Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name

Cresc dobânzile

Publicat de: ionut_mihai.aim redactor AIM
Publicat la: 13.05.2009
Citit de: 376 ori
Conţine: 1292 cuvinte
9.40
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
118
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
197
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
1125
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
555
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
381
Originea democratiei: o poveste cu tilc
267
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
785
Vladimir Putin - agentul trezirii?
1317
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
903
Se intampla ceva extraordinar in lume
330
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
780
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
538
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
477
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
1726
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
571
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
399
Stalin a inviat din morti
927
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
1704
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
606
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
456
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:


ATENŢIE: Acest articol este un original AIM şi se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", detaliată la final.




ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015



THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


NOU! Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=46

Grupul francmasonic Bilderberg a hotărât să mărească dobânzile la împrumuturi. Bancherii s-au conformat imediat. Chiar şi în România

James P. Tucker Jr. este un cunoscut jurnalist de investigaţie care a dezvăluit, de-a lungul anilor, adevărata faţă a grupărilor francmasonice internaţionale. El arată că la ultima întâlnire ultrasecretă a grupului Bilderberg, care a avut loc la începului lunii iunie 2006 lângă Ottawa (Canada), s-a hotărât creşterea dobânzilor la credite, pe plan mondial.

Ca urmare, băncile americane şi europene au trecut deja la împlinirea "poruncii", astfel încât romanii vor plăti în curând rate mai mari la creditele vechi, iar noile împrumuturi vor fi tot mai scumpe. Iată deci cum hotărârile Bilderberg ne afectează pe noi toţi, în mod direct.

Scumpirea creditelor este urmarea firească a măsurii Băncii Centrale Europene de a creşte nivelul dobânzii de referinţă cu 0,5%, de la 2,75% la 3,25%, conform "directivei" Bilderberg. În consecinţă, bancherii români estimează şi la noi o majorare de 0,5% a dobânzilor la creditele în euro.

Dacă în luna iunie 2006 o rată de 100 euro costa 3,55 milioane lei vechi, în iulie ar putea ajunge la 3,75 milioane lei vechi sau chiar mai mult. În plus, clienţii care au luat deja credite în euro ar putea primi înştiinţări de la bancă cu privire la creşterea dobânzilor variabile la împrumuturile în valută, ceea ce va duce la majorarea ratelor lunare.

Creditul imobiliar este cel mai "lovit". De exemplu, pentru o perioada de rambursare de 25 de ani, vei plăti mai mult decât s-a calculat la semnarea contractului. Aşadar, la un imprumut de 50.000 euro, pe o perioadă de 25 de ani, vei plăti în plus 6.250 euro faţă de suma prevăzută iniţial.

Ce faci însă dacă nu ai bani să plăteşti rata recalculată? Evident, banca îţi va lua locuinţa.

Bilderberg 2006

Din "Canadian Press" aflăm că anul acesta (2006), întâlnirea grupului Bilderberg s-a ţinut într-un secret total şi cu importante trupe de pază. Invitaţii, membrii ai grupului, au sosit în maşini negre ce aveau pe portiere un "B" discret. Printre aceştia se numără familiile regale europene, şefi de stat şi de guverne, şi importanţi capi ai celor mai mari companii mondiale.

Unul dintre ei este James Wolfensohn, cel de-al nouălea preşedinte al Băncii Mondiale.

Timothy Geithner, preşedinte al Băncii Federale din New York, anunţă creşterea dobânzilor şi, odată cu acestea, mari dificultăţi financiare pentru familiile care au luat un împrumut imobiliar în condiţii de dobândă variabilă. Mulţi dintre aceştia îşi vor pierde locuinţa datorită creşterii ratei lunare cu sute de dolari.

Printre subiectele care s-au discutat la această întâlnire, se numară şi unele "fierbinţi": invadarea Iranului, preţul petrolului, dar şi ameninţarea preşedintelui Venezuelean, Hugo Chavez, de a constitui o Zonă de Liber Schimb în America Latină, ceea ce ar bloca expansiunea NAFTA (echivalentul nord-american).

Bilderberg dictează

Printre cele mai importante hotărâri luate de-a lungul anilor la aceste întâlniri secrete, amintim doar câteva. Adoptarea monedei comune europene (Euro), alegerea lui Bill Clinton ca preşedinte după ce acesta a fost de acord să susţină NAFTA, etc. Anul acesta au fost discuţii aprinse în legătură cu preţul ridicat al petrolului, cu obraznicul preşedinte iranian Mahmoud Ahmadinejad, şi cu dobânzile bancare.

"Unii spun că eu susţin teoria conspiraţiei. Dar nu este adevărat. Eu doar arăt fapte ale conspiraţiei", a spus James P. Tucker. Jurnalistul american a urmărit grupul Bilderberg timp de câteva decenii, a scris pe larg despre adevăratele scopuri ale grupului, şi a publicat recent "Jurnalul Bilderberg".

Dar el nu e singur. Daniel Estulin a fotografiat fiecare vehicul care s-a apropiat de complexul ultramodern al hotelului Brookstreet, situat lângă Ottawa. A observat că zona era împânzită de agenţi Mossad, agenţia de spionaj israeliană. Poliţia canadiană avea acces doar până la înaltele porţi metalice aflate la o distanţă de jumătate de kilometru de hotel.

Până şi poliţiştii erau controlaţi de oamenii în negru de la Globe Risk (o firmă de pază) trebuind să arate permisul special de acces. Domeniul Brookstreet s-a aflat în afara Canadei, timp de 4 zile. "E total neobişnuit", a declarat un poliţist. Altul a afirmat că ei au fost angajaţi în afara orelor de serviciu, şi că nu ştiu prea multe, doar că "este o întâlnire particulară, cu oameni importanţi".

Dar cine se află dincolo de geamurile neobişnuit de negre al maşinilor marcate cu un discret "B"?

Grupul Bilderberg se compune din peste 100 de oameni, dintre cei mai bogaţi şi mai puternici. Numele grupului vine de la hotelul în care s-a ţinut prima întâlnire, în 1954. Dar nu vă aşteptaţi să găsiţi detalii pe site-ul lor. Pentru că nici macar nu au un site.

Hotelul Brookstreet a fost golit înainte de începerea evenimentului. Membrii Bilderberg spun că aceste măsuri de siguranţă sunt esenţiale pentru a avea discuţii libere şi deschise. Pe ordinea de zi s-au aflat subiecte ca Iran, criza de energie, Orientul Mijlociu, terorism, imigraţie, Rusia, Asia, relaţiile americano-europene. S-a anunţat că nu se va ţine nici-o conferinţă de presă.

Lista cu membrii Bilderberg este impresionantă. David Rockefeller, Henry Kissinger, Regina Beatrix a Olandei, guvernatorul New York - George Pataki, şefii Coca-Cola, Credit Suisse, Royal Bank of Canada, şefi de guverne din Spania, Grecia şi câţiva moguli din mass-media. Grupul Bilderberg a anunţat că orice scurgeri de informaţii despre eveniment, care ar apare în diverse ziare, ar avea ca efect imediat excluderea şefilor acestora de la întâlnirile ulterioare ale grupului.

Grupul include şi câteva personalităţi implicate în planul de invadare a Irakului - Richard Perle şi Ahmad Chalabi. La întâlnirile trecute au fost prezenţi Donald Rumsfeld şi Paul Wolfowitz. De asemenea, Tony Blair, Stephen Harper, Pierre Trudeau, Paul Martin şi Jean Chretien.

Jurnalist american anti-Bilderberg reţinut la intrarea în Canada

Alex Jones şi echipa sa de investigaţii au fost reţinuţi aproape 15 ore la intrarea pe teritoriul Canadei. A urmat interogatoriul, acuzaţii, ameninţări cu arestul, cu doar câteva ore înaintea începerii întâlnirii grupului Bilderberg.

Vameşii canadieni i-au spus lui Alex Jones că grupul Bilderberg ştia de sosirea sa în Canada şi că acesta este motivul reţinerii sale. Cei trei membri ai echipei au fost reţinuti abuziv. Oficialii ştiau totul despre Alex, chiar şi faptul că George W. Bush îl arestase o dată în 1998.

"Au urlat la mine, am fost înjurat, am fost interogat", a spus Alex. L-au ameninţat cu închisoarea, şi i-au scotocit prin bagaje, timp de 15 ore. I-au spus că dacă vor găsi orice urmă de pornografie pe vreunul din cele 3 calculatoare ale sale, va fi arestat.

"Vorbeau cu mine ca şi cum aş fi fost un criminal", îşi aminteşte Alex Jones. Percheziţia a continuat toată noaptea şi până dimineaţă. Vameşii păreau că sunt extrem de mulţumiţi de faptul că l-au reţinut pe Alex, acuzându-l că nu este jurnalist, deşi unul dintre ei a recunoscut că a văzut un documentar de-al său. În timpul interogatoriului l-au acuzat până şi de trafic de droguri şi de arme.

Spre sfârşitul calvarului, câţiva ziarişti canadieni de la Ottawa Citizen şi CBC s-au prins ce se întâmplă şi au ajuns la aeroport ca să vorbească cu Alex. Unul dintre ei i-a informat pe vameşi că Alex este jurnalist şi că urma să-i ia un interviu.

În acest moment, funcţionarii vamali şi-au schimbat total atitudinea, iar ceea ce părea o decizie iminentă de refuzare a intrării în Canada pentru echipa lui Alex Jones, s-a încheiat doar cu scuze. Ei au spus că motivul pentru care l-au reţinut pe Alex a fost informaţia că el s-ar fi putut infiltra printre participanţii la întâlnirea Bilderberg.

Din momentiul eliberării, echipa lui Alex a fost monitorizată şi urmarită pas cu pas, pe tot parcursul şederii în Canada. Echipa s-a cazat la un hotel de tranzit. Personalul hotelier a primit numeroase apeluri telefonice de la hotelul Brookstreet (gazda Bilderberg), deşi Alex nu spusese nimănui unde se cazase.

Grupul Bilderberg şi-a câştigat proasta reputaţie de a hărţui jurnaliştii incomozi, precum James Tucker sau Daniel Estulin, care doreau doar să informeze publicul despre întâlnirea celor mai puternici oameni ai lumii.



Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

NOU! Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=46

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.




Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Ionut Mihai este redactor AIM

Recomandări:

Peste 2000 vizite
Cuptorul cu microunde
În cele ce urmează vom prezenta pe scurt câteva din testele făcute asupra acţiunii microundelor folosite în aparatele electrocasnice (cuptoare cu microunde). Dintre aceste experimente unele sunt destul de simple şi pot fi făcute de oricine.
nota 9.43 din 2927 vizite
Peste 4.000 vizite
Anti-gripal natural: vitamina D
Vitamina D are un rol crucial pentru funcţionarea sistemului imunitar: stimulează funcţia imună şi distruge micro-organismele invadatoare (inclusiv viruşii).
nota 9.15 din 4526 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting