Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Preşedindele şi adevărul

Preşedindele şi adevărul

Publicat de: ionut_mihai.aim redactor AIM
Publicat la: 13.05.2009
Citit de: 474 ori
Conţine: 1051 cuvinte
9.50
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
118
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
197
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
1125
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
555
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
381
Originea democratiei: o poveste cu tilc
267
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
785
Vladimir Putin - agentul trezirii?
1317
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
903
Se intampla ceva extraordinar in lume
330
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
780
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
538
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
477
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
1726
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
571
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
399
Stalin a inviat din morti
927
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
1704
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
606
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
456
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:


ATENŢIE: Acest articol este un original AIM şi se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", detaliată la final.
ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


NOU! Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=44

Recent, ziarul Ziua publica un articol intitulat "Coaliţia pro-Băsescu" în care declara că "prin prestaţia sa, şeful statului, Traian Băsescu, a creat o stranie divizare a societăţii româneşti". Stranie este doar pentru semnatarul articolului, pentru mine este cât se poate de normală şi nu mă surprinde. Să mă explic.

Atât timp cât mafia susţinută de PSD (exemple sunt destule, cel mai recent fiind Omar Hayssam) este pusă în situaţia de a fi deconspirată, atât timp cât sondajele de opinie indică o popularitate uriaşă - uluitoare pentru unii - a preşedintelui Traian Băsescu (peste 70%), atât timp cât apartenenţa la francmasonerie nu mai este o garanţie a ocupării postului (vezi cazul Dragoş Şeuleanu - demis de la conducerea SRR), atât timp cât nu mai este suficient să dai ştiri pe bandă rulantă - gen Antena 1 sau Ziua, Gardianul - ştirile trebuind de acum inainte să fie corecte şi obiective, atât timp cât România începe să fie recunoscută şi apreciată în lume (spre nemulţumirea unora, chiar români!), este clar că toate acestea "lezează" mândria celor afectaţi care urmăresc să divizeze (societatea) pentru a o putea conduce mai departe tot prin manipulare, tot prin ştiri mincinoase, aşa cum au făcut-o până acum.

Fabrica de toxine

Sorin Roşca Stănescu, autorul articolului din Ziua, cunoscut susţinător al masoneriei (prin articolele pro-masonice pe care le publică ziarul său), continuă şirul de intoxicări afirmând că "mediul de afaceri şi presa au şi ele tendinţa de a-i deveni ostile preşedintelui". Greşit! Pentru că nu întreg mediul de afaceri şi nici întreaga presă au de comentat împotriva preşedintelui, ci doar acea parte care se simte ameninţată de măsurile şi acţiunile de "salubrizare" adoptate de Traian Băsescu care declara recent că este o bătălie teribilă a unor structuri de tip mafiot care deţin un important control economic şi forţa de a influenţa populaţia prin achiziţionarea şi controlul unor importante grupuri mass-media (ziare şi televiziuni). Asadar, divizarea este făcută chiar de acest complex economico-mafiot care - prin acţiunile sale - a ales să se manifeste total diferit, în contrast cu restul celor care sunt corecţi şi respectă legile. Coaliţia anti-Băsescu este formată din vârfurile mafiei şi masoneriei.

Cât de adânc a pătruns corupţia în România? La această întrebare, Traian Băsescu a răspuns clar: pâna la vârful sistemului politic. Guvernul, cel puţin în perioada 2000-2004 (PSD), nu a lucrat pentru 22 de milioane de români, ci a emis legi pentru grupuri de tip mafiot, în numele oamenilor, lăudându-se ca în acest fel se menţin X locuri de muncă. În realitate, salvau zeci, sute de milioane de euro pentru sistemul mafiot.

Dar să vedem împreuna ce legătură este între francmasonerie şi cei 15 ani de neo-comunism PSD-ist care au urmat după 1989. Cine sunt cei care "au ieşit în faţă" în toţi aceşti ani?

Dintre oamenii de afaceri cu renume, amintim pe Ovidiu Tender, Sorin Teşu, Alexandru Bittner. Din masonerie mai fac parte şi Adrian Nastase (fost prim-ministru între 2000-2004), Viorel Hrebenciuc (deputat, "eminenţa cenuşie" a PSD), Ioan Talpeş (vicepremier, numărul doi la Palatul Victoria, fost numărul doi la Cotroceni), miniştrii Răzvan Teodorescu, Gabriel Oprea şi Eugen Bejenariu. Există informatii despre Petre Roman care este mason în Loja franceză Memphis-Misraim (recunoscând public că nu face parte din francmasoneria română, lăsând să se înţeleagă că nu este deloc mason).

Şi tot peste hotare (se pare, în SUA) a fost uns mason şi Mircea Geoană, ultimul dintre foştii miniştri de externe (acum şeful PSD). Tot din seria aceloraşi miniştri de externe l-am identificat ca mason şi pe senatorul PSD Adrian Severin (care publică regulat în ziarul Ziua tot felul de pseudo-analize şi intoxicări). Dintre foştii oameni politici din prima linie, îi putem aminti pe Gavril Iosif Chiuzbaian (fost ministru PUNR al justiţiei!), Victor Babiuc (care de-a lungul timpului a condus trei ministere diferite, Apărarea, Justiţia şi Internele), acum "mason în adormire", Crin Halaicu (fost primar liberal al Capitalei), iar dintre artişti îi amintim pe: naistul Gheorghe Zamfir, actorii Tudor Gheorghe şi Florian Pittiş (care s-a folosit de influenţa conferită de masonerie pentru a găsi un post "călduţ" la Radio România, ajutat de directorul SRR Dragoş Şeuleanu, şi el mason).

Petre Roman l-a "masonizat" pe Voican Voiculescu

Cotidianul Evenimentul zilei anunţa că este în posesia unui document ultra-secret din 1990. Acesta, este adresat de "fratele" Petre Roman, pe atunci prim-ministru, ambasadorului Romaniei la Cairo, Ion Angelescu.

"Sînteţi autorizat ca imediat după primirea la preşedintele Mohamed Hosni Mubarak, să-l asitaţi la ceremonia afilierii în loja Memphis-Mitraim din Cairo pe trimisul nostru Atherasata nakej, fratele Gelu Voican, adept al ordinului nostru, cu gradul de Cavaler Kadoş, în Loja swedenborgiana de rit scotian, rectificat şi acceptat, în care aţi primit Lumina", îi ordona Petre Roman subordonatului său de la Cairo. În acest mesaj cifrat, "Atherasata nakej" este un termen mason şi se referă la Gelu Voican Voiculescu. Deşi documentul a apărut o dată în presa anilor '90, nici Petre Roman şi nici Gelu Voican-Voiculescu nu au negat apartenenţa lor la Loja Memphis-Mistraim.

Iată un comentariu trimis de un vizitator al Active Information Media: "Aceşti francmasoni ne conduc vieţile într-un mod pe care nici nu îl bănuim. Suntem manipulaţi prin presă şi televiziune, aproape toată mass-media. Suntem trataţi ca nişte fiinţe inferioare de cei care se cred că aparţin unei clase superioare, un fel de nomenclaturişti. De fapt asta se şi urmărereşte: împărţirea în două clase sociale: sclavii, şi cei ce sunt serviţi de aceşti sclavi, high-class - masoneria secretă".

Românii au început să se trezească şi îşi dau seama acum că au fost păcăliti timp de 15 ani. Traian Băsescu poate că spune lucruri şocante pentru cei ce au dormit până acum, pentru alţii însă toate acestea se vedeau cu ochiul liber. Complexul economico-mafiot care s-a structurat în decursul celor 15 ani a lucrat în mare parte pentru propriile-i interese şi nu în favoarea poporului român. Folosindu-se de practici ilegale (corupţie, deturnări de fonduri, şantaj, intoxicări, abuzuri, etc.), acest sistem bazat şi susţinut de francmasonerie a prejudiciat România, atât financiar, social, politic, cât şi ca imagine generală.

De ce să ne surprindă că în România adevărul are, în sfârşit, şansa de a fi cunoscut? În definitiv, fiecare avem de cules ceea ce am semănat. Mafia PSD trebuia să se aştepte că "ulciorul nu merge de multe ori la apă" şi că trebuie să plăteasca tot răul pe care l-a făcut. Probabil că nu se aşteptau să plătească aşa de repede.Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

NOU! Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=44

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.
Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Ionut Mihai este redactor AIM

Recomandări:

Peste 2000 vizite
Cuptorul cu microunde
În cele ce urmează vom prezenta pe scurt câteva din testele făcute asupra acţiunii microundelor folosite în aparatele electrocasnice (cuptoare cu microunde). Dintre aceste experimente unele sunt destul de simple şi pot fi făcute de oricine.
nota 9.43 din 2927 vizite
Peste 2000 vizite
Băncile centrale nu dispun de aur fizic
O ştire recentă ne anunţă că Germania a demarat o investigaţie oficială pentru a verifica dacă aurul său se află încă depozitat la băncile centrale ale ţărilor partenere. Aurul fizic din lume este furat şi îndepartat din depozite.
nota 9.95 din 2583 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting