Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Control mental GSM

Control mental GSM

Publicat de: ionut_mihai.aim redactor AIM
Publicat la: 13.05.2009
Citit de: 2391 ori
Conţine: 1662 cuvinte
8.92
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
118
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
197
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
1125
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
555
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
381
Originea democratiei: o poveste cu tilc
267
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
785
Vladimir Putin - agentul trezirii?
1317
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
903
Se intampla ceva extraordinar in lume
330
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
780
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
538
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
477
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
1726
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
571
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
399
Stalin a inviat din morti
927
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
1704
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
606
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
456
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:


ATENŢIE: Acest articol este un original AIM şi se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", detaliată la final.
ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


NOU! Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=48

Control mental cu microunde

1. Telefonia mobilă

Ca cercetător în domeniul armelor cu microunde folosite pe scară largă asupra maselor de oameni, am descoperit că reţeaua de telefonie mobilă de tip GSM 900 şi GSM 1800 (ca cele folosite de operatorii Orange, Connex, Zapp, etc) reprezintă un pericol major pentru sănătate. Agenţiile şi Serviciile de Inteligenţă şi Apărare din ţările foste comuniste (din Europa şi Asia) dispun de documente despre efectele biologice cauzate de radiaţiile electromagnetice de radiofrecvenţă şi microunde în care se arată că frecvenţele de tipul microundelor folosite în telefonia mobilă GSM produc o mulţime de probleme de sănătate în următoarele domenii: sistemul cardiovascular, sistemul nervos central, sistemul digestiv, compoziţia sângelui, funcţionarea celulelor, metabolismul, reproducerea, sistemul vizual şi auditiv.

Echipamentele folosite la testarea telefoanelor mobile arată că frecvenţa şi intensitatea microundelor produse de acestea sunt similare cu cele din cuptoarele cu microunde. De exemplu, două telefoane mobile testate (un model mai vechi şi un altul de ultimă generaţie) arată un nivel de 100 mW/cm2 şi respectiv 50 mW/cm2. Nivelul maxim admis pentru cuptoarele cu microunde este de numai 5 mW/cm2 iar cercetătorii ruşi care se ocupă cu arme de distrugere folosesc un nivel de numai 10 mW/cm2. Un simplu calcul aritmetic ne arată că telefonia mobilă este de cel puţin 10 ori mai periculoasă decat orice cuptor cu microunde sau orice armă super-sofisticată de ultimă generaţie! Mobilul dvs este un adevărat "cal troian"!

Cercetătorii australieni au descoperit că reţeaua de telefonie mobilă (de tip GSM) este responsabilă pentru producerea cancerului la şoareci (în laborator). Documentele respective arată că microundele trec prin piele şi ajung în corp unde afectează negativ glandele interne şi creierul.

Cercetările realizate de serviciile de informaţii din anii 1975-1976 arată ca pericolele generate de folosirea microundelor erau cunoscute încă de acum 25 ani. Spionii sovietici foloseau arme cu microunde de 1800 MHz şi 900 MHz. Una din regulile serviciilor secrete este de a ascunde anumite adevăruri. Trebuie să recunoaştem că mascarea (deghizarea) armelor cu microunde, folosite pentru controlul comportamentului uman, sub forma telefoanelor mobile a fost o idee genială. Dar să faci ca prostul să şi plăteasca pentru aceste arme de control mental (care deterioreaza creierul şi schimbă comportamentul omului pentru a-l face mai docil şi uşor de controlat), este pur şi simplu diabolic!

2. Serviciile de securitate şi controlul mental cu microunde

Arme cu microunde, care transformă oamenii în vite stresate, ameţite şi ascultătoare, sunt folosite în toate marile oraşe. Dezvoltate de comunişti, armele cu microunde similare cu cele din cuptoarele cu microunde sunt folosite încă din 1980 asupra cetăţenilor. Aceste arme transmit semnale de foarte joasă frecvenţă care sunt identice cu cele din creier (aşa-numitele unde cerebrale). Se cunoaşte deja că frecvenţa şi forma acestor unde cerebrale determina comportamentul uman. Astfel, la simpla apăsare a unui buton, cei care se găsesc în raza de acţiune a acestor transmiţătoare devin adevărate vite umane docile şi ascultătoare, stresate, obosite, apatice şi care vor să lenevească întreaga zi fără să facă nimic. La ora actuală, aceste transmiţătoare montate pe cele mai înalte clădiri din oraşe pot fi văzute de oricine; mai mult, cu ajutorul detectoarelor special construite, ele pot fi găsite imediat! Astfel, controlul mental al maselor de oameni este demonstrat, pentru că semnalele de foarte joasă frecvenţă sunt în mod oficial folosite numai pentru comunicarea pe submarinele nucleare; vă daţi seama ce şoc au avut cercetătorii noştri când au detectat astfel de semnale în toate marile oraşe! Aceste semnale sunt transmise cu ajutorul staţiilor de radio şi televiziune, al reţelelor de telefonie mobilă şi al radarelor aeriene prezente pe tot cuprinsul ţării.

Creşterea masivă a numărului de abonaţi la reţelele de telefonie mobilă a permis serviciilor de securitate să folosească aceste transmiţătoare pentru a direcţiona semnale de control mental către zone întinse. Ca să vă faceţi o idee, studiaţi orice hartă ce arată aria de acoperire a reţelelor de telefonie mobilă (Connex, Orange, Zapp, etc). Telefoanele mobile folosesc microunde modulate pulsatoriu astfel încât aceste semnale trec dincolo de craniu şi ajung la creier unde schimbă comportamentul uman datorită semnalelor de foarte joasă frecvenţă pe care le conţin. Astfel, transmiţătoarele de microunde folosite în telefonia mobilă sunt folosite din plin pentru a controla mental întreaga populaţie.

Cercetătorii sunt de părere că evenimentele din decembrie 1989 care au dus la căderea regimului comunist (şi care au fost spontane - necontrolate de oligarhie) au determinat punerea în practică a planului de control total al populaţiei, plan realizat cu ajutorul marilor companii de telefonie mobilă şi al celor de radio-televiziune. De altfel, acesta este motivul pentru care astfel de companii sunt încurajate să se dezvolte, deşi toate oferă aceleaşi servicii!

Cercetările privind armele cu microunde şi folosirea lor pentru controlul mental au început în anii 1950 la Institutul Tavistock din Marea Britanie, care este faimos pentru subordonarea totală faţă de forţele oculte francmasononice mondiale. Institutul căuta modalităţi de a controla populaţia fără ca aceasta să-şi dea seama. S-au găsit astfel forme de undă cerebrale care corespundeau comportamentului docil, ascultător. Aceste forme de undă au fost folosite ulterior ca model pentru toate semnalele emise de toate transmiţătoarele cu microunde. Marea Britanie a fost prima descoperitoare a tehnologiilor cu microunde, folosite atunci (1940) pentru radar, şi a avut un rol de conducere în acest domeniu.

Anii 1970 au adus veşti proaste: sovieticii proiectau microunde asupra ambasadei americane din Moscova. O treime din personalul ambasadei a murit de cancer din această cauză. În 1997, cercetătorii australieni au demonstrat că semnale mult mai mici decât cele folosite de telefoanele mobile au produs cancer la şoarecii de laborator. Primul eveniment public cunoscut în care forţele de ordine britanice au folosit microunde asupra populaţiei a fost protestul Greenham Common. Cu această ocazie, forţele de securitate britanice au folosit doze mortale de microunde asupra protestatarilor; unii dintre ei au şi murit de cancer.

Cercetările făcute la Institutul Tavistock au permis guvernului britanic să folosească pe scară largă tehnologia de control mental cu semnale de foarte joasă frecvenţă emise de reţelele de radio şi televiziune, de telefonie mobilă şi de radar pentru ca întreaga populaţie urbană să poată fi controlată. Reamintim că aceste semnale de foarte joasă frecvenţă nu se folosesc oficial decât în comunicaţiile pe submarine nucleare! Prezenţa acestor unde în mediul acoperit de reţelele de telefonie mobilă demonstrează că armele de control mental sunt folosite din plin asupra publicului. Autorul are acces la documente ştiinţifice care atestă efectele devastatoare asupra omului, cauzate de microunde şi semnalele de radio şi televiziune.

Faimosul cercetător italian Marconi a fost cel care a pus în practică pe scară largă această tehnologie cu microunde. O echipă de 30 de alţi cercetători şi personal militar care au început să pună întrebări au fost "sinucişi" în condiţii suspecte.

Cercetările mele au arătat că armele cu microunde sunt folosite împotriva persoanelor de clasă medie care pun probleme oligarhiei conducătoare. Cercetările ruseşti şi americane demonstrează că o astfel de armă, care foloseşte microunde ce modulează un semnal similar undelor cerebrale din creier, poate schimba comportamentul victimei aproape instantaneu. Concret, sunt folosite frecvenţe de 91, 147, 153, 197, 447, 456, 853, 912, 1830 MHz, etc. Recunoaşteţi aici atât spectrul folosit în radio şi televiziune cât şi pe cel din telefonia mobilă. Simptomele pot fi: depresie, gândire înceată, confuzie mentală, pierderi de memorie, stres, probleme de adaptare, comportament maniac, schizofrenie, crize nervoase, colaps fizic, distrugeri la nivelul creierului şi al sistemului nervos, dureri de inimă, infarct, cancer, moarte.

Am contactat şi alţi cercetători în domeniu, şi cu toţii acuzau simptome de atac cu microunde: puternice dureri de cap, greaţă, ameţeală, vedere slabă, auz defectuos. Am testat cu detectorul de radiaţii şi am constatat că serviciile de securitate folosesc spectrul de 750 - 1000 MHz pentru a induce colaps nervos şi fizic. Reamintesc că frecvenţa semnalului dintr-un cuptor cu microunde este de 1000 MHz.

Un alt cercetător a prezentat descoperirile sale pe aceasta temă la televiziune, într-o emisiune înregistrată. În zilele precedente înregistrării, prezentatorul şi cercetătorii implicaţi în emisiune s-au plâns de puternice dureri de cap. Ulterior acest cercetător a fost arestat iar detectorul i-a fost confiscat, deşi nu încălcase legea. Apartamentul acestuia este "bombardat" continuu cu microunde de 900 MHz pentru a determina colaps neurologic şi tumori canceroase.

Chiar şi telefoanele obişnuite de ultima generaţie au în componenţa lor sisteme pentru re-transmisia undelor de foarte joasă frecvenţă prin receptor. Toate telefoanele digitale de ultimă generaţie (mobile sau fixe) sunt astfel folosite pentru control mental. De exemplu, un telefon mobil promovat pe scară largă de majoritatea firmelor de telefonie mobilă emite un semnal de 847 MHz cu o putere de 100 mW/cm2 ceea ce este echivalent cu aprinderea a patru becuri de 100 W în corpul uman. Aceasta înseamnă că telefonul mobil poate fi folosit pentru a reduce la tăcere sau a ucide o persoană care pune probleme oligarhiei conducătoare. Cercetări în domeniul militar arată că la un nivel de microunde de numai 1 mW/cm2 celulele nervoase sunt arse total!

Este deci evident că se folosesc radiaţii de tip radio, televiziune şi telefonie mobilă (microunde) pentru a ţine sub control populaţia, pentru a o face mai docilă, ascultătoare, într-o stare mentală pasivă şi a o transforma într-o turmă de vite umane. Iar cei care îndrăznesc să-şi pună întrebări sau să facă cercetări sunt iradiaţi cu microunde pentru a deveni schizofrenici sau pentru a-i ucide.

Pe 4 iulie 1976, şapte transmiţători uriaşi din Ucraina, alimentaţi de centrala nucleară de la Cernobâl, au emis un semnal de 100 megawatt de frecvenţă radio înspre europa de vest, care conţinea un semnal de foarte joasă frecvenţă de 10 Hz folosit în tehnologia de control mental. Andrija Puharich, om de ştiinţă american, şi Bob Beck, au arătat că transmisiile sovietice erau o armă. O frecvenţă de 6,54 Hz determină depresie iar 11 Hz conduce la comportament maniac. Radiaţiile penetrau în creierul uman şi induceau modificări de comportament, astfel că oamenii pot fi controlaţi în masă folosind semnale de foarte joasă frecvenţă. În plus, el a descoperit că aceste semnale pot induce cancer prin modificarea funcţionării acidului ribonucleic (ARN) din celule, astfel încât secvenţele genetice sunt dezorganizate şi făcute să producă proteine toxice cancerigene.Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

NOU! Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=48

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.
Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Ionut Mihai este redactor AIM

Recomandări:

Peste 2000 vizite
Actualitatea românească
"Ce caută aceste elemente nesănătoase în viaţa publică a statului? Ce caută aceşti oameni care pe calea statului voiesc să câştige avere şi onori, pe când statul nu este nicăieri altceva decât organizarea cea mai simplă posibilă a nevoilor omeneşti? Ce sunt aceste păpuşi care doresc a trăi fără muncă, fără ştiinţă, fără avere moştenită, cumulând câte trei, patru însărcinări publice dintre care n-ar putea să împlinească nici pe una în deplină conştiinţă?"
nota 9.77 din 2607 vizite
Peste 2000 vizite
Cuptorul cu microunde
În cele ce urmează vom prezenta pe scurt câteva din testele făcute asupra acţiunii microundelor folosite în aparatele electrocasnice (cuptoare cu microunde). Dintre aceste experimente unele sunt destul de simple şi pot fi făcute de oricine.
nota 9.43 din 2927 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting