesh în cadrul emisiunii de la BBS Radio, din care am aflat detalii despre ISON şi ce urmează să se petreacă pe Pămant. Se arată modul special în care extratereştrii pot fi contactaţi în mod direct.
nota 10.00 din 1631 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting