Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Pentagon (surse): arestarea oamenilor Cabalei este iminentă

Pentagon (surse): arestarea oamenilor Cabalei este iminentă

Publicat de: ionut_mihai.aim redactor AIM
Publicat la: 04.04.2012
Citit de: 2068 ori
Conţine: 2135 cuvinte
9.77
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
118
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
197
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
1125
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
555
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
381
Originea democratiei: o poveste cu tilc
267
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
785
Vladimir Putin - agentul trezirii?
1317
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
903
Se intampla ceva extraordinar in lume
330
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
780
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
538
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
477
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
1726
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
571
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
399
Stalin a inviat din morti
927
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
1704
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
606
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
456
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:


ATENŢIE: Acest articol este un original AIM şi se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", detaliată la final.
ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


NOU! Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=507

David Wilcock a fost contactat de un anume Drake care i-a dezvăluit informaţii uluitoare despre ceea ce urmează să se petreacă. David a verificat cu mai multe surse de încredere ceea ce spune Drake, şi totul se confirmă!

Să-i dăm cuvântul lui Drake:

"Mi-a fost adus la cunoştinţă că multă lume vrea să ştie cine sunt eu. Vă ofer o parte din ceea ce ştiu, fără însă să mă pun în pericol pe mine însumi, şi fără să pun în pericol pe ceilalţi. Cantitatea uriaşă de informaţii de care dispun acum are la bază propriile mele căutări, precum şi ceea ce mi-au spus ceilalţi.

Nedorind să cred pe nimeni "pe cuvânt", am făcut propriile mele cercetări. Trebuie să spun că serviciul meu militar include domeniul armelor nucleare, acces la nivel foarte înalt, şi pot adăuga că am fost în războiul din Vietnam. În anii '90 am început cariera în serviciul Informaţiilor militare. Actualmente contactele mele includ vechi camarazi din reţelele de spionaj din timpul războiului rece, oameni aflaţi în poziţii de conducere, şi cei care sunt de acord să public aceste informatii la care nimeni din public nu are încă acces. De asemenea, am contacte cu oameni din zona militară, de informaţii, politică şi socială.

Ceea ce am publicat deja a fost de numeroase ori verificat şi confirmat, de multe alte surse independente. Din păcate, mass-media oficială a numit aceste dezvaluiri în toate felurile, numai adevărate NU. Cei care sunt proprietarii mass-mediei astăzi controlează şi selectează conţinutul ştirilor pe care ei le transmit, acţiune ce este cel putin suspicioasă... Ştiu foarte bine toate acestea deoarece am fost implicat de multe ori în numeroase incidente internaţionale şi locale, care însă în mass-media oficială au fost raportate drept cu totul altceva decât au fost în realitate.

Sunt patriot din momentul în care am depus jurământul pentru această ţară în anii 1960. Am fost crescut să fiu patriot, şi acest jurământ m-a marcat definitiv... iar acum am început să acţionez ca un patriot.Informaţiile actuale pe care le prezint îşi au sursa întrun plan elaborat pe care am avut privilegiul să-l văd cu câţiva ani în urmă. Deja el s-a aflat în lucru şi perfecţionare timp de 20 de ani. Mulţi dintre militarii vechi ştiu de foarte mult timp că direcţia în care se îndreaptă ţara noastră este greşită, aşa încât au început de pe atunci să facă un plan.

Planul stabileşte modalităţile prin care libertatea este restaurată cetaţenilor americani. Cercetările mele s-au extins în zona legilor, şi mai ales despre originea legilor. Am obţinut astfel înţelegerea necesară pentru a pune cap la cap toate acestea, inclusiv la nivel local, statal, federal şi internaţional.

Informaţia, pe scurt, este că un grup de oameni neafiliaţi niciunei organizaţii sau grupări oficiale sau neoficiale, a realizat demersurile legale necesare pentru a readuce libertatea naţiunii americane.

Speranta mea este că NOI, CA POPOR, putem să ne păstrăm libertăţile noastre în aceste timpuri grele...

Înregistrările interviului acordat lui David Wilcock însumează 3 ore; dacă informaţiile dezvăluite în aceste discuţii trezesc în tine sentimente patriotice, atunci este foarte important să popularizezi toate acestea şi prietenilor tăi care îţi împărtăşesc punctele de vedere.

O persoană calificată nu trebuie neapărat să fie cineva din domeniu. Încercaţi să găsiţi pe cineva care este atât de corect încât nu are niciun apropiat... o persoană care ştie diferenţa dintre bine şi rău văzută prin prisma propriei conştiinţe... şi care ţine cont de ea. Pentru a începe să aducem schimbarea pozitivă, este necesar să aveţi atitudinea corectă în orice ocazie. Adunaţi-vă grupuri în toată ţara la nivel local. Cunoaşteţi-vă unii pe altii şi folosiţi-vă grupul pentru a vă asigura că la conducerea ţării ajung cei care merită şi care sunt corecţi.

Cine sunt eu ca să vorbesc despre toate astea?

- Este datoria constituţională a fiecăruia sa facă tot ce poate pentru a elimina un guvern represiv cu proprii cetăţeni... iar cel actual este "luat în vizor"

- Simt că am obligaţia morală de a opri hoţia astfel încât copiii noştri care flămânzesc întro ţară aşa de bogată, să aibă de mâncare din plin

- Nu fac asta pentru mine

- O fac pentru copiii şi nepoţii mei, pentru că viitorul lor începe de pe-acum

- Simt că măcar atât pot să fac pentru ei

- Ca o voce unică... STRIG DUPĂ LIBERTATE"

Iată alerta publicată de Drake pe site-ul freedomreigns.us:

URGENT: ARESTARILE SUNT IMINENTE

Ce trebuie să ştiţi:

1) Bancherii, Illuminati, Cabala, Guvernul conduc lumea şi fac lucruri rele.

2) Pălăriile albe, inclusiv funcţionarii, armata, veteranii, autorităţile statale şi locale îi vor aresta.

3) Mass-media oficială va spune că este legea marţială şi va încerca să răspândescă panică, dar adevărul este că acţiunile sunt perfect legale şi spre beneficiul umanităţii.

4) Intrarile şi ieşirile din ţară vor fi oprite timp de 3 zile.

Ce trebuie să faceţi:

1. Scopul este să facem tranziţia în mod paşnic şi în siguranţă. Vor fi întreruperi ale circulaţiei la nivel local, întreruperi ale aprovizionarii cu alimente, cu apă, şi cu energie electrică. Asiguraţi-vă că aveţi tot ce este necesar pentru 72 de ore (3 zile) şi chiar pentru 30 de zile.

2. Rămâneţi calm. Colaboraţi cu militarii şi cu reprezentanţii legali care vor aresta mii de criminali vinovati de incredibile şi numeroase acţiuni criminale împotriva noastră, a tuturor.

3. Faceţi-vă propria cercetare pe internet ca să vă convingeţi că cei care arestează sunt de partea binelui, iar cei care sunt arestaţi sunt cei răi.

Ce sa NU FACEŢI:

1: Veţi afla cu stupoare că această Cabala şi Illuminati v-au făcut atât de mult rău, vouă, familiilor voastre şi umanităţii întregi. Să nu credeţi însă că fiecare dintre ei este la fel de vinovat ca conducătorii lor. Unii dintre ei au fost forţaţi să acţioneze aşa sub ameninţări grave şi sub tortură.

2: Nu vă panicaţi, nu vă speriaţi.

3: Nu vă răzbunaţi pe cei care v-au greşit.

4: Nu vă răsculaţi împotriva ordinii legale.

5: Nu intraţi în vreo bancă şi nu împuşcaţi oameni.

Pe scurt: Vă rog rămâneţi calmi şi colaboraţi împreună cu toţii pentru a menţine ordinea în comunitatea locală.

Totul va fi foarte bine. Lumea va intra întro Epocă de Aur. Dar mai întâi trebuie să facem curat.

Detalii oferite de Drake în cadrul unei sesiuni de întrebări şi răspunsuri online:

Aceste acţiuni de arestare a Cabalei şi Illuminati vor avea loc foarte curând, poate mai curând decât s-ar aştepta unii. Cu o zi înainte de a începe, vor exista anunţuri pe site-ul freedomreigns.us.

Odată ce sistemul va fi "reparat" prin eliminarea criminalilor din posturile actuale pe care le-au folosit pentru a-şi bate joc de toată lumea, vor exista corecţii necesare în toate domeniile vieţii: financiar, guvernamental, social, economic, educaţional. Procesul de educaţie va fi despovărat de toate lucrurile inutile care în prezent "încarcă" programa şcolară inutil. Sistemul financiar va începe "curăţenia" cu o re-punere pe baze corecte a întregii balanţe monetare.

Atât Canada, cât şi Australia vor acţiona sincronizat cu SUA pentru îndeplinirea acestor acţiuni de purificare.

Deja au apărut numeroase "personalităţi" care susţin că sunt iniţiatorii acestui plan. Drake ne avertizează că toate astea nu sunt decât o mare minciună, o încercare specifică a celor care se simt vizaţi de a fi arestaţi de a "zăpăci" oamenii, de a-i mai manipula încă o ultimă dată. Drake avertizează asupra faptului că adevăraţii iniţiatori au decis să NU IASĂ ÎN PUBLIC, şi să RĂMÎNĂ ÎN ANONIMAT.

O altă clarificare necesară este aceea că nu este deloc nevoie să se înfiinţeze guverne paralele de tranziţie, pentru că aceasta ar fi un act de trădare, iar acţiunile de purificare planificate se vor desfasura tocmai pentru a respecta legile în vigoare. De notat că şi aceste zvonuri ţin tot de o încercare disperată a Cabalei de a manipula şi în acest fel populaţia, de a-şi pune din nou oamenii în poziţii-cheie în aşa-numitele guverne "de tranziţie".

Dar şi mai important de specificat este că nimeni nu este "la conducere" în această iniţiativă care este una cetăţenească, individuală. Nimeni nu este numit "şef" sau responsabil. Cetăţenii americani sunt singurii care decid şi care au decis toate aceste acţiuni. Aşa că atenţie la cei care vor să se "pună în vârf" şi să vă spună că ei sunt conducătorii.

Baza legală prin care americanii şi-au restabilit libertăţile constă întro sumă de documente legale care au fost trimise spre "luare la cunoştinţă" la Curtea de la Haga. Practic, conform legilor în vigoare, aceste măsuri simple sunt suficiente pentru a restabili controlul cetăţenilor americani asupra statelor lor, prin declararea "Statului Naţional Independent" - adică independent de Guvernul Federal. În total au fost trimise deja câteva zeci de cutii pline cu documentele necesare pentru ca Curtea de la Haga să fie înştiinţată legal. Majoritatea statelor din SUA au făcut deja acest demers, au mai rămas doar câteva să o facă, prin intermediul unor voluntari, cetăţeni ai statului respectiv. Orice cetăţean american, conform legilor în vigoare, are dreptul să facă aceste acţiuni. Acest mod extrem de simplu de acţiuni legale este foarte bine ascuns de către guvernul federal american, inclusiv prin îngreunarea accesului liber la informaţiile necesare, aşa dupa cum chiar Drake a recunoscut că a întâmpinat, sub forma unor "beţe în roate", de genul refuzului autentificării notariale legale a documentelor implicate, etc.

Această acţiune legală a demarat la iniţiativa unor voluntari, cetăţeni americani neafiliaţi politic şi nici în vreun alt fel. Descoperind aceste acţiuni, militarii din Pentagon au fost foarte entuziasmaţi, mai ales că de 20 de ani se pregăteau să facă ceva similar în această privinţă, şi anume un plan detaliat descris concret în mii de pagini.

Această bază legală dă dreptul anumitor oficialităţi locale, care au responsabilităţi bine definite în actuala lege, de a restabili ordinea în teritoriul în care activează, prin arestarea de către militari, sub comanda autorităţilor locale, a celor vinovaţi de crime şi fapte de corupţie şi de trădare, şi anume aceia care lucrează pentru Cabala criminală, pentru grupul Illuminati, etc...

Drake mai arată că demisiile din banci, din aparatul financiar şi cei în legătură cu Cabala, au început să ia amploare odata ce s-a aflat că Curtea de la Haga a acceptat oficial toate documentele trimise de cetăţenii americani pentru declararea independenţei statelor în care locuiesc. Practic, "şobolanii" Cabalei şi-au dat seama că nu mai beneficiază de niciun fel de protecţie a Guvernului Federal, odată ce aceste declaraţii sunt legale.

Drake subliniază că planul de bază este efectuarea acestor arestări, fără panică, fără haos, fără violenţă, complet legal. Deja de câteva săptămâni operaţiunile tactice au demarat conform planului, astfel încât orice mişcare a Cabalei care ar vrea să fie surprinzătoare, va fi prompt contracarată de militari.

Cabaliştii au pierdut atât de multe fonduri încât o multime de "colaboratori" sunt deja foarte supăraţi că nu mai primesc bani. Acesta este motivul pentru care guvernele lumii au decis să "salveze" băncile "aflate în dificultate", ceea ce nu este decât o măsură "de bluf" (ca în poker) în încercarea disperată de a "mai păcăli încă o dată" oamenii să creadă că ei încă mai au situaţia sub control, după bunul lor plac. Practic mai au sub control doar mass-media, şi încearcă disperat să manipuleze în continuare informaţiile (şi oamenii) după modelul unei tipice operaţiuni de dezinformare.

Drake menţionează că tot ceea ce a declarat el public, a făcut-o la iniţiativa celor din Pentagon, pentru a pregăti terenul în vederea îndeplinirii pas cu pas a planului de salvare, şi pentru a aduce la cunoştinţa oamenilor adevărul despre ceea ce va urma în foarte scurt timp.

Arestările "în masă" a cabaliştilor sunt acum iminente.

Ca o notă de final, în cadrul interviului, David Wilcock a dezvăluit faptul că una dintre tehnologiile deja operaţionale de câţiva ani buni, dar care este clasificată ultra-secretă şi ascunsă de public, este aceea prin care se poate materializa orice aliment destinat consumului: aparatul funcţionează pe baza intenţiei ferm şi clar exprimate mental despre ce aliment va fi materializat.

În acest moment Drake preia discuţia şi confirmă faptul că acest fel de aparat se numeşte "constructor" în jargonul specific, şi că există de mult timp, dar nu este folosit public pentru că nu se doreşte pierderea controlului. De asemenea, Drake mai afirmă că Gene Roddenderry, creatorul serialului Star Trek, a avut acces în decursul timpului la numeroase secrete foarte bine păstrate, şi pe care le-a ilustrat foarte bine în serialul Star Trek.Interesant este de amintit că acest fel de "constructor", aparatul care materializeză alimentele "din nimic", este de multe ori prezent în film. Un alt aspect foarte important: societatea umană din film NU FOLOSEŞTE BANI DELOC.

Drake extinde şi mai mult analiza, spunând că este interesant de văzut ce consecinţe poate avea dacă acest aparat va fi disponibil public (în conjuncţie cu sursele de energie gratuită): nimeni nu va mai suferi de foame, nimeni nu va mai putea fi manipulat pentru o bucată de pâine, oamenii vor face altceva cu timpul lor decât să se lase folosiţi timp de 8 ore zilnic pentru a fi plătiţi cu un salariu mizer. Analiza poate continua şi se poate ajunge la concluzii uluitoare: evoluţia spirituală a omenirii va accelera surprinzător de mult.

Viitorul este extraordinar de pozitiv, şi foarte aproape!


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

NOU! Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=507

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.
Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Ionut MIhai este redactor AIM

Recomandări:

Peste 2000 vizite
Cuptorul cu microunde
În cele ce urmează vom prezenta pe scurt câteva din testele făcute asupra acţiunii microundelor folosite în aparatele electrocasnice (cuptoare cu microunde). Dintre aceste experimente unele sunt destul de simple şi pot fi făcute de oricine.
nota 9.43 din 2927 vizite
Peste 2000 vizite
Vaccinurile ne transformă în mutanţi
Încă din septembrie 1971 oameni de ştiinţă din Geneva au descoperit că substanţele biologice care intră direct în curentul sanguin pot deveni parte integrantă a codului genetic uman.
nota 9.59 din 2924 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting