Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Bănci chemate la proces

Bănci chemate la proces

Publicat de: ionut_mihai.aim redactor AIM
Publicat la: 13.05.2009
Citit de: 1283 ori
Conţine: 675 cuvinte
9.96
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
118
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
197
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
1125
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
555
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
381
Originea democratiei: o poveste cu tilc
267
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
785
Vladimir Putin - agentul trezirii?
1317
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
903
Se intampla ceva extraordinar in lume
330
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
780
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
538
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
477
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
1726
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
571
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
399
Stalin a inviat din morti
927
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
1704
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
606
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
456
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:


ATENŢIE: Acest articol este un original AIM şi se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", detaliată la final.
ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


NOU! Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=45

Bani creaţi ilegal

John Ruiz Dempsey, specialist criminalist şi expert judiciar, a înaintat o acţiune de judecată în numele poporului canadian acuzând instituţiile financiare că ar fi implicate în crearea ilegală de bani. Plângerea înaintată în 15 aprilie 2005 la Curtea Supremă a Columbiei Britanice?din New Westminster susţine că toate instituţiile financiare care operează în domeniul împrumuturilor îi escrochează pe cei care apelează la serviciile lor oferindu-le bani inexistenţi creaţi ilegal de către instituţiile financiare.

Dempsey susţine că instituţiile comit un act de "ultra vires", act ce contravine Codului Penal.

Procesul, primul de acest tip intentat vreodată în Canada, care ar putea implica milioane de canadieni, pretinde că toate contractele dintre cetăţeni ? cei care împrumută ? şi instituţiile financiare, sunt nule şi neavenite deoarece încalcă legea. Dempsey afirmă că tranzacţiile constituie spălare de bani deoarece sursa banilor, dacă au fost într-adevăr bani depozitaţi în conturile celor ce au efectuat împrumuturi, nu poate fi identificată sau justificată.

Procesul este îndreptat împotriva Envision Credit Union, Laurentian Bank of Canada, Royal Bank of Canada, Canadian Imperial Bank of Commerce, Bank of Montreal, TD Canada Trust, şi Canadian Payment Association. Reclamantul umăreşte recuperarea banilor şi a bunurilor confiscate ilegal.

Aceste instituţii nu aveau o bază legală pentru a acorda împrumuturi deoarece:

- aceste bănci şi uniuni de creditare nu aveau banii necesari pentru împrumuturi şi în consecinţă nu puteau încheia contracte ferme;
- inculpaţii nu deţineau rezerve de bani şi legea le interzicea să se folosească de banii membrilor sau a depunătorilor pentru a acorda împrumuturi fără autorizaţia scrisă din partea acestora;
- inculpaţii nu deţin bunuri tangibile ce pot fi împrumutate, toate bunurile deţinute fiind ?pe hârtie? sub forma unor dispoziţii de platţ inventate, banii acordaţi în împrumuturi fiind de asemenea inexistenţi.

În realitate, reclamanţii nu au primit bani sau orice alt bun împrumut de la inculpaţi, realizându-se doar nişte registre contabile şi evidenţe computerizate. Toate practicile instituţiilor financiare inculpate sunt cu totul diferite de practicile altor instituţii etice, responsabile, care chiar oferă împrumuturi în bani lichizi, reali nu virtuali. Plângerea mai afirmă că tranzacţiile de împrumut sunt frauduloase, deoarece inculpaţii nu au conferit nici-o valoare reclamanţilor, inculpaţii nu au riscat nimic, nici nu au pierdut nimic, şi conform legii, reclamanţii nu au în aceste condiţii nici-o obligaţie faţă de inculpaţi.

Procedurile înaintate pentru a-i priva pe reclamaţi de dreptul de folosinţă a unor proprietăţi au fost îndeplinite în rea credinţă de către băncile inculpate prin sechestrări şi confiscări executate ilegal. Plângerea se mai referă şi la faptul că inculpaţii folosesc practici bancare frauduloase prin care îşi înşeală clienţii făcându-i să creadă că li se oferă într-adevăr credit sau bani în împrumut, când, în realitate, aceştia nu primesc niciodată banii respectivi.

Prin această practică nu se împrumută într-adevăr bani, realizându-se doar unele registre contabile şi înregistrări computerizate. Mai exact, cei ce solicită împrumutul primesc bani virtuali (electronici) sau creaţi digital, creaţi din nimic de către instituţiile financiare şi trecuţi drept împrumuturi în conturile clienţilor lor. Cei cărora li se acordă împrumutul respectiv sunt apoi obligaţi să plătească dobândă pentru banii pe care nu i-au primit niciodată. Plângerea pretinde că inculpaţii îi transformă astfel pe consumatori în datornici virtuali, forţându-i să plătească pentru nişte bani pe care nu i-au primit niciodată, punându-le chiar sechestru pe proprietăţi dacă aceştia nu-şi achită datoriile către bancă în bani reali.

După 5 luni de la anunţul făcut de dl. Dempsey, avocaţii care reprezintă instituţiile financiare citate în proces vor să-l oprească pe cunoscutul criminalist financiar, încercând să demonstreze de la început că afirmaţiile acestuia sunt ireale, în parte sau în totalitate şi astfel să anuleze orice audieri viitoare!

Băncile sunt reprezentate de două dintre cele mai mari firme de avocatură din Canada. Este vorba de Borden Ladner Gervais cu 670 avocaţi şi Fasken Martineau Dumoulin cu 500 de avocaţi. Este desigur un proces de tip "elefantul şi furnica", în care toţi aceşti avocaţi încearcă să-l intimideze pe dl. Dempsey şi pe cei pe care-i reprezintă.

Au fost deja programate mai multe conferinţe de presă în Vancouver şi Montreal, iar numeroase organizaţii de apărare a drepturilor cetăţenilor şi-au anunţat participarea în susţinerea acestei acţiuni unice.

Plangerea lui Dempsey impotriva bancilor
"Aceasta nu este o victorie majoră, dar este cu siguranţă un punct marcat pentru popor. Suntem convinşi că mica noastră victorie va inspira şi pe alţii care se află acum în aşteptare, să se alăture acestei acţiuni, venind în sprijinul nostru" a mai adăugat el. Pentru cei care doresc, există o petiţie online care poate fi semnată la:

http://www.thepetitionsite.com/takeaction/581913496.

"Acesta va fi un caz care va stabili un precedent, şi va schimba definitiv sistemul bancar în Canada. Chiar fără a lua în considerare pagubele aduse oamenilor, numărul uriaş de victime ale băncilor care vor participa, va determina ca acest caz să rămână definitiv în istoria financiară a Canadei" a declarat John Ruiz Dempsey.Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

NOU! Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=45

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.
Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Ionut Mihai este redactor AIM

Recomandări:

Peste 2000 vizite
Cuptorul cu microunde
În cele ce urmează vom prezenta pe scurt câteva din testele făcute asupra acţiunii microundelor folosite în aparatele electrocasnice (cuptoare cu microunde). Dintre aceste experimente unele sunt destul de simple şi pot fi făcute de oricine.
nota 9.43 din 2927 vizite
Peste 2000 vizite
Bilderberg - dezvăluiri incendiare
Un bancher elvetian, care a participat la intruniri ale grupului a acordat in luna mai la Moscova un interviu incendiar redactorilor de la publicatia Noviden; el marturiseste ca grupul Bilderberg se foloseste de bancile elvetiene pentru a finanta rasturnari de guvern, falimentarea unor tari, coruptia unor oficiali si chiar uciderea unor persoane care au putere sa se opuna politicilor grupului.
nota 9.73 din 3125 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting